|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
23.3.2007 20:20:14   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

citrončica če ti bo zanjimivo,se ti že ne bo spalo,ker ne bo časa,čas bo minil kot bi treniluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se bom podpisala kar pod tvoj post.
Čuj zaradi peciva boš ti lepo jutri user posted image user posted image user posted image ,kako lahko že v naprej ploskaš,če sploh ne vem če bomo resno prinsle ali se le hecamo,in še to kaj če ti n bo dobro.Boš pol vseeno ploskala tkole veselo.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
23.3.2007 20:20:39   
citrončica
OK,jaz se za enkrat poslavljam, zdaj pa že morem stran.....mogoče,mogoče še kaj pokukam danes, jutri zjutraj pa sigurno še,vsaj da vidim, do kam ste prišle.....user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
23.3.2007 20:21:48   
Sulfinija
Citrončica,glej jaz tudi svojim dovolim,da so malce poskusili pecivo katerega bom nesla jutri na mega žur,vendar kok sem uza žur namenila se ga lepo pospravila.Daj nareži nekaj na krožnik ostalo pa spravi za mega žur.Kajti,če ne prineseš ble pite jutri ti ne bomo verjele,da si jo resno pekla.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1953
23.3.2007 20:23:01   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

OK,jaz se za enkrat poslavljam, zdaj pa že morem stran.....mogoče,mogoče še kaj pokukam danes, jutri zjutraj pa sigurno še,vsaj da vidim, do kam ste prišle.....user posted image

Lahko in mirno nočko ti želim,pa lepo se naspi, kajti jutri bo dan in noč zelo dolga.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
23.3.2007 20:40:41   
stunfek
Uuuuu, madonca...skoraj bi zamudila 2000. post :) Madona ste se pa načvekale. Blazno ste produktivne, moram rečt user posted image

Evo, jaz sem imela pri sebi danes sestrico s svojimi tremi otroki in smo se sankali. Danes pa je uspelo. Je ful letelo in bilo je veselo. Potem sem vsem skupaj skuhala piščančji curry z indijskimi kruhki - otroci to obožujejo. Pred 40 minuitami so odšli domov, jaz pa sem večerjo skuhala še možeku in sedaj sem fraaaaaaaaj :)

Če bi bil pogovor s setro v postih, bi jih dosegli sigurno čez 2000! Tako sva se naklepetali. A sem že omenila, da obožujem svojo sestrico? :) Sva kot rit in srajca. Med nama je 11 let razlike...jaz sem mlajša.

Sem ji vse povedala za jutri. S kom se dobim, kako so vaši nicki. Koga poberem kje, kje se potem dobimo, čigava je pizzeria...hehehe. Samo smejala se je v odobravanju :)

Torej jutri vse postanemo resnične. Če smo sedaj večina virtualne, bo jutri vse drugače user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 1955
23.3.2007 20:43:06   
Sulfinija
Stunfek,si prebrala vse poste in pogoje za jutri????Komaj čakam juter smo že ure odštevale.Kako kaj anuška komaj čakam da tole tvojo pupo spoznam.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
23.3.2007 20:50:02   
stunfek
Ne niti slučajno nisem uspela prebrati vseh postov :) A jih moram...očitno ker se mi sanja ne o kakšnih pogojih govoriš user posted image

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 1957
23.3.2007 20:53:47   
stunfek
Ok, sem si prebrala vse poste. 2000 postov ni več problem :) Mislim, da jih bomo trofnili danes, da bo Mojca sita in volk cel...hehehe

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
23.3.2007 20:57:13   
monikap
Stunfek ti le lepo vse prečitaj da ne boš kaj zamudila pa ne pozabi jutri kakšen recept sabo vzet.
Jaz pa grem sedaj pod tuš in glavo umivat.
Mojca kdaj se jutri dobiva a še drži ob 12:15?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
23.3.2007 21:01:27   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: monikap

Stunfek ti le lepo vse prečitaj da ne boš kaj zamudila pa ne pozabi jutri kakšen recept sabo vzet.
Jaz pa grem sedaj pod tuš in glavo umivat.
Mojca kdaj se jutri dobiva a še drži ob 12:15?

Ma ne monikap glavo si jutri umivaj tudi jaz si jo bom he,he po želji no.

Ja drži ob 12.15 sem pred ptt v Radgoni,velja?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
23.3.2007 21:02:04   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Seznam 100%peijavljenih rr-jevk za mega žur,ki bo JUTRI ob 15.00 uri v MB v pizzeriji pri naši Marogici.
Zbirališče bo ob 14.45 pred baumaxsom cona HARDI in nato gremo vse skupaj v pizzerijo kjer bo mega žur do jutranjih ur.

mojca9000+pecivo+borovničevec
citrončica+bela pita?ali trojanksi krofi?
andreja2000
pamela+baloni
koala
medika13+pecivo+papirneti krožniki+alu folija
lana38 in user posted image blaž
stunfek+user posted image anuška
monikap+pecivo
biba26+50%pecivo

Tkole punce še danes se lahko prijavite na naš mega,vendar naj bo tokrat prijava 100%.Po osmi uri zvečer sporočim naši marogici točno število oseb za jutri.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Če še katera želi se lahko mirne duše prijavi za naš mega žur,ki bo jutri oseba gor ali dol ne bo problema.

