Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 20:20:14
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 citrončica če ti bo zanjimivo,se ti že ne bo spalo,ker ne bo časa,čas bo minil kot bi trenil Se bom podpisala kar pod tvoj post. Čuj zaradi peciva boš ti lepo jutri ,kako lahko že v naprej ploskaš,če sploh ne vem če bomo resno prinsle ali se le hecamo,in še to kaj če ti n bo dobro.Boš pol vseeno ploskala tkole veselo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 20:20:39
|
|
|
|
citrončica
|
OK,jaz se za enkrat poslavljam, zdaj pa že morem stran.....mogoče,mogoče še kaj pokukam danes, jutri zjutraj pa sigurno še,vsaj da vidim, do kam ste prišle.....
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 20:21:48
|
|
|
|
Sulfinija
|
Citrončica,glej jaz tudi svojim dovolim,da so malce poskusili pecivo katerega bom nesla jutri na mega žur,vendar kok sem uza žur namenila se ga lepo pospravila.Daj nareži nekaj na krožnik ostalo pa spravi za mega žur.Kajti,če ne prineseš ble pite jutri ti ne bomo verjele,da si jo resno pekla. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 20:23:01
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica OK,jaz se za enkrat poslavljam, zdaj pa že morem stran.....mogoče,mogoče še kaj pokukam danes, jutri zjutraj pa sigurno še,vsaj da vidim, do kam ste prišle..... Lahko in mirno nočko ti želim,pa lepo se naspi, kajti jutri bo dan in noč zelo dolga. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 20:40:41
|
|
|
|
stunfek
|
Uuuuu, madonca...skoraj bi zamudila 2000. post :) Madona ste se pa načvekale. Blazno ste produktivne, moram rečt Evo, jaz sem imela pri sebi danes sestrico s svojimi tremi otroki in smo se sankali. Danes pa je uspelo. Je ful letelo in bilo je veselo. Potem sem vsem skupaj skuhala piščančji curry z indijskimi kruhki - otroci to obožujejo. Pred 40 minuitami so odšli domov, jaz pa sem večerjo skuhala še možeku in sedaj sem fraaaaaaaaj :) Če bi bil pogovor s setro v postih, bi jih dosegli sigurno čez 2000! Tako sva se naklepetali. A sem že omenila, da obožujem svojo sestrico? :) Sva kot rit in srajca. Med nama je 11 let razlike...jaz sem mlajša. Sem ji vse povedala za jutri. S kom se dobim, kako so vaši nicki. Koga poberem kje, kje se potem dobimo, čigava je pizzeria...hehehe. Samo smejala se je v odobravanju :) Torej jutri vse postanemo resnične. Če smo sedaj večina virtualne, bo jutri vse drugače
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 20:43:06
|
|
|
|
Sulfinija
|
Stunfek,si prebrala vse poste in pogoje za jutri????Komaj čakam juter smo že ure odštevale.Kako kaj anuška komaj čakam da tole tvojo pupo spoznam. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 20:50:02
|
|
|
|
stunfek
|
Ne niti slučajno nisem uspela prebrati vseh postov :) A jih moram...očitno ker se mi sanja ne o kakšnih pogojih govoriš
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 20:53:47
|
|
|
|
stunfek
|
Ok, sem si prebrala vse poste. 2000 postov ni več problem :) Mislim, da jih bomo trofnili danes, da bo Mojca sita in volk cel...hehehe
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 20:57:13
|
|
|
|
monikap
|
Stunfek ti le lepo vse prečitaj da ne boš kaj zamudila pa ne pozabi jutri kakšen recept sabo vzet. Jaz pa grem sedaj pod tuš in glavo umivat. Mojca kdaj se jutri dobiva a še drži ob 12:15?
