tinaaja
|
OK, tole z nehranjenjem meni ni normalno in jaz bom ziher jedla zajtrk,ampak to bo cokolino, ki je lahko prebavljiv. Namrec, midve greva na sprozitev, to pomeni, da lahko pride do poroda ponoci in ce do takrat ne dobim za jest, bom zbezala. Evo takole je, sem govorila z babco - pravi, da naj kar pojem zajtrk, da je dolg dan pred mano. Da verjetno bom za kosilo dobila se kaksno juhico. Da se zmeraj kregajo,ker pol z oddelka dobijo dol sestradane zenske, brez moci. Skratka, da naj lepo popapcam zajtrk. Ona tudi pravi, da komot pijem med porodom - vsaj pri njej, da ne komplicirajo vec zarad pitja. Jjasna, ti pac nardi po svoje, jaz vem, da bom jedla. Po vstavitvi vaginalete ponavadi traja en 5- ur do pregleda, ko gledajo, kaj dogaja, to pa je vec kot dovolj za prebavo.. Meni so dali pod narkozo 4 ure po kosilu pri ciscenju - se je anesteziologinja bunila, ampak je vseeno speljala.. Zivcki pa so zmeraj bolj prisotni. V bistvu sploh nocem dost mislit na jutri, ker pol me prevevajo nestrpnost, napetost, strah, pricakovanje - prevec vsega za sfolgat. Itak sploh ne dojemam, da je to to.. Jjasna, jaz bom ok 8 tam. Upam, da naju vsaj skupaj dajo, da bova cvekali Jaz grem tud danes v generalno britje Kako pa zgleda postopek klistiranja? Jaz grem malo globoko dihat
|