|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
1.4.2007 23:20:07   
bobek05
Ko smo že pri teži in višini--- a se še kateri zdi, da njen otrok spet nekam pospešeno raste?? user posted image  Ma ne vem... Sicer nimam pojma kakšne ima zdajle mere, ker je že kar nekaj časa kaj smo se nazadnje merili in tehtali, ampak mislim, da bo tam nekje 13-13,5 kg (če ne že več - ga moram jutri spet zvagat) in nekaj čez 90 cm. Po moje enih 92, 93 cm... vsaj po cotah sodeč... user posted image  Uh, Antigona, bi te morala poslušat, ko si rekla, da naj raje nabavljam za poleti 98... user posted image  user posted image  
Pa opažam tudi druge stvari kot npr. to, da je imel zdaj nekaj mesecev malo bolj zaobljen trebušček, zdaj pa mu kar nekam izginja, poje pa vsak dan več kot jaz user posted image user posted image user posted image  Res FUL poje, pa se mu ama ništa ne pozna...

Me tudi vedno znova preseneča nad tem koliko razume in kako se odziva na določene stvari.. Se mi včasih zdi, da ga imam še vedno za majhnega dojenčka, ki veliko ne razume, potem pa me dobi na vsakem vogalu in me tako pametno gleda kot da mi hoče rečt, da mu je že dolgo vse jasno.. user posted image  

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
2.4.2007 10:44:02   
Anonimen
Ja, naš je tud kar nekam zrasel. Smo že majčke 92 kar prerasli. Hlače imamo še vedno 92, ampak pulovečke pa jopice pa itak 98, pa jakno. Nogi sem pa prepovedala rasti user posted image

Gašper tudi poje celega boga user posted image  

Aja, pa ful pesmice poje....vodo je zaemala...je ribico uela...user posted image  Smotko mali user posted image

Kdaj se dobimo?

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 1202
2.4.2007 13:06:08   
Antigona
Ojla!

T. povej kdaj imaš kej dopoldan čas. Pa se dobimo na kavi vsaj tako, mal za vmes, kaj praviš? Al pa povej kdaj greš s tamalim v ZOO, pa se dobimo tam na igralih???

Za vse skupaj pa najbolj da se spet dobimo v Celju, sam povejte kdaj??????????????????

Ja vaši so res nekam velki. Žanu so hlače iz H&M-a 92 še čist prevelike, zdej so mu menda 86 glih prav, če morda celo po njih ne hodi, ker mu zlezejo malo dol. Sem potegnila vse kratke hlače od lanskega leta ven (št. 80) in so mu vse popolnoma prav. Še dobr da ni debelušček, ker dolžina pri kratkih hlačah res ni pomembna user posted image  user posted image  user posted image . Tko da mam zdej naenkrat ful velik kup kratkih hlač za Žana. Upam, da mu bodo tud čez poletje še prav. No, vsaj za v Tunizijo bodo.
Sem mu pa v soboto končno kupila supergice. Zdej ma št. 23. Kupila sem jih pa v Kari in sicer Joma sport (al neki tazga), majo pa not usnjen vložek, ob strani pa lufterje, tko da mislim da mu nogic ne bo švicala... Od zunaj so pa kombinacija usnja, tekstila, pa nekaj gume seveda... Bli so pa okoli 30 eur. So pa živo oranžne barve, ki trenutno pri Žanu itak prevladuje. Se mi zdi da ima res velik oranžnih stvari. Če mi je pa barva takoooooooo všeč.

Pa pa,
user posted image  user posted image  user posted image  

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
3.4.2007 13:50:11   
Anonimen
bu user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
3.4.2007 18:12:21   
Antigona
bu

bu nazaj user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
3.4.2007 21:56:46   
Meceno
Hojla

Saj bom samo pojamrala glede Tareuser posted image .....mi bomo šli čez leto in pol na operacijp žrelniceuser posted image ( mogoče kaj prej ). Morem jo naročit v MB bolnišnici in potem mi bodo oni povedali kdaj točno bo operacija. Hja user posted image

Sem čisto izmozgana od njenega jokanja, jokanja, dan in nočuser posted image  

Rabim jogo......in mir user posted image ......

