|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  336 337 [338] 339 340   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
12.3.2007 10:37:52   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Amazona, kak je v Ikeji? Majo lepe garniture za teraso?

Hm...nisem bla pozorna..sem pa zadnjič videla v eni drugi trgovini super garniture samo nevem v kateri.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8426
12.3.2007 10:48:01   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

tasha, mi smo tut že 2 ritna kupčka podrli user posted image
drgač pa alpsko mleko, ki ga naj bi una dodajala malemu... men je rekla patronažna, da mleko po prvem letu in še to NE alpsko...
drgač je pa res hudo, če so otročki bolani... js mam pol kr slabo vest, ko gledam mojega zdravega fanta in sm vesela, da nism na njihovem mestu... kaj pa nej user posted image

papa!

Frrrr vem, da alpsko odsvetujejo, vendar ko so delali teste so ji pač povedali da naj poskusi z allernovo, v primeru, da ta ne bo odgovarjala, pa naj kar da alpsko 1,6user posted image , kaj naj, jaz samo poročam, kar so mi povedali, mala pa od takrat je zdrava kot riba - paziti pa mora na otroške bolezni, ki jih starejši bratec nosi iz vrtca user posted image  -ni kaj, važno da je zdaj vse v redu z prehranjevanjemuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8427
12.3.2007 10:51:48   
tasha23
Pa še nekaj slikic:

najlepši nasmeh: user posted image

saj jaz bi še kaj povedal: user posted image

moja trenutna najljubša poza:user posted image

v džungli: user posted image

nova igralnica: user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 8428
12.3.2007 11:31:02   
moci
tasha, luštne slikice, gael pa ful lepo noge opazi. mi se pa tega šele učimo, pa jo bolj malo zanimajouser posted image
midve nisva šli k zdravniku, ker zoja tukaj vriska. potem pa ne morem zdravnici razložit, da je cel vikend jokala, aneuser posted image . me ne jemlje resnouser posted image

skoz okno pa ne smem gledatuser posted image

muki, jaz bom danes tipkala, da bo do večera dost zate za bratuser posted image
jaz lahko, druge pa koj venuser posted image
a še katera ne gre? da se bom tolažilauser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 8429
12.3.2007 11:37:55   
moci
vidim da nekam veliko ponoči spite
pri nas pa takole:user posted image
mene pa sama fovšarijauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8430
12.3.2007 12:52:02   
štorkljica
Moci a si že ugotovila na kaj je Zoja alergična? Zakaj pa je cel vikend jokala? Nevem če si pisala že o tem, sem mogoče zgrešila...  A drugače je pa boljše, glede pikic po celem telesu? Je mela tudi vročino, pa nekaj sem ujela, da je bla zatečena...?
Joj bogica, res upam da je že boljeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8431
12.3.2007 13:10:20   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Moci a si že ugotovila na kaj je Zoja alergična?
ne. zgleda da na cvetni prah pa še n nekajuser posted image
Zakaj pa je cel vikend jokala?
ker jo srb in se slabo počuti
Nevem če si pisala že o tem, sem mogoče zgrešila...  A drugače je pa boljše, glede pikic po celem telesu?
pikasta je samo malo po trebuščku, druač so pa zdaj bolj rdeči madeži večinoma po obrazu, pod vratom, za ušesi, v kožnih gubah
Je mela tudi vročino, pa nekaj sem ujela, da je bla zatečena...?
vročne ne -37,2, kot vem to še ni vročina. zatečena - pod učkami, če ne gremo ven pa ne več
Joj bogica, res upam da je že boljeuser posted image

hvala

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8432
12.3.2007 13:11:25   
moci
aja, čau
a je vam tudi zdravnik rekel da male sploh ne gleda, samo staršeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8433
12.3.2007 13:12:56   
moci
zdej pa lahko še sedim, je zoja našla novo igračo - mojo rdečo trenerko. no imam na ritiuser posted image (trenerko, ne zojouser posted image ), ona je pa na tleh v stolčku in se z njo pogovarja in jo vlečeuser posted image
sam da je mal vesela, pa je mami tud vesela

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8434
12.3.2007 13:15:42   
altati

Kje pa je Altati? Ponavadi zvečer še kaj kolovrati po RR.

Altati se je posvečala možuuser posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8435
12.3.2007 13:17:55   
štorkljica
A se je torej sezona cvetnega prahu že začelauser posted image  Mate pol se moram počasi pripravit...sem nareč alergična na to ko cveti jesen (drevo in ne letni časuser posted image ). Mislim, da cveti od sredine marca do konca maja, ali pa je bila lansko leto za to kriva nosečnost. Jaz namreč nikoli nisem bla alergična na cvetni prah (prej na vse drugo), sem pa lansko leto mela hude alergije (kihanje, srbečica, solzenje oči) prav v času ko je cvetel jesen.
Jaz sem tudi drugače že cel dan v hiši, nonstop nekaj delamo...ati odtok, jaz sesam in pucam, Ajda pa v glavnem spi in papca!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8436
12.3.2007 13:35:04   
tasha23
Evo mene spet tu.

