|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
25.3.2007 17:40:01   
atanja
user posted image user posted image VEEESEEEL MATERINSKI DAN!!!!!!!user posted image user posted image

Jaz se tudi ne počutim kot mamica!!!!!!
Stara bom drug mesec 25...žeeuser posted image . Tud teh let ne občutim.

Ah punce jaz mam pa problem k ne vem kaj naj. A je to depresija al kaj? Res da se ful zarad faksa živceram sam sem tok nestrpna-razen do mojga malega sončka ki me prav pomiri ko ga stisnem k sebi.
Eh mogoče je pa samo obdobje.....
No pa povejte mi za LULČKA-a daje kera kožico dol?

PA da vprašam tko za motivacijo-se v treh dnevih da naučit za izpit če ti sinkota pazijo popoldne?! Da vidim al probam al se kar odjavim.

Nič uživajte......

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
25.3.2007 18:56:17   
Nogavica
atanja, glede izpita - odvisno, koliko je težek in koliko imaš gradiva za predelat, ja pa koliko hitro si zapomniš. Jaz se za mojega ne bi, tudi če mi jo pazijo 3 cele dni in noči user posted image .

Živa je pa danes mala tečkica, se vidi, da že 2 dni nismo bili zunaj. Danes sem se že dvakrat spravljala ven, pa je začelo kapljat in sva ostali doma. Upam, da bo jutri bolje.

Včeraj sem na MON-u na malih oglasih zasledila, da ena prodaja DVD-je Smrkci (okoli 20 risank). Sem jih že naročila in mi jih jutri pošlje. Smrkce sem oboževala. Že vem, da jih bom gledala takoj, ko jih dobim user posted image .

viv, Zarja je prava mala princeska.

krfjolca, dobra frizura user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
25.3.2007 20:14:09   
Aja1
So ravno oglasi pri BB user posted image

viv, Zarja je prav luštna user posted image  user posted image

Naša je tudi sitna zaradi vremena (ne moremo bit zunaj) user posted image  Upam, da bo čimprej spet sonček.

grem...se že dere user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
25.3.2007 21:21:52   
Monika79
ojla punce

da se še jaz malo javim user posted image user posted image user posted image  naša bejba (upam vsaj) bo sedaj pančala, jaz pa malo na RR, no ko sem natipkala stavek do konca se je že zbudila, no sedaj pa mi v naročju dalje panča-JA JA MAMINA CARTIKA user posted image user posted image user posted image

Ker se menite glede let, jaz sem stara 27, Kaja ni hotela počakat na moj RD, tako, da imave razlike samo 14 dni, no pa kljub temu sem dobila najlepše darilo - majhno štručko user posted image user posted image user posted image user posted image

no naša Kaja je že popolnoma zdrava in vrnil se je njen zdrav apetituser posted image  začela je oboževati rižolineka in ga je danes zmazala 90 ml, tako je odpirala usta kot ptiček user posted image user posted image user posted image  tako sem ponosna na njo user posted image user posted image  no pa tudi mlekca je sedaj več kot prej, tako, da ven pumpam po dojenju (HVALA ZA NASVET PUNCE user posted image user posted image ) , vendar samo pri eni strani, kjer je očitno dosti manj mlekca, tako, da upam da se tudi tukaj porihta, ker Kaja obožuje zizanje pa pika - no ker pa je toiko rižolineka zmazala, pa je bil temu primerno kakec bolj smrdeč user posted image user posted image user posted image

Glede drugega user posted image  še mi sedaj ne razmišljamo, tako, da še je čas za drugega user posted image , naj Kaja malo zraste user posted image , se nam nikamor ne mudi user posted image  ali pač? user posted image  no drugače pa bo moja sestra imela junija user posted image  user posted image  pa nam bo mogoče naredila veselje še po enem user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Monika

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
25.3.2007 21:43:15   
majas
Čer.
Upam da ste lepo preživele materinski dan..še rožica od mene
user posted image
Moja kaja pa še kar bedi, mso bili pri tašči in mi je ves čas spala, sem jo hodil abudit pa je bila tako zlata da je nisem mogla, pa sem skos govorila - ah malo še počakam, in tako je spala od 17-20ih zdaj pa lepo bedi in z atijem gleda TV, jaz ne morem verjeti kar zatopljena je not in tako pridna - kaj pa njene učke user posted image

Glede starosti - jaz jih imam 22. Mlada mamica kaj, j emoj toliko starejši in od akr sem dobila to malo štručko sem najsrečnejša mamica na svetu. MAMICA - ja tudi jaz še včasih komaj dojemam da je to res.

