Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 19:15:22
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 Ja,punce,otroci so v tem res iskreni in jim je užitek prisluhniti. A že mislite danes vdarit-2000 postov?? Ja točno danes čemo tole udariti,daj pomagaj nam,če ne boš pa jutri doma ostala ha,ha. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 19:16:00
|
|
|
|
citrončica
|
Andreja,se bojim, da če ne bo 2000 danes, se bo jutri Mojca tolko časa sama s sabo pogovarjala,da doseže cilj...trma so temu včasih rekli, ne pa saj ji pomagamo, 100/uro!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 19:19:02
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ne,ne ne bom se pogovarjala sama z seboj mam jutri preveč dela,vendar me pa na mega žur ne bo.Ha,ha in bom jogortovo pito sama spakirala na varno ha,ha. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 19:22:25
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca,mislim, da nisem edina,ko ti ne verjamem ,bodi pa berz skrbi, da se ne boš mogla skrit, te pa iskat pridemo!!!!Kak žur pa bo brez organizatorke???
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 19:23:57
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Mojca,mislim, da nisem edina,ko ti ne verjamem ,bodi pa berz skrbi, da se ne boš mogla skrit, te pa iskat pridemo!!!!Kak žur pa bo brez organizatorke??? KOk kandidatk vas je,da dobite po mega žuru videokaseto in slikice?Bo še mela katera zraven fotoaparat ali le jaz? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 19:28:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
Andreja,monikap torej velja,da jutri pol od marogice gremo še naprej žurat?Se nam še katera druga pridruži,da ne bomo same letale okrog.Ja pa valda vse,ki bomo na mega žuru,kajne? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 19:30:47
|
|
|
|
monikap
|
Midva pa imava samsung kamero vendar mislim da so si kamere podobne in ne bo problema bova vse posnele in pol naredile super film
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 19:39:27
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce sedaj sem delala začetek za našo videokaseto.Atija sem snemala kok je na borovničev naši marogici posvetilo pisal in pecivo sem snemala taki bo pač začetek kasete.KOk vas je kandidatk za videokaseto??? LP Mojca
< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 23.3.2007 19:46:26 >
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 19:41:11
|
|
|
|
Sulfinija
|
Marogica,upam,da ne boš jezna,če je moj ati tebi na flašo napisal posvetilo,da ti ga me malo šluknemo vstran,kajne?Veliko pa tkole ne,ker vozimo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 19:50:51
|
|
|
|
andreja2000
|
A,od marogice gremo dalje žurat? Jaz sem za akcijo,ni problema,sam da ne bom v Mb na koncu ostala.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 19:54:27
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 A,od marogice gremo dalje žurat? Jaz sem za akcijo,ni problema,sam da ne bom v Mb na koncu ostala. Če jaz dobro vem ma marogica odprto le do polnoči me pa gremo dalje žurat,saj zato pa sem ti rekla,da te bomo midve z monikap domov peljale,ok? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 19:55:34
|
|
|
|
citrončica
|
Ne boš,Andreja,te jaz peljem, ko moram itak na gorenjsko nazaj!! samo da ne bom potem jaz prva proti domu ušla Mojca,jaz nimam videoplajerja,le DVD...
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 19:57:40
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ja lahko naredimo tudi dvd jaz mam dva dvd in pa videorekorder v enem,tkole da ne bo problem. A ti boš z mani do jutra citončica moja?Hura,jupi. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 19:59:17
|
|
|
|
Sulfinija
|
Hura,končno danes je bila otvoritev naše nove porodnišnice.Monikap si videla so kazali v kakih lepim vozekih bomo dojenčke vozile v porodnišnici nekih novih na velike kolesa in tak stilski stil komaj čakam,da ga v živo vidim in noter seveda svojo . LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 20:01:51
|
|
|
|
citrončica
|
Jaz pa sem šla zdajle rob od pite odrezat, pa razmišljam, da bi jutri vseeno na Trojane šla ,ko pa zdajle še moj pride izpod tuša in vidi, da je načeto.....njami,jutri bo še boljša, ko se testo omehča!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 20:02:31
|
|
|
|
andreja2000
|
Ja,punce,saj vem,da me boste spravile domov ,pa upam,da ne bom prišla domov za mojim sinom,ki gre na rojstno dnevno zabavo ,pomoje bi se mu mal čudno zdelo,ko se je že navadil,da sem se glede na moja leta malo umirila-toda sine moj,tvoja mami je še vedno v formi Zdajle sem pa hčeri pomagala sčistit kletko njenega ljubljenčka-morskega prašočka
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 20:05:50
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ja,andreja ful lepo si napisala sine tvoja mamica je še v formi si prava faca na kubik no. Ja citrončica če veš,da bo bolje da greš še po krofe pa kar hitro.Meni obvezno borovničevega,velja? Andreja hitro hčeri pomagat in natgo nazaj na klepet. Sedaj grem pa na celo skledo solatke in nato nazaj z vami klepetat. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 20:06:53
|
|
|
|
citrončica
|
Andreja,samo upam, da ne bomo kot vsak večer, mene že pred 9 zvečer začne krivit in prav hitro zaspim,a to med tednom, pa vseeno,upam, da ne bom res prva šla....
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 20:07:09
|
|
|
|
andreja2000
|
Vse naše drage pridne pekačice- en velik aplavz za vas
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 20:07:43
|
|
|
|
Sulfinija
|
Andreja ful lepo si napisala,da si še v formi si faca na kvadrat no. Citrončica,če misliš,da boš šla po krofe ne pozabi meni borovničevega obvezno,velja? Andreja sedaj pa hitro hčeri pomagat in nato nazaj na naš večerni čvek. Jaz pa sedaj na eno skledo solatke mjami in nato nazaj z vami čvekat,da izpolnimo normo,velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 20:08:16
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca,bojim se le,da do jutri pite ne bo več!!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 20:09:10
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Andreja,samo upam, da ne bomo kot vsak večer, mene že pred 9 zvečer začne krivit in prav hitro zaspim,a to med tednom, pa vseeno,upam, da ne bom res prva šla.... Le pazi se ti,da boš prva šla domov.Če ne boš ti peljala in vzdržala do jutra pa jo boma me peljale,kajne monikap? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 20:10:01
|
|
|
|
andreja2000
|
citrončica če ti bo zanjimivo,se ti že ne bo spalo,ker ne bo časa,čas bo minil kot bi trenil
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 20:13:31
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca,dober tek, jaz bom pa zdaj videla,kolk še danes klepetem z vami, ker bo moj nekaj delal tu gor,pa me že počasi podi stran.... Sicer pa mislim, da sem dones že kar cel dan po obrokih tuki gor visela, da je že cajt, da grem stran Mojca,ne dvomim, da bo danes padel 2000 post,lep rekord ne?Boš potem novo temo odprla,a bomo kar tu nadaljevale??
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 20:18:45
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Mojca,dober tek, jaz bom pa zdaj videla,kolk še danes klepetem z vami, ker bo moj nekaj delal tu gor,pa me že počasi podi stran.... Sicer pa mislim, da sem dones že kar cel dan po obrokih tuki gor visela, da je že cajt, da grem stran Mojca,ne dvomim, da bo danes padel 2000 post,lep rekord ne?Boš potem novo temo odprla,a bomo kar tu nadaljevale?? Ne,ne bomo kar na tem ostale,kajne punce?Bo najbolje,da bomo videli kok bodo naši posti rstli. LP Mojca
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?