|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
10.3.2007 19:04:27   
ninocka
Punce, midva z Evanom ne morva jutri, ker je ful zbolel.
Smo bli prej pri zdravniku - ful kaslja in smrka, je rekla, da se slisi, da ima ful sluzi na pljuckih, vneta useska in gnojno oko. Pa vrocine ima mal (38.2 - 37.5).  Tko da naju ni, lahko se pa zgodi, da se oglasim jst sama na kaksno kavico, tolk, da vas vidim, in prinesem Nodije.
Tko da je men vseeno, kdaj se zmente.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
10.3.2007 19:45:43   
tažana
čer.
no naj povem da je nažalost tudi Katarina malo začela kašljat pa iz noska ji teče user posted image .
drugače nič hujšega tudi vročine nima ampak...
tako da se nič name ozirat.
sej mogoče če bo mirna noč pa če ne bo hujšega MOGOČE prideva. razen če se kera zares boji da se kdo naleze. tista naj odkrito pove ne bo nobene zamere. user posted image
upam da nisem vsega zmešalauser posted image   (nisem namenoma9, bi vas pa ful rada vidla po dolgem času no pa sej ni zadnjič user posted image
se še kaj oglasim.
PA, PA

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
   [Brisano sporočilo]
10.3.2007 20:31:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3153
10.3.2007 21:00:34   
tažana
očitno smo preko RR-ja nalezle naše sončke. zdej če se še ostali javite, da smrkate in kašljate potem lahko vsi pridemo user posted image user posted image user posted image .
kmalu se pozdravite.
jest bom vseeno še spremljala če se slučajno čudežno ustavi smrkelj in kašeljuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
10.3.2007 21:12:52   
teta beta
user posted image  Svašta. No, hvalabogu je Daša zdrava. Počakajmo, kaj bo rekla Pia, če se bo še kaj javila. Kolikor vem, ostanemo ttorej še jaz, 2ursae in Pia. Jaz sem mislila še Katjo obvestit, če ima čas (je ona mene enkrat, pa imam občutek, da sem ji dolžna vrnit uslugo user posted image ). Ampak bom najprej počakala,d a se dokončno zmenimo.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
11.3.2007 7:49:16   
Pia67
Hm, zdaj pa sem še jaz zamočila, ker se zvečer nisem pojavila na našem forumu. Priznam, tako sem crknjena, da sem poleg Nine zaspala in zdaj v službi prebiram kaj vse se vam dogaja. V službi sem zaradi tega, da mi med tednom ne bo treba dežurati do 18. ure.

Najlažje bo tako, da se pokličemo, moja št. je 031/809-969. Ker je še zgodaj, ne bom "vrtela" telefona. In če si lahko privoščim, bi podprla Tetobeto za 15. uro v LJ, če ji še vedno ustreza. Bi bila ta ura primerna za Anžeta in zate Urša? Ninocka, tebe bi bile zelo vesele, pa ne zaradi Nodija, ampak zato, da malo počvekamo.

Lahko pa "zaradi bolezni v ansamblu prestavimo". V vsakem primeru greva mi2 v LJ, ker se naknadno nisem menila le z vami ampak imava še nekaj v planu.

Se beremo preko sms-ov ali pa slišimo, na forum ne bom več hodila, ker me do 12. ure ne bo iz proizvodnje.

Damjana

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
11.3.2007 9:03:06   
teta beta
No, jaz sem vseeno še vedno za srečanje, če seveda 2ursae ta ura ustreza.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
11.3.2007 10:08:07   
2ursae
jaz bom pol prišla nekje proti četrti, ob treh je žal prezgodaj. Pa saj boste še tam, ne user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3158
11.3.2007 12:25:49   
ninocka
Jst pridem (sama) nekaj po 3 (ko pojemo).

Se vidimo!

