|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
28.3.2007 19:21:38   
MALINČICA
Huggies so mi v redu, ker imajo zadaj na elastiko, ampak so isto debele, kot lumpijeve. Sem že zadnjič hotla v Hofferju kupit, pa so od 7kg dalje, pa jih nisem upala vzet. Jih bom naslednjič kupila te hofferjeve.
Sva se zadnjič z mojim pogovarjala da pamperske smrdijo najbrž zaradi tega, da jih večkrat menjaš in jih potem tud več porabiš in posledično več kupiš... Marketinška poteza pač...

Aja1, tako se je Maj zadnjič jokal, ker mu nisem hotela dat več banane.
Mi je tako hecno, pediatrinja je rekla, da po 4. mesecu začnem dodajat sadje, medicinska sestra v isti ordinaciji pa je rekla, da bi bilo najboljše, če bi začela dodajat šele po 6. mesecu, mislimuser posted image  Strokovnost pa taka! Tako da zaenkrat smo še kar na zizi, me pa Aja1 vsake toliko časa zrajca s kako bananouser posted image , pa se pol ne morem upret. Čeprav po teži zelo lepo napreduje, saj se je v enem mesecu zredil skoraj za kilo, pol mu po moje res zadostuje moje mleko...

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 28.3.2007 19:25:12 >

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
28.3.2007 19:42:29   
MALINČICA
Evo, še mojga škrata:

user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
28.3.2007 19:42:52   
max81
helov, evo nas po celodnevnem potepanju smo končno le prišli domov, bili smo pri mamici na kosilu, pol smo pa šli pa še en krog okoli blejskega jezera, pa kupila sem si ene hlače pa mikicouser posted image
user posted image  je že skopana, nahranjena in sedaj bo za par uric mir, vsaj mislim da bouser posted image

do sedaj smo uporabljali fixies pleničke, sedaj pa sem prvič kupila dm-ove baby love in so super 100 komadov za 15 evrotov, so ful mehke tanke, zaenkrat bomo kr te kupoval, fixies so pa 36 komadov za malo manj kot 11 evrovuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2628
28.3.2007 20:10:10   
Zamima
malinčica je tvoj user posted image  že zaseden? user posted image

Bi ga kar spoznala z mojo Zalo user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
28.3.2007 20:31:35   
MALINČICA
Ok, sem te rezervirala!user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
28.3.2007 20:45:26   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Užaljena user posted image
A nismo bili mi zmenjeni user posted image

Anže izvisu ... Sej vem, to je zaradi klobasic user posted image

user posted image

PS: Glede kašic - Zamima, jaz na tvojem mestu ne bi dajala tistih s smetano, kravje mleko in izdelki iz njega naj bi se dajalo veliko kasneje. Na teh kašicah pa itak piše, da so po 4. mesecu, pa čeprav je noter smetana, meso - celo svinjina user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
28.3.2007 20:51:41   
MALINČICA
Po moje niso klobasice krive, Maj jih tud ima, pa ne malo, podbradek pa tud ima...
Po moje se je Zamima zazihrala, da bo na koncu lahko izbirala mala princeska. Ja, taki časi so, da je žensk več kot moških...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
28.3.2007 20:53:39   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA
Tako da zaenkrat smo še kar na zizi, me pa Aja1 vsake toliko časa zrajca s kako bananouser posted image , pa se pol ne morem upret.

user posted image user posted image user posted image

Ja, jaz ji bom občasno dajala en mesec po malo banane in nič drugega. Ko bo pa stara tam nekje 5,5 mesecev, bomo pa dali še kaj drugega.

Zamima, pa dej kakšnega fanta pusti še za ostale. Najprej rezerviraš Anžeta, zdaj Maja....hja, Zala jih bo imela polno, Neja bo pa teta ostala user posted image user posted image user posted image  - bo treba it iskat kandidate h kakšnim drugim, kjer imajo več fantkov.

Malinčica, prav zapeljiv je tale tvoj Maj. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2633
28.3.2007 21:04:01   
SIBI
Ojla čvekice, kako ste?

Tudi jaz razmišljam, da bom našemu user posted image  jutri dala jabolko, da vidim kakšne afne bodo padale? Mi smo včeraj probali zvečer preden je šel spat dati k mleku še žličko rižolinota, pa ni kaj dosti pomagalo. Se je zbujal isto kot, da ga ne bi dobil.

