|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
28.3.2007 7:28:13   
max81
dobro jutro, vav vidim da sem pa danes prehitela Ajo1user posted image user posted image , ja naša pupika se je že zbudila in se trenutno igra z zoomom, mami pa kje drugje kot na RR....in drugače so bili danes škratki pridni, so se mamice naspale?user posted image
majas, malinčica, sibi upam da so otročki cepljenje preživeli brez hujših reakcij, se opravičujem če sem katero izpustilauser posted image

lp, upam da se mi kmalu katera pridruži, ker moja šalčka kofeta bo kmalu praznauser posted image

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
28.3.2007 8:04:24   
ema79
dobro jutro!!!!!!!!!!!!!!

Prespali smo noč!!!!!! Od 21 do 7.30! JUHUHU!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo....

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
28.3.2007 8:16:55   
max81
user posted image  bravo Julijauser posted image user posted image , naj bo današnja noč ter vse ostale podobna današnji

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
28.3.2007 8:22:58   
ema79
ja, ja, bravo....upam, da se ne bo  končal pr eni noči....

Drgač pa sem jst kavico že tudi spila..

Vreme končno kaže na bolše - nč ne piha, sonček se kaže....upam, da bo zdržal do desetih, da greva lohk mal ven!

Življenje je lepo....

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
28.3.2007 8:37:18   
atanja
Evo meeeee! Ja izpit bi po moje mogel it čez, zdaj moram sam še počakat kaj si profesor misli o tem.
Ema-čestitke Julijiuser posted image  za celo nočko, kako je bilo z ostalim ki so bili cepljeni.

Kar se mojga user posted image tiče je tako da ko se je rodilk se ni pa ni mogel umirit in je delal vse drugo kot pa da bi bil z nama doma. Potem pa je meni zečlo dopiz... pa sem mu težila. Ker mi je šlo res na živce in na jok.
Zdaj ko pa se mali malo bolj odzove je pa drugače. Se igra z njim, včasiih noska spuca, planico da dol, no potem pa se kar neha... Ampak je veliko bolj k se zdaj ful zanima zanjga. RES PA DA SEM FUUUL TEŽILA.  K če vam povem po pravici me je kar minilo vse.
Sva pa mela včeri oblrtnico 3 leta. in začuda sva zdaj 2 dni ok k prej sva mela malo težav v komuniciranju. Zdaj sva pa k iz škatlice-me zanima kok časa

Duda-ja pri nas je zakon.....zdaj ful dolg drži v ustih. Ko pa zaspi jo vn vrže

No danes pa ker sem se zadnje dva dni bolj maloposvečalauser posted image , se mu bom cel dan-sej tako al tako ga je mami razvadla da je skoz v rokah. Ampak saj ne bo večdolg hotu bit-pol ga bom še prosilauser posted image  da se naj mal pocrklja.

lep dan

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
28.3.2007 8:39:32   
Aja1
Tretja user posted image  (medalja je pa le user posted image )

Jutro. user posted image

Mi smo se danes lepo naspali. Mala se je zbudila samo ob 3.30 za hranjenje, potem pa potegnila celo do 8h user posted image
Zvečer me je pa prav prestrašila...si predstavljate...čista tišina, slišalo se je le tipkanje na računalnik in kar naenkrat silovit jok...prav dretje. Mi je skoraj srce v hlače padlo. Neja je tako jokala (v sanjah). Revca se pol še eno uro ni čist pomrila je malo še jamrala v sanjah).

Zdaj pa pijem kakav (jaz kave ne pijem, občasno kapučino).

Ema, moja se tudi še ne prekotali na trebuh..., ah, saj ima še čas.

