tejčica
|
Grrrrrrr, sem napisala cel spis, pol mi pa računalnik zmrzne. Gremo še enkrat. Vidim da nas je kar veliko s težavami z mlekom. Jaz mislim da delam vse za to da bi mleko bilo (dosti počivam, se nalivam s čajem za dojenje, dosti in primerno jem) in kar bo bo. Sem se že pri Taji dosti presekirala zaradi tega, tako da tudi tokrat čudeža niti nisem pričakovala, upaš pa vseeno. Upam samo, da me čimprej nehajo bradavice tako grozno bolet. Vsak dan je hujše in mi prav solze pridejo na oči ko se začneva dojit. Zaenkrat lahko rečem, da mi dojenje predstavlja muko. Na žalost. Sem pa danes klicala našo pediatrinjo in imamo 13.4. prvo posvetovalnico. Me prav firbec matra, kako napredujemo s težo, glede na te težave s hranjenjem. Barči78, tudi naš mali ni zagrabil prve flaške (Nuby) ki sem mu jo dala, po Aventovi preveč golta in bomo najbrž še kakšno morali sprobat. Tega bruhanja me je pa že prav groza. Žabika, tudi meni so v P naročili naj si hemeroide tuširam z mrzlo vodo in mažem z Modulexom. Patronažna pa mi je potem mrzlo vodo odsvetovala, ker je lahko kaj pride v nožnico in pride potem do vnetja. Thaiss, super da Matia tako fino pridobiva na teži. Je pa tudi nam v P teža kar dosti padla in je imel od odpustu 200 g manj kot ob porodu. No, je pa imel ob rojstvu kar kilo in pol več kot tvoj sonček, tako da je procentualno to kar dosti drugače. Dodatek smo pa tudi mi kdaj pa kdaj dobili že v P - odvisno od sestre. Super da si se hemeroidov tako hitro znebila. Kaj to kar si napisala je krema? Kje jo dobiš? Jaz imam filing da po Modulexu zankrat ni nič boljše. Kadar ima Vid cel obrok po flaški poje 100-120ml, Ampamila 1, če se pa prej še dojiva, pa včasih ne rabi nič dodatka, včasih pa tudi do 60ml. Ven pa mi še nekaj časa ne bomo šli, predvsem zaradi mojega zdravja. Še vedno kašljam in smrkam, vsaj vročina se mi več ne pojavlja. Pa tudi mali ima šele 10 dni in vreme je bolj tako tako. Koliko časa ste čakale na rojstni list? Mi ga še nismo dobili. Lejci, jaz sem pri Taji že v P skoraj živčni zlom doživela zaradi dojenja. In lahko rečem, da so k temu dosti pripomogle sestre. Vsi so samo govorili o tem kako je dojenje pomemno, kot da otrok drugače ne more preživet... jaz pa brez mleka. In človek misli da so tam zato da ti pomagajo. A tudi vam RR kaj nagaja? Jaz pri nekaterih sploh ne vidim nicka ali pa je vse spacano. Kakšen pa imajo vaši sončki kaj nočni urnik? Mi hodimo ful pozno spat, šele okrog polnoči, lahko tudi šele ob enih. Potem spi do šestih - sedmih, poje in mrkne nazaj za dve do tri urce. Potem pa sledi umivanje. Si pa ne predstavlajm da bi bila zvečer sama s Tajo in Vidom. Ravno takrat ko ima Taja večerni obred (kopanje, večerja, pravljica) ima tudi Vid svoje "budne" urice. Zvečer je večinoma buden. Ekola pa je spet ratal cel spis. Naslednjič pa upam da mi rata skupaj spravit porodno zgodbo.
|