Lahko noč in + za boljše jutri.............

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
3.4.2007 23:44:24   
bobek05
K., zakaj pa???? user posted image  Uboga, Tara user posted image  

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
4.4.2007 8:42:02   
Antigona
Boga Tarauser posted image , upam, da bo kmalu kaj bolje in da si tudi ti spočiješ user posted image .

Jaz moram pa po nova očala. Stara so šla namreč v maloro... Bobek, grem po tvojih sledeh očitno. No kakorkoli že kak teden so se mi pri nosenm delu zdela nekaj mehka, včeraj ko sem jih pucala, pa je samo počilo in šipca je odletela ven. Se je Žan očitno prevečkrat stiskal k meni na obraz, in to vedno takrat ko sem imela gor očala, da jih je čist stečkal in deformiral. Potem sem jih pa očitno tolkrat popravila, da se je na enem delu "znucalo"user posted image . Upam samo, da bom hitro našla modelček ki mi bo všeč, in da ne bom spet diplomirala iz tega....

Ajde, grem jst v šoping, sam še user posted image  popijem do kraja.

Lp,
S.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
4.4.2007 9:07:17   
Anonimen
Draga Meceno, en velik user posted image  za tebe. Pa naj se Tara hitro pozdravi.

Moram vam povedat, da se tudi jaz počasi pridružujem klubu "očalaric" user posted image  Jutri imam namreč okolistični pregled. Pol bo šlo pa spet en kup enega denarja za očala....joj, pa kje jih kupujete...pa koliko to kej stane user posted image

KOmaj čakam vikend (podaljšan user posted image  ), gremo na jadrnico in upam, da bo sonček user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1209
5.4.2007 9:09:16   
Eca
Hej!

Se moram še jaz malo javiti, da me ne pozabiteuser posted image .
Pri nas ni nič posebno novega.... ko vas berem kako so vaši junaki veliki in težki, sem v dvomih, da naš zaostaja v rastiuser posted image Včeraj sem ga šla načrtno merit in je pri 21m. visok 85cm in težak 11,8kg. Pa 3 roge ima na glaviuser posted image . V vrtcu mu pravijo škrat Kuzma, ker vedno kaj ušpiči pa taki nedolžen pogled naredi.
Doma se pripravljamo na novega člana, komaj čakam na UZ, ki ga imam naslednji teden, da vidimo kakšen porod se mi obetauser posted image . V ponedeljek začnem s porodniškouser posted image , hkrati pa me grabi panika, da sem že tako daleč. Punce, druga nosečnost gre s svetlobno hitrostjo mimo.

Meceno - midve se čujeva po tel. kako in kaj. Sicer pa nisi ravno v zavidljivem položaju.user posted image user posted image

Lepo se imejte in se beremouser posted image .

Eca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
5.4.2007 14:45:53   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

joj, pa kje jih kupujete...pa koliko to kej stane user posted image

T., jaz jih kupujem v MB, pri optiki Kameleon in sem z njimi FUl zadovoljna - pri njih sem zdaj kupila zdajšnja in prejšnja očala in so oboja precej bolj kvalitetna od ostalih očal...  - nobenih problemov. Hja, cene pa... rajš ne sprašuje. Za prejšnja sem pred 3 leti dala 50 jurjev (25 jurjev okvir, 25 jurjev stekla - ampak jaz imam stanjšana, z antifleksom, s cilindri in vrag si ga vedi čim še).. zdaj za tele (jih imam slaba 2 meseca) sem dala pa 60 jurjev, ampak so tudi bili okvirji polovico te cene... Upam, da bodo držali nekaj časa. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
5.4.2007 14:48:20   
bobek05
Eca, javi kako bo na UZ - upam, da ne bo CR user posted image , če pa bo, pa tudi ne bo tako hudo, saj boš videla... Tvoj pa nič ne zaostaja v rasti! Pozabljaš, da imamo tukaj nekatere grozno velike user posted image   user posted image user posted image user posted image  Bodi vesela, da ti ni treba s svetlobno hitrostjo menjavat cot user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
7.4.2007 22:47:21   
Anonimen
....in potem vse tiho je bilo....

