|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
17.3.2007 12:41:50   
Anonimen
Saj bo nekako minilo,če je nekaj dela...Na RR viset do osmih zvečer bi bila težka user posted image  user posted image .

A jutri zjutraj pa spet delaš user posted image  Bffffff.....en dan mi še potegne.....ampak jutri...pa še sonček je zunaj. Ah, se bom kar za jezik ugriznila, da te ne dražim.

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1151
17.3.2007 12:57:21   
Antigona
Sej dela hvala bogu ni dost, morm pa za računalnikom viset in čakat da kdo pokliče (delam na telefonski banki)...
Vmes visim na RR (ja do 8ih zvečer) pa kej se igram, pa popijem na tone kave....

Ja vem da je sonček in z veseljem bi bila sedajle zunaj na sončku!!!!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
17.3.2007 22:42:45   
bobek05
Mi smo si omislila za našega nov način mučenja - kapljice in mazilo za vneti očesi user posted image  user posted image  Tak se zraven tuli, kot da ga iz kože dajemo, pa ni pomoči... user posted image  Še malo pa bom zrela za eno norišnico (ali bolnico), ker je moje mentalno (in telesno) zdravje že na psu... Tolažim se, da bo skoraj poletje in da bo takrat boljše, ker ga res ne bi rada jemala iz vrtca (tam uživa 100 na uro in ful rad ima vzgojiteljici), ampak če ne bo boljši... user posted image  user posted image  Še vedno tudi verjamem, da iz vrtca več potegne, kot bi v privat varstvu - vsaj kar se didakt. osnov tiče, ker tam res delajo same super stvari. Poznam namreč nekaj varušk (2 celo iz našega bloka), ampak jima malega niti za milijon eurov ne bi dala v varstvo... Če pozabim na to, da gre pri njima res samo za "hranjenje, spanje, previjanje in kratek sprehod", pa ne morem mimo tega, da ima ena npr. hudo starega psa in ptiča v stanovanju, kjer obupno smrdi; da sem že na lastne oči videla enega izmed otrok v varstvu kako se naslanja čez okensko polico user posted image  (2. nadst.)... Enostavno si ne znam predstavljat kako naj svojega otroka zaupam taki osebi! Katerikoli osebi, ki je ne poznam (dovolj dobro)! Moram nehat, ker me je od vsega tega spet začela glava bolet... Včasih si želim, da bi bila bolj pametna in bi poznala odgovore na vsa moja (ne)umna vprašanja... user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
18.3.2007 21:43:46   
PBJ
Bobek, saj bo minilo. Moj še sploh v vrtec ne hodi, pa smo od decembra, ko je imel gnojno angino, na vsakih 14 dni bolani. pred 10 dnevi je imel zvečer 39,6 vročine, pa bi naj bila samo viroza. Jokal pa je tako, da je dežurna rekla, da ga naj peljeva na pediatrijo, če v naslednji uri vročina ne bo padla. Cel dan jo je imel 38,6 pa četudi smo jo zbijali na 4 ure. Nato je pomagala svečka in kopanje.
No in potem je dobil še eno črevesno bakterijo (precej krvi v blatu, driska...), tako da mi je že hujšal.
Sedaj spet pridno je. Blato moramo pa čez nekaj dni spet dati na analizo.

Glede vrtca pa ponavadi od aprila naprej ni več toliko obolenj, kot prejšnje mesece, razen če ga ne bo vreme kaj sviralo...

Danes smo bili na Pohorju oz. smo se peljali z gondolo (Jure pravi godolo).
Drugače je zelo umirjen fant (zaenkrat), veliko govori, tvori stavke, ponavlja, prebira knjige, se lepo zaigra, je čisto sam in za vse reče: SAM. Tudi copate in čevlje si obuje, samo prav mu jih je treba nastaviti. Danes je iz omare privlekel škornje in si jih obuval, pa sezuval - menda enih 5-krat. Pri vsem je zelo vztrajen (to ima po mami)user posted image .
Še vedno pa sem v nebesih, ko ga zjutraj prineseva v najino posteljo in se carta. Boža me po licih in govori: Rad, rad in še poljubček nama stisne, brez da mu rečeva. Ati pa je tudi blažen poleg njega. Lepo se razumeta, se porihtata kot je treba. Ko je bolan si ati vzame bolniško, ker se v vrtcu kar pozna, če kakšne vzgojiteljice ni.

Sedaj grem pa spat, ker je treba jutri spet v službo. Nosečnost zaenkrat poteka bp. in ob večreih otročička že po malem čutim. Slabo mi je še kar, bruham pa več ne. Trebušček se že malce pozna ... Sem pa v 15. tednu...

lp vsem

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
20.3.2007 12:59:23   
Eca
Hej zaspanke!