Že nekaj časa se spravljam križce šivat: meter od Winnie the pooh pa se mi ne da.
Gael je spet zaspal in komaj čakam, da se zbudi in da gremo malo ven.

Vem,da 37 ni ne vem kakšna vročina, če pa je konstantna in je zraven prehlad, pa je potrebno biti pozoren, da ni kakšna pljučnica.

Punce a ste zasledila na poročilih, da se bo spet ohladilo in bo namesto pomladi spet zima????user posted image

VPRAŠANJE:  kaj je katera opazila, da vaš dojenček prekriža noge? Gael ima neko foro, ko leži na hrbtu, da prekriža nogice in jih brusi ko muha, ne vem kaj ga to muči???!!!!

Sicer pa je zelo smešen ko iz pašenja kravic se za nekaj sekund (vedno dlje) dvigna na rokice, jih stegne in steguje vrat, da bi videl kaj več, nato pa omaha in pade dol, ter se smeje... dokler se ne naveliča in se ve da začne trma user posted image

Izkorišča pa vsako stvar, da se lahko prime in dviguje v sedeči položaj, nato pa omaha in se spusti nazaj...
Ko mu damo flaško pa odriva naše prste in drži sam, vendar je flaška preširoka in čez čas omaha in moremo mi ponovno primit, ker če ne se ves polije.

Med uvajanjem mu moram dajati še njemu svojo žlico in se potem zamoti in igra nekaj minut in je sam (s prazno žličko)user posted image user posted image user posted image

Je pa včeraj moj izjavil eno zabavno: Gael je na uro spil od 120 - 150 (2X celo 180 ml) in moj, ki mu ni bilo več jasno kam to da ( ne pozabit, da nimamo še 6 kg), ga dvigne in obrača ter izjavi:'' Kje pa ti puščaš, da si tako lačen in se ne moraš nasitit??!!!!''' user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8437
12.3.2007 13:39:25   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Včeraj nismo bili nikjer ker je tukaj pihala burja in Gael je imel 37 vročine, jaz pa vsa taka user posted image user posted image , danes pa sem že velikooooooo boljša

Tasha, temperatura 37 za malega otroka ni vročina! To je normalno!

druga pa, na srečo je hčerka samo malo prehlajena ( od začetka pa imela hudo alergijo na mamino mleko in več vrst adaptiranega mleka, nato so poskusili z Allernovo in alpskim mlekom, zdaj pa ne mara več vleka in je že skoraj vse - navodila dobila iz bolnice - mala pa praznuje z Gaelom. - bili so skoraj mesec dni v pediatrični kliniki v LJ user posted image

Tasha, brez zamere, ampak to da so v bolnici dali navodila naj otrok ob alergiji na mleko pije alpsko mleko in naj zdaj je že skoraj vse je pa za lase privlečeno....Lahko da ti je kolegica to rekla, ampak je pa definitivno čista laž.

Aja pa še ena novica:  po zadnjem se na obali obdarujejo dojenčki - novorojnčki in sicer občina Koper podari 400€, bolnica - porodnišnica Izola pa 500€ vsakemu, ki se rodi tu user posted image user posted image user posted image  - glede na moje izkušnje sem se vprašala, če je to kakšna vrsta odškodnine, ki jo apriori obljubijo pacientkam, da se ne bodo preveč pritoževale čez porodnišnico.... sicer pa to zveni kot nekakšno podkupovanje, saj ne vem kje bodo dobili denar, če je bolnica v stečaju?????

Občine v veliko primerov obdarujejo (tudi Kranjska), to da pa bolnica podari???? Kdo pa iz bolnice? ker bolnica se financira iz našega denarjauser posted image ...Kvečjemu če imajo kakšnega donatorja!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 8438
12.3.2007 13:47:33   
altati
Jaz tukaj, bila zunaj, zdajle moram sinka nesti spat!
Tio poslala v Kranjsko Goro na zimovanje z vrtec. Tari ravno gledam domačo nalogo.
Skuhala eno čorbo iz zelenjave, ješprena, fižola, krompirja itd...ala ričet brez mesa.
Zunaj je pomlad, jaz sem pa zaljubljena.
Sem vas brala, se greste kopat, jaz pa ne....ker se ne smem,
Moj najdražji soprog in najmlajši otrok pa pričneta s kopanjem 2.aprila v Kranju-plavanje dojenčkov.
Kaj naj vam še napišem-aja, hujšati bi morala, pa se mi ne da...včeraj sem pojedla cel pladenj višnjevega štrudla...grozna semuser posted image ..
Babe, mejte se, čao, čao........user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8439
12.3.2007 13:53:15   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

aja, čau
a je vam tudi zdravnik rekel da male sploh ne gleda, samo staršeuser posted image

?????????????? DAŠ PODNAPISE?
Eno podobno izjavo sem sicer dobila od pokojnega homeopata Hribernika, ki je zdravil mene in hotel videti in slišati mojega možauser posted image ...vsa stvar je potem v končni fazi izpadla kot sex terapijauser posted image user posted image user posted image ......