Nina

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
11.3.2007 13:39:07   
teta beta
Tako, mi smo pojedli, zdaj se greva pa z Dašo počasi zrihtat. Katji sem poslala sms, pa se mi še nič ni javila, tako da ne vem, če bo prišla. Tažana, pridi ti tudi, če boš lahko. Lp.

Midve bova tam nekje med tretjo in pol četrto.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
   [Brisano sporočilo]
11.3.2007 13:56:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3161
11.3.2007 21:08:42   
TVN
Kaj je zdaj, nobenih novic?! Je bil dober kofe? Vsi noski zdravi? Kdo je vse bil - poročilo, prosim!

Mi smo bolje, vsi po vrsti, vendar se vam danes nismo mogli pridružiti, zato se sploh nisem oglasila.

Ajde, se beremo znova jutri iz službe...

Nočko!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
12.3.2007 0:08:52   
teta beta
Nika, da na hitro potešim tvojo radovednost - bile smo Pia, 2ursae, Tery in jaz s podmladki in Ninočka sama brez Evana. Bilo je fajn, kaj več pa jutri, ker grem spat, sem pozno delala. Nekaj prevajam in imam še kar dosti dela, se pa moram it tudi vsaj malo spočit (sumim, da bo Daša spet ob 6. zjutraj vstala).

lp!

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
12.3.2007 8:34:20   
2ursae
o, teta beta, šele zdajle sem videla - čestitam za 4 zvezdice user posted image

Ja, včeraj je bilo ful luštno, sam moj Anže ni nevemkaj užival, ker se niti ne zna vklopiti v družbo drugih otrok. Saj ne da me skrbi, itak bo šel enkrat v vrtec, upam le, da ne bodo takrat vsi gazili po njem user posted image . men je bilo v vrtcu ful grozno, k me otroc niso marali. Namreč nisem hotela jest in so me tršice stalno kregale, pa spat pošiljale, pa igrat se nisem smela in sem postala en tak "outcast". Upam, da moj sinko ne bo imel problemov z vrtcem.

Tko, jaz šibam delat, moram jutri oddat. Moj ima danes rd in nas pelje v mehiško restavracijo user posted image . Sem ful vesela, da mi ne bo treba doma kuhat, k mi itak nič ne paše user posted image .

mejte se, prav lep sonček je ... sem pa včasih kar jezna, ko po ne-preveč-lepemu vikendu v ponedeljek posije sonce user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3164
12.3.2007 10:52:11   
doroteja23
TAko zdaj pa je rsnično čas da se jaz javim in vam malo poroćam kak je blo v Ljubljani!

No nič drastičnega. Zdravnica nam je dejansko razločla kak je na stvari in nam povedala d je tista diagnoza samo domneva in da nič ne more rečt kak bo naslednja magnetna resonanca. Je pa rekla da zaenkrat nebo dala aline na magnet, ker lepo napreduje in nebi blo pametno in bomo septembra odločli ko bomo meli kontrolo če bo šla na magnet ali ne. Ampak da ima ona dober občutek z njo. Je pa rekla da je pravi živec in da ji malo manjka do samostojne hoje. In da bo kmalu začela sama hodit. Je pa šit ker nam gre ta zdravnica v penzijo in dobimo novo. To mi najbolj ne paše, ker je ona zdaj stanje najbolj poznala. Pa saj vseeno samo da bo ok!user posted image user posted image user posted image

Drugače pa je pri nas vse po starem. Zobkov imamo 6! Hodimo še ne!!!!
Smo pa pravi mali user posted image . VSe povsod nas je polno in ni mira pet minut. TAk da mi prav paše ko popoldan spi in da gre večer hitro spat. Čeprav je pol zjutraj zgodna.

No to bi blo za danes vse!

Sem vidla da ste bile na kavici in da ste malo počvekale. Upam da ste se mele lepo in da se tudi midve kdaj priključima. Ampak težko.

