|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  232 233 [234] 235 236   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
12.3.2007 13:34:23   
draja
Tinaaja in Žabika hvala da sta me pomirili glede gibov in velikosti trebuha. Ma ne vem, kaj je mene taka panika danes ponoči zagrabila. Mogoče pa je to tista sprememba razpoloženja pred porodom o kateri je pisala Pikca user posted image .
Sem s pregleda, pa sem še slabše volje. Mala se je sicer ves čas, ko sem bila priklopljena na CTG noro premikala, prej in potem pa spet nič user posted image . Spodnji pritisk so mi zmerili 90, kljub temu, da sem pred tem 20 min ležala na CTG-ju. So me sestre in g kar malo prestrašile, v smislu če bo to... takoj v P ali k njim, če ne bo tega... takoj v P ali nazaj k njim,... Sem čisto zmedena, pa se kar nekaj slabo počutim, ampak po moje je vse to psihično. Samo, da me ti tesnobni občutki, ki so se začeli včeraj zvečer minejo, pa bo spet OK. Moj je pa čist prestrašen, me ne pusti več na sprehod, po stopnicah,...
Ah ja. Enkrat se je moralo začeti.

Barči78 tvoja porodna zgodba je pa tudi mene spravila v solzice. Kako lep občutek mora biti, ko ti dete položijo na trebuh, kjer je bil še pred kratkim ves njegov svet...

Erna srečno na poti v Rim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5826
12.3.2007 13:35:39   
draja
Amy26 kako pa je šlo tebi danes na CTG-ju? Si bila verjetno hitro konec, ker se nisva srečali. Jaz imam naslednjega v ponedeljek ob 10-ih.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5827
12.3.2007 13:42:32   
tinaaja
Draja, pritisk se ti je lahko dvignil samo zaradi zivcev. Tako se je meni, ce se spomnis, 130/90 in me je tud poslala na jetrne teste pa da naj si vsak dan merim,... In sem si in je bil doma zmeraj okoli 110/66.. Tko da se ne pustit znervirat. Morda ce imas moznost kje dobit merilec pritisk, si ga sposodi, da malo kontroliras, kaksno je stanje. men je tud takrat narocila, da takoj v P, ce se se poveca,... Pa ni bilo nic. Bila pa sem zivcna, tko kot si ti vznemirjena zaradi gibov. Cim bolj sproscena probaj bit, pa eno dorbo sladico po kosilu pojej, da maleno malo v sladkorni sok spravis, da zacne gibat. Men dostkrat sele zvecer zacne z bolj konkretnimi gibi, cez dan pa tok da vem, da je. Tud zjutraj (ko sem bila se v pojstli) je zadnje tedne bila dost aktivna, zadnje dni pa je cista zaspanka, se morda kaj javi, ampak tko en gib al pa dva. Pol po jogurtu se kaksen mogoce... Se spreminja..

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5828
12.3.2007 14:10:38   
Dajadada
user posted image user posted image user posted image Čestitke Tejčici za njenega ultra korenjakauser posted image user posted image user posted image

Tale Rim tudi meni ni čisto jasen. Sem šele od vas na forumu slišala ta izrek.

Barči78, zdaj ko ne bo atija, se bo pač morala unesti. Še malo pa boš spet njena najdražja mamica in se bosta crkljali tako kot prej.user posted image
Erna, super, da se je začelo dogajati. user posted image  Naj bo čim lažje in čim hitreje.

Jaz sem bila pa danes na pregledu in sem še čisto zaprta, ctg je sicer pokazal kontrakcije na 10 minut, ampak so prešibke, da bi kaj povzročile. Sem spet naročena čez en teden v ponedeljek, ampak zdaj pa res upam, da bom že prej šibala v P. 

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5829
12.3.2007 14:11:56   
amy26
Amy26 kako pa je šlo tebi danes na CTG-ju?