Ja, sonček se že kaže user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
28.3.2007 8:39:40   
MALINČICA
Dobro jutro, noč preživeli oz. prespali kot običajno, nič razlike glede cepljenja. Hvala bogu! Mi pa nekaj ni dalo spati danes ponoči....
Sem včeraj pediatrinjo vprašala če to njegovo zvijanje nazaj kaže na povišan mišični tonus in me je pomirila, da ne, ampak potem pa sem brala malo na razvoj otroka, razvojna ambulanta in sem opazila, da tud moj malček ne prijema svojih nogic, kaj šele, da bi si jih dajal v usta, kot naj bi si jih pri teh mesecih, potem naj ne bi previsoko dvigoval glavice pri pasenju kravic, ... Ne vem, čisto sem se prestrašila, dajte povedat, kaj to vsi vaši dojenčki se grabijo za nogice? Anže od Krfjolce se, sem videla na slikicah... Me kar malo skrbi tole, ker bi kar najraje šla na kak tečaj handlinga ali pa kar v razvojno ambulanto, da mi povejo če je kaj narobe. Menda se večina teh "napak" pojavi z napačnim nošenjem in dvigovanjem otroka, pa če je bil porod dolg in je otroku primanjkovalo kisika...

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
28.3.2007 8:40:12   
Aja1
sem prdolgo tipkala...atanja je tretja user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
28.3.2007 8:44:46   
blecky
Dobro jutro oz. dan....

Saj ne vem več kaj je noč.... še vedno se zbujamo na 1,5 - 2 ure. Potem pa al zaspimo nazaj al se pa uspavamo še kakšne 2 ure user posted image . A bo sploh kdaj prespal celo noč user posted image   (BRAVO ZA VAŠE PRESPANE NOČI)

Še vedno ga polno dojim ... sem poskusila mu dat Novolac zvečer, če bi pol mal boljš spal... pa ga NOČE!! Se je tko kremžu zravenuser posted image . Čaj pa pije po flaški, pa moj mlek tud.

Stolček za v banjo imamo (smo ga dobili) in komaj čakam, da bo šel lahko vanj, ker sem čist mokra ko ga kopam v mali banjci.... user posted image

Pomoč .... ah ja, kot ste nekatere že napisale... lahko bi se bolj ukvarjal s Timom. Ko pride iz službe je tko utrujen, da mora kar igrice špilat  user posted image ... seveda, saj jaz sem cel dan doma, pa imam čas... Čeprav opažam, da se sedaj, ko Tim že malo več  "komunicira" se tud mal več pomenta user posted image .

Pleša... ima plešo, pa saj bodo laski zrasli

Slikce... te vaše deklice so pa res prave lepotičke user posted image . Jih bom mal Timu pokazala user posted image

oh ja , zdej sem pa že preveč napisala... se bom morala večkrat oglasit.... sam kaj ko računalnik kr neki crkuje user posted image

LP

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
28.3.2007 8:46:04   
Aja1
malinčica, moja se tudi ne prijema za nogice, jih ne tlači v usta. Se je pa tudi začela zvijat nazaj, pa ni pediatrinja nič komentirala user posted image  No, da slišimo še druge.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
28.3.2007 8:48:55   
max81
o aja smo se le zbudili, naša se na trebuh tudi še ni prekotalila, se je iz trbuha na  hrbet, pa  na bok se že par dni obrača, nogice je prvič prijela prejšni teden da bi jih pa dala v usta pa ne......baje da sploh ni nujno da dajo nogice v usta, eni jih drugi pa ne....moja bejba se trenutno igra na igralni blazini, ati je p koma iz nočne in je zaspal kr na kavču

