Maxica
|
Dobro jutro. Danes sem pa naspana. Lan je spal prvo rundo do pol sedmih, halloooooo?! Tako da jaz sem pa kr potem vstala, ker sem bila res naspana. Juhu, to mi deli. Smo pa včeraj nove blazine kupili, saj sta bili prejšnji dve res že slabi, sem se vsako jutro zbudila s tako bolečim hrbtom, da sem mislila, da ne bom mogla več vstati. Danes je bilo pa res super. Drugače pa mož dela sto na uro in nekak ne pridem na vrsto. Ko pa pridem na vrsto, imam pa Lana v rokah, tako da težko pišem, lažje sam kakšen smajli pripopam. Brala sem vas redno, tako da sem kar na tekočem, obenem pa žalostna, ker je toliko pikic bolnih. Šcšcšc bolezni, stran od naših oktoberčkov. Aha, še to napišem, pol grem pa mal komentirat za nazaj. Tašča moja preljuba. Včeraj smo bili po shopingu (sedaj imamo varčevalne ukrepe, pa sva se z možem odločila, da hodimo v trgovino samo ob torkih, ker sicer eno plačo pustiti pri najboljšem sosedu je res too much ), pol smo bili pa tako lačni, da smo se povabili še k moževim staršem na eno malico. Res smo bili že kar en čas od doma, tako da sem vedela, da bo Lan moral še jesti. Ampak nikakor nisem prišla na vrsto. Že na vratih mi ga iz rok izpuli tašča, pol smo jedli, pol sem pa kar možu rekla, da bo verjetno hotel jesti, naj ji reče, da ga izpusti. Ok, ga končno dobim, ampak seveda, celo stanovanje svetlo, tašča ne vem, a je prav zanalašč skakala okoli mene, ko sem bila z odprtim modrcem napol razgaljena al kva, v glavnem, Lan seveda vse živčen, jaz sem imela tolk mleka, da je vse špricalo in Lan ni mogel tako hitro požirati. Tako da je res ful grdo jedel, potegnil, pa stran, pa spet potegnil, pa glavo stran (Mis, ti je kaj znano?), tako da sem ga prelagala iz leve na desno in nazaj, da bi morda na drugi, manj polni jedel. Nakar pride tašča, ah ubogi, saj nisi lačen, te bom jaz še prijela, in mi ga skoraj dol iz dojke potegne in vzame. Tokrat je pa celo mož videl, kaj je naredila in je sam pobulil. Jaz pa na pol naga ostanem tam sredi dnevne, nič mi ni bilo jasno. Pol je rekel mož, naj mi ga da, da je verjetno še lačen, ampak sem potem dala kar čaj iz termovke, pa naj ga ona pita, prekl ja. Uf, sem bila jezna. Aja, v soboto začnemo pa s plavanjem. Ob 10:15 bomo hodili, na Sočo, pa bosta oba, Lan in Max takrat lahko plavala, tako da se mi zdi prav fino. Pikabu in Muki, presneti manekenki, nehajta že jamrat, no. Ker sta obe (seveda tudi obe družinici sta sladki, da je kaj ) čist fajn mamici dveh otrok, mladi in popolni. Pikabu, se mi zdi, da je zdaj Maks postal pa ful podoben tebi. Zapoznele čestitke tudi Capyki in Sari. Beki, kako sta danes? Moci, pa vidve, je zdaj kaj bolje, ko je tako vreme in ni cvetnega prahu? Mi imamo tudi siol, zdaj ene dva meseca tudi siol tv, ampak raje ne bi o tem, ker imamo še zdaj ene probleme, ker nam kar nekaj zaračunavajo, mož pa zavrača račune, pa več kot en mesec smo čakali na registracijo, itd. So kar neresni. Kaj je to hypoxi? Gajči naša draga, same dobre in pozitivne misli na vaš konec - možu seveda, pa mali Gaji, da ne bo čisto po očku, naj še po mamici raje kaj pobere. Mis, da bi čimprej prišli domov, zdravi, seveda. Kje pa je Tina dobila tega vraga? @lina, super snežak. Bravo mamici in Juretu. Tika, pozdravljena, upam, da si sedaj v redu. Nanika, tudi ti, upam, da si danes bolje. Moci, res, to sem tudi jaz pogruntala. Najbolj sem ratala zaskrbljena, ko sem se toliko s krstom ukvarjala, zaradi tega bila slabe volje in en dan z možem ugotoviva, da Lan sploh ni več dobrovoljček, ampak en tečko, nič se ni smejčkal, pogovarjal itd. Pol mi še mama reče, da otrok vse dobi od mene prek mleka, tudi slabo voljo (ampak seveda, naše mame nič ne vejo ). Potem sem se pa prav prijela v roke. Sem že pri Maxu rekla, ko je bil , da bom vedno, ko me bo videl, nasmejana. In sem začela to prakticirati tudi pri Lanu. Pa se nehala sekirati zaradi krsta in ostalih brezveznarij. In res, že naslednji dan je bil Lan spet stari dobri smeško. Muki, a veš, da men pa ta BB prav nič kaj ne potegne. Tak dolgčas se mi zdi, no. Cicido sem tudi jaz naročila Maxu, ampak ni nič kaj aktualen še. Bi se morala tudi jaz bolj temu posvetit, priznam. Čestitke Nanici in Blažu. No, zdaj pa mislim, da me imate dovolj. Morda danes še kaj, če ne pa jutri. Pa pa.