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 21:01:27
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: monikap Stunfek ti le lepo vse prečitaj da ne boš kaj zamudila pa ne pozabi jutri kakšen recept sabo vzet. Jaz pa grem sedaj pod tuš in glavo umivat. Mojca kdaj se jutri dobiva a še drži ob 12:15? Ma ne monikap glavo si jutri umivaj tudi jaz si jo bom he,he po želji no. Ja drži ob 12.15 sem pred ptt v Radgoni,velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 21:02:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Seznam 100%peijavljenih rr-jevk za mega žur,ki bo JUTRI ob 15.00 uri v MB v pizzeriji pri naši Marogici. Zbirališče bo ob 14.45 pred baumaxsom cona HARDI in nato gremo vse skupaj v pizzerijo kjer bo mega žur do jutranjih ur. mojca9000+pecivo+borovničevec citrončica+bela pita?ali trojanksi krofi? andreja2000 pamela+baloni koala medika13+pecivo+papirneti krožniki+alu folija lana38 in blaž stunfek+ anuška monikap+pecivo biba26+50%pecivo Tkole punce še danes se lahko prijavite na naš mega,vendar naj bo tokrat prijava 100%.Po osmi uri zvečer sporočim naši marogici točno število oseb za jutri. LP Mojca Če še katera želi se lahko mirne duše prijavi za naš mega žur,ki bo jutri oseba gor ali dol ne bo problema. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 21:04:34
|
|
|
|
stunfek
|
Jaz sem včasih v Gornji Radgoni obiskovala trgovino Marjanca kot potnica. Jaz sem totalno krele kar se tiče kuhe in receptov. Vse si sproti izmišljujem in vsakič rata super samo nikoli dvakrat isto...hehhee. Improvizacija je moje življensko vodilo. Še v življenju nisem naredila nič po receptu...hihihi.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 21:07:55
|
|
|
|
Sulfinija
|
Stunfek,tisto je veliko boljše kar ne kuhamo po receptu in si sami izmišljujemo,kajne? Joj sem pozabila kako pa si danes ono zadevico naredila ko so imela obisk,daj povej mi lepo prosim no bi tudi jaz kdaj probala? LP Mojca
< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 23.3.2007 21:08:22 >
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 21:13:32
|
|
|
|
stunfek
|
Najprej...to je moj 500ti post :) na RR. Okitila sem se s tremi ! Oh...ti bom ob priliki povedala kako se naredi piščančji curry...danes sem učila sestro. Zdele se mi tooooooook nič ne ljubi, da komaj tipkam...hehehehe. Ti bom v živo povedala...al pa ob prvi priliki poslala recept na zs.
< Sporočilo je popravil stunfek -- 23.3.2007 21:15:37 >
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 21:14:18
|
|
|
|
Sulfinija
|
Andreja2000,sta poštimali kletko z hčerkico.Joj kako ji že rečeš tisti čuden izraz činka ali kako sem čistio pozabila???? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 21:14:31
|
|
|
|
andreja2000
|
Mojca,a sem vam prehiro ploskala-ne bi rekla,ker vaša peka do sem diši
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 21:16:25
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek Najprej...to je moj 500ti post :) na RR. Oh...ti bom ob priliki povedala kako se naredi piščančji curry...danes sem učila sestro. Zdele se mi tooooooook nič ne ljubi, da komaj tipkam...hehehehe. Ti bom v živo povedala...al pa ob prvi priliki poslala recept na zs. Najbolje,da mi kar na zs pošlješ recept.Joj punce tudi meni se ful ,tkole da mislim da ne bo dans nič iz 2000,jutri pa ne bo časa in mene ne bo in ne organozatorke na žur. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 21:18:04
|
|
|
|
andreja2000
|
ja,ja,prav si si zapolnila,Mojca,činka . Ja,z mojo činko sva vse spucali,potem pa sem še mogla skuhat hrenovke,ki jih je moj prinesel,sedaj pa se bašemo z smokiji in kikirikiji
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 21:18:10
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 Mojca,a sem vam prehiro ploskala-ne bi rekla,ker vaša peka do sem diši Prvo še moreš poskusiti in nato ploskati.Jaz pa sem naredila včeraj in danes napako sem v kadi v nežnem šamponu od mangota in jogurta malce sedela in me malo rita peče???O smola smo jo že namazali. LP Mojca
< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 23.3.2007 21:20:15 >
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 21:19:50
|
|
|
|
Sulfinija
|
Joj kok mi je tale šampon bedast gor pa piše,da je za občutljivo kožo he,he lažejo ko barabe jedne no.Jza bi tudi jedla kikirikije upam,da jih boš kaj pustila za jutršnji mega žur.Ti kje tvoj bo jutri tebe pri tebi čakal?Si mu rekla,da mamo namen do jutra žurati??? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 21:21:19
|
|
|
|
andreja2000
|
joj Mojca,daj bolj previdno s to tvojo rito ravnaj Itak vem,da bo pecivo dobro......
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 21:23:32
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 joj Mojca,daj bolj previdno s to tvojo rito ravnaj Itak vem,da bo pecivo dobro...... Ja bom poskusila,jo bom pa juter kar doma pustila in bom brez nje šla na mega žur he,he. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 21:24:28
|
|
|
|
andreja2000
|
ah,kaj bo pa sam delal v postelji pri meni,če pa me do jutra ne bo.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 21:25:23
|
|
|
|
stunfek
|
Pa smo spet pri Mojcini ritki...hahaha
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 21:26:08
|
|
|
|
stunfek
|
Spal bo Andreja...včasih mu pa moraš dati frej, no!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?