|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  383 384 [385] 386 387   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
21.3.2007 8:57:22   
tasha23
Saj, tudi meni paše se ljubčkat samo z mojim dragim in s Gaelom, vam povem, da lastni materi nisem v mojih 30-ih letih toliko poljubov dala kot sem jih v zadnjih 2 letih in pol dala svoji tašči user posted image
Obiski, pa če bi bili 1X tedensko bi mi bilo čisto dovolj, ne pa 3X na teden, problem je tudi v tem, da tašča dela do poznega in pride tiste 2X na taden k nam po 19.00 uri in ostane včasih tudi do 21.30 (kaj nima doma????), zdaj sem ji prepovedal, da je do tako pozno, ker Gaela dajemo spat ob 20.30.

Moja mama pa ima navado bit po max 30 min, razen, če koga čaka (npr mojega atija) pa se zna ustaviti malo dlje in nikoli ni to po 19 uri!!!

Ne vem, kako naj naredim... mene to spravlja v obut, saj se ne bi rada zamerila, kon konce je ženska(tašča) zelo dobra oseba - rada jo imam, sam še raje bi jo imela, če bi jo malo manj videla user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9601
21.3.2007 9:00:12   
Pikabu
Danes sem pa jaz čisto na glavo. Včeraj sem šla bolj zgodaj spat, ker sem se res čudno počutila. Kar nekaj me je tiščalo v prsih, pa zadaj, kot v hrbtu, ampak bolj noter, pa noge bolele, pa res, vse čudno, sploh ne znam povedati, kako. Danes sem boljše. Danes bom pa verjetno morala do svoje G. Tam spodaj se mi je nekaj ven spustilo, sem mazala s hladilnim mazilom, pa ni nič boljše. Se še odločam, a čem iti, a naj si še s čim probam mazati? Kakšen nasvet prosim. Pa srbi. Moram pa iti danes, ker dela moja G, potem pa spet cel tedne nič. Saj me bo tudi kakšen drug vzel, ampak če že moram iti, hočem iti k svoji. Pa sploh ne vem, kako naj z varstvom zrihtam. Mož sicer pride prej domov, ampak gre z Emo k zobarju. Pojma nimam, kaj za user posted image se mi je to naredilo. Pa vsa sem živčna.

Ma ne morem tipkat, me prsti ne ubogajo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9602
21.3.2007 9:00:27   
muki1
Gaya, se strinjam s tabo. Res zna tale naša ljuba RR dvignit razpoloženje. Tu je vsaj komu mar zame, na ostalih forumih ( razen oktobrskem) itak samo nakladam user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9603
21.3.2007 9:00:45   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Maxica- kaj sem pa jaz, a jaz pa smrdimuser posted image user posted image user posted image user posted image ??????Saj se vsak dan tuširam, res!!!!Meni pa niti besediceuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Če pa nič ne jamraš.user posted image

No, glede tašče - ja, to pri vas je pa druga skrajnost. Ne, to ni normalno. Ubogi vnučki.user posted image  Saj ima Evik prav, zaradi otrok je že treba gojiti tudi te vezi, stari starši so le nekaj pomembnega v življenju vseh nas. Ne vem, glede na to, da so moževi starši to, bi bilo dobro, da bi on kaj ukrenil. Pogovori se z njim.
Drugače bi bilo meni tudi 1x na teden čisto dovolj teh obiskov. Sicer mi živimo v hiši mojih staršev, tako da imamo res več stikov, no, pa saj z moževimi pa tudi nismo tako daleč narazen. Smo kar precej v stiku.

Muki, naši tašči se ne sme nič reči, vse vzame narobe. Kot da bi človek njej kaj hotel.user posted image  Tako da se pač raje ugriznem v jezik. user posted image  Eh, tašče, kaj bi brez njih.user posted image
Max jo je pa že pogruntal in jo "ne mara". Ne v tem pravem pomenu besede, ampak res tolk nadležno sili v otroke, Max pa ne mara take "bližine", da on najraje okupira tasta, pa gresta v moževo bivšo sobo, pa se tam igrata. Tako da ni nič ljubosumen, če ima Lana, kvečjemu hvaležen, ker ima on potem mir pred njo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9604
21.3.2007 9:01:59   
Pikabu
Čestitke za pet mesecev:

user posted image Nanici in Blažu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9605
21.3.2007 9:03:46   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

še to, altati - a je bilo enako pri starejših dveh? Ali je enako z ostalimi njunimi otroki (torej brati ali sestrami tvojega moža in njihovimi otroki)? Če ja, potem sta pač očitno človeka, ki ju vnuki ne ganejo in tukaj pravzaprav nič ne moreš...