Draja, jaz sem glih kar prišla domov, sem šla še v btc mal po opravkih, na srečo sem se zadržala da nisem v H&M-u nič kupila. Na CTG-ju se pa nič posebnega dogajalo ene parkrat se je user posted image premaknila in to je to. Voda in pritisk pa sta bila v redu. Naslednji ctg imam jaz tudi v ponedeljek okoli 10 ure tako da se srečava če le katera ne odide prej v RIMuser posted image .

Kar se pa zadeva velikosti bušija se pa s tem ne obremenjuj, tudi jaz imam obseg 102 cm že ene dva tedna tako da nič panike, lahko da dobiš še 1 cm več pa sigurno ne, no edino če bi šla preveč čez pdp takrat pa lahko dobiš še 1 cmuser posted image , no upam da do slednjega ne prideuser posted image  

Erna, danes pa srečno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5830
12.3.2007 14:14:08   
Dajadada
Žabika, a ti se pa nameravaš pridružiti zamudnicam? Danes je tvoj dan D, a ne?

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5831
12.3.2007 14:21:17   
Anonimen
Dajadada, kako so te naročili čez en teden? A ni tko,d a ko si čez rok, da hodiš na CTG vsake 2-3 dni? A pa sem jst spet kaj zašuštralauser posted image Mene bi kap, če bi morala čakati še +10 dni od PDP-ja (že trkam na les).user posted image No, upam da bo samo od sebe že prej kaj ratalo.

Draja, naj te gibi nič ne skrbijo. Moj mali je pravi lenčina. Prvič, ko sva bila na CTG-ju je divjal kot norc, kolcalo se mu je... mogu je pokazat čisto vse kar zna. Naslednje dvakrat pa nič. Pančkal. So ga budile sestra in moja ginekologinja, pa se je pretegnil in zaspal nazaj. In čez dan skoz spi, ko pa hočem spat... ima pa žurko! Glede pritiska - jaz ga imam pri G tud vedno več kot doma.

Pa še glede velikosti trebuha... prejšnji teden me je srečal en možev daljni sorodnik in rekel: "Še dva meseca, ane?"user posted image Halo??? Pa mu povem, da še en teden... user posted image Včeraj pa me soseda vpraša, če še hodim v službo?! user posted image user posted image user posted image Ja, tri dni pred rokom sem hudo zavzeta za karkoli!user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 5832
12.3.2007 14:34:18   
Žabika
Takole jaz sem prišla domov. Kar hitro sem opravila. CTG nič posebnega, malo dogajanja, ampak prav nič resnega - no jaz pa sploh nisem nič čutila. G me je še vaginalno pogledala in rekla, da je stanje odprtosti še vedno isto, torej 1cm in da še malo počakamo. Je pa rekla, da maternični vrat zori in se krajša in da bom do konca tedna že cartali. Juhuhu!!!! Če ne samo od sebe, bodo pa sprožili, ker sem imela uradni rok po ZM 02.03., po UZ-ju (kar pa tudi ni sigurno) pa so ga prestavili na danes, tako da pravi, da ni kaj več čakat. V četrtek imam kontrolo, pa bomo videli!

Pojedla sem super kosilce, zdaj grem pa na sončka!

Od Erne pa še nič novega!

LP,
Ž.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5833
12.3.2007 14:43:25   
*sonchek*
Čestitke Tejči za korenjaka - huh, upam ,da si imela CR, ker drugače si zaslužiš kolajno za pogum!

