|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
28.3.2007 10:42:43   
majas
Ja no midve pa sva zaspanki... Ko sem šla včearj spat se ji je tudi nekaj sanjalo je tako začela jokat, sem si mislila, aha se je že začelo... sem ji dala še malo jesti da se je pocartala in potem je prespala do 6ih, po obroku pa je že takoj ob 7ih bil jok, sem jo vzela k sebi in potem vsako uro spanje zbujanje...in to je pri meni najslabše. Potem pa vstanem ko cota. Ob 6ih pa sem bila spočita in naspana, sem mojemu kavo skuhala pa sem šla nazaj v pojstlo, ker se mi je pa ob 6.30 zdelo preveč zgodaj da bi jaz vstala. user posted image
zdaj pijem kavico potem pa šibnem ven na sonček-bom kasneje pospravljala ker je grozno...

Ja glede tega se tudi moja zvija nazaj, a takrat ko vidi kaj zanimivega, vse jo namreč zanima... Mi jo že od 1.M nosimo pokonci ker že od takrat ni hotela biti leže, zdaj pa ni šans. Pa mi je včeraj P rekla čim manj biti pokuncu..ja pa kaj naj če pa potem samo jok in stok...

Tudi jaz sem raznišljala o rižolinoti, GH pa še ji nebi dajala...tudi to ni nič narobe ne? Tako da  adelinna hvala za recept user posted image

zdaj pa le uživat na sončeka 

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
28.3.2007 10:44:58   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Sva danes probala bučko, pa mu je bilo ful všeč.

Me veseli user posted image  user posted image  user posted image

Vi morte pa krfjolco user posted image user posted image user posted image

Aham sem razmišljala o tem user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
28.3.2007 10:49:50   
majas

Jutro user posted image .
Komaj zdaj me čaka kavica, da se mi nič en da niti ne bom pisala, ker se mi res nič ne da user posted image . Jutri imava ceplenje,... Strah me je, saj vem, da ste vse preživele, tako, da upam, da bova zudi midve. Ampak vseeno, strah me je in smili se mi user posted image  user posted image .
Ma, bo že.

Saj si bila pridna glede diplome zdaj pa le alo pauze in ven na sončeka, je res toplo zunaj...
Za ceplenje pa ne skrbi, le ves čas se pogovarjaj z njo da jo zamotiš in niti opazila ne bo. Pri meni je kaja samo prvič zajokala, zdaj v drugo pa čisto nič. Pa stran glej da niti ne boš vidla kdaj jo bodo poiknili pa bo vse super.
Škoda da nimam avta bi priletela v MB na kavico user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
28.3.2007 10:52:09   
Zamima
Ja, res škoda user posted image ,... enkrat bi mogle en tak celodnevni izlet narest user posted image . Pa na kosilo, pa na sadno kupo, na kavico user posted image . Ko bo čas, pa predvsem denar user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
28.3.2007 11:04:36   
majas
ja saj... nič potem pam šibnem sama malo na zrak...  user posted image  

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
28.3.2007 11:08:42   
Zamima
lepo se mej user posted image .

Sem na hitro prečekirala letošnje novembrske user posted image ... Mislim, da jih je več kot je nas bilo - toliko o upadu rodnosti user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
28.3.2007 12:30:13   
krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Sva danes probala bučko, pa mu je bilo ful všeč.