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8440
12.3.2007 13:55:09   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Altati, nekam skromna si zadnje dni. Piši ljubica, piši.user posted image

Ljubezen dela čudeže...celo Altati utihne.....ampak ne za dolgouser posted image ...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8441
12.3.2007 14:14:02   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Včeraj nismo bili nikjer ker je tukaj pihala burja in Gael je imel 37 vročine, jaz pa vsa taka user posted image user posted image , danes pa sem že velikooooooo boljša

druga pa, na srečo je hčerka samo malo prehlajena ( od začetka pa imela hudo alergijo na mamino mleko in več vrst adaptiranega mleka, nato so poskusili z Allernovo in alpskim mlekom, zdaj pa ne mara več vleka in je že skoraj vse - navodila dobila iz bolnice - mala pa praznuje z Gaelom. - bili so skoraj mesec dni v pediatrični kliniki v LJ user posted image

Tasha, brez zamere, ampak to da so v bolnici dali navodila naj otrok ob alergiji na mleko pije alpsko mleko in naj zdaj je že skoraj vse je pa za lase privlečeno....Lahko da ti je kolegica to rekla, ampak je pa definitivno čista laž.

Aja pa še ena novica:  po zadnjem se na obali obdarujejo dojenčki - novorojnčki in sicer občina Koper podari 400€, bolnica - porodnišnica Izola pa 500€ vsakemu, ki se rodi tu user posted image user posted image user posted image  - glede na moje izkušnje sem se vprašala, če je to kakšna vrsta odškodnine, ki jo apriori obljubijo pacientkam, da se ne bodo preveč pritoževale čez porodnišnico.... sicer pa to zveni kot nekakšno podkupovanje, saj ne vem kje bodo dobili denar, če je bolnica v stečaju?????

Občine v veliko primerov obdarujejo (tudi Kranjska), to da pa bolnica podari???? Kdo pa iz bolnice? ker bolnica se financira iz našega denarjauser posted image ...Kvečjemu če imajo kakšnega donatorja! ja nov župan....

Vse lepo in prav, sam imam občtek, da ti nisem preveč simpa, saj ni nujno, da me vsi imajo radi, vedar, da me vedno opozarjaš - me spominjaš na mojo mamo user posted image , ko mi vedno ''svetuje'' ... Saj ne bom več nič napisala, ker očitno samo neumosti kvasim in je boljš, da sem tiho!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8442
12.3.2007 14:31:09   
lucika
pravkam pospravljam perilo...mi je ze kolegica to pravila, nisem verjela... da mleko ful mastno postane. in res: ko me mali pobruha, pa tud ce takoj naspricam z odstranjevalcem madezev....ostanejo mastni fleki. pol se pa sekiram, ko se mi zdi da ne poje dosti. kolicinsko mogoce ne, ampak mleko pa tud ni vec, smetana, ce ne ze maslo:)

tasha, tole da se sekiras, kaj si o tvojih cimrah mislijo, je pa zdaj tazadnje. saj ni bila kritika na tebe ,ampak na njo. saj ti si samo povedala...za bolnico pa skor ne more bit res, da talajo denar. men pa ze ta mesec dve poloznici poslali, ce bi kaj darovala. medtem ko bi na pediatricno kliniko dajali steklene fasade, poslikane z umetninami..kreteni, bom jaz darovala ciganom! navadno bajto naj naredijo, pa masinerijo not; ne pa steklenih fasad, pa se za opremo zmanjka. kar so fehtali 20 let. uvavvvvv, tule pa dobim jaz zolcni napad!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 8443
12.3.2007 14:42:29   
@lina

Mi imamo naslednji mesec že vpise user posted image . Boste dale otroke v vrtec, ko greste v službo ali bodo pri varuškah? Jaz bom Ivo vpisala, mogoče pa bo moja mama do takrat že doma, ker gre v penzijo, pa bi jo lahko čez zimo počuvala, da bi šla šele spomladi.

