|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
28.2.2007 15:59:51   
Dajadada
Stran 200 - prihajamo. Sem mislila, da bomo glih 1.3. pričakale, ampak smo prevelike čveke in se je vse preveč stvari zgodilo v februarju.

Lulu, dobrodošla. Glede na to, da nam marčevke uhajajo med februarčice, rabimo take kot si ti, da dopolnimo marčevski seznam.

Babri, user posted image pri nas gre tudi trikrat več WC papirja kot prej. Jaz sem še na železu, ki mi je malo pospešil prebavo, tako da sva s školjko že pravi prijateljici.user posted image No, ja pa saj ni tako hudo. 

Urla, hvala za vse info v zvezi z ljubosumjem, porodom in šivi. Taki nasveti zelo, zelo prav pridejo.user posted image

Pa kaj ste zdaj vse na 15.3. navalile. A bi se katera pridružila meni 9.3.? Da ne bom sama v porodnišnici v Lj.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4976
28.2.2007 16:02:08   
tinaaja
Glede dopusta: med prvomajskimi ziher vsaj kaksen izlet za cel dan, ce ne kaj vec. Poleti imam moznost ful na morju bit v prikolci s tasco, ampak mi to niti ne sede, ker ne maram vrocine in sem pol raje doma s klimo user posted image Tko da sva razmisljala, da bi sla morda na korculo v sluzbene apartmaje.. Bomo vidli. Definitivno pa bi rada sla konec leta ali zacete 2008 nekam na toplo - zelenoortski otoki, maldivi... pikica bo ze velika in bomo lahko cofal skupaj user posted image Mivka, pa mi trije user posted image Ampak prvi pogoj je ustrezna zdravstvena oskrba v blizini.

Sivi - pomagal naj bi Bivacyin v razprsilu, sicer ga v P ful odsvetujejo, ampak naj bi deloval super. Jaz sem nekaj mastala, da si bom masirala presredek, pa se se nisem lotila zadeve ahhh ja... upam na najboljs user posted image

Punce, boleca sramna kost/mala medenica, saj ne vem vec kaj tocno- spodnje nadstropje - kaj narest razen pocivat... jaz sem totalen invaild ratala v eni noci user posted image

Dajadada, 9.3. ima tast zurko, ampak ni panike, ga bodo pa bolj pili user posted image Moj dragi mi je dal skoraj prepoved rodit 7.3., ko je na sluzbeni poti, no 9.3. pa lahko popoldne zacnem user posted image , ko bo nazaj s primorske..

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 28.2.2007 16:04:08 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4977
28.2.2007 16:06:22   
amy26
Amy, zavese - v Lesnini je ena trgovina, kjer prodajajo blago in delajo zavese.

Tinajaa, hvala sem se res oglasila na Lesnini Brdo v Velani in naročila izdelavo zaves z medvedki, so prav luštne izdelane pa bodo v torek, tako da komaj čakamuser posted image .
Pa bila sem v BC in spet malo zapravljala no ne dosti, kupila sem troje žabice ki se zapenjajo na ramenih v prvo mi jih je ful primanjkovalo, pa še mobitel na baterije za Aleksa.

Urla, tako porodno zgodbo si pa tudi jaz želim, dobra si da si vedela da je to to glede na to da te ni nič bolelo, šivanja se pa tudi jaz bojim oz. kasnejših bolečin tako da v primeru če bom spet šivana bom ubrala tvojo taktiko, pa men je še nenormalno pomagal led oz. obkladki tako da tudi to bo obvezno.

Sonchek čestitke tvojemu malemu polhku za en teden, očitno nima nič krčkov ko ti tako lepo spi. 