Danes bi bil moj PDP - so me že zjutraj kar malo hormončki dajali, ko sem k sebi stiskala Aneja user posted image Zjutraj sva ga (spet!) vzela k sebi v posteljo in smo vsi trije zadrnjohali in možek je zamudil v službo user posted image
Drugače sva pa ravno s sprehoda - sva bila danes kar urco zunaj! Mali je čist navdušen nad vozičkom in divjo vožnjo (bolj se trese bolj gruli od navdušenja user posted image ). Zdaj je pa zaspal kot ubit - ga sploh ne bom budila za hranjenje, ker imam tako vsaj malo časa zase user posted image
Krčki ga še vedno mučijo. In danes sem mu jaz trapa dala kapljice proti krčem pred dojenjem, potem pa sem ga še previla in jasno me je mulc celo pokakal! Je tako prdkal, da je letelo od previjalne do postelje user posted image Tako sem morala še enkrat celega umit (ker je bil pokakan do vratu!), dat prat posteljnino in plenice, ker jih na dan polulamo in pokakamo nenormalno veliko... user posted image Hja, saj se bom počasi navadila, da ga moram pokrit, preden mu tlačim novo pleničko pod rito, ker vedno čaka do konca (da ga lepo umijem in oblečem), potem se pa tik, preden mu zamenjam pleničko, polula... user posted image

Nič, grem preverit kaj počne, ker je nekam sumljivo tiho... user posted image  

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5834
12.3.2007 15:13:10   
dskubin
Boni3 - iti v Rim = izraz, s katerim prikrito povemo, da je noseča ženska šla rodit, in da je, tako kot romarjev iz Rima, še nekaj časa ne bo nazaj user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 5835
12.3.2007 15:17:22   
vms
OJLA
Tinaaja še sem tu sam sem tako depresivna, da se mi ne da pisati vas samo berem.

Odprta 2 cm pa na CTG-ju ne pokaže popadkov čeprav jih jaz čutim ampak ni neke sile. Jutri imam ob 9 kontrolo, če bom še v enem kosu ker me zdaj že kako urico zvija pošteno. Pa bomo videli kaj bo do jutri ali pa šele jutri. Trebuh še komaj nosim saj me tako močno dol pritiska da bi najraje prosila, da mi sprožijo ker sploh ne morem hoditi.

Vidim, da ste ostale kar pridne.
VSEM NOVIM MAMICAM user posted image user posted image user posted image user posted image

Z Mooneve sva bili zmenjeni da greva skupaj pa me je prehitela.user posted image

No jaz se bom prepustila dogodkom pa bomo videli kaj bo.

Neposredna povezava do sporočila: 5836
12.3.2007 15:20:12   
draja
Punce najlepša hvala za tolažbo in pojasnila. Super ste user posted image user posted image . Mi je 1000-krat lažje, kot prej, ko sem sama v sebi premlevala vse to.

Ja Tinaaja zdaj se pa spomnim tvojega pritiska in panike, ki so jo zagnali okoli tega. Točno, vidiš, pa mi je takoj lažje, ker je bilo res vse skupaj verjetno tudi pri meni zaradi pregleda in napetosti, ali bom slišala srček od moje princeske ali ne. Še enkrat hvala ti.

Amy26 potem pa se v ponedeljek vidiva, če res katera ne rodi prej. Super. Pa pohvale, da si zapustila H&M brez nakupa - meni je to tudi uspelo zadnjič, pa mi je še zdaj žal user posted image user posted image user posted image .

Uuuuu Žabika zdaj pa res samo še odštevaš dneve, kmalu tudi ure. Enkrat te sončne dni torej stisneš k sebi svojo user posted image . Super. Vsa letala so v polni pripravljenosti na tvoj vzlet.

Dajadada tudi jaz upam, da ne boš noseča dočakala naslednjega pregleda, ampak prej odfrčiš v porodnišnico. Držim pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 5837
12.3.2007 16:50:55   
cv105
Živjo,
vms: tudi jaz sem čist depresivna. Čist brez volje, se mi ne da nobenga okrog sebe prenašat.
Tejči: ČESTITKE ZA FANTA IN POL!