Sam toliko se javim, da ne pademo na novo stran!

Lp, Eca

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
20.3.2007 18:21:43   
Meceno
In še jaz vas malo dvigujem user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
20.3.2007 20:53:23   
Antigona
ha ha....
no pa da nas še jaz malo dvignem user posted image ...

Veste kaj je včeraj počel Žan???
Se je vsedel v svoj fotelj (tisti jabolček, če se slučajno še spomnete), prekrižal noge, v eni roki je imel flaško, v drugi pa piškot in je čez balkon gledal kako pada sneg!!!!
Danes pa je menda "kidal" sneg. Je vzel lopatko in tovornjak, nakidal sneg v tovornjak, odpeljal tovornjak do kupa in ga skipal user posted image ...
Vsaj tako pravijo.
Jaz sem namreč v službi user posted image ... 

Pa tooooooooooolk se mi nič ne da.... Zeham tako, da bom kar enga pojedla, še dobr da s strankami govorim potelefonu user posted image .

Ej Bobek, kako imaš drug teden urnik v Ljubljani????
Se mormo počas zment, da nas bo mogoče kaj več!

Lp

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
21.3.2007 17:09:09   
bobek05
Še nič ne vem, ker mi bodo urnik po moje spet javili šele v torek user posted image

Pri nas dnevi tako letijo, da ne vem več kje se me glava drži. Med možem, Anejem, službo in faxom je pravi čudež, da še nisem zbolela (mislim kaj hujšega od prehlada)... Po moje zato, ker niti nimam časa zbolet user posted image  

Se še javim kasneje - moj sine zahteva mojo prisotnost user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
21.3.2007 20:39:29   
bobek05
Evo me... nazaj. Sem se pravkar spomnila, da sem pred kratkim (pa se ne spomnim če je to bila nedelja ali kateri drugi dan) gledala na TV Briget Jones 2. Ta film sem nazadnje gledala v času nosečnosti (cca. 4 ali 5 mesec) in moram priznat, da mi je ostal v drugačnem spominu. user posted image  Veliko več jokanja in še več smejanja... user posted image  Je bil pa to moj zadnji film v kinu, ker Aneju v trebuhu že takrat ni bil všeč "surround sound" v kinodvorani... Je tak brcal, da mi je skoraj "ušlo" user posted image   In potem smo morali vse filme dol vlačit, če ne bi JAZ začela brcat iz protesta. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 21.3.2007 20:40:20 >

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
22.3.2007 0:17:21   
Meceno
Joj, kako lep RR imamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
22.3.2007 14:11:01   
Anonimen
Meni je tudi naš novi spomladanski RR zelo všečen user posted image

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 1161
22.3.2007 15:50:14   
Pia73
Meni pa tale nov RR ni všeč,... Nisem najbolj dovzetna za novosti,...

bobek05 jaz sem velika zagovornica vrtca pa tudi tega, da vsi otroci žal niso za v vrtec,.... Jaz sem full dolgo iskala, da sem našla primerno varuško, ki niti ni z mojega okoliša. Pa je varuška sicer fajn in ji zaupava, imamo pa drug primer, da čuva še enega fantka, ki hodi tja tudi bolan,.... Naš pa je zelo dovzeten za vse in zato tudi kljub privat varstvu neprestano bolan,... pa še starejši sin mu kaj prinese,... tako da nikoli ne veš kaj je najbolje,....

Sicer pa otroci nekako do tretjega leta ne rabijo neke pretirane socializacije. Večinoma, če jih gledaš se tudi ne igrajo v skupinah ampak bolj individualno. Najin starejši sin je bil do tretjega leta doma pa je včasih še preveč socializiran,... user posted image   Samo njega je imela tašča in smo se res lahko izognili boleznim.

Sedaj pa resno razmišljava o vrtcu septembra,....

