|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
24.3.2007 22:27:03   
Nogavica
Ja, jutri praznujem svoj prvi materinski dan. Mi je prav toplo pri srcu ob misli na to.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
24.3.2007 22:28:17   
majas
Ja tudi meni, sploh ne morem verjeti... Nesmemo pa tudi na naše mamice pozabiti 

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
24.3.2007 22:33:40   
majas
Evo verzek, meni je bil tako lep.

Komu od ganjenosti orosijo se oči, ko se ji malček prvič nasmeji?
Kdo ga hrani, kdo tolaži in kdo ga previje ko se pomoči?
Komu s srečo se napolni srce, ko otrok prvič pokliče njeno ime?
Kdo najlepše pravljice pripoveduje, kdo ploska ko otrok prvič sam se obuje?
Čigav objem je tolažilen, najtoplejši, v čigavem naročju je otrok najsrečnejpi?
In ko deček in punčka odrasteta, ko se fant in dekel osamosvojita,
v čigavih mislih kljub temu nenehno, vse dneve in noči še živita?

V tvojem in mojem srcu taka oseba obstaja in je ena sama;
čeprav edinstvena in dragocena, preprosto pokličem jo - MAMA.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
24.3.2007 22:34:04   
majas
Zdaj pa res šibam ... nočko

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
24.3.2007 22:42:39   
adelinna
Po doooolgem času se vam še jaz malo oglasim. Zamudila sem ogromno, včeraj mi je uspelo preleteti kar ste napisale v zadnjih dveh tednih.

Ema79, moje iskerno sožalje. Nimam besed, s katerimi bi ti lahko olajšala izgubo. Vem, da ne pomaga če ti povem, da čas celi rane.user posted image

Neja je zlat otrok. Upam da bo drugi vsaj pol tako super. user posted image
Prespi celo noč. Čez dan je z njo sicer dosti dela, ker ne zna biti sama (priznam, moja krivdauser posted image ), vendar mi pusti, da ponoči naberem moči. user posted image   V bistu nikoli ne joka. Malo potečnari, če je zaspana, to je pa tudi vse.
Ta teden smo brez težav prestali drugo cepljenje.

GH - Neja je nora na Frutke in Hipp kašice. Zdaj ji že nekaj dni dava popoldne kašico. Zvečer pa, ko že sprazni moja prsa, še malo rižolina. Ta otrok ful poje, pa je nikjer nič ni. Zgleda, da čez dan čisto vse skuri.

Kar se let tiče, sem tudi jaz že okrogla.  

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
24.3.2007 22:50:09   
Nogavica
adelinna, torej tudi ti načrtuješ še enega otročička user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
24.3.2007 22:52:44   
adelinna
Ja, Nogavica, res ne želim ostati pri enem. Ampak bo treba počakati še kakšno leto zaradi CR. No, pa dva čisto majhna na kupu tudi nista mala malica.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
24.3.2007 23:12:52   
Nogavica
Sem že mislila izklopit računalnik, pa vam moram še to povedat, ker sem totalno zgrožena:

Ravnokar me je klical dragi iz službe in mi povedal, da ima eden od gostov na maturantskem plesu s sabo 5 tednov starega dojenčka in šeta z njim po dvorani, kjer je valda ful hrup. Dete mu spi v naročju, je pa rekel, da bo dojenčka zdaj dal v jajčko in ga bo dal čuvat v garderobo user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
25.3.2007 8:26:52   
MALINČICA
Dorbo jutro čvekice... Moj otrok je očitno obveščen o prestavitvi ure, ker me je tud po novem času zbudil ob sedmih, torej po starem ob šestihuser posted image
No, Nogavica, a res to al kaj? Bogi dojenček... Sicer taki mali ko je, res čisto izklopi vse čute med spanjem, tako da ga muzika najbrž res ne moti preveč, ampak mislim, pa da če ne po pametni presoji, pol pa že iz spoštovanja do samega otroka bi morali bit doma z njim.Revček mali, bi garajš meni dali za tistih par uric, hehe.

Evo punce, nisem vam še povedala, moj dragi ima otroka iz prejšnje veze, pa ga nisem hotela izpostavljat, ker kot mama, tudi sama ne bi želela, da kdo drug govori  o mojem otroku. Je pa prisrčen fantek, ki me zadnje čase ne mara več tolikouser posted image , ker nimam več toliko časa zanj, kot prej, preden sem postala mamica. No in danes pa pride k nema prespat, to bo spet norišnica, pa pozitivna!!!

