|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
23.3.2007 19:15:22   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Ja,punce,otroci so v tem res iskreni in jim je užitek prisluhniti.

A že mislite danes vdarit-2000 postov??

Ja točno danes čemo tole udariti,daj pomagaj nam,če ne boš pa jutri doma ostala ha,ha.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
23.3.2007 19:16:00   
citrončica
Andreja,se bojim, da če ne bo 2000 danes, se bo jutri Mojca tolko časa sama s sabo pogovarjala,da doseže cilj...trma so temu včasih rekli, neuser posted image pa saj ji pomagamo, 100/uro!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1927
23.3.2007 19:19:02   
Sulfinija
Ne,ne ne bom se pogovarjala sama z seboj mam jutri preveč dela,vendar me pa na  mega žur ne bo.Ha,ha in bom jogortovo pito sama spakirala na varno ha,ha.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
23.3.2007 19:22:25   
citrončica
Mojca,mislim, da nisem edina,ko ti ne verjamemuser posted image ,bodi pa berz skrbi, da se ne boš mogla skrit, te pa iskat pridemo!!!!Kak žur pa bo brez organizatorke???

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
23.3.2007 19:23:57   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Mojca,mislim, da nisem edina,ko ti ne verjamemuser posted image ,bodi pa berz skrbi, da se ne boš mogla skrit, te pa iskat pridemo!!!!Kak žur pa bo brez organizatorke???

KOk kandidatk vas je,da dobite po mega žuru videokaseto in slikice?Bo še mela katera zraven fotoaparat ali le jaz?

Neposredna povezava do sporočila: 1930
23.3.2007 19:28:23   
Sulfinija
Andreja,monikap torej velja,da jutri pol od marogice gremo  še naprej žurat?Se nam še katera druga pridruži,da ne bomo same letale okrog.Ja pa valda vse,ki bomo na mega žuru,kajne?

Neposredna povezava do sporočila: 1931
23.3.2007 19:30:47   
monikap
Midva pa imava samsung kamero vendar mislim da so si kamere podobne in ne bo problemauser posted image bova vse posnele in pol naredile super filmuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1932
23.3.2007 19:39:27   
Sulfinija
Punce sedaj sem delala začetek za našo videokaseto.Atija sem snemala kok je na borovničev naši marogici posvetilo pisal in pecivo sem snemala taki bo pač začetek kasete.KOk vas je kandidatk za videokaseto???

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 23.3.2007 19:46:26 >

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
23.3.2007 19:41:11   
Sulfinija
Marogica,upam,da ne boš jezna,če je moj ati tebi na flašo napisal posvetilo,da ti ga me malo šluknemo vstran,kajne?Veliko pa tkole ne,ker vozimo.

Neposredna povezava do sporočila: 1934
23.3.2007 19:50:51   
andreja2000
A,od marogice gremo dalje žurat?
Jaz sem za akcijo,ni problema,sam da ne bom v Mb na koncu ostala.user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 1935
23.3.2007 19:54:27   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

A,od marogice gremo dalje žurat?
Jaz sem za akcijo,ni problema,sam da ne bom v Mb na koncu ostala.user posted image

Če jaz dobro vem ma marogica odprto le do polnoči me pa gremo dalje žurat,saj zato pa sem ti rekla,da te bomo midve z monikap domov peljale,ok?

Neposredna povezava do sporočila: 1936
23.3.2007 19:55:34   
citrončica
Ne boš,Andreja,te jaz peljem, ko moram itak na gorenjsko nazaj!!
samo da ne bom potem jaz prva proti domu ušlauser posted image
Mojca,jaz nimam videoplajerja,le DVD...

Neposredna povezava do sporočila: 1937
23.3.2007 19:57:40   
Sulfinija
Ja lahko naredimo tudi dvd jaz mam dva dvd in pa videorekorder v enem,tkole da ne bo problem.
A ti boš z mani do jutra citončica moja?Hura,jupi.