Držet se julke!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
22.3.2007 20:45:07   
bobek05
Pia (no, upam, da si ti, ker nimaš nad nickom nič napisano user posted image ), saj se strinjam s tabo. Ko sva premlevala možnosti ali ga dati v vrtec ali v privat varstvo, sva bila najprej bolj za privat, ampak se je pojavil že prvi problem - KAM? Tako kot vse mamice, ga jaz tudi ne bi dala kar h komurkoli. In kot sem že večkrat omenila, imam na mojo (ne)srečo v bloku 2 varuški, ki sta vse prej kot idealen primer varuške - z drugimi besedami, ni ga denarja, da bi jima zaupala svojega otroka. Ampak glej, vedno imata dovolj otrok, čez poleti ena celo do 7 in velikokrat se sprašujem ali starši teh otrok vedo kakšna je user posted image  Saj otrok ne zlorablja, tepe ali kaj podobnega. Je še tudi nisem slišala, da bi npr. kričala na otrok ali ga ozmerjala, ampak veliko stvari je, ki me pri njej moti, ampak v to se zdaj ne bom spuščala, ker sem o tem že pisala. Največja finta je v tem, da sem se z veliko teh staršev že spoprijateljila, ker se pač srečujemo, ko prihajajo po svoje otroke in so mi rekli, da jim je bila ta in ta ženska priporočena user posted image  Ne vem - očitno klapa - za njih. Ampak jaz hočem kaj več za svojega sina. In pri tem mislim na veliko stvari:
------ 1. Anej JE zelo družaben otrok. Potrebuje bližino odraslih in drugih ljudi in sam s sabo si pogosto nima kaj začet. V začetku je v vrtcu resda imel malce krizo, ko je ugotovil, da ni v središču pozornosti, ampak, da si vzgojiteljici mora delit še s 13 otroci, ampak se je navadil. (Edina neg. stvar pri tem je ta, da odkar je v vrtcu noče več deliti igrač, ampak verjetno bi se tega "naučil" tudi v privat varstvu, razen če bi bil samo on, s čimer pa tudi ne bi bila zadovoljna.)
------ 2. Zelo se je navezal na svoji vzgojiteljici in meni je všeč, da imata vedno čas, da ga stisneta k sebi in pocartata, ko si to želi. No, primer ene izmed teh varušk v našem bloku - še nikoli nisem videla, da bi katerega otroka stisnila k sebi. user posted image  
------ 3. V vrtecu se je že veliko naučil. Od plesanja "ringaraja", do samostojnega hranjenja, brisanja rok in ust, zdaj jih navajajo, da si po kosilu lepo umijejo zobke, .... V vrtcu je tudi ogromno igrač (predvsem didaktičnih), veliko plešejo, rišejo (z barvicami, temperami), telovadijo... P.S.: pri teh varuškah še nikoli nisem videla, da bi karkoli z otroci delali razen šli na sprehod. user posted image  

Glej, sem takoj za privat varstvo - zlasti v našem primeru, ker je Anej toliko bolan; ampak zaenkrat še vedno upam, da bo jeseni boljše, ko bi naj šel že 2. leto v vrtec. Pa še malo noro se mi zdi, da bi ga dajala v privat varstvo za 1 leto in potem s 3. leti spet v vrtec (in spet novo uvajanje dat skozi 2x) user posted image  Mogoče bom pri drugem otroku ravnala drugače in ga/jo kar takoj dala v privat varstvo, ampak pri Aneju bomo (po nasvetu njegove pediatrinje) počakali do jeseni.. in če ne bo boljše... hja, potem bo pa treba nekaj ukrenit user posted image

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
22.3.2007 21:32:17   
Pia73
Še enkrat pozdravljene!

bobek05, kaj pa bi morala imeti napisano nad nickom?

Sem malo več na RR-u, ker sem v bolniški,....

bobek05 vsak za svojega otroka ve kaj je najbolje. Žal to vedno ni mogoče uresničit. Jaz sem prepričana, da bi bilo za moje otroke najbolje, da bi bili v varstvu sami. Tudi starejši sin je bil pa mu nič ne manjka. Si mi dala mislit,... morda se ravno zato še zdaj zna lepo sam zaigrati in vedno se je znal. Kar se pa tiče tega, da ima Anej rad vzgojiteljice pa imamo mi tudi srečo, ker ima naš malček zelo rad svojo varuško. Če gremo med vikendom kam vedno reče, da gre k varuški. Pa vse to kar jih učijo v vrtcu jih ona tudi uči, le igrač sigurno nima toliko, pa ni panike jih imamo doma 100x preveč; didaktičnih in nedidaktičnih,.... Pa vseeno ni fajn, ko je drug fantek bolan in potem naš,.... Morda tudi začnemo septembra z uvajanjem.

Ko pa si omenila uvajanje,... Ko sem našega starejšega fanta uvajala v vrtec se je tako drl, kot da ga s kože dajemo,... pa ne 1x; ko smo ga peljali po 5. mesečni odsotnosti (nismo takoj obupali, smo ga najpej vzeli ven samo čez zimo, tako da približno vem kako in kaj) pa ni bilo problema, potem pri 3. letih pa itak že po prvem dnevu ni hotel domov,...