Me veseli user posted image  user posted image  user posted image

Vi morte pa krfjolco user posted image user posted image user posted image

Aham sem razmišljala o tem user posted image

Haha user posted image user posted image
Samo, ni bila pa letnik 81 ... Vsaj upam user posted image user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
28.3.2007 12:56:34   
Zamima
krfjolca, bolj staro boljše je user posted image . Jaz sem mami naročila naj prinese kako mlečno kašico za našo žabo,... sem prepričana, da so boljšega okusa kot to korenje, in podobno user posted image ... Korenčka je sicer kar jedla, je bil kakec pol čist oranžen user posted image . Ampak vonj pa taki, da me je skor nekam vrglouser posted image .
Ste že probale z mlečnimi kašicami? user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
28.3.2007 13:07:02   
krfjolca
Ja, po korenčku pa res smrdi. A prebavila ga pa Zala je? Ker pri Anžetu je še vse oranžno ven prišlo ... user posted image Kaj bo šele pol, ko bodo vse jedli, če že po korenčku ful smrdi ... No ja, človek se vsega hudega navadi user posted image
Po jabolku ful lepo kaka, no bučka pa še ni ven prišla user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
28.3.2007 13:18:25   
Zamima
user posted image  bučka še pride ven, ampak mislim, da ne bo preveč smrdelo user posted image

Kaj pa mlečne kašice si že dala Anžetu?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
28.3.2007 13:43:47   
krfjolca
Ja, samega rižkota ni maral niti pod razno, pa sem probala Hippovo kašico z jabolki. Mu je bila ful všeč, bi kar jedel, ampak potem sem šele ugotovila, da ima dodan sladkor in mu je ne dam več. Včeraj je probal Milupino za lahko noč, je noter riž, koruza in banana, pa mu je bilo tudi dobro. Pa dejansko je bolje spal user posted image ... Pojedel je pa okoli 100ml.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
28.3.2007 14:58:06   
majas
Ojla, sve se nadihale svežega zraka samo malo preveč piha zunaj...

Jaz sem ji pa danes kupila rižolineka in bom ji poskusila dati po recepti adelinne, pa bom poročala... samo si še moram mlekeca počasi pumpat, upam da bo.
Sicer mi ponoči lepo spi a vseeno bom poskusila...

Tako zdaj pa grem, pospravit mal, kaja še namreč vedno spi zunaj v vozičku... Ji je toplo sem probala user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
28.3.2007 15:23:00   
Lana_s
Ojla, čvekice,
jaz sem tudi danes kupila mlečne kašice, gris  in eno z okusom banane on Alete. Pa par sadnih kašic. Sem mu danes dala jabolčno za probat in jo je kar cmokal, samo kaj ko revček ne zna z žličko jestuser posted image . Ne zna oz. mu ne gre s flaško, zize tak ni hotel, zdaj pa še z žličko ne znauser posted image Ne vem kako bo ta otrok sploh jedeluser posted image
Začela pa sem že zato, ker mi zadnjih nekaj dni dopoldan sploh noče jest. Ponoči okrog 2-3h poje cel obrok potem pa ga do 13h komaj pripravim da vsaj polovico njegovega obroka poje, ob 13h spet polovico, potem pa okrog 16h  "normalno"poje in potem še en ali mogoče dva obroka do 2-3h . Jutri bi morala imeti cepljenje, pa me je strah, da spet ne bo nič iz tega, ker ne vem če že ima 5 kg, ko pa tako malo pojeuser posted image

< Sporočilo je popravil Lana_s -- 28.3.2007 15:24:38 >

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
28.3.2007 16:03:46   
Nogavica
Ojla!

Živa je pa danes ponoči nekam rahlo spala, skoraj vsako uro sem ji morala dudo popravljat, ker je cmihala v spanju. Ponavadi dudo vrže ven že v najini postelji in je sploh nima, ko jo prestavim v njeno. Seveda sem bila zjutraj kot cunja, ker se nisem dobro naspala, tako da sva po hranjenju in previjanju potegnili skupaj do 10h, ati je pa user posted image .

Potem smo šli za dve uri ven in smo si kar po poti vzeli kitajsko kosilo za domov, da ni bilo treba kuhat. Zdaj pa sva sami, ker je dragi šel v službo. Čakam, da se žaba zbudi in greva še malo ven user posted image .

Prijateljica mi je posodila CD Lovely sleepy Baby - je ful prijetna glasba. Moram reči user posted image , da sname še kakega iz te kolekcije z interneta.