No, pa grem po zajtrk...

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
25.3.2007 8:38:06   
Aja1
jutro...danes me je pa Malinčica prehitela...sem predolgo brala, kar ste včerej zvečer napiale user posted image

Noč je bila katastrofalna user posted image ...bujenje vsako uro. Je kakšna luna na vidiku? Vstali smo pa že ob 6.30 pa novem času. user posted image Zdaj mi je pa zadremala v naročju. Se pa prav pozna tudi to, da nismo bili včeraj nič zunaj...danes pa isto kaže user posted image
Malinčica, koliko je pa star sinček od tvojega user posted image ?

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
25.3.2007 8:54:27   
MALINČICA
5let je star in še vedno kljub letom zelo težko sprejema svojega malega bratca. Ga bolj kot ne ignorira.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
25.3.2007 8:59:03   
Aja1
Malinčica, daj mu čas. Sigurno se ga bo navadil in ga sprejel. Je verjetno pa tudi njemu hudo, ker kar naenkrat (ko pride k vama) ni edini in skoz v središču pozrosti.

sem jezna...mozolji so me napadli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2412
25.3.2007 9:14:09   
MALINČICA
Ja saj vem, se mi kar smili, ko mora kar naenkrat delit atija, pa babico, pa dedija, pa mene...Čeprav sva ga že od začetka nosečnosti ful pripravljala, ampak... Zato takrat, ko je tukaj tud poskušam čim manj dajat Maja mojemu, da ima čas za starejšega, ker je res zelo ljubosumen in dokler ne bo sam pokazal interesa, bomo pač morali malo pazit, nič zato. Pa tud zdaj lih se je njegova mamica zaljubila oz. se je naenkrat kar vselil z njima njen partner, pa mora še njo delit, tako da mu tud ni preveč naklonjeno tole leto, no...
No, vsaj ena dobra stvar je v tem, da ima ona tipa, lahko imava midva več tamalega, tako da smo malo več skupaj, ker prej je bil vedno problem ga dobit...

Mah, Maj je zdaj zaspal na ziziki, seveda bi on zaspal z bradavico v ustih in vsake toliko časa malo pocuzal... Frajer pač, hehe!
Še zmeraj sem v pižami, madona tole se mora nehat zdaj, sem že čisto razvajena, da se tako dolgo po stanovanju v pižami vlačim.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
25.3.2007 9:17:05   
MALINČICA
Hey, HAPPY HAPPY MOTHER'S DAY vsem!!!!!!!!! user posted image

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 25.3.2007 9:18:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 2414
25.3.2007 9:23:12   
Aja1
Saj res, danes je materinski dan!  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2415
25.3.2007 9:28:51   
max81
dobro jutro punce, mater sem jezna sem imela že vse napisano, pol je pa kr naenkart vse izginilouser posted image , pa ena neumna internetna stran se je odprlauser posted image ....no spali smo od 7-1h pol smo pojedli in nič več punči ni hotla zaspat nazaj, ja pol smo se pa lepo vsi cartal v tavellki postli, no sej to je pa itak tko poredko da  je pr nama, tko da enkrat na mesec si pa bejba že zasluži mal cartanja, a ne?user posted image . Tudi danes vozičkanje v našem koncu odpade, razen čisto kratek sprehod do trgovine, če ne bo začelo prej deževati. Trenutno pijemuser posted image , pa jo morem še mojmu nest, ki sta z user posted image še kr pod kovterčkom lepo na toplem.....pa počas morm možgančke napt kaj bomo danes kuhali

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
25.3.2007 9:33:25   
max81
punce vesel materinski dan  user posted image user posted image user posted image

Malinčica tud jaz sem še kr v pižami, sam zdej se bo pa treba res počas že spreoblečt, drgač mi bodo vrata od štcune preh zaprluser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
25.3.2007 9:39:20   
Aja1
Jaz sem tudi še v pižami pred računalnikom. Sem upala, da bomo šle še kej nazaj spat, pa ne bo nič iz tega user posted image Bi mogla v trgovino, pa pada dež, tako da vozičkom odpade. Bo treba dat Nejo v kengurujčka in bova šli...pa še pogledat gremo v cvetličarno (če je sploh odprta) za eno rožico za mami.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
25.3.2007 10:25:54   
adelinna
Vsem želim najlepši materinski dan in neskončno materinskih užitkov v prihodnje!  user posted image

