Tekica
|
Pozdravljene mamice, no, upam, da se vam vsem, ki imate težave z dojenjem, čim prej uredi zdravje, saj je res hudo. Meni se ponoči nabere toliko mleka, da malega tudi, če sem še tako zaspana, zbudim in previjem (okoli pol sedmih), saj mi sicer skoraj raznese dojke ... Čez dan je manj, ampak tudi bolj redno je. Mi smo se danes prvič kopali Mali je popolnoma užival, se je pa pritoževal, ko je šel ven. Hmmm, ne vem, če bom znala sama ... Bomo že ... Včeraj smo imeli obiske ob sedmih zvečer - in mali se je ravno dojil, ko so prišli, je bilo pa seveda preveč obiskov in je začel zvedavo gledati naokrog, potem se je pa začel jok ... Ni hotel ne jesti, ne nič, nikakor se ga ni dalo umiriti - jaz sem mu pela, tiščala dojko v usta, ga zibala, nič ... Bala sem se, kakšna bo noč, ampak je bil očitno tako utrujen, da je potem vseeno jedel, nato zaspal in ponoči sva se še enkrat dojila, potem pa zjutraj. Mi je kar odleglo, saj sicer bi bila kriza. S čim ve mažete otroke? Našemu sem dala eno probico, ki sem jo dobila v P in očitno je bila to napaka, saj ima malo rdečo ritko, prej ni bilo težav, ko sem mu samo s hladilnim mazilom - ga je pa danes babica namazala z ribjim mazilom. Prej sem mu dajala par kapljic olja v vodo, saj je imel suho kožo. Prosim za nasvet. Urla - super za rezultate UZ, ja, samo so pa res smotani, da ti ni dal noben jesti ... A katera od vas še krvavi? Jaz imam še vsak dan svežo kri in mi je rekla patronažna, da naj grem nazaj v P, če do konca tedna ne bo konec. Tinaaja - hvala za namig - bomo poskusili. Sonchek - kako se obnese ležalnik - a se ga splača kupiti - lupinica ni tako fajn, sploh pa malemu manjka ena zabava - je pa vedno več časa buden, tako da ni zadovoljen samo v posteljici, čeprav je čez dan v dnevni. Pri nas imamo ogromno snega in ga vsi kidajo. Ga je bilo celo s strehe treba odmetati. Sibil - kako ste pri vas? Imaš kaj novic o Tejčici? Sezam - ste pa pridno pridobili - koliko so vama pa natehtali ob odhodu iz P? Lep pozdravček