Katero številko cucljev uporabljate na flaškah?

Danes zjutraj pa tudi vročine več ni imel tako, da sva šla malo ven user posted image .
Mi pa še kar uporabljamo pamperske. Smo se navadili na njih in se mi zdi noro nekaj menjavati.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
28.3.2007 21:04:08   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Užaljena user posted image
A nismo bili mi zmenjeni user posted image

Anže izvisu ... Sej vem, to je zaradi klobasic user posted image

user posted image

he he user posted image  ma ne saj veš, da mora Zala imet tudi rezervo user posted image

PS: Glede kašic - Zamima, jaz na tvojem mestu ne bi dajala tistih s smetano, kravje mleko in izdelki iz njega naj bi se dajalo veliko kasneje. Na teh kašicah pa itak piše, da so po 4. mesecu, pa čeprav je noter smetana, meso - celo svinjina user posted image

Ojej user posted image user posted image  tega pa nisem vedela pač od 4. meseca piše ....Kravje mleko dajo noter???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
28.3.2007 21:05:13   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Po moje niso klobasice krive, Maj jih tud ima, pa ne malo, podbradek pa tud ima...
Po moje se je Zamima zazihrala, da bo na koncu lahko izbirala mala princeska. Ja, taki časi so, da je žensk več kot moških...

user posted image user posted image  točno to.

Neposredna povezava do sporočila: 2636
28.3.2007 21:28:27   
Aja1
in ostala sem sama tukaj gor user posted image  

Zdaj razmišljam, kako naj Neji povem, da še nimamo fanta zanjo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
28.3.2007 21:34:27   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

in ostala sem sama tukaj gor user posted image  

Zdaj razmišljam, kako naj Neji povem, da še nimamo fanta zanjo user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image

nisi sama,... ampak mene Zala trenutno okupira pa se mi ne da z 1 roko tipkatuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
28.3.2007 21:37:50   
Aja1
Pa pri tebi skoz piše odsoten user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
28.3.2007 21:46:48   
Nogavica
Mala me ima za norca!!!

Danes ni dragega in se spet že več kot eno uro trudiva zaspat. Sem jo malo pustila samo, da sem se šla malo "ohladit". Ne morem verjet, da je ful zaspana, ampak ona bo do zadnjega bedela. Da ne govorim, kaj dela z dudo - dam ji jo v usta, ona si jo isti trenutek vzame ven in začne po svoje vtikati nazaj. Valda vedno mimo ali pa z napačnim delom v usta, potem se pa krega. Pa ji jo vzamem in jo dam spet jaz v usta, pa spet ista pesem.

Jutri imamo cepljenje. Upam, da bo dobro prenesla. Me prav zanima, koliko je zrasla v preteklem mesecu.

Zamima, Aja1 in MALINČICA, zelo lepe fotke!

Grem pogledat, če je zaspala...

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
28.3.2007 21:50:04   
krfjolca
Eh, babe user posted image
No ja, sicer je pa izbire kar nekajuser posted image

Aja1, se ni treba sekirat ... Saj pomojem bosta Anže pa Neja še bolj pasala skupaj, ko sta bolj živčka, Zala je pomojem kar prepridna za našega. Bo rabil babnico, ki ga bo bolj na trdo prijela user posted image user posted image

Kašice ... Zamima, če praviš, da je smetana noter, potem je verjetno kravja user posted image Ne vem pa ne ...

Naš je bil danes prava tečka menda. Je dal vetra babici. Jaz sem imela službo, pa ga je (kao) čuval mož. To pomeni, da ga nese dol mamici, on pa zaspi na kavču user posted image DEC!
Problem pri Anžetu je, da je treba dat jest tisto sekundo, ko si on zmisli, da bi jedel. Tašča ga je pa kar še mal pustila, pa mirila, da bi malo več kot 3 ure zdržal. Pol pa rata čisto histeričen in se sploh ne umiri, ko dobi za jest. Potem pa noče več jest, je pa še bolj lačen in še bolj histeričen. Eno uro ji je bral levite. K sreči sem prišla domov, da smo rešili zadevo ... Moj najnovejši recept je, da pokličem Kalo, ta da glavo Anžetu v naročje, mulo pa ves začuden, kva je to zaena kosmata zadeva, utihne in začne normalno jest user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
28.3.2007 21:52:41   
Aja1
Nogavica, to z dudo je tudi meni znano user posted image .
A tudi vaši user posted image , ko so zmatrani in zaspani full težko zaspijo? 

