rumba
|
Pozdravček in ! Danes je bila pa prava norišnica. Sem šla v službo, da naredim, kar je najbolj nujno in seznanim šefico, da bom na bolniški, dokler imamo doma norice. No, pa sem bila tam od 7.30 do 18.45!!! Ma, kaj šele bo, preden jih zapustim za več kot leto . Sem čisto paf. Trebuh je prav trd, tako da moram kar hitro v vodoravni položaj. Sicer pa se bom naslednje dni lahko kar lepo odpočila, saj imam Hano v vrtcu, Anej pa je je, kot da mu nič ne bi falilo. Sam se igra celi dan, če je treba . Dopoldne sem bila tudi na merjenju dolžine materničnega vratu: 4,25 cm, kar je super. G je bila zlata, pa je naredila še UZ. Spet me je vprašala, če želim vedeti spol . Se grem stavit, če bi želela vedeti, me ne bi prav vedno spraševali. Hja, sem zdržala, tako da še vedno ne vem . Pa spet smo pogledali srček, pa obrazek.. kako smo odpirali in zapirali usta... fuuuul lepo! Rekla mi je še, da naj ponovno pridem na UZ okoli 31. tedna. Jelenche, jaz ko ležim, se lepo vidi, kje leži in ga lepo čutim, a ne znam še ločiti, kje je rita in kje glava. Aja, kako je šlo na testu? Corfu, ne sekiraj se glede obleke. Že to, da imaš trebušček, te bo naredilo krasno . Meni se zdijo nosečke že same po sebi ful lepe. Zvesta, ti si na poti, da se poročiš? Joj, kako lepo!!!! Zakaj pa ne poročna obleka? Varnostni pas si vedno zavežem pod trebuščkom, ampak ful na rahlo, ker sicer palček brca direkt v pas. Siskamiska, za voziček!!! Jagode....., sta mi tamala vse pojedla , pa ste mi naredile take lušte... Evo, zaključujem, grem v mežovo deželo
|