Mi smo pa do včeraj ponoči skozi spali s prižgano malo lučko. Saj ne vem točno, zakaj - na začetku zato, da sva lahko kadarkoli pokukala k mali v posteljico ponoči, potem smo se pa navadili in kar tako pustili. Včeraj pa sem se odločila, da to ukinemo, ker se mi je zdelo že brezveze, pa itak ni čisto temno ponoči. In kaj prijavi moj dragi? Zdaj pa ji ne bom videl dude popravit, če se bo zbudila! Umrla sem od smeha - spi ko klada in se NIKOLI ne zbudi, da bi ji popravil dudo, ker je ne sploh sliši user posted image . Sva se temu tako režala v postelji, da sva skoraj malo zbudila - takoj sem ji morala dudo popravit user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
28.3.2007 17:29:34   
krfjolca
Umrla sem od smeha - spi ko klada in se NIKOLI ne zbudi, da bi ji popravil dudo, ker je ne sploh sliši user posted image .

Sama afnarija user posted image
Pri nas je treba pa po prstih hodit, ker ima tako rahel spanec! Mož včasih sploh ne upa v spalnico spat, kadar dalj časa TV bulji, pa raje na kavču spi. Pa še najina postelja tako škripa, da se še obrnit ne upava ponoči user posted image  ...
Zbujamo se pa od 5-10x, od tega je treba dvakrat flašo mleka naštimat, ostalo pa ponavadi zaleže duda ali čaj. Ali pa ga je treba obrnit na drug bok, lenobo leno, kot da ne bi znal sam user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
28.3.2007 18:03:50   
MALINČICA
Se mi zdi, da so postali bolj občutljivi na vse, kar se dogaja okoli njih. Prej, ko je bil še čist mali, smo ponoči lahko imeli prave žurke, zdaj pa se začne kar prebujat, če pustimo vrata odprta in se bliska od tv-ja, da bi user posted image  v spalnici, pa se tud že dolgo ni zbudilo, se je enkrat zbudil in naju čist prestrašeno gledal...
To, da ne bi skupaj spala, pa se še ni zgodilo, tako da...se ne pustimo! Dude mu sploh ne popravljamo, ker jo takoj, ko zaspi pljune ven, ima pa plenčko ob sebi in ko se slučajno kaj prebuja, mu dam k ličku planičko in spi dalje.

No, sem ga danes malo bolj opazovala, pa sem se pomirila, ker se boža in prijema za kolena, pa tud zvije se nazaj samo takrat, ko mu kaj res ne paše. Prevali pa se že kar nekaj časa iz hrbta na trebušček na obe strani, nazaj pa še ne, čeprav se nekaj trudi ampak potem obupa, pa se raje začne dret, da ga prestavimo nazaj.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
28.3.2007 18:30:48   
Zamima
Punce mi smo s sprehoda uuu je pasalo, user posted image  denarnici pa malo manj user posted image  zadnje čase imava z babi napad kupovanja rož user posted image , ja prav ste slišale lončnic namreč user posted image . Meni so doma vse pocrkale in je treba nove nabavit zaenkrat dokler nisem gori 100% jih bom skladiščila kar tukaj pri mami, potem pa potegnema ena drugo in odneseva domov cel rastlinjak user posted image .
No 4 rožice že čakajo na selitev user posted image .

Gosta hrana - kašice: OMG ali je lahko še kaj bolj ugabnega? Se sploh ne čudim, da Zala ne mara preveč teh kašic. Danes ji je babi kupila 2 mlečno (te še nisva probali) in zelenjavno s smetano - ko sem odprla in povohala to hrano me je minilo do vsega user posted image , smrdi tako, da ne morem verjet. Načeloma jaz jem vse tako, da nisem izbirčna, stvari, ki jih ne maram jem pač manj. Ampak kako je pa ta kaša ugabna, mislim, da še nisem zasledila ene dobre kašice, me je že kar malo strah, da bo zasovražila zelenjavo user posted image .