Pa dobro opravite jutri na ceplenju.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
28.3.2007 21:56:19   
Aja1

Eh, babe user posted image
No ja, sicer je pa izbire kar nekajuser posted image

Aja1, se ni treba sekirat ... Saj pomojem bosta Anže pa Neja še bolj pasala skupaj, ko sta bolj živčka, Zala je pomojem kar prepridna za našega. Bo rabil babnico, ki ga bo bolj na trdo prijela user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image   Krfjolca, ko berem tvoje poste o Anžetu vidim vedno Nejo v njih. Ista je. Ne more počakat niti sekunde, ko je lačna. Včash gre direktno iz smeha v jok... No, pa saj se še spomnimo kakšen mesec nazaj kakšno uspavanje sta rabila, ane?! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 28.3.2007 21:57:33 >

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
28.3.2007 22:04:09   
Aja1
Punce jaz vas zapušam. Grem kar počasi spat.

Lahko noč.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
28.3.2007 22:12:33   
Zamima
eno vprašanje glede cepljenja user posted image  Midve bova jutri prvič cepljeni. Se mi zdi ali boste nekateri že drugič?? user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
28.3.2007 22:22:23   
Nogavica
Zdaj sem pa čisto raznežena - sem šla pogledat malo, ki je bila že tik pred spanjem, dala sem ji dudo in je takoj zaprla očke. Potem je pa čisto malo pošpegala proti meni, mi podarila veeelik nasmešek (da ji je skoraj duda ven padla) in zaspala.

Jaz pa si bom zdaj privoščila jogurtovo Milko user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
28.3.2007 22:23:07   
viv_
O, punce moje, kakšen teden!

Mirna je danes prvi dan brez bruhanja. Tamala zgleda OK. Včeraj je umrl od moža dedek in imamo jutri pogreb. Tamalidve naj bi imela čim bolj narazen, da se Zarja ne naleze, ampak je ne morem dat moji mami, ker gre v petek na eno operacijo in ne sme zbolet. Jutri imamo pogreb in ker gre cela žlahta sem komaj skombinirala varstvo.

A je lahko prosim tega tedna kooooooneeeeeeeeeeec!!!!!!

Zarjo sem očitno malo razvadila, ker bi bila kar non stop nekaj po naročju. No, voziček je tudi ok. Še sreča. Zdaj sva bili z Mirno 2 dni samo notr, Zarjo sem pa zapeljala pred vrata in je lepo zaspala. Spi pa tudi ponoči lepo, danes je spet oddremala od 7h do 5:30 brez pavze. Jo pa ura ni niti malo zmedla. Hodi spat ob 7 in je user posted image

duda - pomoje je zasvojena! user posted image

stolček za v kad - imamo še od Mirne. Vrešči kot da bi jo iz kože dajali!

pomoč - če je doma se ful daje, igra, previja, hrani... ni da ni... samo kaj, ko je bolj malo doma.user posted image

GH - ful dobro sprejema. En obrok imava gost. Začela sem z zelenjavo in ji je ful všeč. Jutri bom spet naredila malo več paradižnikovega zosa in ga dala zmrznit. Zdi se mi pa, da premalo popije!

akrobacije - ni kaj huda! Enkrat se je uspela prekotalit. Najraje vidi, da leži na hrbtu in noge v luft user posted image  Upam, da jo bo do pubertete minilo. user posted image  Roke bi pojedla, če bi lahko. Cel žur je pa, če stoji na nogah. Mirna je pri 9 mesecih hodila, ta bo tudi pomoje...

starejši bratje/sestre - Zarja Mirno gleda kot boga. A je še pri keri tako? Tudi če se ful dere, ko zagleda Mirno utihne.

MALINČICA - kakšen cuker!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
28.3.2007 22:23:44   
Nogavica
Zamima, ja Živa bo jutri že drugič.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
28.3.2007 22:32:02   
Zamima
Nogavica mi lahko poveš proti čemu cepijo prvič in proti čemu drugič? Ker jaz to nič ne vem, in bom jutri znorela, ker Zala še niti 1x ni bila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
28.3.2007 22:37:58   
Nogavica
V bistvu se vseh 3x cepi proti isti stvari (davica, oslovski kašelj pa še nekaj - upam, da se nisem zmotila). Morajo pa menda miniti med vsakim cepljenjem min. 4 tedni.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?