2ursae
|
juhuh, vlogo sem dobila na netu, majo ful luškano spletno stran - malči do 4 leta so mucki - to bo Anžetu všeč . Predvidoma gre v vrtec šele septembra 2008 (ko bo star tri leta), a sem vseeno želela pohiteti z vpisom, pa vidim, da sprejemajo vloge le za naslednje leto. Khm, pa vem, da nekateri dajejo vloge že še preden je otrok rojen Mi smo bili včeraj v RA, Anže pohvaljen, denverja raztural - no, tisto, kar se mu je dalo delat. Mu je zdravnica rekla, naj brcne žogo, on pa "ne" . Itak pa se je oziral le za kabli, ključi in vtičnicami , za drugo mu je dol viselo. Imamo pa 84 cm in 11,2 kg. Pa slaba novica - je velika verjetnost, da bo drugi tudi imel te probleme, saj so take stvari v družini Tia, žal ti ne znam pomagat - moj ne popije ravno veliko mleka, poje pa dnevno vsaj en jogurt, mleko pa občasno, če pač je predviden kakšen kakavček al pa kosmiči. Morda bi pa tudi jaz morala dati večji pomen temu mleku in malo bolj poskrbeti, da ga dobi več Ninočka, žal o zaenkrat, se pravi v prvem trimesečju, ne vem povedati ničesar, da bi tudi ostale vas zaluštalo čimprej met še enega . Zgaga mi nagaja, utrujena sem ... res nič atraktivnega . Čakte,da se začnejo brcike, pol bom pa na dolgo in široko razpredala o tem, da mal poskrbim za našo nataliteto . Voziček smo dali na stran, sam je gospodek kar komot in mu ni, da bi se prav pretirano utrudil nožice na sprehodu, tko da zunej nisva več kot pol urce ... ga bomo po moje spet uvedli, vsaj za mal daljše ture, pa na izlet si tud ne predstavljam iti brez njega. Roza majčko - zakaj pa ne, sploh v kakšni fejst kombinaciji ... Nika, sem pogledala un link za Toscano - mmmm, ful boste uživali, pa lokacija je res super . Mi2 v Firenzah nisva bila, ker nisva mela toliko časa, sva pa dala v 4ih dnevih skozi skozi Piso, Lucco, Volterro, San Giminiano in Badio Coltibuono, vmes pa vozakanje po Toscani mal v tri dni, pol so sledili 3 dnevi Rima, nato pa povratek preko Siene (zakon, najbolj všeč ) in Brolia. Naju je pa že takrat še zamikala pokrajina Umbria in bomo to sigurno dali skozi, ko bodo deca mal zrastla . Upam, da se Nika čimprej pozdravi V soboto gremo načeloma na izlet, tko da nas tudi najverjetneje ne bo Jaz grem zdaj ninat, me nekaj prehlad grabi itak ne smem zbolet, ker sem , pa še v zadnjih dveh tednih nisem za sodišče naredila praktično nič, ker sem imela Anžetka doma, zvečer sem pa peutrujena. Tko da bi morala zdajle mal zakurblat ... upam, da bom jutri že ok in eno zame nočko