Pa mogoče, če ne prej, spet septembra na praznovanju.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
12.3.2007 13:12:03   
tažana
 no kofetkarce!?

nja povem da sem včeraj že skoraj bila v avtu da se pripeljeva v Ljubljano, ampak se nisvauser posted image .
kljub temu da sem si ful želela pridt bi samo laufala sem in tja in posledično sem potem precej zmedena, kar pa mi ni čisto nič všečuser posted image .
katarina je do pol treh spala in ker je čez dopoldan res samo nekajkrat zakašljala sem  res bila z mislimi v ljubljani. vendar  sem imela avto pri naših pa bi morale še peš dol pa vse cune na pokat pa kosilo je mogla še pojest in potem bi bile ful pozne. ker pa se je st prav rada zaklepetam pa bi mi po 1 uri bilo presneto težko vstat in iti, ker smo potem malo do 18h z mojim morali še nekam ituser posted image . no sej sploh ni važno ugotovila sem da bi samo letala in hitela...
upam da se kdaj v bližnji prihodnosti spet dobimo (in takrat tut jest pridem).

danes sem bila na razgovoru- je bilo kar uspešno (sklepam po nasmejanih obrazih ko sem odhajala). v prihodnjih dneh dobim obvestilo.

to bi bilo vse. grem pospravit, da bova šle lkahko s Katko potem ven. PA,  PA

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
12.3.2007 19:51:22   
ninocka
Tazana, te cist razumem. Jst sem tud rekla, da grem za max 1 urco, pol sem se pa ful zaklepetala. Je blo prav fino, edino zal mi je blo, ker Evan ni mogu zraven. Po drugi strani sem pa edina v miru kavo spila user posted image

Tamalcki so pa tko luskani vsi, sej pravim, da mamo me najlepse otroke user posted image user posted image Drugi meseci se sploh ne morejo kosat z nami user posted image

Evan je bil ze uceraj kar OK - iz noska mu ni vec teklo, ucek je bil tud ze skor cist OK, razen apetita pa ni mel. Tud pil ni cist nic cel dan (no, spil je v celem dnevu 2 flaski, kar on ponavadi spije ze zjutraj), tko da tud lulal ni in je bil skor cel dan v eni plenici user posted image Ful me je blo strah, da ne bo slucajno dehidriral, ampak je danes se boljsi - ima tud apetit in pije tko kot ponavadi. Edino mleko pa odklanja.
Smo meli pa ponoci pravo zurko, ker se je zbudil in zacel jokat in ni nic pomagalo - a sem ga k nama prnesla, al sem ga k njemu odnesla nazaj... Nazadnje sem ga spet prinesla k nama v posteljo, in sem se dala v pollezec polozaj in njega v narocje in je potem zaspal, in spal lepo do 7ih zjutraj. Popoldne sva pa spala od pol enih do pol stirih user posted image user posted image
Sem ga hotla mal na svez zrak peljat, pa nam zarad tega spanja ni nikakor zneslo.

Aja, sem pa tud jst mal zbolela - boli me grlo in se bolj utrujeno pocutim. Upam samo, da ne bom ful zbolela, ker pol bo se moj mogu vzet bolnisko, da naju bo cuval in crkljal obadva user posted image

Naslednje srecanje je pa lahko ze pri brunarci, ce bo soncek in dost toplo (pa odvisno od brzine s katero se bomo zmenile user posted image ).

Cao!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
12.3.2007 20:06:13   
tažana
ninočka sem se spomnila, ko si rekla da se je Evan zbudil ponoči, Katarina je danes ponoči v spanju, čisto potiho klicala OČIIII, OČIIII... (sva se tok smejala z user posted image ) očitno jo še ponoči oči "matra" user posted image user posted image user posted image .
a ste kdaj zasledile da bi vaši sončki ponoči v spanju govorili?

danes so me že z vrtca klicali, da sem v ožjem izboru (ostali sva 2) in naj v sredo pridem na praktični razgovor z vso opremo, ki spada v skupino 1-2 let. bomo videli kako bo.
grozno mi je hudo ker je vrtec do 17 odprt pa eno uro do doma???? user posted image
ah bo že se bomo že navadli, sej bom že kdaj malo bližje dobila za delat.

lepo se imejte

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
13.3.2007 10:24:00   
Pia67
Živjo!