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 1213
7.4.2007 23:59:04   
Antigona
Ne pa ne, sam nobeni se ne da pisat user posted image ...

No, danes sem začela spet z nočno, tako da če bo mela kera zvečer preveč časa mi lahko kej piše, da mi ne bo dolgčas... Tale teden še odspim v službi, pa sem pol en teden doma, oddelam e en teden dopoldanskega šihta in grem!!!!
Na dopust v Tunizijo... Sploh ne morm povedat kolk že komi čakam user posted image .
Ko pa pridem z dopusta, u bistvu priletim direkt v nočno, sem spet en teden fraj, en teden dopoldan, in potem koristim dopust pred porodniško....

Pol bom mela pa spet čist preveč časa user posted image ...

Nč punce držte se, pa kej se javljite, da bom mela vsaj kej brat, če že kej nimam počet...
Sicer bom šla pa kmal mal zadremat...

Pa pa,
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
8.4.2007 9:36:20   
Anonimen
Meni je tole že vse skupaj precej žalostno. Se mi zdi, da skoz samo ene tri kaj pišemo. Nisem sitna, ampak...haloooo? men je tud že malo brez veze pisat, kako je Gašper oh in sploh....pa kr neki....user posted image  se mi zdi, da se potem kar malo ponavljam user posted image

Skratka, zadnjič sem bila na kavi s PetroCBU (tista, ki ima dvojčke) in je tudi ona takoj za stvar, da bi se kaj dobila, recimo spet v Celju.

Aja, očala sem dobila. So svetlo modra...čist kičasta. Za vse skupaj sem dala 130€. Imam pa cilinder, karkoli pač to pomeni user posted image  Je pa svet zdaj veliko bolj jasen in lep user posted image

No, to je to...

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1215
8.4.2007 9:53:00   
žogicanogica
No pa se vam oglaša ena čist ta leva tle gor, da naute samo ene in iste.user posted image Sunqueen, cilinder pomeni da imaš malo drugače zakrivljeno roženico,pod drugim kotom. Cilinder ima vsak ta tretji z dioptrijo. sem s foha, tko da če ma kera kej za prašat karuser posted image . No zdej pa še mal o našem miniju- trenutno in že dolgo ima 10,5 kg, okoli 86cm, nogo pa 21-22. Poje res zelo malo, pa obroki trajajo ful dolgo, ker kar žveči pa žveči.. Zgovoren ni tako kot nekateri tukaj, no sej sporazumemo pa se kar. U glavnem je čist mahnjen na bagre, tovornjake, gradbišča, orodje..Je ful prijazen, vse igrače deli z drugimi otroci, obožuje igrišče, peskovnike, tobogane obvlada kot tavelik. Aja pa kliče me po imenu, kar enkrat je začel. Pa sem bila skos mama. Zdej pa kar naenkrat. Mi je kar smešno. Ponoči spi, ampak pri namauser posted image . če je v svoji posteljici se zbuja cel čas, me kliče, skratka je izsilil tole skupinsko spanje. Pa sej mi je čist ok, mamo ful velik jogi. Ful rade tud pleše, teče, vozka mi tud povoha ne več. Smo ga dal naprej. V vrtec gre septembra, tko da za enkrat je še ful zdrav. Sem prov vesela, ko berem kako so eni boščki precej bolani. Popije pa vsak dan en actimel, mogoče je pa kej na tem?user posted image
Antigona ful se mate fajn k šibate v tople kraje. Mi smo šli lani takle čas na Portugalsko in je blo najbolš. Smo se kopal, mali se je kopal še celo v atlantiku. Kako bi šele letos užival.
No zdej pa pomoje da sem bla kar predolga. Uživite punce!!Pa velik poticeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
8.4.2007 13:56:46   
Antigona
T. jst sem si tud zbrala očala, ampak jih dobim šele drug teden. Me je vse skupi pršlo s popustom okoli 180 eur. Tudi jaz imam cilinder. Sem pa vzele stekla s foto lečami, ker sem rpelena da bi menjavala navadna in sončna očala, poleg tega mam v sončnih očalih že kr "staro" dioptrijo in bi tud morala menjat stekla...