@lina- boli me ravno to, ko vem, da je možev nečak tam vsak dan, spi pri njiju vsaj 3x na teden, hodita k njumu non stop, pa zdaj ga tašča še čuva...moji otroci pa- hmmmm, če po pravici povem, se še za Tiin rojstni dan nista spomnila 2xuser posted image ....in ravno zato se mi zdi vse tako zamalo...najhuje pa je, da ko je pa božič ali velika noč dobimo pa kar datum in uro-da ja vse zgleda lepo in prav...ampak takrat pa jaz ne bom imela časa, definitivno ne! se bom posvečala svojim dragim! še to da dodam- moja dva pa živita 60 km stran in če mi ne pridemo vsake 14 dni, prideta onadva-obvezno! tudi zadnjič, ko smo bili bolni, je en dan prišla samo moja mami, naslednji dan pa oba- je oče vzel dopust. o moževih starših pa ne duha ne sluhauser posted image !!!! kaj naj si mislim??? no, zdaj sem se pa skihalauser posted image !!!!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9606
21.3.2007 9:04:31   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Katarincine mere in mere Jaše prvega user posted image so vnešene... Jaša drugi je bil prej vnešen user posted image  user posted image  

buuuuuuuser posted image !!!! Jaša II. je pa težjiuser posted image !!!!
misliš po karakterju? user posted image se mi zdi, da je Jaša prvi mau pred nami po tehtnici...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9607
21.3.2007 9:05:04   
Maxica
Pikabu, kaj se ti je spustilo? A kot kakšen mozolj? Morda kakšna lojnica?user posted image  
Mal se umiriuser posted image , daj si kakšno prijetno glasbo na radiouser posted image , dvakrat globoko vdihniuser posted image . Vse je v redu s tabouser posted image . Pride tak dan, ampak nikar se mu ne pusti.user posted image Think pinkuser posted image .user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9608
21.3.2007 9:05:47   
altati
ej muki- saj meni prav dol visi, če nisem požegnana...ampak kaj so tega krivi moji otroci???? tega ne štekam...najhuje pa je, ko okrog se pa hvalita z njimi!!! buuser posted image !!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9609
21.3.2007 9:06:33   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Muki, a veš, da men pa ta BB prav nič kaj ne potegne. Tak dolgčas se mi zdi, no.user posted image

Mene tudi ne! Niti malo!
mogoče nam bo kasneje, ko bo mau bolj živahno postalo... zdej so tolk dolgočasni, pa poznamo jih ne, pa kr neki... sploh ne dogaja kaj...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9610
21.3.2007 9:06:52   
Maxica

ej muki- saj meni prav dol visi, če nisem požegnana...ampak kaj so tega krivi moji otroci???? tega ne štekam...najhuje pa je, ko okrog se pa hvalita z njimi!!! buuser posted image !!!!

Saj se imata za kaj.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9611
21.3.2007 9:09:06   
Pikabu
Maxica, kot eni mehurji. Ful je nadležno, pa spodnjic ne morem imeti oblečenih, ker imam občutek, da mi skoz drgne na tisto in je še huje. Ma, ne vem, zakaj sem tako živčna. Narobe mi hodi, da bi morala danes h G. Zdaj čakam, da pride serviser hladnilik pogledat, mogoče ga bodo pa lahko rešili, pa Emin zobar, pa vmes Maksa rihtat, ob živce me spravlja, če ne morem natančno splanirat, kako bo kaj šlo, ampak se moram sproti prilagajati situaciji. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9612
21.3.2007 9:09:07   
altati

Katarincine mere in mere Jaše prvega user posted image so vnešene... Jaša drugi je bil prej vnešen user posted image  user posted image  

buuuuuuuser posted image !!!! Jaša II. je pa težjiuser posted image !!!!
misliš po karakterju? user posted image se mi zdi, da je Jaša prvi mau pred nami po tehtnici...

bil je hecuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9613
21.3.2007 9:09:24   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Danes sem pa jaz čisto na glavo. Včeraj sem šla bolj zgodaj spat, ker sem se res čudno počutila. Kar nekaj me je tiščalo v prsih, pa zadaj, kot v hrbtu, ampak bolj noter, pa noge bolele, pa res, vse čudno, sploh ne znam povedati, kako. Danes sem boljše. Danes bom pa verjetno morala do svoje G. Tam spodaj se mi je nekaj ven spustilo, sem mazala s hladilnim mazilom, pa ni nič boljše. Se še odločam, a čem iti, a naj si še s čim probam mazati? Kakšen nasvet prosim. Pa srbi. Moram pa iti danes, ker dela moja G, potem pa spet cel tedne nič. Saj me bo tudi kakšen drug vzel, ampak če že moram iti, hočem iti k svoji. Pa sploh ne vem, kako naj z varstvom zrihtam. Mož sicer pride prej domov, ampak gre z Emo k zobarju. Pojma nimam, kaj za user posted image se mi je to naredilo. Pa vsa sem živčna.

Ma ne morem tipkat, me prsti ne ubogajo.

ej Pikabu a veš da se je meni isto naredilo. Kakor nei mozoljči samo večji, pa srbi, pa peče, pa saj maš to na zunanji starni splovila, ane? K jst mam. Samo jst za enkrat še mažem z Gajinim hladilnim mazilom(bubchen) mal pomaga, sam če nau boljš, bom pa vrjetn tud mogla k G pokazat, al kako?

