lilka
|
Hariba:ko ti ravno o dopustu, moj mož dela na centralnem bukingu agencije Relax, sem gledala ta First minute katalog in ne vem če ne bomo mi šli v Zadar-Vila mrija je baje primerna, v apartma, moj se še dogovarja za dopust, pri njih je skozi sezono skoraj nemogoče dobit dopust, tam od 18-25.8 bi šli, če se bo lahko dogovoril za dopust, bi kar do konec marca rezervirali pa je, pa riziko bom tudi vzela valda. Jaz hočem čim prej vedet kako in kaj da si tudi finančno zračunamo. Wallery:končno ena, ki jo tusdi tišči, jaz sem že tudi mislila pas kupit, ker ne neha in ne neha, samo sem se zdej po enem tednu že kar navadila. Ravno danes sem rekla možu, a zdej me bo cel mesec dol tiščalo, pol me bodo cel mesec šivi boleli, ja pismo no! lonib:no jaz imam tudi luskavico, zdej ko sem noseča je čisto podivajla, malo tudi zato ker bi morala letos v zdravilišče, ki mi ful pomaga pa zaradi nosečnosti nisem šla in zdej sem prav kritična, pa že dolgo nisem bla, mi je že čisto zginla. Zato pa jaz enostavno moram na morje. Gaja*:jaz nimam ruzaka, jaz mam torbo, ker sem bolj za torbe kot ruzake. Kako bo funkcionalna pa ne vem. Jaz ne zatekam, se mi ne zdi da bi, mogoče čisto malo, če preveč delam čez dan, upam, da se ne bo poslabšalo. Jaz se trudim s tem manj slanim, mi ne ratuje najbolj, ker ne morem hrane jest če ni slana. Jaz upam, da ne bom mela spet previsok pritisk, ker pol se bom pa res mogla držat. Pa sej si nič dodatno ne solim, pa nič čipsov in tega ne jem, no bom vidli kako bo na pregledu. Najmanj si želim, da me zaradi zateknaja in previsokega pritiska v bolnico zbaše Ja res ste pridne tiste, ki se še učite, jaz že ko me iz službe kličejo težko spet zalaufam, da jim kaj razložim. Joj kaj bo šele ko pridem iz porodniške, ko je tolko spreminanja zakonov in novih pravilnikov...... Hariba a ti si že pripravila posteljico, ja pridna. Jaz bom pa to soboto moža nasrala, da mi bo pomagal okna pomit in zavese zamenjat, da bom mela lepo.Pa včeraj sem vsem kaktusom(mava jih na vseh okenskih policah)zemlje dosula, pa malo sem revolucijo delala med rožami in dekorativo v stanovanju. Danes grem pa naročit neko temno zaveso za spalnico, ker mava samo rumeno žaluzijo in nimava rulete zunanje in je zelo svetlo v spalnici, rabim nekaj, da bom vsaj malo zatemnila.Sem že naštudirala kako si bom lepo naredila, samo če bom dobila primerno blago. No dovolj sem čvekala, imejete lep dan, pojdite na sonček in noge v luft da ne bo otekanja.....