Ste že probale Lumpijeve plenice? Jaz sem jih danes kupila, so cenovno poceni 9.18€ pa 60 kom. je notri. Zaenkrat zgledajo vredu, bomo videli kakšne bojo, ko bojo polne drekca user posted image .

Punce pri vas kaj dežuje? Pri nas je neko kislo vreme, kot da se bo vsak čas ulilo,...
user posted image  No, upam, da jutri ne bo deževalo, bi rada šla z vozičkom na cepljenje, ker potem nimam avta kje parkirat, bemu pa študentarijo z avti! user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
28.3.2007 18:52:59   
Aja1

Pri nas je treba pa po prstih hodit, ker ima tako rahel spanec! 

Pri nas je isto. Ima tako rahel spanec, da greva največkrat oba takrat spat, kot Neja.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
28.3.2007 18:55:30   
Aja1
Lumpijevih plenic pa še bismo probali.

Katero številko pa uporabljate? Mi imamo 3, sem pa kupila ene Hoferjeve št 4 (manjših niso imeli) in so ji tudi kar prav - sploh niso veliko večje od npr. Huggisk.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
28.3.2007 19:02:22   
Zamima
Jaz sem ji kupila Lumpijeve 4-9kg Midi user posted image . Jutri bom javila nove podatke koliko tehta in kako velika je Zala, ko imava pregl4ed - končno!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
28.3.2007 19:05:49   
MALINČICA
Mi smo zdaj nabavili fixies, pa mi nis preveč všeč, nekako ne najdem pleničk, ki bi mi ble v redu. So take bolj debele. Lumpi je podoben šit, samo da je fuul cenejši. Nekako mi pampers kar pašejo, ker so tako tanke ampak ful smrdijo po lulanju in so mi tolk plastične, ostale pa so mi take debele... Kaj jaz vem! z nobenimi do zdaj nisem ful zadovoljna.

Midva imava tud tooooliko rož po stanovanju in to same zelene in palme do stropa... Pa res nimava več prostora da bi kako še kam dala. Si včasih ful zaželim, pa je nimam kam dat. Eno palmo sva od selitve kar na hodniku v višjem nadstropju parkirala, pa zdaj taaako lepo raste, zgleda ji paše tam lega, pa še čistilka jo ful redno zaliva. Sva ful norca na rože! Zaves nimam samo zato, ker po ne bi mogla imeti rož na okenskih policah.user posted image  Pač rolete vsak večer vlačimo dol, da nem ne kukajo preveč notri.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
28.3.2007 19:06:25   
Aja1
Sem pozabila prej napsat, da sem dala danes Neji malo banane (pretlačene) in ker bi ona še jedla, sem ji za hec dala še celo banano v roke in kako jo je lizala user posted image user posted image user posted image ...je mislila, da je ziza user posted image user posted image user posted image , prav z užitkom se je spravila nad njo user posted image

slika:

user posted image

ko pa sem ji banano vzela

user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
28.3.2007 19:11:55   
Zamima
Malinčica, kaj pa Hugies ti niso bile vredu? meni so Huggies super, sem danes izbirala med temi pa Huggieskami pa sem vzela Lumpija samo zato, ker jih še nisva imele. So pa zelo tanke tud od Hoferja, ne vem točno kako se jim reče ampak te imam od 7 kg dalje pa so ji še prevelike.
Poskusi še te, so tanke in ne smrdijo user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
28.3.2007 19:19:29   
Aja1
Zamima, dobro opravite jutri na cepljenju. user posted image  Upam, da ne bo kakšne reakcije.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
28.3.2007 19:21:36   
Aja1
Meni so tudi Hugiske dobre (ampak samo modro-zelene), pa Hoferjeve so tudi super, take mehke. Sever sem jih samo ene parkrat probala, ker se malenkost večje...treba najprej porabit zalogo trojke. Dobre pa so tudi Mullerjeve (pa še poceni)

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?