Neposredna povezava do sporočila: 1938
23.3.2007 19:59:17   
Sulfinija
Hura,končno danes je bila otvoritev naše nove porodnišnice.Monikap si videla so kazali v kakih lepim vozekih bomo dojenčke vozile v porodnišnici nekih novih na velike kolesa in tak stilski stil komaj čakam,da ga v živo vidim in noter seveda svojo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1939
23.3.2007 20:01:51   
citrončica
Jaz pa sem šla zdajle rob od pite odrezat, pa razmišljam, da bi jutri vseeno na Trojane šlauser posted image ,ko pa zdajle še moj pride izpod tuša in vidi, da je načeto.....njami,jutri bo še boljša, ko se testo omehča!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1940
23.3.2007 20:02:31   
andreja2000
Ja,punce,saj vem,da me boste spravile domovuser posted image user posted image ,pa upam,da ne bom prišla domov za mojim sinom,ki gre na rojstno dnevno zabavo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pomoje bi se mu mal čudno zdelo,ko se je že navadil,da sem se glede na moja leta malo umirila-toda sine moj,tvoja mami je še vedno v formiuser posted image user posted image

Zdajle sem pa hčeri pomagala sčistit kletko njenega ljubljenčka-morskega prašočka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1941
23.3.2007 20:05:50   
Sulfinija
Ja,andreja ful lepo si napisala sine tvoja mamica je še v formi si prava faca na kubik no.

Ja citrončica če veš,da bo bolje da greš še po krofe pa kar hitro.Meni obvezno borovničevega,velja?

Andreja hitro hčeri pomagat in natgo nazaj na klepet.

Sedaj grem pa na celo skledo solatke in nato nazaj z vami klepetat.

Neposredna povezava do sporočila: 1942
23.3.2007 20:06:53   
citrončica
Andreja,samo upam, da ne bomo kot vsak večer, mene že pred 9 zvečer začne krivit in prav hitro zaspim,a to med tednom, pa vseeno,upam, da ne bom res prva šla....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1943
23.3.2007 20:07:09   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Vse naše drage pridne pekačice-  en velik aplavz za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1944
23.3.2007 20:07:43   
Sulfinija
Andreja ful lepo si napisala,da si še v formi si faca na kvadrat no.

Citrončica,če misliš,da boš šla po krofe ne pozabi meni borovničevega obvezno,velja?

Andreja sedaj pa hitro hčeri pomagat in nato nazaj na naš večerni čvek.

Jaz pa sedaj na eno skledo solatke mjami in nato nazaj z vami čvekat,da izpolnimo normo,velja?

Neposredna povezava do sporočila: 1945
23.3.2007 20:08:16   
citrončica
Mojca,bojim se le,da do jutri pite ne bo več!!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1946
23.3.2007 20:09:10   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image

Andreja,samo upam, da ne bomo kot vsak večer, mene že pred 9 zvečer začne krivit in prav hitro zaspim,a to med tednom, pa vseeno,upam, da ne bom res prva šla....user posted image

Le pazi se ti,da boš prva šla domov.Če ne boš ti peljala in vzdržala do jutra pa jo boma me peljale,kajne monikap?

LP Mojca

Neposredna povezava do sporočila: 1947
23.3.2007 20:10:01   
andreja2000
citrončica če ti bo zanjimivo,se ti že ne bo spalo,ker ne bo časa,čas bo minil kot bi treniluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1948
23.3.2007 20:13:31   
citrončica
Mojca,dober tek,
jaz bom pa zdaj videla,kolk še danes klepetem z vami, ker bo moj nekaj delal tu gor,pa me že počasi podi stran....
Sicer pa mislim, da sem dones že kar cel dan po obrokih tuki gor visela, da je že cajt, da grem stranuser posted image

Mojca,ne dvomim, da bo danes padel 2000 post,lep rekord ne?Boš potem novo temo odprla,a bomo kar tu nadaljevale??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1949
23.3.2007 20:18:45   
Sulfinija

Mojca,dober tek,
jaz bom pa zdaj videla,kolk še danes klepetem z vami, ker bo moj nekaj delal tu gor,pa me že počasi podi stran....
Sicer pa mislim, da sem dones že kar cel dan po obrokih tuki gor visela, da je že cajt, da grem stranuser posted image

Mojca,ne dvomim, da bo danes padel 2000 post,lep rekord ne?Boš potem novo temo odprla,a bomo kar tu nadaljevale??user posted image

Ne,ne bomo kar na tem ostale,kajne punce?Bo najbolje,da bomo videli kok bodo naši posti rstli.

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?