Ja, res je da nas sam ene par tuki gor piše, druge očitno nimajo časa...

Kako pa je kaj Petra in njena dva sončka (Tristan in Kristina, če se ne motim)??? Bi jo pa res rada vidla...
A se bomo spet kej dobile na sladoledu pri Žabarju???

Pa pa

(odgovor članu žogicanogica)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
8.4.2007 20:59:07   
jakaracman
Pišete ene in iste, ker če kej recimo jaz napišem ni nobenega odziva in komentarjauser posted image .Vsakič je isto in mi je že brez veze sploh kej pisat.Pišem o mali, pišem kdaj mam rd pa ni niti enega voščila , pišem o ceni vrtca, enkrat sem veliko napisala o alergiji  za Jureta  pa ni odziva, eh brez veze.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
8.4.2007 21:14:56   
Anonimen
jakaracman user posted image

no, vsem skupaj lep in prijeten frej ponedeljek user posted image

(odgovor članu jakaracman)
  Neposredna povezava do sporočila: 1219
8.4.2007 22:05:31   
jakaracman
user posted image nazaj.O prvič komentar user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
8.4.2007 22:17:37   
žogicanogica
jakaracman se čisto strinjam. Tko da tud men se zdi da sem vedno ko kaj napišem prezrta. Pa bom rajš ostala pri branju. user posted image lp

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
8.4.2007 22:23:28   
Anonimen
kva je zdej? A sta mal sitni user posted image
sej ne odgovarjamo vedno vsaka vsaki....ja, kam bi pa prišli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1222
9.4.2007 16:18:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: žogicanogica

Sunqueen, cilinder pomeni da imaš malo drugače zakrivljeno roženico,pod drugim kotom. Cilinder ima vsak ta tretji z dioptrijo. sem s foha, tko da če ma kera kej za prašat karuser posted image

Hvala za izčrpno poročilo. Jupi...od jutri naprej bom videla veliko bolje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1223
9.4.2007 20:53:22   
bobek05
Ojla, punce...

Mi smo šli z slabše na hujše user posted image  Jaz po več kot 2 tednih bolniške še vedno kašljam kot stari ded - skratka nič novega (pa vmes je že kazalo na boljše).. user posted image  Jutri MORAM v službo, upam le, da ne bom potem spet hitro na bolniški... user posted image  
Ta vikend je bil ful nekam čuden. Polovico ljudi v moji familiji jamra (vključno z mano) za bolečinami v želodcu - pa ugibamo če smo kaj takega jedli user posted image  Ma saj smo vsi jedli žegenj, ampak nihče ni pretiraval. Še pri poticah sem se nazaj držala, pa imam vseeno "krče v želodcu" user posted image
Anej ima že 2 dni vročino in je ne moremo zbit. Mu dam Daleron, pa je malo nižja, potem pa spet zraste... Včeraj oz. danes sem šla spat ob 3.30 zjutraj, ker sem bedela ob njem. Ful je bogi, dosti kašlja... Zgleda, da je fasal od mene user posted image  Še včeraj je bil dokaj ok, je jedel, bil še kar dobre volje, danes pa ni skoraj nič jedel, ves čas samo joka, za nič mu ni... Jutri gremo k naši pediatrinji, ko pridem iz službe (dela popoldan)... in si že kar mislim, da bo dobil antibiotike (verjetno spet za ušesa in še za kaj drugega)... Pun kufer imam že vsega tega - mojih bolezni, njegovih bolezni... Se mi zdi, da se vse kar naprej vleče in da sva več bolana kot zdrava user posted image  
Ko sva oba takšna, marsikaj obžalujem - to, da nisem dala Aneja v privat varstvo, to, da sem vpisala na podiplomca, ker mislim, da precej prispeva k mojemu stresu in s tem tudi mojemu znižanemu imunskemu sistemu...
Zdaj revček spi od 19.30. Sem mu dala svečko (prej sva se na hitro skopala v mlačni vodi). Zbudil se je do zdaj 2x, ampak sumim, da je spet dolga noč pred nami... user posted image  

