yennika
|
....ja nč , ma taki so vsi dedci se mi zdi...pri nas je blo v nedeljo enako....pa itak je dan minil ko šus zaradi te nove ure in zgleda ni imel občutka za cajt...pol pa se vse poruši in so maleki čist out!grrrrrr Babike, pa saj jaz tud ne merim kolk mi poje, vem čist slučajno, ker imam posebne šalčke za njegove papike in notr gre 130 ml.Pol pač vidim, hočem nočem.Nikoli se nisem obremenjevala kolk mi poje, saj sem polno dojila-še vedno -in niti mogla nisem vedet.Tak da...včasih poje veliko, včasih majn, včasih pa nič.Sem pa opazla, da morš natrofit, da je ravno prav lačen in ravno prav razpoložen za GH. Drugače ni šans, da odpre usta.Posiljujem ga tudi jaz ne z hrano.Če bo lačen, bo že jedel. Sončica-a ti bi kar copy&paste...ja kaj pa če dama indigo vmes .Pač mešam, korenček, krompirček, cvetača, brokoli, malo pora,čebule še nisem , peteršilj tudi dam, pa msek-piščančje prsi-tam 2x2 cm, , pa puranje prsi....če mu ponudim kot juhico, nama vse vn steče, tako da moram vse v kašico pretlačit...sem mu zadnjič naredila nedeljsko kosilo , na krožnik sem ločila korenček, cvetačo, krompir, mesek in samo z vilico stisnila....zgledalo je zelo lepo in užitn, pa kaj ko ni htel jest, mu je blo zgleda presuho. Evo, moj že tuli mimo, ima že drugo urgenco...danes bo "opravičeno" siten. Dijo
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|