Danes moj  user posted image  praznuje in me je kar strah, kdo vse se bo zvečer v hišo narisal. Bom mal zobe stisnla. Jutri imam pregled. CTG vsakič malo napreduje; pred 14 dnevi je kazal popadke okrog vrednosti 20, v petek med 25 in 32, jutri upam na kaj še bolj konkretnega. Sem že v petek mislila, da zdaj pa bo, pa se je sestra smejala, da ta pravi popadki dosežejo vrednost 120. Tudi prav.

Nekatere pišete, da morate otroka med CTG-jem budit, pa me zanima, zakaj. Saj CTG itak zazna srček, tudi, če dete spi?

Gibe štejem od 36. tedna dalje (jutri začnemo 40. teden); do zdaj jih je bilo 10 že do 9. ure dopoldne, zadnjih nekaj dni pa jih naštejemo šele tja proti tretji popoldne. Ko gremo zvečer spat, je pa kraval. Mi nihče ne verjame (razen zdravnice), da user posted image  reagira na zvok. Najljubši mu je user posted image  glas; ko pride domov, pokliče user posted image  po imenu in ta začne brcat 100/uro. Če ga pokličem jaz, ni takega učinka. Očitno že zdaj kujeta zaroto...user posted image

Imejte se lepo.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5838
12.3.2007 16:57:58   
sezam
tejčica - moj pritisk doma se lepo umirja user posted image . Torej je bil povišan res zaradi psihe, ker sem morala biti v P, doma pa Ana user posted image .
 user posted image     user posted image   user posted image   Čestitke za Korenjaka Vida  user posted image     user posted image   user posted image

*sonchek* - jaz sem tudi včeraj občutila, kako je, če te mali pokaka. Danes pa drgnem pulover, da kakec spravim ven user posted image

žabika - naš Žiga je še eno uro pred rojstvom ful brcal. ga je babica kar mirila user posted image , pa se ni kaj pustil. Tako, da to ni merilo, kdaj bo porod.

Pikca - ful zanimive sanje user posted image . kako ste se pa za vrstni red zmenile?

skačica - jaz sem mu dala dude, ker je drugače hotel skoz hotel bit priklopljen. Silit ga nisem mislila. Sem pa imela 2 s sabo - Aventovo (takoj plunil ven) in Nukovo (jo je sprejel user posted image )

dskubin - ko sem bila prvič v P, so tudi v LJ težili zaradi dude, sedaj pa ne več.

user posted image     user posted image   user posted image   MoonEve čestitke za princesko!! user posted image     user posted image   user posted image  

user posted image     user posted image   user posted image
Karina čestitke za Domna!!   user posted image     user posted image   user posted image

Da se še malo považim - rodila sem 1000 v LJ porodnišnici letos user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5839
12.3.2007 17:19:10   
slumpo
danes sem pa tudi jaz zjutraj videla neko čudno sluz na papirju ko sem šla na WC....pa sem mojo G klicala in ji povedala kaj se mi je danes zgodilo pa kaj se mi je dogajalo med vikendom in je rekla da bomo konec tega tedna že v troje...ampak jaz tega ne verjamem ....
namreč mam še 2 tedna do PDP pa tok stvari še za uredit pa ne vem še kaj ...no ja bi ga pa res rada že pestvala našega pikca.
v četrtek mam pregled in bomo videli kaj bo rekla....

sem se pa sedaj lotila mal slikce za nazaj rihtat...pa urejam albumček ki sem ga sama naredila za našo pikico oz knjigico z naslovom to sem jaz. mi tovrstne knjige niso bile všeč tiste kupljene pa sem se ga kar sama lotila.

skratka mi se igramo.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 5840
12.3.2007 17:21:44   
Tekica
Drage punce,

sem obupala, da bom v doglednem času prebrala 40 strani, ki jih je nastalo, odkar sem šla v P.

Mi smo danes ponoči spali še kar, priklopljen je pa tudi naš sonček skoraj celo uro.

Ven še nisva šla. Bova konec tedna malo pokukala na plano. Sonček je res krasen, toda sama še precej krvavim, pa ne bi rada tvegala.