jakaracman, žogicanogica - se opravičujem, če imata vtis, da vaju ignoriramo. Jaz se trudim, da vsem odgovarjam koliko se le da, pa da kaj tudi pokomentiram ali svetujem, če vem kako... Upam, da ne zamerita, ampak vidve naših postov tudi velikokrat ne pokomentirata (čeprav predvidevam, da nas bereta)...

žogicanogica, me veseli, da tako lepo napredujete. Naš tudi še ni nek velik zgovorec, ampak vsak dan se trudi nekaj povedat, ponovit ali pa izumi kar neko svojo besedo (še zdaj ne štekam njegovega izraza za sok, ki se sliši precej podobn kot "ps ali pes" s polglasnikom user posted image )... Drugače je očitno precej podoben našim malčkom palčkom. Se mi zdi, da so si otroci v tej starosti precej podobni - vsi radi plešejo, radi poslušajo glasbo ali pravljice, se igrajo z avtomobilčki, žogami... Ja, no kot vidiš, smo mi eni izmed tistih uboščkov, ki smo skoz bolani... user posted image  Se skoz tolažim, da bo drugo leto boljše - kaj mi pa drugega preostane?
Aja, pa še to - jaz sem našemu actimel že večkrat poskusila, pa ga noče user posted image  Tudi si zdaj nekaj zmišljuje in noče jesti jogurta, ampak pije samo tiste ta tekoče (v podolgovati embalaži - npr. Eko). user posted image  Tudi s sadjem ga moram zadnje čase silit, čeprav ga tu in tam kaj piči, pa poje skoraj celo jabolko. Zadnjič je bil celi nor, ko je spet (po dolgem času) jedel melono.

jakaracman, oprosti če smo te užalile. Včasih tudi jaz samo kaj na hitro preberem in nimam časa odogovorit, včasih pa preprosto ne znam nič napisat na neko temo, kot npr. alergijo, ker je nimamo. Vrtec plačujemo izredno malo (se še je upoštevalo za nazaj, ko sem bila študentka), zdaj pa ravno čakam od občine novo odločbo, ker sem morala dati zadnje 3 plačilne liste in če po pravici povem se mi niti približno ne sanja koliko bo zdaj vrtec. Za voščilo za RD pa res ni izgovora in se res iskreno opravičujem. Upam, da mi naslednji ne bo ušel... Ne bodi jezna user posted image  in se še večkrat oglašaj - vsako julijko rade beremo user posted image  

Se beremo in pišemo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
9.4.2007 20:55:17   
bobek05
T., S., na vaju sem pa kar pozabila user posted image  

T., upam, da bo zdaj veliko lepše videla user posted image  Res bi bilo super, če bi se lahko spet dobile v Celju. Povej kdaj ti ustreza, da začnemo iskat nek primeren datum.

S., fajn se naspi v službi in upam, da ti dnevi do dopusta čimprej minejo. Kak je kaj Lukec?

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...
Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.