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
28.3.2007 9:04:21   
Aja1
ja, smo se zbudili, ampak mlada gospodična so že spet zaspani...jo bo treba mal uspavat. Sploh ne vem, kako je zdržala na začetku (cele 3 mesece) ko ni spala skoraj nič user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
28.3.2007 9:17:07   
melita73
Dobro jutro.
Tudi mi smo imeli danes kar mirno noc, sedaj bo pa kmalu spet cas za spanje.
Ste pa resno vzele to, da bomo dohiteli oktobrke user posted image , ampak pomoje nimamo sans.user posted image
Nasa se je pa odlocila, da se ne bo vec dojila - no ja, zvecer in ponoci se, cez dan pa, ko vidi zizo pricne prav histericno jokat, ko ji pa dam flaso, pa poje 120ml. Bo ze, saj 4 mesece dojenja je pa tudi nekaj. Bova pa sedaj malo bolj resno zacece z GH, bomo videli, kako bo.
Nasa se tudi se ne prevali na trebuh, se obrne na bok, pa se to le na desno stran, na levo ji se ne gre. Kravice pase tako, da dvigne glavo zelo visoko in jo obraca levo in desno, kot radar, ki isce nekaj.Tako da Malincica, ne vem, ce je s tem kaj narobeuser posted image . Za nogice se pa prijemlje, zaenkrat jih pa se ne da v usta, bolj zanimiva so zaenkrat kolena. Ampak tako kot je Aja1 napisala, saj imajo se cas, eni pac to prej, drugi kasneje.
Malincica, nikar se ne sekiraj, poslusaj svojega P, on bo pa ze vedel, ce je kaj narobe. Te forume in nasvete in opazanja  raznoraznih uporabnic pa raje vzemi malo z rezervo saj ves, da so to najveckrat samo mnenja laikov, ki so velikokrat napisana tudi pod vtisom custev. Jaz sicer to preberem, ampak jemljem z rezervo. Ce mislis, da je res kaj narobe, raje vprasaj P, svojega, ali pa postavi vpraaanje na med.over.net.
Toliko za sedaj, lep dan vam zelim.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
28.3.2007 9:36:55   
Aja1
Neja zdaj spi drugo rundo. Ko se bo zbudila, gremo pa ven, da bo imel user posted image  mir in se ba lahko naspal, ker je imel nočno.

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
28.3.2007 9:45:14   
ircica
glede razvojne se čisto strinjam z melito73

pri nas bila žurka od 3-5, zdaj pa boli kot en star ded

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
28.3.2007 9:47:39   
Mami23
aja1...pa pridite v NM, bomo šle na tortico user posted image

Neža se tudi še ne obrača iz hrbta na trebuh in obratno...obrne se samo na bok....drži se že za kolenčka, podplatke pa za enkrat samo še opazuje...se tako čudi ko jih vidi user posted image user posted image

zdaj je začela vriskat, pa "avto oponašat" brrrrr...in seveda je to najbolj luštno delat takrat ko jemo.....včeri sem ji dala cvetačo in korenčka pa je imela polna usta in začela delat brrrrrrrr in seveda je šlo vse po meni...sem bila čisto korenčkasta...ampak nasmejale sva pa se user posted image user posted image user posted image

najina princeska Neža se je rodila 17.10.2006 ob 19:00 v Novem mestu
http://mami23.moj-album.com/

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
28.3.2007 10:09:37   
Aja1
Mami23, mogoče prideva jutri, ker moram še za mojga v knjižnico, pa pojma nimam katere knjige rabi (za diplomo).

A brrrr s korenčkom v ustih? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
28.3.2007 10:10:24   
max81
naša user posted image  se je najedla in naspala, madona cele pol urce, jaz sem pa med tem polikala majhen kupček cunj, moram peglat sproti, ker se mi pol nabere toliko cunj, da nisem preh fertik kot v 2 urah. Še par minutk bom na RR pol morm pa tamalo zrihtat, pa user posted image  zbudit pol pa gremo na lepšuser posted image , pa v trgovino, pa za mami kupit eno majhno darilce, ker ima  birthday

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
28.3.2007 10:12:48   
krfjolca
Mami23, naš isto počne user posted image . Ko se mu nabere slina v ustih začne delat balončke ... In pol moramo vsi bežat stran, če ne smo vsi mokri. Še rajši pa s hrano to počne, ja. Sva danes probala bučko, pa mu je bilo ful všeč. Jaz sem se pa zmrdovala zraven, ker je dišalo tako bljak user posted image . Sicer sva samo eno žličko danes probala. Jutri pa več, če ne bo težav.

Sem kupila še en voziček user posted image . Ta Jaguar je prav obupen za v avto tlačit, tako da sem mulcu privoščila še eno manjšo marelo. Za enodnevne izlete, za na morje in podobno. Je v BCju akcija BBY za 16.000 (redna cena pa mislim da 23.000) - su ful lepi, pa fino je, ker se naslon spusti čisto v ležeč položaj.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
28.3.2007 10:13:46   
adelinna
Malinčica - zaradi zvijanja nazaj se ne sekiraj. Če se je to začelo šele zdaj, pa sploh ne. Naši sončki so zdaj ravno toliko stari, da se jih najbrž kar precej zvija nazaj. Če poslušaš nevrofizioterapevte, pa lahko pri tej starosti največ narediš, če uporabljaš pravilen handling pri najpogostejših vsakodnevnih gibih. torej paziš kako ga vzdiguješ, kako pestuješ in kako previjaš. Za prijemanje nogic ga pa mogoče lahko sama poskusiš motivirat. Primi ga pod ritko in malo dvigni medenico (to pomaga tudi proti zvijanju nazaj). Drugače je pa tako, da je vsak otrok zgodba zase. In vsaka mama najbolje pozna svojega otroka in ve, kaj je najbolje zanj.