Mi bomo tudi imeli že vpise, nekaj so mi sodelavke omenile, da mogoče že ta mesec, običajno pa so bili aprila.  Jaz bom Matjaža vpisala, potem pa ko bo čas za dokončno odločitev, bom pa še stuhtala.... Pa saj imam tam veze user posted image  
Namreč, taščo imam sedaj doma in ona na vsak način navija, da bi tamalga dobila v čuvanje. Midva sva se pa odločila še preden sva imela otroke, da babi servis ne bova imela za vsakodnevno varstvo. Saj starši ti nikoli ne odrečejo varstva, plačila nočejo, je pa to vsakodnevna obveza in je potrebno tudi odrekanje z njihove strani za svoje aktivnosti in obveze... Občasno pa seveda izkoristiva babi servis... Ne vem, no... Sedaj edino tuhtam zato, ker mi je resnično hudo dati Matjaža še ne 11-mesečnega v vrtec, pa še pred zimo.
Ko sem šla v službo, se je Jure čuval 4 mesece pri svakinji, ki je bila takrat brez službe in je imela svojo tamalo tudi doma, jaz pa vrtca sredi leta nisem dobila... Tako je šel v vrtec s 16 meseci in je tudi imel srečo z vzgojiteljicami, še danes gre ves navdušen v vrtec. Kako sta ga danes objemala dva njegova prijatelja v garderobi, ko je prišel po 10 dneh spet v vrtec user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8444
12.3.2007 14:42:49   
altati

Občine v veliko primerov obdarujejo (tudi Kranjska), to da pa bolnica podari???? Kdo pa iz bolnice? ker bolnica se financira iz našega denarjauser posted image ...Kvečjemu če imajo kakšnega donatorja! ja nov župan....

Vse lepo in prav, sam imam občtek, da ti nisem preveč simpa, saj ni nujno, da me vsi imajo radi, vedar, da me vedno opozarjaš - me spominjaš na mojo mamo user posted image , ko mi vedno ''svetuje'' ... Saj ne bom več nič napisala, ker očitno samo neumosti kvasim in je boljš, da sem tiho!

Tasha, saj ne gre za simpatičnost ali nesimpatičnost. Res ne! Samo, če nekdo napiše stvari, za katere vem, da absolutno ne držijo, enostavno moram replicirati! Ne morem mimo, žal! Pa čeprav bi včasih rada in se naredila kot da ne vidim in ne vem...Ti pa kar piši! Mirne duše....ampak ne verjemi vsakomur vsega, raje se sama prej prepričaj in izobrazi o določenih zadevah. Tu mislim npr.varianto o alpskem mleku 4 mesečnikom (ko  vse vemo, da pediatri odsvetujejo alpsko mleko do dopolnjenega 1.leta)  ali pa npr. uvajanje goste hrane po knjigi iz pred cca 25 let... Pa brez zamere!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 8445
12.3.2007 14:45:19   
@lina

Sicer pa vprašanje za tiste, ki ste imele CR: kaj ve ste morale se vrnit v bolnico na odvzem šivov? Mene so zašili s takim cvernom, ki se sam počasi razgradi in sem v roku enega meseca bila rešena vsega, mogoče še prej. Sem pa zasledila, da nekatere morajo na odvzem šivovuser posted image

Ne prvič ne sedaj se nisem vračala za odvzm šivov... obakrat so mi jih odstranili 5. dan v porodnišnici, preden sem šla domov - začetni in končni šivček na zunanji strani, ostali se (vsaj upam, da so seuser posted image ) sami razgradijo...

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 8446
12.3.2007 14:46:25   
moci

aja, čau

Eno podobno izjavo sem sicer dobila od pokojnega homeopata Hribernika, ki je zdravil mene in hotel videti in slišati mojega možauser posted image ...vsa stvar je potem v končni fazi izpadla kot sex terapijauser posted image user posted image user posted image ......

ja, podnapisi, vprašanje je bilo namenjeno ajiuser posted image user posted image user posted image

sex terapija - zanimivouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8447
12.3.2007 14:48:10   
altati
@lina-super slikice, samo vrat me malo boliuser posted image ...drugače je pa videti, da ste se imeli lepo...aja, pa fejst atiuser posted image ....

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 8448
12.3.2007 14:48:53   
altati

aja, čau

ja, podnapisi, vprašanje je bilo namenjeno ajiuser posted image user posted image user posted image

sorry! se opravičujem! sem očitno zgrešila!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8449
12.3.2007 14:56:04   
@lina

@lina-super slikice, samo vrat me malo boliuser posted image ...drugače je pa videti, da ste se imeli lepo...aja, pa fejst atiuser posted image ....

OK, OK, se bom morala še navadit nalagat slikce gor tako, da jih prej obrnem, sicer me boste še tožile za povzročanje vratnih bolečin user posted image user posted image  

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  336 337 [338] 339 340   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  336 337 [338] 339 340   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?