Ja, kofetek je bil vsaj zame balzamičen. Eno kratko popoldne v družbi, ki podobno razmišlja in ve kako se suka življenje okoli majčkenih človečkov. Priznam, je kar prehitro minilo.
Naši malčki so precej zrasli, še zlasti sem bila presenečena kako se je potegnila Daša. No, pa nad njeno zgovornostjo tudi user posted image  
Anže in Nik sta prava čedna fanta. Zanimivo je kako drugačne so punčke. Hm, s fantkom res ne bi znala ravnat user posted image  Meni se ni zdel Anže nič sramežljiv. Itak je bilo kar nekaj ljudi in tudi Nina se je nekam sramežljivo obračala, obenem pa z dvignjenim prstkom grozila, da ji ne bi slučajno vzeli Dašin voziček in dojenčka. Ni čudno, da jo v vrtcu kličejo "Bager". Baje toloko časa teži in rine, da dobi željeno.user posted image

Tažana, držim pesti za službo upam pa, da se da dogovorit in izmenično delat do 17. ure. Vsaj v Nininem vrtcu je tako, pa prej, ko sem delala v šolstvu je bilo podobno. Ena je odpirala vrtec zgodaj, pa je prej šla domov itd. No, razen, če tvoj bodoči vrtec po EU merilih.user posted image  da ne bom preveč pametna.

Aja, spanje in nočni monologi: divje razmetanje, grizenje in bunkanje mame.

Spanje pa naju zelo matra. Nina vstane ob 7. uri, zadnje čase že prej (ptiči in svetloba), v vrtcu spi le pol ure, zvečer pa zna zavlečt budnost do 20. 30. Ali je morda pri vas tudi opaziti, da bo popoldanskemu spancu konec? Med vikendi spi po 2, 3 ure popoldan, v vrtcu pa je kriza odkar je bila bolna. Morda v vrtcu ni takega miru, saj ne gre drugače, vrtec je vrtec, samo sem doma že probala in govorila poleg speče Nine, pa ni niti trznila. Upam, ker je tako lepo vreme, da se začno ponovno igrati v peskovnikih in se mali user posted image  vsaj malo utrudi.

No, sem se razpisala user posted image

Damjana

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
13.3.2007 10:59:22   
Nika v službi
Hvala vsem za poročila s kofetkanja. Upam, da se vam z Niko naslednjič lahko pridruživa. Ste se kaj slikale? Slike gor, takoj!!user posted image

Mi smo sicer bolje oz. skoraj že povsem o.k.

Pia67, mi že zelo dolgo spimo samo 1x na dan in sicer zaspi okoli 12:30 in spi v povprečju 1,5 ure. To je vse. Zvečer gremo spat okoli 21. ure, zjutraj se zbudi med 8. in 9. uro.
Je pa ponoči divja, kot sem že večkrat pisala. Tudi govorjenje v spanju smo že doživeli - rekla je že mama, ata, opa...

Tažana, držim pesti za službo. Saj pomembno je, da nekaj dobiš, potem pa iščeš dalje - boljše, bolj ugodno.... To je pač moje mišljenje.

Ninočka, drži se. Upam, da ne zboliš dokončno. Vitaminčki, pa svež zrak, pa veliiiko ljubezni je preizkušen recept.user posted image

Pejte na sončka!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
13.3.2007 11:51:52   
Pia67
user posted image , Nika, vem, da si že večkart omenila, da 1x dnevno spite. Tudi Nina je donedavno. Sprašujem v zvezi s tem, da podnevi sploh več ne bi spali in da ukinjajo "popoldanski" spanec (večina, no, tisti, ki so v vrtcu).

