issa
|
pozdravljene!! vsem lep praznik!!! tudi zame je to letos prvič, !! no pri nas je siver dokaj lepo samo nismo bili nič od zunaj,..smo imeli majceno nesrečo zjutraj,..se je udaro tak da je kri tekla. tolko da je mene skoraj kap ruknila in sem pol rabla ene 2 uri da sem k sebi prišla .. so me tolažili da se bo to še velikokrat zgodilo,sploh ko bo zažel hodit in bo pobiral eke,..samo tisti pogled,ko sem to vidla,.. no da bom prvo povedla kaj se je zgodilo,.....naš se je konkretno poakao,tako da je ata moral sprva lepo stuširat,..in ker ne moreš glih malega držat in vodo naštelat (mali je sedel), in ker je full všeč ko z mano nori po bani,.seveda ni bil na miru in je padel,.nekako mu je zdrsnilo,...pol me pa moj naj mu pridem pomagat,(sem pospravljala),seveda ko jaz pridem v kopalnico azgledam malega kako se joče in kako mu kri teče iz ust,.. no pol smo ga pomirili,dali malo mrzle krpe z ledom,in čakali kako se bo obnašla,...kr drugače bi štartali k dežurnemu,.. pol je pa malo hvala bogu bil čist zadovoljen z dudo,pa je zgledlo da ga nič ne boli,ker je kosilo jedel normalno,...kri pa mu je tekla iz neba v ustih,... groza,...mislim,..se ne druga samo šok je pa bil tapravi,....... uf spet sem malo zavlekla,..samo mogla sem malo dušo olajšat,...
|