Blecky - kaj pa če bi mu namesto Novalaca zvečer ponudila svoje mleko z rižolinom?!

Recept s pediatrične klinike:
V 100 ml vrele vode zamešamo 5 meric Rižolina. Mešamo 2-3 minute, da nastane gosta, bela sluz. Po kuhanju sluz ohladimo v postavimo v hladilnik, kjer lahko stoji do 24 ur.
Ob urah hranjenja pa v 100 ml toplega materinega mleka odamo 1 merico Rižolina.
Dudica mora biti primernne velikosti glede na gostoto mleka.

op.: Merica je mišljena tista, ki pride zraven adaptiranega mleka.

Kar pa se tiče naših user posted image  in user posted image  pa moram jaz mojemu napisati kar hvalospev. user posted image  Brez zafrkancije. Ful časa preživi z njo. Jo preoblači, umiva, kopa, previja, čisti nosek, podira kupčke, se z njo igra, jo pelje na sprehod,... Skratka vse, razen dojiti je ne more. user posted image   

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
28.3.2007 10:15:28   
marella1
No pa da še jaz dodam nekaj na temo RA. Lana se še tudi ne obrača s hrbta na trebuh, uspe ji priti na bok to pa je tudi to. Za kolena se prime od prejšnjega tedna, stopala vidi na vsake toliko (je trebušček prevelik pa ne more user posted image ). No kar zadeva RA, je naša P že na prvem pregledu ugotovila, da ima Lana rahlo povečan mišični tonus kar pa je potem izzvenelo, saj smo jo ˝pravilno˝ pestovali. Vseeno sem želela napotnico za RA, zaradi tega t.i. handlinga in ker je P res, ampak res u redu smo jo tudi dobili. Na datum sva čakali več kot mesec dni. Bili sva na pregledu (v ordinaciji sva bili 1 uro) in tam je razvojna pediatrinja ugotovila, da sicer rahlo je povečan tonus, da pa ni neke sile. Pokazala nama je pravilen handling, podložila lupinico in naju naročila na kontrolo pri pol leta. Ni ji bilo jasno, zakaj sva bili napoteni v RA, ko pa jo jaz ˝pravilno˝ nosim, no ja ampak tu so še babice, dedki in ostali, ki pa je ne nosijo ˝pravilno˝. Kaj hočem povedat, ko smo mi gor rasli niso imeli pojma o handlingu in so nas dosti pokonci nosili, pa smo vsi zdravi. V RA so mi rekli, da so v 10 dneh odprli 30 novih kartotek, si morete misliti. Sem mnenja, da bi nam morali že v šoli za starše kaj več povedati o samem handlingu.

user posted image user posted image za Julijo in prespano noč. Moram povedati še Lani, da bo tudi ona vedela, da lahko spi celo noč. No ja, bo že

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
28.3.2007 10:31:44   
Zamima
Jutro user posted image .
Komaj zdaj me čaka kavica, da se mi nič en da niti ne bom pisala, ker se mi res nič ne da user posted image . Jutri imava ceplenje,... Strah me je, saj vem, da ste vse preživele, tako, da upam, da bova zudi midve. Ampak vseeno, strah me je in smili se mi user posted image  user posted image .
Ma, bo že.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
28.3.2007 10:32:59   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Sva danes probala bučko, pa mu je bilo ful všeč.

Me veseli user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
28.3.2007 10:40:22   
Zamima
Evo, pa še dve sliki naše žabice, če že nimam več albuma:user posted image user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
28.3.2007 10:41:19   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Sva danes probala bučko, pa mu je bilo ful všeč.

Me veseli user posted image  user posted image  user posted image

Vi morte pa krfjolco user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?