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4978
28.2.2007 16:19:42   
vms
No pa a bomo vse na Krku z našimi piškotki letos. Mi imamo stanovanje v Baški in smo vsako leto tam, letos pa bom popokala vse tri user posted image user posted image user posted image  in se bom naužila kar se da morskega zraka. Seveda se nam bo za 14 dni pridružil tudi očka, pa ko bosta prišla tast in tašča grem jaz domov saj je treba poskrbeti za moje user posted image user posted image user posted image . Ker imam kar orng komfort na morju bom  med poletnimi počitnicami izkoristila maksimalno uživanje. Prostora je dosti in tako bosta prišla še v času očijevega dopustovanja najina najboljša prijatelja iz tujine k nama za kak teden. Vsako leto se nama pridružita in tudi letos bo tako . Komaj čakam! Ampak še prej pa drage user posted image  dajmo preživet ta mesec Marec, ki nam bo za vedno ostal v spominu.

TORBO si grem jaz pripravit ko to napišem, verjetno bo kar nahrbtnik, po eni strani pa bi vzela samo en kozmetični kovček in haljo v vrečko. Bom še videla. Zvečer grem v šoping po kake sokce in čokoladke za v porodno- po porodu! Izkušnje od prej. Ko sem prvič rodila mi je sladkor padel na nulo. Pa mi je babica dala neko svojo čokoladico in sladek čaj. Pri drugem porodu pa so mi dišale mandarine. Sem jih jedla ko nora - v mislih- saj nisem upala da ne bi vplivalo na mleko. Zadnji teden pa pojem kar po kilo mandarin na dan.

Sem ravno z otroci govorila in mi kar skomine delajo ko mi pravijo po kakih smučiščih se spuščajo jaz pa od enega kavča na drugi...
No ampak saj je ok po resnici povedano sem srečna da imam vas in da si lahko takole krajšamo čas, ko čvekamo ko zmešane.

A veste, da mi MaleckaMateja ne gre iz glave, neprestano mislim nannjo in upam da že pestuje.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4979
28.2.2007 16:23:15   
dskubin
LuLu, dobrodošla. Kar pridruži se debati. Nas je kar nekaj, ki se nam še nikamor ne mudi user posted image . Se mi zdi, da nam boš kar ti prej ušla.

Urla, jst se tudi javljam, da bi tudi tko hitro rodila. Pa še kera se bo verjetno pridružla. Sm tudi prvič rodila z EA, ampak je bolelo kot hudič, preden sem jo dobila (pa mam visok bolečinski prag), trajalo je pa tudi celo večnost (porod mislim). No potem, ko so mi vstavili kateter, sem pa bla kot rožica user posted image . Zdej sem tudi podpisala za EA, pa upam, da bo čas (ker je res eno veliko olajšanje), al pa da vsaj hitro vn pade user posted image . Bom pa poskusila tale tvoj nasvet za šive, ker prvič so me katastrofalno zašili in nisem mogla normalno sedet cel mesec, pa sem tudi sprobala vse živo. No, takrat me je rešila raztopina hipermangana v fiziološki - to sem začela dajat na vložek po ene 3h tednih, pa je bilo potem hitro boljše. Ampak sem mela takrat še druge probleme, tako da, ni nujno, da so bili samo šivi krivi, da nisem mogla sedet.

Sonchek78 še malo, še malo,.. do poroke mislim. Za izlet v Rim maš še čas. Pa ne preveč letat okrog do sobote, da te kaj ne prehiti.

m a j c i k a, skačica tudi jaz se pridružujem klubu neprestano lačnih. Ampak jaz sem lačna z razlogom - zaradi cukra imam dieto in sem že cel mesec ama brez 1 sladkarije. Se mi sline cedijo samo ko pomislim. In kaj sledi - samo še bolj sem lačna. user posted image Madona, da si bom v torbo za porodnišnico eno veliko Milko z lešniki prštimala user posted image .

tinaaja
, mislim, da nisi nič zamudila z masažo. Jaz sem prvič masirala in raztegovala kot nora, pa so me vseeno rezali. Je vse odvisno od višine in prožnosti presredka (in baje nekaj tudi od pridnosti babice), ti ne moreš čisto nič naredit (še Pušenjak se strinja).

počitnice - mi smo lani šli še malo južneje od Dubrovnika s 6 mesečnikom in smo se imeli prav fajn. Jo bomo mogoče tudi letos kam pihnili, čeprav še malo mlajši. Bomo vidli no, kako se bomo sploh znašli z dvema. Drugač pa smo itak na morju doma in komaj čakam poletje.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4980
28.2.2007 17:09:19   
metuljčica27
Najprej lepo pozdravljene.

