|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.3.2007 22:03:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sončnica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2551
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
25.3.2007 22:03:54   
andrejaz
IZVIRNO SPOROČILO: tiasha77

Mam eno dilemo: ne vem več, katere cifre oblek ji naj kupujemuser posted image .

Jaz kupim bolj na oko, ker se številke zelo razlikujejo od proizvajaca do proizvajalca

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
25.3.2007 22:08:34   
andrejaz
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

V četrtek 29.3. ob 11h v LJ. Lokacija kolosej barček na vrhu.

Na srečanje pa ne vem če bova lahko s Saro prišle, saj smo dobili ravno na ta dan in ob tej uri pregled na Dermatološki kliniki za Marka. Če bomo hitro na vrsti, se mogoče oglasim na user posted image če boste še tam.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
25.3.2007 22:10:44   
sončnica13
ja res je kar motna slikca, sam se vid da je luštnuser posted image .

A ti ga tud na fizioterapijo voziš? Kam pa?

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
25.3.2007 22:12:04   
goda13
Sva šla sam 3x. Povišan mišični tonus al nekaj takega. Ko sva prišla tretjič je rekla fizioterapevtka, da ne vidi nobenga razloga več da bi hodila. Sm obupala nad temi slikcami.

Neposredna povezava do sporočila: 2555
   [Brisano sporočilo]
25.3.2007 22:14:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2556
25.3.2007 22:15:02   
andrejaz

Kakšne vrte mesa pa jim dajete?

Jaz ji poskušam čimevč rdečega mesa, kot mi je svetovala pediatrinja ker je Sara slabokrvna.  Samo ji meso nikakor ne gre preveč v slast, še posebej sedaj ko je bila bolna

Neposredna povezava do sporočila: 2557
25.3.2007 22:16:46   
goda13
Se ga sploh ne morem downloadat

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
   [Brisano sporočilo]
25.3.2007 22:20:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2559
25.3.2007 22:21:15   
andrejaz

IZVIRNO SPOROČILO: goda13

Zdej sm gledala slike mojga bušija. Kva je bil velik. Probam poslat

Moj tuduser posted image  Pa se mi sploh ni zdel taaaaaaaaaaaaaakooooooooooooo veeeeeeeeeeeeliiiiiiiiiiik, pa sem zadnjič našla ene fotke, pa me je skor kapuser posted image  zdej vem zakaj mi je kolegica govorila da sem sodčekuser posted image

Da boste videli kaj to pomeni sodček. Taka saem bila jaz 3 dni preden sem šla rodit in to pri 160 cm višine
user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
25.3.2007 22:29:13   
andrejaz
IZVIRNO SPOROČILO: stuhica

Ma mi ktera predalaga kako naj shujšam brez da ne jem sladkarij sej vem da pri 90 d lahko ampak pol k pa neham z 90 d bo pa spet isto sranje in bojo šle kile gor!?????

Tudi jaz moram izubiti še nekaj kg.
Če si za to, se lotive vsakodnevnega sprehoda z vozički do Šobca, po tistem makadam klancu. Se nama bodo kar kile topile ko bova vozičke v hrib porivale. 

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
25.3.2007 22:33:41   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaz

Mam pa eno vprašanje, oz. dve za izkušene mamice:
1.) Sončna očala za user posted image  - da ali ne? Katera?
2.) Čevljčki za prve korake - kateri?

Sončna očala ima naš Mark samo za kakšno afnanje, drugače pa smo itak uporabljali senčnik oz. mi imamo premčno strehico na vozičku.

Čeveljčki - odsvetujem tako imenovane ortopedske oz. take ki imajo oporo za stopalni lok. Mi smo bili z Markom ogromno pri ortopedih zaradi zasukanega stopala pri rojstvu, in z vsemi ortopedi,ki sem govorila, so odsvetovali ortopedske, ker s to oporo otroci polenijo mišice stopalnega loka. Najbolje da je čimdlje časa otrok bos oz. v nogavičkah z bremzicami

Sem tud jst že slišala da naj ne bi bili več ortopedski čeveljčki, Ciciban pa so, a ne? Katere čeveljčke pa potem priporočaš? Sem ji itak mislila kupit bolj sandalčke varianta, saj jih bo rabla poleti, ko naj bi bilo toplouser posted image . Ja, za po stanovanju pa imamo en kup abs štumfkov, poleti bo pa itak bosa.

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
25.3.2007 22:36:16   
andrejaz
IZVIRNO SPOROČILO: issa

smo imeli majceno nesrečo zjutraj,..se je user posted image  udaro tak da je kri tekla. tolko da je mene skoraj kap ruknila in sem pol rabla ene 2 uri da sem k sebi prišlauser posted image user posted image ..
so me tolažili da se bo to še velikokrat zgodilo,sploh ko bo zažel hodit in bo pobiral eke,..samo tisti pogled,ko sem to vidla,..

Ojoj, samo da ni bilo nič hujšega. Tudi mene je pri Marku ko se je prvič udaril skoraj kap, ampak je bilo potem v drugo že lažje.

