Bonni
|
Zivjo punce, Kako ste danes? JAz sem zadnje dva dni bolj tako. Po eni strani sem se premalo pazila na sončku in me je vseeno prezeblo, tako da malenkostno smrkam in imam čuden okus v ustih, po drugi pa me na veliko heca internet in počasi mislim, da bom živčnega fasala. KO ga najbolj rabiš, zataji, tako da ... Ok, k lepšim temam. Zaradi zgoraj omenjenih težav vas nisem najbolj sledila ta dva dneva, zato ne bom skoraj nič komentirala. Ziher ste super, a ne?? Sem pa zasladila, da je Anonimem (z rokom 17.7.2007) povedala, da nosi nosečniški pas. Kje si ga kupila? JAz tudi nizko nosim. Čeprav zaenkrat nimam težav (razen pri zavezovanju čevljev in nenehnem obiskovanju WCja), bi si ga vseeno prventivno kupila. Hvala vsem za čestitke za morfologijo. . Ja, super veselje do . Čeprav ravno meni ni uspelo zvedeti spola, je bilo lepo doživetje spet videti. No, pa drugič. Jaz imam namen iti tudi na 3D. Gre še katera? Katera je bila že v Ikei prejšnji teden? A si kaj videla previjalno za na steno? Jo imamo namen kupit, pa da ne hodimo zastonj gor... Nekaj ste govorile o dopustih in morju? Jaz imam kljub porodu namen preživeti ogromno poletja na morju. Mi moj status "svobodnjaka" in vikend na obali to omogočata. Bi bila dol dokler ne pride čas, potem pa se vrnem z , ko si opomoreva. No, plan je tak, bomo pa vidli, kako bo v resnici. Upam, da ne dosti drugače, ker sem v morje. Uživajte na sončku in se kmalu spet beremo. (Če bo net delal ...)
|