Jaz sem tudi ena izmed febrruarčic. Vidim da se vam je Lulu že pridružila. Tako da na koncu res tudi jaz ne bom ostala sama pri februarčicah, se bom še malo pridružila k vam, upam, da vas to ne jezi.

Drugače sem pa imela rok na isti dan, kot Lulu, 18.02, torej sem že 10. dan čez rok-groza.

Jutri imam ctg in upam, da se bo že kaj pokazala.

Želim va lep dan

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4981
28.2.2007 17:15:41   
vms
Metuljčica dobrodošla med nami!user posted image
Nič se ne boj pri nas ti ne bo dolgčas in vsekakor to želim, da bi čimprej povila svoje dete. Saj vidiš da pri nas kar nori od porodovuser posted image .

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 4982
28.2.2007 17:23:02   
draja
Lulu in Metuljčica 27 dobrodošli med nami user posted image user posted image user posted image . Prav super da sta se nam pridružili, glede na to, da so nam naše punce kar ena za drugo pobegnile med februarčice. Mogoče pa res toliko čvekamo, da začne male pikice v trebuščkih glava boleti in se odločijo pohiteti na svet in mamice zaposliti z lulanjem, kakanjem, hranjenjem ipd. da jim začne zmanjkovati časa za forum. Vsekakor bosta zdaj sigurno hitro rodili.

Lulu, kako pa napreduje selitev? Se je tvoj že zmigal in se selita ali še vedno stoji?

Morje jaz sicer še ne vem kdaj in kam bomo šli, vem samo, da BOMO ŠLI. Sem rakica, obsedena z morjem in letos mislim do konca izkoristiti svojo porodniško za uživanje ob morju. Sem rekla, da bova s pupo šli kar z vsakim, ki bo šel na morje user posted image , oči pa se nama bo pridružil kadar bo lahko, enkrat avgusta pa jo mahnemo še mi 3-je nekam.

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 4983
28.2.2007 17:31:15   
erna14
user posted image user posted image user posted image user posted image tekica in sibil cestitke za vajina sinckauser posted image user posted image user posted image user posted image

kok ste pa dons pridne kar ne morm vrjet,sem eno uro brala in potem po vrsti odpisvala pa mi je na racunalniku crklna baterija preden sm uspela prklopt na akomulator in mi je slo vse v ........ tako da sm bla tok huda da se mi ne da vse seenkrat pisatuser posted image user posted image user posted image

naj mi prosm se enkrat kaka napise kam naj se obrnem na katero cifro sporocim tudi naso veselo novicko,ko se bo ta novicka odlocila prikukat na svetuser posted image user posted image .ceprav imam danes neuradni rok(uradni je 3.3.)ni se nobenih znakov da bi kaj blo.sem se pa vceraj ful nasmejala k je mojga moza klical sodelavec mu pove da sta bila z punco na nuhalni in da tako g. gleda gleda in pravi ja oba sta uredu,pa tko onadva z punco katira dva pa tko ona ja dojencka pa pravta onadva ja saj midva mava sam enga pa prav ona ne dva imata po novem.in jih je tok sokiralo da se zdaj ne morta vrjet doma pa imata ze dva.zanimivo da ni njena os.g.tega prej opazila da sta dva.

lp.