Je pa pri nas Mark danes prijel likalnik in ima na dveh prstih kljub obilici mrzle vode malo mehurčkov. Je zmeraj je kaj

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
25.3.2007 22:36:49   
tiasha77
Ma o kilah pa ne bi zgubljala besed, takoj po porodu sem jih imela manj kot sedajuser posted image , zdaj pa zgledam kot da bi bla v kakem četrtem mesecu nosečnosti, pa še poletje se bližauser posted image . Bo res treba kako dieto usekat. Dojenje tudi pri meni ni imelo čudežnega učinka, mogoče na začetku, potem pa je bilo samo izgovor za prenažiranje (vse za mlekouser posted image ), pa kilometrski sprehodi z vozičkom tudi ne pomagajo.

O, andrejaz, si pa res mela veliko user posted image  v trebuhuuser posted image .

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
25.3.2007 22:39:15   
goda13
Ja andrejaz ti pa si zaslužiš prvo mesto v velikosti trebuščkauser posted image . Pa sem mislila, da je moj največji

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
   [Brisano sporočilo]
25.3.2007 22:39:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 2566
25.3.2007 22:39:45   
sončnica13
No, se bom kar poslovila za ta večer, ker me že ful oči pečejo.
Lep večer in lahko noč vam želim

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
25.3.2007 22:40:59   
goda13
Lahko noč sončica pa moža pozdravi od naju

Neposredna povezava do sporočila: 2568
25.3.2007 22:41:00   
tiasha77

Kakšne vrte mesa pa jim dajete?

Dajem ji predvsem purana, pa piščančka, je pa probala tudi že govedino in govejo juhico, skuhano posebej za njo (manj soli, brez čebule, česna).

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
25.3.2007 22:41:35   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13

No, se bom kar poslovila za ta večer, ker me že ful oči pečejo.
Lep večer in lahko noč vam želim

Lahko noč, tudi jst grem kmalu za tabo!

Neposredna povezava do sporočila: 2570
25.3.2007 22:42:38   
tiasha77
Aja, kako pa ji naj dam jajček oz. rumenjak? Kar med zelenjavo, da se malo pokuha, al v juhico, al....

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
   [Brisano sporočilo]
25.3.2007 22:44:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2572
25.3.2007 22:46:19   
goda13
Mi tudi še nismo probali rdečega mesa, razen malo goveje juhice. Jajca pa pri nas ne bomo do 1 leta, ker je od sestre tamala alergična na jajca, pa me skrbi, da bo tudi naš. Sam še večji problem je pa da ima tavelika(6 let) sladkorno bolezen od 3 leta starosti. Je po nobeni strani v družini ni imel še nobenuser posted image . Tako, da kar komaj čakam, da mu pregledajo kri, ker je možnost

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
25.3.2007 22:48:01   
andrejaz

IZVIRNO SPOROČILO: andrejaz

Mam pa eno vprašanje, oz. dve za izkušene mamice:
1.) Sončna očala za user posted image  - da ali ne? Katera?
2.) Čevljčki za prve korake - kateri?

Sončna očala ima naš Mark samo za kakšno afnanje, drugače pa smo itak uporabljali senčnik oz. mi imamo premčno strehico na vozičku.

Čeveljčki - odsvetujem tako imenovane ortopedske oz. take ki imajo oporo za stopalni lok. Mi smo bili z Markom ogromno pri ortopedih zaradi zasukanega stopala pri rojstvu, in z vsemi ortopedi,ki sem govorila, so odsvetovali ortopedske, ker s to oporo otroci polenijo mišice stopalnega loka. Najbolje da je čimdlje časa otrok bos oz. v nogavičkah z bremzicami

Sem tud jst že slišala da naj ne bi bili več ortopedski čeveljčki, Ciciban pa so, a ne? Katere čeveljčke pa potem priporočaš? Sem ji itak mislila kupit bolj sandalčke varianta, saj jih bo rabla poleti, ko naj bi bilo toplouser posted image . Ja, za po stanovanju pa imamo en kup abs štumfkov, poleti bo pa itak bosa.

Jaz sem Marku kupila Superfit čevlje in to pri 1 letu. Pa še to mu jih ne bi,ker takrat sploh še ni hodil, ampak sem mu jih kupila zaradi zaščite pred mrazom. Bil je že september.

Sedaj pa kupujem take čevlje, ki so znotraj usnjeni, da se noga čimmanj poti, predvsem pa da je podplat čimbolj mehek, da se zlahka upogne

Sandalčki varianta pa so meni všeč od Fisher price in sicer tisti ki imjo znotraj usnjen podplat, in da imajo spredaj prstke zaprte, da niso nohtki takoj na udaru, ko pade oz. brcne.

Evo taki so ti sandalčki
user posted image
Mu bom pa za letošnje poletje zopet kupila take sandalčke. Če pa bo Sara do takrat že hodila pa bo tudi ona dobila take sandalčke, samo da bodo v rdeči ali bež barvi.

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
25.3.2007 22:48:14   
tiasha77
Če se prav spomnim, se odpravljate v Grčijo, ne? Po moje je skoraj vseeno, kater otok boste izbrali, odvisno je kaj hočete: bolj ležat na plaži oz. ob bazenu al tud kej okrog potovat pa kej videt? Na absolventskem smo bili na Kreti, pa je kar velika in zanimiva, drugače si pa želim it enkrat na Santorini, se mi zdi tak romantičen otočekuser posted image  (bi šla že na poročno potovanje, pa ni blo čarterjev v oktobru). Uspešno izbiro ti želim, pa seveda podrobno poročilo po dopustuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......