Zdaj pa moram malo res dati spnčkat, koliko je že ura pa se še kaj javim če bo kaka čvekica tukaj gor.

Aja Atanaja jaz imam punčko tako da nevem kako gre to z lulčki, le meni je mami rekla da mora moja svakinja dajati kožico dol res po vsakem previjanju. Tako je delala ona mojemu bratu in je bilo vedno vse OK...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
25.3.2007 22:10:09   
SIBI
Dober večer po dolgem času!

Sem nekaj mrdala na računalniku in na forumu pa se nisem več mogla prijaviti na forum. Sedaj sem čakala, da so mi poslali novo geslo. No skratka, sedaj sem zopet z vami.

Mi smo imeli zadnje tri dni zopet pestro, ker je našega user posted image  zopet šraufalo ko user posted image .
Sem danes imela rojstni dan pa sem morala odpovedati gostilno. Vseeno so mi moji domači pripravili res lepo presenečenje doma in je bilo res super.

Jutri imamo pa cepljenje in me je že malo strah kakšna bo reakcija.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
25.3.2007 22:33:28   
adelinna
Sibi - vse naj, naj, naj,... user posted image

Tisto uro na steni že premakneš brez težav, tisto v majhnem človečku pa precej težje. Naša princesa še vedno nekaj prav vneto razlaga očiju. user posted image

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
25.3.2007 22:37:15   
majas
SIBI NAJBOLJŠE user posted image   user posted image

Upam da krči čimprej minejo. Moja jih hvalabogu ni imela.

Sem jo pa kooomaj zdaj uspavala. Že dooolgo ni šla tako pozno spat. Zdaj pa da bo pridna in bo spala do jutra-upam.
Si bom jutri zrihtala sobo da bom lahko delala kako nego obraza pa masažo tako da se lahko kaka najavi  user posted image   škrateki pa se bodo že skupaj igrali.

Je kaka čvekica kje ali spet že vse spite

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
25.3.2007 22:38:48   
majas
adelina kje pa ti pobiraš take lepe smajlije in te zadeve? Mi je všeč...

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
25.3.2007 22:40:50   
SIBI
Sem šele zdaj prebrala za nazaj in vidim, da se pogovarjate o tem koliko je katera stara. No jaz sem kot sem že povedala danes dopolnila 27 let.

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
25.3.2007 22:55:37   
Nogavica
SIBI, vse najboljše tudi od mene user posted image !

Živa pa je uro očitno prestavila nazaj - še vedno bedi user posted image . Ji bo treba malo razložit stvari user posted image .

Vidim, da sem med starejšimi. Z aljo01 sva isti letnici, starejše pa se zaenkrat še niso javile. No, glavno je, da se počutim še zelo mlada user posted image .

Grem gledat, če je user posted image  uspelo uspelo uspavat škrata. Lahko noč!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
25.3.2007 22:59:13   
max81
Sibi vse naj naj za rojstni dan

danes smo bili kr doma, ker je bilo tako posrano vreme, popoldan mi je tamala bruhnila  vse kar je pojedla, je bila kr brez sapeuser posted image  pa sploh ne vem zakaj, sm imela občutek kot bi se ji nekaj zataknilo  v grlu....po tistem ko je bruhnila pa se je še kr neki davla......mene je skor fršlok.....upam, da se je to zgodil prvič in zadnič....madona po moje mi je sigurno skrajšala par let življenjauser posted image , še par urc po tem sem se kr tresla, danes sigurno ne bom mogla spat celo noč

upam, da se vam nikoli ne zgodi kaj takega

viv miška je pa res en cukrček, kot en angelček

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
25.3.2007 23:04:06   
adelinna
Majas - www.cosgan.de  user posted image