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 4984
28.2.2007 17:37:38   
Anonimen
Ce bo slo s takim tempom naprej se do 300strani pridemo user posted image

LuLu dobrodosla! Jaz pa priseljena mariborcanka, ce temu tak recem,tako,da bomo lahko vozicke skupaj porivale kdaj user posted image ...
Urla hvala za nasvet glede sivov,bom jaz tudi to taktiko izbrala ce bo potrebno.
Dopust, user posted image in njegovi imajo prikolice v blizini Pule.Sma se menila,ce bomo sli sept.Ampak bomo videli kako bo z vremenom in user posted image .To potem tako ni problem spakiramo pa gremo.Presredek sem si jaz tudi nameravala masirat ampak sem potem prebrala par Pusenjakovih odgovor na to temo pa z babico,ki bo poskrbela,da bojo pazl na mene v P sma se pogovarjale in naj bi to bilo izkljucno odvisno od elasticnosti presredka tako,da me same ne moremo nekih cudezov delat...Tako,da se potem pac niti nisem lotila tega.Trudim se delat Keglove vaje vsak dan a kaj ko tudi pozabim dostkrat na to.Mogoc bi bilo najboljs,da stiskam za vsako ko sem na RR-pol ziher ne bom pozabla in bo vaja veckrat na dan opravljenauser posted image ....
Malecka Mateja pa meni tudi hodi po mislih,Upam,da ze carta svojo Žanetkouser posted image
Sonchek78 potem bo pa to pravljicen vikend,user posted image pa naj pocaka do ponedeljka vsaj,da ne bi prevec popestrila dogodkovuser posted image
Metuljcica dobrodosla tudi ti.Ocitno so bile pri vas zamude v luftu toliko kot so pri nas prehitevanja na polnouser posted image

se beremo,kmalu verjetnouser posted image

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 4985
28.2.2007 17:40:45   
TeDyBear
Punce, še nobenega sporočila nimam od Kr-enemami, je rekla da mi bo sporočila, ko bo "fertik"... Sem pa danes imela pregled - imava isto G in sem jo okrog treh vprašala, če se s Kr_enomami že kaj konkretnega dogaja, pa je rekla da ne še prav zares... Tako da ne vem, me pa skrbi, kaj toliko časa traja glede na njene prejšnje brzinske porode in glede na to, da je šla v P že ob osmih zjutraj!!!user posted image user posted image user posted image
Držim pesti, da bo vse ok in to čimprej!!!!

Vsem novim mamicam iskrene čestitke za sinkote! Očitno je res obdobje fantkovuser posted image ! Pa dobrodošle februarčice, naj vama čimprej mine!

Na mojem pregledu vse ok, ctg pokazal neko dogajanje, je pa naš pikec težak okrog 2800g in baje ima bučko malce večjo - joooj, upam da ne preveliko!!!

Sem preveč nervozna za pisanje, se oglasim, če kaj zvem od Kr_enemami, če pa katera druga slučajno prej zve, naj pa tudi obesi sem gor!!!

Lp vsem user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4986
28.2.2007 18:10:06   
kresnička
Saj ne morem verjet, da smo na strani 200! Jutri se začenja naš mesec, veliko pa vas je postalo februarčic.
Vsem iskrene čestitke user posted image .

Jaz imam še tri tedne, imam pa kar nekaj težav, predvsem s prebavo. Verjetno kombinacija železa, magnezija, pa občasno donata proti zgagi. Me tile obiski wc-ja prav izmučijo user posted image .

Se mi pa zdi, da sem bila bolj pogumna pri drugem za rodit, kot pa zdaj. Se še preveč spominjam bolečine user posted image .
Je bil pa velik 4110g, 55 cm in OG 38. Ta tretji naj bi bil manjši, samo jaz nič ne verjamem. Prvega mi je ocenil dobre pol kile manjšega, drugega pa celo kilo.

Vsem želim čim lažje prenašanje zadnjih dnevov in hitri porod!

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 4987
28.2.2007 18:11:47   
sezam
LuLu, meltuljčica27 - dobrodošli user posted image user posted image  Kar še kaka februarčica naj pride, ko nam je že toliko marčevk ušlo user posted image  Želim pa vama, da čimprej pocartata svoje user posted image , saj verjetno ni nič fino, da se tako dolgo vleče.

urla - vaši Katji se je pa mudilo. Mislim, da bi si vsaka želela takega poroda user posted image . Lepo, da ste Tiana tako pripravili na prihod in da se sedaj na počuti "odrinjnega" user posted image user posted image

pocka - se bo treba res kar malo vrinit med "prehitevačice" user posted image user posted image user posted image user posted image