Sicer je pa lepo. Našega korenjaka budim na tri ure, da je, sicer pa bi kar spal - no, ko je lačen, se pa tako zbudi, da se vsaka sirena skrije.

A imate prsne črpalke? In?

Lep pozdravček

Tekica

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 5841
12.3.2007 17:29:25   
Žabika
Pa jo imamo - današnjo mamico:

Ob 5h popoldan se nama je rodil Žiga največji sonček na svetu, težek 3340 g in velik 51 cm. Lp, Erna

Iskrene čestitke družinici!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 5842
12.3.2007 17:57:08   
VRTNICA30
čestitke srečni družinici za malega Žigatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA SMO DOČAKALI NAŠO PRINCESO NUŠO.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5843
12.3.2007 18:01:41   
TeDyBear
user posted image user posted image user posted image  čestitke za Žiga!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5844
12.3.2007 18:02:58   
Anonimen
Čestitke Erna! user posted image

cv105, tudi najin user posted image reagira na zvok. Sploh, če imam malo naglas muzikouser posted image , najbolj brca ko pa je kakšna harmonika vmes... in se mi vsi smejejo.

sezam, čestitke za 1000 otročička letos v Lj porodnišnici.user posted image

slumpo,  pa veš, da nas je še kar precej v vrsti pred teboj? user posted image No, mogoče pa boste res kmalu trije.

Tekica, lepo da si se javila. Drugače pa jaz imam prsno črpalko. Mi jo je podarila kolegica, ki jo ni nikoli rabila, ampak ker nikoli ne veš...

Žabika, kako pa kaj tebi kaže? Nič od nič?!

Lp, jjasna

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5845
12.3.2007 18:41:13   
tinaaja

user posted image user posted image user posted image   Erna, Cestitam!

user posted image
 Štorklja je marčevkam prinesla

user posted image 23.01. NMJ : Živa, 1010g, 38 cm in Neža, 2030g in 45 cm (pdp: 15.3.)
user posted image  09.02. Urla : Katja, 2610g, 48 cm (pdp: 1.3.)
user posted image  11.02. Majita : Ana, 2630g, 48cm (pdp: 12.3.)
user posted image    13.2. Sandra-10 : Patrik, 2200g, 45cm (pdp: 10.3.)
user posted image    21.02. *sonchek* : Anej, 2800g, 50cm (pdp: 12.3.)
user posted image   21.02. Magor : Mija, 3230g, 49cm (pdp: 7.3.)
user posted image    21.02. Zora : ?, 3270 g,  53 cm (pdp: 1.3.) 
user posted image   23.02. Force : Živa, 2840 g, 50 cm (pdp: 5.3.)
user posted image    24.02. Barči78 : Žan, 3780g, 51cm (pdp: 8.3.)
user posted image    25.02. malička : Sanja, 2350 g, 46 cm (pdp: 18.3.)
user posted image   26.02. Ela 80 : Ela, 2850 g, 50 cm (pdp: 8.3.)
user posted image    27.02. Thaiss : Matia, 3070g, 51cm (pdp: 7.3.)
user posted image    27.02. K_a_t_i : Žiga, 3320 g,  51 cm (pdp: 10.3.)
user posted image    28.02. Tekica : Klemen, 3200 g, 51 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    28.02. Sibil : Lukas, 3610 g,  54 cm (pdp: 9.3.)
user posted image    28.02. Kr_enamami : Maks, 3800 g,  52 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    02.03. TeDyBear : Jurij, 2680 g,  52 cm (pdp: 23.3.)
user posted image    03.03. Ksenjica78: Samo , ?g,  ?cm (pdp: 17.3.)
user posted image   04.03. freya : ?, ? g, ? cm (pdp: 2.3.)
user posted image    05.03. Klavdyk: ? , ?g,  ?cm (pdp: 12.3.)
user posted image   05.03. urskas: Vita, 3080 g, 51 cm (pdp: 8.3.)
user posted image    05.03. Sezam : Žiga, 3590 g,  53 cm (pdp: 3.3.)
user posted image    06.03. simonka: Jaka, 4165g,  53 cm (pdp: 7.3.) 
user posted image   07.03. m a j c i k a : Tija, 3280 g, 49 cm (pdp: 18.3.)
user posted image   08.03. Lejci : Ines, 2660 g, 49 cm (pdp: 6.3.)
user posted image   08.03. Encijan : Špela, 3300 g, 51 cm (pdp: 11.3.)
user posted image   08.03. vaihativa : Zoja, 3460 g, 52 cm (pdp: 10.3.)
user posted image    09.03. karina: Domen, 3220g, 48,5 cm (pdp: 8.3.)
user posted image   11.03. Mooneve: Lilu, 3300 g, 52 cm (pdp: 14.3.)
user posted image    12.03. tejčica: Vid, 4555 g, 57 cm (pdp: 10.3.)
user posted image    12.03. erna14: Žiga, 3340 g, 51 cm (pdp: 3.3.)