Nogavica - se mi zdi, da sem en letnik pred vama user posted image

Mojega škratka še vedno slišim iz sobe.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
26.3.2007 8:14:20   
krfjolca
Aha, vidim da je majas še mlajša od mene  user posted image . Sem mislila, da vodim user posted image

Drugače jaz lulčka pustim pri miru. Piše, da se do 2. leta čisti samo in naj bi pustili do takrat. Čeprav vsak drugače pove. Sem pa enkrat samo probala do kam gre in ima fuuuul ozko user posted image . Upam da ne bo imel težav, kot jih je imel menda njegov oči ...

Viv, ful je luštna princeska user posted image

SIBI, vse naj naj!user posted image

Aja, jaz pa zmerom bolj razmišljam o drugem user posted image Je svakinja noseča, pa mi kar ima, da bi še jaz user posted image . Pa rada bi zaključila s "proizvodnjo", preden si najdem službo.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
26.3.2007 9:04:04   
Aja1
jutro....

Sibi vse naj, naj user posted image

krfjolca, le veselo na delo za še enim user posted image user posted image user posted image user posted image . Moja svakinja je tudi noseča, ampak me še ni prijelo da bi bila jaz spet. Sicer mi je bila nosečnost fino user posted image , ampak si ne znam predstavlat, da bi imela dva majhna user posted image ...me verjetno odpeljejo v Polje user posted image

Pri nas se kaže sonček...upam, da ne bo dežja.

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 26.3.2007 9:07:05 >

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
26.3.2007 9:57:34   
melita73
user posted image user posted image Dobro jutro. Zara mi spi v narocju, jaz pa malo za racunalnik.
Je bila danes pridna in je spala do 8.user posted image  Pa jaz tudi.
SIBI, vse najboljse.user posted image  Jaz sem pa verjezno najstarejsa tukaj in sicer imam 33 let, amapak leta niso vazna, pravijo, vazno je, kako se pocutis - jaz se super mlado, posebno sedaj, ko imam Zaro.
Ko prebiram  vase zapise vidim, da vas je veliko se takih, ki studirate - prav obcudujem vas, res. Si ne predstavljam, da bi se jaz morala sedaj se ucit - to je hvala bogu ze kar nekaj casa za mano.
Nic, pri nas je soncek in kmalu bova sle na svezi zrak. Lepo se imejte.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
26.3.2007 10:02:34   
ema79
viv kak lušten angelčekuser posted image user posted image

SIBI vse najbolše!

Ja, se zjtraj zbudim, tako lep sončen dan, se hočva pa zdele ven odpravt pa groza - piha ku sam user posted image !
In tako bova zopet doma!user posted image user posted image

A so vaši žabčki tudi tolk zaspani? Naša, če smo doma, težko zdrži eno urco budna, si že mane oči, pol pa zaspi za kake pol urce pa je kt prerojena. Enkrat na dan pa zaspi za dve uri skupaj - v času kosila! zvečer jo dam okoli 8spat (zaspi kar pri nama v dnevni sobi na kavču), okol 11, pol12 (preden grem spat) ji kr v spanju podturim flašo mlekca, da mam pol mir do petih, pol se pa zbudiva okol osmih.
Če sva pa aktivne, recimo če smo na obisku, al pa gremo kam v shoping, je pa kul, je lahko budna in nič tečna tudi po tri ure skupaj!

Življenje je lepo....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
26.3.2007 10:15:53   
marella1
Dobro jutro!

SIBI
vse najboljše user posted image

Leta, ja jaz sem bila prejšnji mesec 25, o drugem pa zaenkrat še ne razmišljava. Bova malo počakala, no ja če se pa zgodi se pač zgodi user posted image . Lana spi v vozičku, smo jo v Dobrni navajali na voziček in sedaj zaspi brez problema v njem. Prej so bile to le sanje. V Ljubljani se sonček skrije pa spet pokaže, bomo vidli ali bo zdržal da greva z Lano malo ven.
Tudi mene še čaka zadnji izpit in diplomska user posted image .