Ja, težke so te naše odločitve. So pa bolj ali manj pravilne, saj le starši najbolje vemo kaj je dobro za naše malčke palčke.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
23.3.2007 10:13:22   
bobek05
Pia, pardon - nad zvezdicami nimaš napisanega svojega nicka, tako kot večina (vključno z mano) na RR user posted image  

P.S.: Danes zjutraj je umrla moja babica in sem v nekem čudnem stanju.. To ni tista babica, ki je še pred kratkim z Anejem igrala nogomet - ne, to je od očeta mama (s Primorske). Čeprav si nisva bili tako blizu, kot sva si z mamino mamo, mi je vseeno hudo. user posted image user posted image user posted image  Aneja jutri ne bom vlačila sabo na pogreb.

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 23.3.2007 10:14:02 >

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
23.3.2007 11:44:00   
Eca
Bobek!

Iskreno sožalje user posted image !

Eca

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
23.3.2007 11:44:32   
Antigona
Bobek moje sožalje user posted image user posted image ...

Glede nickov je pa tako, da na vrhu strani pride ena taka siva packa od vseh imen, in če se z miško postaviš gor jih pomeče na svoja mesta... Pa tudi to ne vedno, je včasih čez avatar oz. tam nekje... No ko se z miško postaviš čez to packo skoči na pravo mesto. DA boste vsaj vedele katera kaj piše...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
23.3.2007 12:04:41   
CIPRESA
Ojla julije po dolgem času se malo javim.

Pri nas smo ta teden začeli z uvajanjem v vrtec. Kako je  mi ni treba pisati a ne?? Saj ste že verjetno vse dale skozi ta jok pa ko se te drži kot klop, ti pa ga moraš pustiti tam in it v službo!! Zaenkrat kaže da je vsak dan bolje, danes namreč je že eno žlico dal v usta, ker prej ni hotel tam jesti, tudi igral se je že, pa teti lubico dal in jo stiskal. Smo pa začeli postopoma, najprej za eno urico, potem za dve in danes je bil tam že od  8h-11h, potem so šli drugi otroci spat on pa domov. Drugi teden nas čaka še uvajanje spanja tja do 14h popoldne. No vsaj začeli smo in napredujemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bolani smo bili 14 dni in sicer po cepljenju, ki ga je Žiga imel zadnje dni v februarju, tako da smo uvajanje v vrtcu z drugimi otroki zamudili, ker je ležal doma z vročino. Najbolje ni bilo ker je bil ravno zdaj cepljen ko je toliko virusov ampak kaj hočemo, tako je!! Cepljenje vedno povzroči poslabšanje imunskega sistema pri otroku in takrat je otrok najbolj dovzeten za vse bolezni...........in tako smo virus fasali tudi miuser posted image user posted image , pa ravno zadnjič sem pisala da nismo bili bolani že od 5 meseca njegove starosti, no zdaj smo pa nabasali kar dvojnouser posted image No ampak zdaj je že zdrav in je spet vse po starem.

Kakamo v stranišča, to skoraj vedno pove le malokrat mu prej uide, lulamo pa še ne tako kot sem mislila da bomo, ker je bil vmes bolan in mu nisem mogla dajat gatke gor da se nebi prehladil, zdaj pa itak v vrtec hodi, tam pa  mora imeti tako majhen otrok še pleničko. Tako da bomo spet začeli uvajati poleti, ko bo toplo in ne bo bojazni če se mi polulauser posted image

Vidim da ste kar vse nekaj poštartale z novo nosečnostjo, tudi mene kmalu čaka in se že veselim da bom spet božala trebušček.

Žiga mi zdajle spi, ker je zmatran prišel iz vrtca, jaz pa grem kuhat da bomo pol kaj jedli. Pa eno kavoooooo si bom privoščla.....

LP V.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
23.3.2007 12:07:13   
CIPRESA
Aja Bobek sožalje še iz naše strani, vem da ti je hudo za babico, zdaj bo eno leto kmalu kar je umrla moja babica pa  jo še kar pogrešam.  Zdajle kmalu bi imela rojstni dan, in letos ji bom rožice položila na njen grob namesto v rokeuser posted image

Aneja pa res ne vzemi s sabo ker je še premajhen za te stvari, ne razume zakaj so vsi žalostni in vsega tega.

< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 23.3.2007 12:08:05 >

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
23.3.2007 16:50:52   
LONA13
Pozdravljene Julije!!

Po dolgem času spet jaz.
Mi smo preboleli adeno virus, razne prehlade, nazadnje drisko z bruhanje.
V začetku januarja smo imeli posvetovalnico in Nejc je velik 90 cm in ima 13,5 kg--govori samo par besed, drugače pa skoz nekaj žlobudra. Je zelo navihan, mene najmanj uboga, razmetat more vse, ponoči spi, je ogromno, ful rad brca žogo in pleše, pa smučanje gleda.

