|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
26.3.2007 14:15:58   
atanja
Dober dan!!!!!!
Evo mene tud to ferbec matra-k se mi zdi da mi mali več spi kot pa je vmes.
Zbudi se okrok pol sedmih. Ob 9h zaspi za eno uro. Je buden kakšno uro in gre spat za 2,5h-3h in pol mogoče še za eno uro. Popldne je večji živ žav in je bl buden sam rab pozornosti. pol pa zaspi ob 8h in se prvič zbudi za flašo on 4h. Saj ne da imam kaj proti sam čuden mi je-da ne bo zdaj k sem ga pohvalila pa ga sračkat začel....

Nič jaz grem nazaj med zvezke. mam mami doma pa mal izkoriščamuser posted image .
LEP POZDRAVČEK

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
26.3.2007 14:16:27   
Zamima
Aja, pa še eno vprašanje? Vaši user posted image  se ful oglašajo? Naša že cel dopoldan ene hecne zvoke spušča,  pa saj ne vem kot bi se napenjala, zraven pa včasih prav zakriči user posted image  kaj bi to bilo?

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
26.3.2007 14:20:04   
atanja
Zamina pri nas skoz ene zvoke sprobava. Zdaj renči...

Evo me pa zanima če ni skrivnost-kaj se bl splača bit zaposlena mamica ali bit študentka mamica. K nimam kam dat malega k ne bomo vrtca dobil in mam možnost it se študentko spet k napredovala za en letnik.
MA ej men se zdi da sem čist nepripravljena na take stvari.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
26.3.2007 14:26:36   
Zamima
atanja jaz sem na istem, nimam je kam dat v varstvo, moja dva še oba delata ... ampak jaz bom letos 26 pa nimam več statusa, tisti denar ki bi ga pa dala za izredni študij, bi nama pa lahko pomagal ko bova na svojem, kar si ful že želim in upam, da bom kmalu.
Ampak saj tudi službo ne vem če bom v 1 letu dobila oz. tako hitro, malo po Zalinem 1. letu user posted image user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
26.3.2007 14:29:47   
krfjolca
Študentka mamica se splača bit, če si obenem samohranilka. Sicer pa pomojem več dobiš porodniške. Jaz dobivam 40.000 starševskega dodatka, 9000 otroškega, k sreči imam še štipendijo, ampak samo še letos. Potem pa ne vem, kako bo šlo. Al bo treba malo več delat honorarno, ali pa hitro še enega user posted image narest, da bo spet dodatek user posted image . Sva pa malo študirala, da bi me kar moj user posted image zaposlil, pa bo orenk porodniška. Pol me pa po končani porodniški ven zabriše, pa je user posted image ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
26.3.2007 14:38:42   
Zamima
krfjolca, ne dobiš več porodniške tudi jaz dobim 40.000 bivših sit, s tem, da imam višji otroški dodatek, štipendije pa nimam.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
26.3.2007 15:15:40   
krfjolca
Ne, saj to vem, mislila sem porodniške od države, če si zaposlen redno - te je več kot starševskega dodatka, ki ga prejemava medve.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
26.3.2007 15:19:04   
Aja1
Če si pred porodniško redno zaposlena vsaj eno leto, potem dobiš cca toliko porodniške, kot si imela plače.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
26.3.2007 15:22:07   
Anonimen
Vse najboljše, Sibi! user posted image user posted image user posted image

Ana spi dosti čez dan & ponoči maximum 9 ur v kosu. Včeraj smo šli pančat okrog 22. ure in je danes spala do skoraj 7.ih zjutraj. Potem sva se podojile in zaspale obe nazaj do 9.ih! user posted image  

Jaz bom maja stara 28 let. user posted image  Počutim se in zgledam seveda tudi, jih pa enih 23! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 2459
26.3.2007 15:35:07   
Anonimen
Napište kaj punce, men je dolgčas. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2460
26.3.2007 15:37:38   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Ne, saj to vem, mislila sem porodniške od države, če si zaposlen redno - te je več kot starševskega dodatka, ki ga prejemava medve.

ups tega pa nisem vedela user posted image  oprosti sva očitno nekaj čist drugega mislileuser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
26.3.2007 16:28:50   
Nogavica
Živa podnevi spi na vsake 1.5-2 uri po pol urce. Na sprehodu tudi tri ure, če je treba. Ponoči pa približno 8 ur skupaj. Zaspi okoli 21h v najini postelji, potem pa ji okrog 23h kar v spanju uturim zizo, da se še malo naje in jo prestavim v njeno posteljico, kjer potem spi do kakih 6h - včasih manj, včasih pa tudi več.

Tudi ona zdaj eksperimentira z glasom - najraje cvili, če pa ji zmanjka visokih tonov, pa se zadere user posted image .

Opoldan sva bili zunaj 2 uri in je prav pasalo po dveh dnevih spet malo svežega zraka. Je pa ful čudno vreme, kar naprej se vozijo neki oblaki, da se mi zdi, da bo vsak čas deževalo user posted image , jaz pa sem mislila iti še malo ven.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
26.3.2007 18:30:00   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Če si pred porodniško redno zaposlena vsaj eno leto, potem dobiš cca toliko porodniške, kot si imela plače.