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
26.3.2007 10:31:08   
majas
Sicer mi je bila nosečnost fino , ampak si ne znam predstavlat, da bi imela dva majhna ...me verjetno odpeljejo v Polje

Veš Aja1 lahko da bo drugi čisto kontra Neji, pravijo da so kot noč in dan tako da veselo na delo, ne bo hudo user posted image

Ka zgleda krfjolca da sem jaz res najmlajša mamica.  Jaz pa že ne mesec nimam M pa vem da so hormoni. Že zaradi dojenj amoj pa že res misli da sem noseča in kar trobi okoli. Samo jaz vem da nisem in ta to UPAM ker še nisem pripravljena na drugega. Če pa bi se zgodilo pa kaj hočem. Bi bila vseeno vesela.

Kaja pa mi je čez dan veliko budna, jo tudi zmanjka za kake pol urice in je spet vse OK .. kak pa smo pri tašči pa bo spala tudi po 3ure skupaj. Tako da nevem kaki zrak ji odgovarja pri njej ker je tudi ponoči mi pri njej spala tudi po 11ur v kosu kar se doma ne zgodi. Ali pa se noče vlačiti po rokah pa raje spi haha user posted image

Tdi ori nas se jezdaj kar skril sonček, ti user posted image  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
26.3.2007 10:47:25   
majas
Maliprinc javi se nam kam... samo nas kukaš

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
26.3.2007 12:52:39   
MALINČICA
Midva sva nazaj s sprehoda,pa je bilo taaaako fino po dolgem času se malo šetat! Sem hotela na pošti dvignit BC-jev paket, pa je tako velik, da ga niti pod razno ne morem peš prinest domov, ampak sploh nisem toliko naročila... Ga bo moral dragi pol dvignit s kombijem. Sem pa tako jezna, ker je samo listek poštar pustil v nabiralniku, niti pozvonil ni, kozel! Madona sem jezna, pa itak sem tako dolgo čakala na paket.

Jaz bom pa septembra 25let stara, no mlada mislim!user posted image
SIBI HAPPY BIRTHDAY TO YOU

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
26.3.2007 13:36:37   
majas
Kaja j epa do zdaj spala zato jo bome zdaj šibnile malo na zrak. Se je ravno zbudila pa se še malo pogovarja.
Veš Sibi problem je v tem da poštarji sploh sabo ne nosijo se jim ne da...pa raje listek pošljejo.

Kaja boste kaj kuhale? Meni se pa je špinača zaluštala. user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
26.3.2007 13:39:40   
MALINČICA
Jaz pa že cel teden hočem špinačo kohat, pa mojemu ne diši lih preveč... Mu bom že uturila enkrat.user posted image

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
26.3.2007 14:00:46   
Aja1
majas, res upam, da bo drugi user posted image  (če sploh bo) malo večji zaspanček kot Neja. user posted image

Midve sva bili že zunaj dve uri, zdaj pa morava skuhat kosilo (pečen krompir, meso, solata) in potem spet ven, čeprav malo piha...no, saj ni sile, ker je Neja v vozičku itak skrita user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
26.3.2007 14:14:34   
Zamima
Punce jaz sem pa danes čist adijo, tako sem bila zaspana zujtraj, da sem komaj Zali pripravila za jest in jo previla,.... ko je pojedla, sva šli kar dalje spat, še dobro, da je tako pridna, da ni preveč protestirala. Dobila sem popravke za diplomo, sem se je lotila in kaj ugotovim?? da še zdaleč nimam vsega, kar bi morala imeti in imam že zdaj skoraj preveč strani user posted image , sem kar nekaj kar se mi zdi brezveze stran dala, pa še popravljat mi ne bo treba tistega dela user posted image .
Danes posledično nisva bili še nič zunaj. Kako je kaj v MB? Fejst mrzlo? user posted image
Sploh se mi ne da nikamor danes, mi je žal, da ne dežuje user posted image  bi vsaj imela dober razlog, da sem noter. Ma ja, pa saj diploma je tudi dokaj dober razlog, ne...
Poleg tega me pa še full daje PMS user posted image  sem tečna za znoretuser posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?