Jaz delam s polno paro, vključno z vikendi, tako da res nimam ne vem kolk velik časa še za RR.

Čestitam vsem bodočim mamicam, mi bomo še malo počakali (dokler tamal ne zleze iz plenic in ne začne pospravljati za seboj)user posted image .

V glavnem uživajte na polno pa se še pišemo!

Lp Lona

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
24.3.2007 10:56:38   
Pia73
bobek05, moje iskreno sožalje.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
24.3.2007 18:06:15   
mayci
Drage moje julije, končno se spet oglašam!user posted image
Ker še vedno brskam po Ringaraji le pri starših, vas le redko lahko berem. Ampak prihodnji teden tudi mi dobimo računalnik in ne bom več dolgo izoliranauser posted image ! Potem se bom pa lahko bolj redno pridružila vašim debatam-jupi!
Upam, da so vsi vaši sončki v redu. Pri nas je vsak teden kaj novega, kakšna nova beseda, nova fora...
Je tako zanimivo imeti dvajsetmesečnika pri hiši!
Tudi midva z Lanom bi se z veseljem udeležila pikinika, če bo le vse ok! Upam, da bo ta ideja res uresničena, ker bi bilo super, če bi se videli!user posted image

Imejte lep vikend in upem, da se čimprej spet beremo!

Lep pozdravček od Mayci in Lana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
24.3.2007 22:03:23   
anckabancka
Njaprej Bobkova, iskreno sožalje!user posted image

Sem se spomnila na svojega dedka, ki sem ga izgubila lani konec aprila, prav na dan, ko sem izvedela za ponovno nosečnost. Je bil kar šok, glede na to da sem živela z njim dokler se nisem poročila. In ja, zdaj bo prva obletnica njegove smrti.

Drugače sem danes napisala že take litanije na RR, da se mi ne da več pisat... Pa še noč bo krajša za eno uro in jo bom malo prej popihala spat.

Stanje pri nas je spet bolj tako-tako... Predvsem me nervira, ker je Gašper postal blazno neješč in Aljaž je spet bolan pa itak skoraj nič ne je. Spomnim se v jeseni, ko je bil tak lep okrogel fantek, zdaj pa ga kar vidno pobira. Pri enem letu je imel 10 6oog, zdaj pa ima samo 11 200, ali pa še manj. Pa vedno, ko zboli je potem ful kriza, ker zelo malo je. Potem ga pa še tašča nafila s čokolado in ni šans, da bi še kaj pojedel.user posted image Je pa nazadnje zdržal cele 4 tedne v vrtcu, sedaj pa je fasal neko virozo...

Toliko na kratko, da ne boste pozabile, da še obstajam...user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
24.3.2007 23:36:46   
pravljica
bobek, sožalje...tudi mene si spomnila na našega dedka, lani ob takšnem času user posted image

a imamo mi res takšno srečo s tem zdravjem user posted image  (trk trk)

dopust rezerviran...1. julija ponovno na pašman user posted image  

cepljeni bili, reakcij nobenih..."veliki" 77cm, težki 9600g, čevlji št. 21 - jah, oblačila ponosimo preden so premajhna user posted image

prvič pri frizerju tudi bili, mali pri miru kot kip...frizura pa kljub temu user posted image , bom morala naprej spet sama v akcijo, dobro da lasje hitro rastejo user posted image  

yeah, thats me ;)

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
25.3.2007 14:23:23   
anckabancka
Pravljica, mi pa še nismo videli frizerja. Pa razmišljam, da ne bi bilo slabo malo ostriči našega čupavca... Skoraj vsak vpraša, če je punčka... Ne glede na to kako je oblečen...

Pa si ga kar ne upam k frizerju peljat, ker ne more biti niti sekundo pri miru. Razmišljam, da bi kupili kar "mašinco" in ga poskusili doma ostriči. Sam mi pol frizura ne bo preveč všeč.user posted image

A ostali so se že vsi strigli?

Aja, pa našega Gašperja še nisem nič hvalila. Je ful priden dojenček. Če bi bili vsi taki, bi jih imela še pet... Res joka le, ko je lačen ali utrujen. Pa včasih, če mu je dolgčas... Pravi srček je... Dobrovoljček 100 na uro, samo zjutraj začne prekmalu čebljat - že ob šestih.
Edino trenutno mi precej slabo je, ker je spet od Aljaža nekaj nalezel...

< Sporočilo je popravil anckabancka -- 25.3.2007 14:26:31 >

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.