Kaj pa če si manj kot eno leto? Dobiš v višini povprečne plače, ali kako?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
26.3.2007 18:46:12   
atanja
Ja dobim 88tisoč sit porodniške. Ma zanima me za pol.
Krfjolca a boš tudi potem dobivala starševski dodatek?
K jaz se bi v službi zmenila potem da delam prek študenta. In če bi dobila kakšen dodatek bi lahko delala manj... Oz če nisem zaposlena me ne morejo prisilit da delam nov.dec po cele denve tako kot sem ko še nisem bila mamica

Evo sm pošpegala grem mal še v knjige da se lahko sinkotu posvetim pol

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
26.3.2007 18:49:56   
marella1
Ja če ne delaš celo leto, potem se za manjkajoči mesec vzame v osnovo 55% zadnje znane minimalne plače. Npr. če si zaposlena 3 mesece pred porodniško ti za tistih 9 mesecev vzamejo ta minimum.

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
26.3.2007 19:03:56   
majas
Tudi jaz dobivam samo starševski dodatek, pa 78,78e otroškega tako da nekaj je...
Se mi pa kar srce para če pomislim da bi morala spet v službo in da ne bom več toliko ob njej. Zakaj nimamo tudi me 3leta porodniške ali vsaj 2...  user posted image
bi bilo prav lepo... ah pa saj se navadiš, a bo potem še hitreje šel čas,,,

Moja dva   user posted image   pa sta skupaj zaspala tako da jaz hitro iskoristim da malo počvekam.

Zamima tudi Kaja spušča take glasove in kar kriči zraven, ji je tako všeč ko zasliši sama sebe in se potem  takooo na veliko pogovarja.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
26.3.2007 19:09:09   
Lana_s

Sibi vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zamima, zaradi materinstva ti pripada dodatno leto na faksu - tako da lahko imaš še eno leto status.
Starševski dodatek se dobiva samo eno leto potem pa samo še otroški dodatek.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
26.3.2007 19:12:47   
adelinna
Krfjolca, me bo popravila tista, ki se na to bolje spozna. Če se ne motim je minimalna plača okoli 520 €, kar pomeni neto okoli 380 €, 55% od tega je nekaj manj kot 210 € (nekaj manj kot starih 50 jurčkov). Po mojem izračunu je to več kot starševski dodatek. In če je to tako, se ti splača biti zaposlena oz. zavarovana vsaj en dan pred nastopom nove porodniške. Upam, da nisem kaj zabluzila. user posted image

< Sporočilo je popravil adelinna -- 26.3.2007 19:16:41 >

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
26.3.2007 19:22:27   
adelinna
Jaz pa že pridno gledam oglase za službe. Nisem prepričana če sem vam povedala, da sem med nosečnostjo ostala brez službe. Bila sem namreč zaposlena za določen čas in mi je pretekla pogodba. In zdaj poslušam vse te zgodbe kako mlade mamice težko dobijo zaposlitev. Pa mi ni čisto vseeno.

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
26.3.2007 19:29:31   
Lana_s
Jaz bom tudi počasi morala začeti iskati službouser posted image Sem tudi tako mislila kot Krfjolca, da najprej z otročki zaključim, ker sem hotela imeti majhno razliko, če pa bi šla delati, pa vsaj kakšni dve leti sigurno še ne bi mogla zanositi. Pa tak sem še imela nekaj izpitov za naredit. Zdaj pa bo počasi treba resno začeti iskat delo. Res ni kaj vzpodbudno kot praviš Adelinnauser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
26.3.2007 20:09:12   
atanja
Ja res ni vzpodbudno.... jaz jo bi pa menjala k naredim faks. Ma sej bo.
Hvala za informacije. očitno bom morala kar potrudit se bolj kot se!

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
26.3.2007 20:11:14   
atanja
Joj mi je kar naprej vrglo sporočilo.
Ja tako da se bom pa od zdaj naprej pa fulll učila!!!user posted image user posted image user posted image

Nič lep večer in še lepšo nočko!!!

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
26.3.2007 21:14:10   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: adelinna

Krfjolca, me bo popravila tista, ki se na to bolje spozna. Če se ne motim je minimalna plača okoli 520 €, kar pomeni neto okoli 380 €, 55% od tega je nekaj manj kot 210 € (nekaj manj kot starih 50 jurčkov). Po mojem izračunu je to več kot starševski dodatek. In če je to tako, se ti splača biti zaposlena oz. zavarovana vsaj en dan pred nastopom nove porodniške. Upam, da nisem kaj zabluzila. user posted image

Ja, je nekako takole. Moraš pa bit zaposlena ne samo en dan pred porodniško, ampak od takrat, ko oddaš papirje (da je tukaj zajeta plača).

BB ste gledale? Kmalu bodo šli vsi ven. Morali bi imet kakšno kazen.

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
26.3.2007 21:23:13   
Aja1
Kmalu bo 100 strani novembrkuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
26.3.2007 21:29:50   
Aja1
Spet nikjer nobene...imam pa res srečo, da sem največkrat sama tle gor user posted image . Grem spat.

Lahko noč user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?