šivi - Prvič ko sem rodila in sem imela šive, sem tudi jaz hodila pod tuš in se tako kot je rekla urla umivala s hladno vodo (samo umivala in ne delala še potrebe pri tem). Samo jaz sem to delala le zjutraj in zvečer in ne vsakič ko sem šla na WC

Mogoče pa Kr_enamami čaka marec user posted image . Upam le, da vse poteka BP.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4988
28.2.2007 18:29:25   
vms
Punce kdaj se iti v porodnišnico pokazati če imam od 16 ure popadke na 20 oz 15 min. ampak niso nič boleči samo malo začutim tak top občutek v križu in spodnjem delu trebuha.

Mah tretjič grem rodit pa se počutim kot bi šla prvič.
Saj vem da moram počakat na 10 min ampak nič me ne boli!!!! Kako to

Dajte mi mal povedat kaj bi ve naredile!user posted image user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4989
28.2.2007 18:32:00   
m a j c i k a
 Blanči vas vse lepo pozdravlja, še vedno je v bolnici, čeprav se ji je pritisk umiril, zdaj pa ima težave z beljakovinami, počuti se odlično in nič še ne kaže na kakšen porod, tako da bo videla kaj bo do petka, potem jo bojo pa spustili ven!!!1

Lp

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4990
28.2.2007 18:32:02   
Anonimen
VMS Kaj pa ce poklices v P in vprasas??? Ali pac pocakas na 10 min. kaj vem kaj bi jaz naredila,ko pa bom sele zdaj prvic rodilauser posted image

(odgovor članu vms)
  Neposredna povezava do sporočila: 4991
28.2.2007 18:34:20   
sezam
vms - najbolje, da vpraš v P user posted image

Želim pa ti tak porod, kot ga je imela urla.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4992
28.2.2007 18:51:19   
Žabika
vms: kaj pa je zdaj to, spet prehitevanje po desni!!!! Kot jaz vem, morajo drugo in več rodke oditi v P, ko so popadki na 10 minut! Tako da še malo počakaj, za vsak slučaj pa pokliči, pa ti bodo povedali! Če pa boš na hitro šla, pa srečno!

Kaj je z našo Kr_enamami??? Upam, da je vse pod kontrolo!

majcika: hvala za info od Blanci! Lepo, da se dobro počuti in upajmo, da bo še malo odšla domov!

Dobrodošle februarčice! Kar poklepetajte malo z nami! No pa vseeno upam, da bosta čimprej odšli rodit!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4993
28.2.2007 18:54:46   
skačica
sem na mami zasledila,da je Kr_enamami že v finišu. Da je odprta že 7 centimetrov in da finišira.  Drugega jaz ne vem. Upam,da kmalu katera kaj javi.
Sem pa novičko zasledila kako uro nazaj.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4994
28.2.2007 18:56:37   
slumpo
februarčice kar pogumno med marčevke sej si zaslužimo kakšno ko pa je toliko naših odplavalo k vam....

sem se popoldan tako čudno počutla da sem raje kar ležala....mi je kar srce hitreje bilo pa počutila sem se kakor bi lebdela s strahom ker sem se nekam čudno cela tresla....upam da ne bo prislo kaj viroznega nad mano....ampak danes poslušam okrog sebe da se vsi malček čudno počutijo...

user posted image user posted image user posted image  vsem novim mamicam

jutri imam pregled in ctg pa bomo videli kaj pravi naš pikec...

bodte pridne....jaz se grem crklat.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4995
28.2.2007 19:31:37   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Lulu, kako pa napreduje selitev? Se je tvoj že zmigal in se selita ali še vedno stoji?

Joooj, pa javni forumi, ko vsak vse ve user posted image  Moj se ni kaj dosti zmigal, ampak bo moral do nedelje najkasneje. Ma kr neke bolniške fura, enkrat prst bolan, zdaj ima nekaj na nogi, pa komaj hodi user posted image
Eh,... saj pišem, še dobro, da naš mali zamuja.

vms, boljše, da se tam pokažeš, če nisi dovolj "zrela" te itak domov pošljejo ali pa ostaneš na opazovanju eno noč.