Nogavica, tale z malim dojenčkov na maturancu je pa res huda. user posted image  

Malinčica, treba je dati času čas. Jaz sem bila iste starosti, ko sem dobila sestrico. Sem bila ljubosumna kot user posted image . Je pa res, da me starši niso kaj posebej pripravili na prihod novega člana. Jaz sem se menda bala, če me bo imel oči še tako rad kot prej. user posted image  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
25.3.2007 10:46:58   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Hey, HAPPY HAPPY MOTHER'S DAY vsem!!!!!!!!! user posted image

podpis podpis user posted image  user posted image

Mojbog, sploh se ne počutim kot mama user posted image user posted image user posted image , čeprav imam že 4 mesece staro dete user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

Neposredna povezava do sporočila: 2420
25.3.2007 11:51:26   
Nogavica
Vse lepo ob materinskem dnevu vam želim user posted image !

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
25.3.2007 14:17:29   
ema79
hojla!

Najprej vse čestitke vsem nam za materinski dan!

Najlepše mi je, ko lahko rečem MOJA HČERA!!!!!
Se tko fajn lepo sliši!
Pa še to - da je moj atek bil tako dolgo, da je dočakal mojga malega škrata!

Tako grdo vreme je danes, dnevi ne gredo nikamor, rada bi, da bi bil že sonček, da bom lahko zopet vse dneve brezskrbno šetala gor in dol in okrog  vasi!

Aja si me spraševala, če mi je zdravnica kej rekla, da je premal težka - ne, je rekla, da je lih taprava, ampak meni še kr mal bajsek deluje in noben mi ne verjame, da naj bi imela premalo kilogramov ,ups gramov.

Glede let, jst jih bom konec leta imela 28.

To je moj prvi in zadnji otročiček, ker moj pravi, da celo življenje že ne bo pestovaluser posted image
Če pa se ponesreči, ga bomo pa pač imeli, samo zavestno pa ne!

Malinčica
tudi moj ima iz prejšnje zveze 2 otroka, fanta (14) in punco (11), ampak mam to srečo, da sta se naše Julije ful  veselila (hčerka je itak skoz težila, da želi imet sestrico) in da jima je tudi sedaj v veliko veselje!
Mogoče je res, ker je ta fantek še toliko majhen in ne razume, z leti bo najbrž boljše!

Življenje je lepo....

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
25.3.2007 16:44:14   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Šopek rožic za materinski dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam, da bo Ana tako velika, da mi bo kako slikico narisala,čestitko napravila, pač tiste luštne zadevce, ki jih malčki in malčice napravijo za svoje mamice. user posted image  
Vem že zdaj zagotovo, da se bom jokala kot nora, ko mi bo kaj takega podarila. user posted image  user posted image

Pa pridne čvekice ste! user posted image

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2423
25.3.2007 17:23:37   
marella1
Hello čveke!

Evo se vam oglašam spočita in zadovoljna. Mi smo preživeli prvi skupni mini dopust v Dobrni. Imeli smo se ful fajn in sem že začela razmišlajti, da se preselimo na Štajersko, saj je bila teh nekaj dni čisto drug otrok user posted image . Reakcij po cepljenju nismo imeli, sem pa mislila da bomo danes malo dlje spali, pa se Lana ni strinjala s tem in se je začela pogovarjati ob 7h.

user posted image user posted image user posted image vsem user posted image za prve poskuse GH. Tudi jaz že komaj čakam

user posted image user posted image user posted image vsem nam za naš MATERINSKI DAN.

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
25.3.2007 17:30:26   
viv_
Čestitke za materinski dan! user posted image

Mi smo krstili našo potičko user posted image
user posted image

Bi dala sličice v album, pa imam slikane na "klasiko", ker mož to počne mal za hobi. Bom mogoče kero poskenirala in dala v album, ko jih bomo razvili.

Kako pa kaj tale ura? Me zanima, kdaj se bomo danes spakirali spat... Ponavadi zdaj spi že pred 19. uro. Danes bo pa itak utrujena, saj je čez dan ujela samo ebe 2x po 15 minut.

Lepo nedeljo in se beremo...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pomagati mami, ko dojenček joka?
Ali zares veste, kakšna je PRAVA podpora mame, ko njen dojenček joka in ima težave ga potolažiti? Hitro preverite v član...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?