Neposredna povezava do sporočila: 1961
23.3.2007 21:04:34   
stunfek
Jaz sem včasih v Gornji Radgoni obiskovala trgovino Marjanca user posted image  kot potnica.

Jaz sem totalno krele kar se tiče kuhe in receptov. Vse si sproti izmišljujem in vsakič rata super samo nikoli dvakrat isto...hehhee. Improvizacija je moje življensko vodilo. Še v življenju nisem naredila nič po receptu...hihihi.

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 1962
23.3.2007 21:07:55   
Sulfinija
Stunfek,tisto je veliko boljše kar ne kuhamo po receptu in si sami izmišljujemo,kajne?

Joj sem pozabila kako pa si danes ono zadevico naredila ko so imela obisk,daj povej mi lepo prosim no bi tudi jaz kdaj probala?

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 23.3.2007 21:08:22 >

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
23.3.2007 21:13:32   
stunfek
Najprej...to je moj 500ti post :) na RR.  user posted image user posted image user posted image Okitila sem se s tremi user posted image user posted image user posted image !

Oh...ti bom ob priliki povedala kako se naredi piščančji curry...danes sem učila sestro. Zdele se mi tooooooook nič ne ljubi, da komaj tipkam...hehehehe. Ti bom v živo povedala...al pa ob prvi priliki poslala recept na zs.

< Sporočilo je popravil stunfek -- 23.3.2007 21:15:37 >

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 1964
23.3.2007 21:14:18   
Sulfinija
Andreja2000,sta poštimali kletko z hčerkico.Joj kako ji že rečeš tisti čuden izraz činka ali kako sem čistio pozabila????

Neposredna povezava do sporočila: 1965
23.3.2007 21:14:31   
andreja2000
Mojca,a sem vam prehiro ploskala-ne bi rekla,ker vaša peka do sem diši user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 1966
23.3.2007 21:16:25   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

Najprej...to je moj 500ti post :) na RR.  user posted image user posted image user posted image

Oh...ti bom ob priliki povedala kako se naredi piščančji curry...danes sem učila sestro. Zdele se mi tooooooook nič ne ljubi, da komaj tipkam...hehehehe. Ti bom v živo povedala...al pa ob prvi priliki poslala recept na zs.

Najbolje,da mi kar na zs pošlješ recept.Joj punce tudi meni se ful user posted image user posted image user posted image user posted image ,tkole da mislim da ne bo dans nič iz 2000,jutri pa ne bo časa in mene ne bo in ne organozatorke na žur.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
23.3.2007 21:18:04   
andreja2000
ja,ja,prav si si zapolnila,Mojca,činka .

Ja,z mojo činko sva vse spucali,potem pa sem še mogla skuhat hrenovke,ki jih je moj prinesel,sedaj pa se bašemo z smokiji in kikirikijiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1968
23.3.2007 21:18:10   
Sulfinija

Mojca,a sem vam prehiro ploskala-ne bi rekla,ker vaša peka do sem diši user posted image user posted image user posted image

Prvo še moreš poskusiti in nato ploskati.Jaz pa sem naredila včeraj in danes napako sem v kadi v nežnem šamponu od mangota in jogurta malce sedela in me malo rita peče???O smola smo jo že namazali.

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 23.3.2007 21:20:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 1969
23.3.2007 21:19:50   
Sulfinija
Joj kok mi je tale šampon bedast gor pa piše,da je za občutljivo kožo he,he lažejo ko barabe jedne no.Jza bi tudi jedla kikirikije upam,da jih boš kaj pustila za jutršnji mega žur.Ti kje tvoj bo jutri tebe pri tebi čakal?Si mu rekla,da mamo namen do jutra žurati???

Neposredna povezava do sporočila: 1970
23.3.2007 21:21:19   
andreja2000
joj Mojca,daj bolj previdno s to tvojo rito ravnajuser posted image

Itak vem,da bo pecivo dobro......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1971
23.3.2007 21:23:32   
Sulfinija

joj Mojca,daj bolj previdno s to tvojo rito ravnajuser posted image

Itak vem,da bo pecivo dobro......user posted image

Ja bom poskusila,jo bom pa juter kar doma pustila in bom brez nje šla na mega žur he,he.

Neposredna povezava do sporočila: 1972
23.3.2007 21:24:28   
andreja2000
ah,kaj bo pa sam delal v postelji pri meni,če pa me do jutra ne bo.

Neposredna povezava do sporočila: 1973
23.3.2007 21:25:23   
stunfek
Pa smo spet pri Mojcini ritki...hahaha

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 1974
23.3.2007 21:26:08   
stunfek
Spal bo Andreja...včasih mu pa moraš dati frej, no! user posted image

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?