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9614
21.3.2007 9:11:30   
Pikabu
Altati, čestitke ob prvi obletnci na RR-ju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9615
21.3.2007 9:12:25   
Pikabu
Gaya, jaz imam na notranji, niso nič podobni mozoljčkom. Pojma nimam, kaj je to. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9616
21.3.2007 9:14:56   
tasha23
kako ste lepi Pikabu - mi bi tudi šli plavat... lušte si mi naredila user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9617
21.3.2007 9:15:02   
Pikabu
Altati, vedno te hočem vprašati, pa pozabim. Kako ste pri vas kaj z dudo? Jo je Jaša dokončno zavrnil, a mu jo še kdaj ponudiš? Naš Maks jo je namreč tudi začel zavračati. Zaspi obvezno brez. Čez dan jo pa ima za igranje, redko si jo vtakne v usta, če si jo pa, se pa igra, da jo daje ven in noter. Razmišljam, če mu jo sploh še dajem, ali jo naj kar pospravim in smo s tem opravili? Edino v kriznih situacijah včasih še pride prav, če se zelo dere, ampak ne doma, v avtu ali drugje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9618
21.3.2007 9:15:39   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Ker res priznam, da sem bla zadnji teden vsa nekaj razsuta, ker mamo spet blažje težave z našo bivšo in se mi prtisk vsaj 2X na dan vzdigne do vrelišča. Sej se trudim da se ne bi, ampak jebela, sem samo človekuser posted image , al pa včasih vrjetn še to ne večuser posted image  

Vidiš, draga moja, tako te imam jaz najraje. Sofisticiran izbor besed user posted image  in s smislom za humor, ki je mi je zelo blizu. user posted image  
Naj te še malo razvedrim? Neža je včeraj...ja spet med kopanjem user posted image , ugotavljala, da imam jaz luliko...khmm...malo drugačno od njene, poraščeno user posted image . Pa sem ji rekla, da bo tudi ona imela tako, ko bo ženska. Pa je rekla; a mami, ko boš pa ti mala, boš pa imela prazno, kot jaz? user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9619
21.3.2007 9:16:04   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Če pa nič ne jamraš.user posted image

Zdaj pa jamram, samo zateuser posted image

No, glede tašče - ja, to pri vas je pa druga skrajnost. Ne, to ni normalno. Ubogi vnučki.user posted image  Saj ima Evik prav, zaradi otrok je že treba gojiti tudi te vezi, stari starši so le nekaj pomembnega v življenju vseh nas. Ne vem, glede na to, da so moževi starši to, bi bilo dobro, da bi on kaj ukrenil. Pogovori se z njim.

Saj se pogovarjava. in jaz bi jim to tudi povedala. Moj ej ap poosebljena milina in dobrota in tega noče...meni gre pa na MOŠKI SPOLNI ORGAN (ki ga nimam user posted image )! Ve pa, da ko bom jaz to povedala, ne bo lepo....ker jaz  (kot ste že ugotovile) sem zelo direktna, tega pa ona dva ne bosta prenesla in bo nos do tal in prekinitev stikov za nadaljna 3 leta....kaj pa zdaj?????

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9620
21.3.2007 9:16:16   
Pikabu
Hvala, tasha. Kar pojdite, je super. Mi smo zelo uživali, maledva pa tudi. Sicer kar se Maksa tiče, bi lahko prej šli ven, pa nismo mogli zaradi Eme, ampak je tudi on čisto lepo zdržal in se celo naspal vmes.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9621
21.3.2007 9:17:19   
muki1
Pikabu, kar k G. Upam, da nisi kaj na bazenu fasala, možno pa je. Ne odlašaj, ker bo samo hujše. Pa Maxa vzami zraven, boš vsaj takoj na vrsti.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9622
21.3.2007 9:17:31   
Pikabu
Muki, user posted image user posted image user posted image user posted image tale tvoja Neža je carica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9623
21.3.2007 9:20:18   
Pikabu
Muki, saj to je edina varianta. Počakati moram do dveh (do takrat moja G dela, uradno, oz. sprejemajo do takrat, čakaš pa potem itak še najmenj dve uri), mož bo šel z Emo k zobarju, jaz z malim h G, potem pa ko onedva končata, prideta po Maksa. Ampak mene nervira vse skupaj, ker ne vem, če se bo izšel tale moj scernarij. Sem razmišljala, da sem na bazenu kaj fasal, možno je tudi od depilacijske kreme, ker sem zdaj imela eno drugo, ampak se mi je pojavilo 4 dni kasneje. Mah.... user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9624
21.3.2007 9:24:06   
muki1
Pikabu, dokler ti gospodična veselična ne odpade, še ni take panike, da bi te moralo iz tira vreči. Če pa odpade, pa jo takoj poberi, daj na led...ne zamrzni, in šibaj z njo do najbližjega zdravnika, pa magari do zobozdravnika, samo da ma cviren....ampak, če prideš do zobozdravnika pazi, kam ti bo prišil.... user posted image

Upam, da sem te razvedrila...probat ni greh user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  383 384 [385] 386 387   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  383 384 [385] 386 387   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?