dskubin
|
LuLu, dobrodošla. Kar pridruži se debati. Nas je kar nekaj, ki se nam še nikamor ne mudi . Se mi zdi, da nam boš kar ti prej ušla. Urla, jst se tudi javljam, da bi tudi tko hitro rodila. Pa še kera se bo verjetno pridružla. Sm tudi prvič rodila z EA, ampak je bolelo kot hudič, preden sem jo dobila (pa mam visok bolečinski prag), trajalo je pa tudi celo večnost (porod mislim). No potem, ko so mi vstavili kateter, sem pa bla kot rožica . Zdej sem tudi podpisala za EA, pa upam, da bo čas (ker je res eno veliko olajšanje), al pa da vsaj hitro vn pade . Bom pa poskusila tale tvoj nasvet za šive, ker prvič so me katastrofalno zašili in nisem mogla normalno sedet cel mesec, pa sem tudi sprobala vse živo. No, takrat me je rešila raztopina hipermangana v fiziološki - to sem začela dajat na vložek po ene 3h tednih, pa je bilo potem hitro boljše. Ampak sem mela takrat še druge probleme, tako da, ni nujno, da so bili samo šivi krivi, da nisem mogla sedet. Sonchek78 še malo, še malo,.. do poroke mislim. Za izlet v Rim maš še čas. Pa ne preveč letat okrog do sobote, da te kaj ne prehiti. m a j c i k a, skačica tudi jaz se pridružujem klubu neprestano lačnih. Ampak jaz sem lačna z razlogom - zaradi cukra imam dieto in sem že cel mesec ama brez 1 sladkarije. Se mi sline cedijo samo ko pomislim. In kaj sledi - samo še bolj sem lačna. Madona, da si bom v torbo za porodnišnico eno veliko Milko z lešniki prštimala . tinaaja, mislim, da nisi nič zamudila z masažo. Jaz sem prvič masirala in raztegovala kot nora, pa so me vseeno rezali. Je vse odvisno od višine in prožnosti presredka (in baje nekaj tudi od pridnosti babice), ti ne moreš čisto nič naredit (še Pušenjak se strinja). počitnice - mi smo lani šli še malo južneje od Dubrovnika s 6 mesečnikom in smo se imeli prav fajn. Jo bomo mogoče tudi letos kam pihnili, čeprav še malo mlajši. Bomo vidli no, kako se bomo sploh znašli z dvema. Drugač pa smo itak na morju doma in komaj čakam poletje.
|