Upam, da sem bila dovolj jasnauser posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
13.3.2007 11:54:07   
teta beta
No, končno sem končala z delom in lahko še jaz pristavim svoj lonček k opisu nedeljskega kofetka. Kot so že punce napisale, je kar prehitro minilo in je bilo res fino. Otroci so vsi po vrsti sladki in simpatični, da je joj. Sem pa šele zdaj zares opazila, da se je naša Daša v zadnjih dveh mesih poredila in zrasla, ko sem gledala Nino in Anžeta, Nik pa je ostal konstitucijsko enak, kot je bil. Skratka, bilo je res fajn in upam,d a čimprej ponovimo. Tudi jaz em včeraj razmišljala, da bi se lahko že dobile pri brunarci, ampak potem mi je kapnilo,da to ni mogoče tako dobra ideja. Ne verjamem,da bi tam katerakoli sploh kaj veliko okusila kave in če bi se lahko kaj veliko pomenile. To tu v Koloseju je bila za mene razmeroma v miru spita kava, ker se je Daša v miru igrala oz. raziskovala. Tam bi jo pa ziher lovila povsod, pazila, da ne prevrže kaj z druge mize, pade v vodo in bogve kaj še vse. Zaenkrat se še ne zna igrati z drugimi otroki, mogoče gre to lažje tistim, ki hodijo v vrtec.

Pia, sporoči mi naslov, da ti pošljem hlače in nogavičke. Upam, da naslednjič pred odhodom ne bom tako raztresena in spet vse pozabila doma.

Doroteja23, bravo user posted image  za Alino in dobre novice! Sploh mi je všeč tvoja ideja o ponovnem septembrskem praznovanju user posted image .

Ninočka - priznaj, a ne bi bilo luštno biti malo doma in se pustiti razvajati? user posted image

Tažana, user posted image  za razgovor! Glede delovnega časa se pa že da vse porihtat.
Daša skoraj vsako noč govori v spanju. Ponavadi omeni mene, atija ali ribice, ali pa našteje telebajske ali si kaj zapoje, ali pa ne vem kaj vse, kar se ji pač najbrž takrat sanja. Jaz sem takrat tiho kot miška in samo upam, da se ne zbudi povsem in da bo zaspala nazaj.
Saj sem ravno Pii na kavici razlagala, kako je zanimivo, da je zdaj začela že tvorit preproste besedne zveze (Ema aja, ati čiča itd.) in besede uporabljat v različnih sklonih, no, predvsem za ž. spol. Pa vsakih nekaj dni se "nauči" novo pesmico user posted image  (kakšen verz, da ne boste mislile, da zapoje celo; zdaj je ful aktualna "misa ladi ladi" - mi se imamo radi, včeraj na sprehodu je stiskala k sebi Nodija in Emo in to pela user posted image )

Pia, Daša že od 12. ali 13. meseca dalje spi čez dan samo enkrat, nekje 1-2 uri, ponavadi nekje 1,5 ure. Spi pa ponoči zelo malo, vsaj meni se tako zdi. Zjutraj se zbuja med 6. in 6.30, zaspi pa zvečer med 7. in 8., s tem da uspaavnje zadnji teden ali dva traja po eno uro. Ful časa rabi, da se umiri, ne vem, a jo naj grem že ob 5. rihtat za spat ali kaj user posted image . Sem pa včeraj malo zamnjala vrsti red in je najprej večerjala, nato sva se šli umit, potem pa sem ji dala še mleko in se je malo crkljala pri atiju, umila zobke in šla spat. Je bilo kar malo boljše. Bom poskusila zdaj tako prakticirat. Kakšen večerni režim pa imate ve?

Uf, zdaj pa že moram letet kuhat, da bo kaj za jest. Lp!

