sabri
|
Dobro jutro, je tudi mene ta ura malo zmotila, sem do zdaj spala, pa vidim, da ste že zgodnje. Midva sva bila pa včeraj na štajerskem spet, mi je pa tak všeč, ker njegova sestra komaj čaka najino . Pri naših je drugače, nič posebnega, ker jih je že dosti vnukov-nečakov 10. Produktivna družina, nimaš kaj . Včeraj sem imela pa bolj zanimiv dan z mojo , me je kar dol tiščala in skos na WC, pa kar nekaj špikalo...Je pa res, da bom tudi jaz morala biti bolj sigurna, da se kaj dogaja, preden bom odšla v porodnišnico. Kar nek odpor imam, mogoče, ko bo bližje PDP, da bom prej šla. Mi je pa znorel apetit, že prej sem dosti jedla, zdaj pa še bolj, ta zadnji mesec je grozen. Do zdaj so mi cigareti zelo smrdeli ( prej sem kadila), zdaj pa ne več, ampak ne pomislim, da bi ga zdaj prižgala, neeee. Sem se pa v 14 dneh zredila skoraj za 3 kg . Kako pa kaj vaše počutje pri hrani? Marčevke so skoraj pri koncu, a, še malo jih bo mogoče rodilo v aprilu, ampak so vse kar prej. Te kar malo stisne a . Ja na vrsti smo. Glede št GSM, dobra ideja, pa se lahk še pol spoznamo in malo zmenimo za divjo vožnjo z vozički . Uživajte nedeljo, pridem tudi jaz še kaj prebrat, ker mislim, da ne bo danes kaj dosti od mene, razen cartanja in papanja.
|