Bom pa malecki_mateji javla, da na njo mislite. Bo zelo vesela.

Metuljčica27, si tudi tu, ... tukaj je ful živahno, pa vsaj zadnji ne boma tu, ampak med prvimi user posted image  Se lepše sliši. Me smo se trudle, da bi 100-tko naredile, marčevke pa nad 200 šibajo. Ampak, februar ima manj dni, pa manj nosečk, a ne?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4996
28.2.2007 19:42:22   
Lejci
Pozdravljene!

Pol dneva me ni tu, pa se stvari čist spremenijo user posted image  Komaj vas dohajam!

Seveda najprej čestitke Tekici za Klemna in Sibil za Lukasa!!! 

Torbo, oz. ruzak za porodnišnico sem js pripravla že prejšnji mesec, ko sem mela obdobje paranoje, da me bo prehitelo. Sem ga pa kr dobr natlačla, edino še nekaj malenkosti manjka, kot je recimo kopija poročnega lista in par brisač za vsak slučaj. Pa zaenkrat nič ne kaže da bo kaj prej... ampak zarečenga kruha se največ poje user posted image  Luna je v soboto. Bo gužva po porodnišnicah, zgleda user posted image

Za presredek pa sem si tut js kupla olje, ampak mi je bla masaža tok neprijetna, da sem zadevo opustila. Če pa pravite, da nima učinka, pol pa še dobr, da sem jo. Sem pa popila kr nekaj tega malinovega čaja user posted image . Ko bom rodila, nočem videt čaja od blizu ... dolgo user posted image  Ker me spremjlajo raznorazni gravži že celo nosečnost in še prej... najprej krvomočnica, potem koprivov čaj proti oteklinam, pa čaj iz listov ameriške brusnice, zdej pa še malinovi listi: Mislim... res  user posted image user posted image user posted image .

Otekam pa tut js kt nora v noge, včasih sem se (od hudga) sama seb smejala - prav prste sem mela otečene, ne samo gležnje in nart!!! In vse ostalo boleče napihnjeno, če sem mela kakšne krajše nogavice, so se mi zarezale v noge in sem mela prav ene čevapčiče zvečer user posted image . Pol pa neslana dieta user posted image , zelo malo sedenja in velik sprehodov in se je stanje popravlo... zdej na koncu se pa niti ne sekiram več. Brezveze. 

Dajadada, če jaz mal zamudim in ti mal pohitiš, se vidive v P v LJ user posted image . Pa Erna, ti naju mal počakaj, če seveda rodiš v LJ user posted image

Drugač pa mene tut že 2 dni tok hormoni dajejo, da bi me ljudje okoli mene najbrž najrajš sami osebno spravil rodit user posted image .

Torej... zdej čakamo Kr_enomami user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 4997
28.2.2007 19:53:13   
vms
Bom počakala da se vsaj kako urico vrstijo na 15 min pa jih pol pokličem v porodnišnico.  Mogoče me je mal začelo ščipati v trtici to je pa tudi vse.

Hvala za nasvetke!user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4998
28.2.2007 19:54:00   
LuLu
LeINA, velja za vozičkanje, se bomo MB-čanke skupaj našle, pa čvek v živo vdarle.
Na ferbuarčicah je najnovejši podatek o malecki_mateji, za tiste, ki vas njena napeta zgodba zanima user posted image
Sem ji javla, da mislite marčevke na njo, vas pozdravlja in se zahvaljuje, ker ste z njo. user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4999
28.2.2007 19:58:11   
Sibil_
Dober večer.

Sicer nisem Sibil sem pa Lukasov ata in tule pripenjam eno njegovo današnjo sličico par ur po rojstvu. Zapletov ni bilo. Mamica je zelo utrujena in se še pobira od bolezni ampak mislimo da bo kmalu boljše. Lukas pa je bil danes zelo priden in miren fant.

user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?