user posted image  user posted image user posted image  

STATISTIKA:

15 user posted image     in     17 user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5846
12.3.2007 18:43:08   
Anonimen
Erna cestitke za Žiga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Barči78
tudi meni so prisle kar solze v oci,ko sme prebrala tvojo porodno zgodbo. Jaz se ze vidim kako bom tulila od sreceuser posted image user posted image ....

pri nas drugace vs epo starem,samo kdaj pa kdaj,enkrat-dvakrat na dan imam bolecine podobne menstrualnim to pa je vse...Bomo videli kaj bo v sredo na ctgu pokazalo...

*sonchek* ko sem brala vaso kakalno storijo pa sem se prav ansmejala user posted image

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5847
12.3.2007 18:54:07   
draja
user posted image user posted image  Erna čestitke za sinčka user posted image user posted image

Tekica dobrodošla nazaj!!!

Jaz sem pa ravno reševala poplavo doma. Nama je začel puščati lijak v kuhinji, pa tega nisva opazila dokler ni že iz omare ven začela teči voda user posted image . Zdaj sem zmetala vse stvari iz omare ven, da se sušijo po kuhinji in obrisala omaro in tla, ostalo pa čaka mojega, ko pride iz službe.
Sem pa odspala ene dve urici na kavču in se precej bolje počutim. Zdaj se "silim" še z eno čokoladico, da po Tinaajinem nasvetu povročim sladkorni šok pri naši pupi, da me ornk zbrca in dokončno pomiri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5848
12.3.2007 19:01:52   
tinaaja
draja, moja milka po kosilu je delovala user posted image sam prehitro jo je zmanjkal user posted image zdaj pa spet malo pana nasa puna user posted image
jaz na primer pojem cokolado pred CTGjem,ker drugace me una babca prav dreza v trebuh, ce bebica miruje... cv105 - ctg ne zaznava gibanja otroka, zazna povisan utrip, kar je pokazatelj, da se je premikal, brcal.. otrocku se namrec utrip med gibanjem povisa in to je tisto, kar G vidi user posted image srcek se pa seveda zazna tudi ce spi user posted image , ampak je potem bitje enakomerno - sem zadnjic gnjavila z vprasanji babco, ki mi je delala ctg user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5849
12.3.2007 19:22:56   
draja
Tinaaja tudi naša se je zdaj po čokoladi malo zganila, pa spet zaspala. Je zgleda res bolj zaspanka te dni. No, ampak sem jo pa spet lepo in razločno čutila, tako da sem pomirjena. Pa ti kar še naprej gnjavi babce z vprašanji, da potem še z nami deliš svoje znanje user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  232 233 [234] 235 236   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  232 233 [234] 235 236   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?