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
13.3.2007 11:56:40   
teta beta
Pia, ne verjamem, da bi v vrtcu ukinjali popoldanski spanes. Od mojega nečak je star 5 let in je še lansko leto ziher spal opoldne (tudi v vrtcu), ne vem, kdaj je nehal, mislim, da jeseni user posted image . Pa tudi ta drugi, ki bo zdajle tri leta opoldne spi.

Neposredna povezava do sporočila: 3173
13.3.2007 13:59:24   
2ursae
kakšen sonček user posted image . danes moram mojega zihr vprežt, da iz kleti prinese vrtno garnituro in bom lepo s soncem obsijana med rožicami študirala user posted image

Skratka, naj povem, da sem se danes peljala z vlakom domov debeli 2 uri ker smo nekoga do smrti povozili user posted image . Prav grozno. Sta bili pa v mojem vagonu dve mladenki, ki sta tako zijali skozi okno da sem mislila, da bosta zdaj zdaj dol padli. Mislim, meni je bilo prav neokusno. Človek je umrl, onidve pa tam zijala prodajata. Ampak taki smo ljudje - danes zjutraj, ko smo se peljali v LJ, smo se na AC znašli v zastoju zaradi prometne nesreče. Pa ne mislit, da je nesreča ovirala promet - ne, vsi so bili že na odstavnem pasu in sta bila vozna pasova čist normalno frej, mi smo šli pa tolk počasi zato, da so se lahko ljudje iz avtomobilov nazijali, ko so vozili mimo. user posted image user posted image user posted image

Včeraj smo bili v mehiški restavraciji ... mmmmmmmmmmm ... naročila sva najprej predjed in tega je bilo tolk, da smo pol zmogli sam še sladico (ki je bila nujna, saj sva Anžetu obljubila torto - on kolačem in torti reče "toto" in se zraven tako zadovoljno drži, da ga ne moreš prikrajšat user posted image ). Sva rekla, da enkrat pridemo pa še na glavno jed user posted image

Pia, kolikor razumem, ti sprašuješ o ukinitvi dnevnega spanja, da bi bil ortok buden od jutra do večera, ne? Anže še vedno pade dol mal pred poldnevom in spi nekje okoli 2 uri ... mislim, da povprečen otrok rabi dnevno spanje nekje do tretjega leta. Če se ne motim.

Doroteja user posted image user posted image user posted image user posted image  za dobre novice. Le tako naprej. Saj, če je Alina tolk živahna, je to samo dober znak.

Tažana, upam, da dobiš službo user posted image . Najbrž je takole sredi leta malo odprtih delovnih mest po vrtcih. Ja, to vzameš, pol pa do jeseni kaj boljšega najdeš, upam, da v vašem vrtcu user posted image .

Teta beta, mi imamo zvečer vedno isto vižo: večerja, banjca, mal se stisnit k mamici, ki zapoje repertoar uspavank in vmes popit malo vode in v posteljico. Ga pa zdaj navajam, da se sam umiri v posteljici (včasih sem čakala, da je zaspal in ga po potrebi držala za rokico al pa božala) in grem kar ven iz spalnice, še preden zaspi.

Nika, na kofetu žal nismo nič slikale.

lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 3174
13.3.2007 14:27:31   
Pia67
Oh, kaka zmeda. 2ursae, prav imaš... To sem mislila pod svojim vprašanjem.user posted image user posted image user posted image

Nina je med tednom, ko je v vrtcu skoraj nehala spati čez dan. V vrtcu ostali spijo po kosilu do nekako 15.30. Nina pa jih bi veselo motila, če bi ji to pustili.
Nikakor pa v vrtcu ne ukinjajo spanja, rabila sem le termin popoldansko spanje, ker otroci, ki so v vrtcu ponavadi zaspijo po kosilu in temu rečejo v žargonu popoldanski spanec. Ekouser posted image user posted image user posted image

Damjana

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.