|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  335 336 [337] 338 339   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
12.3.2007 7:31:56   
Arabela
Dobro jutro!

Tudi pri nas že sije sonček....
Včeraj smo se tudi mi potepali, šli h kolegom na vikend potem pa malce hodit... smo bili tam od 13ih do 18ih, pa se je mala 1x na hitrco podojila ostalo pa bila pridna ko angelček... seveda ko pa je bila ves čas pri mamici v naročju ali kenguruju...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8401
12.3.2007 7:50:11   
muki1
Dobro jutro še iz Prekmurja. Pri nas je že krasen sonček, tudi mi smo imeli mirno noč. Budili smo se, ampak menda ne kaj preveč, se itak ne spomnim, za enkrat vem..... zdaj pa še spi, Neža pa je šla v vrtec. Ponavadi ni sile, gre šele nekaj minut pred osmo, da je ob  8.00 tam, ker takrat zajtrkujejo, danes pa je že tečkala ...kdaj grem? kdaj grem...? pa je šla prej. Sem prav vesela, da tako rada gre v vrtec, seveda sta temu zaslužni prekrasni vzgojiteljici, ki ju Neža obožuje, mami pa tudi user posted image . Vem, da v nekaterih vrtcih imajo probleme z vzgojiteljicami, ampak Neža je res imela srečo do zdaj user posted image . Vprašanje, koga bo dobila Iva. Mi imamo naslednji mesec že vpise user posted image . Boste dale otroke v vrtec, ko greste v službo ali bodo pri varuškah? Jaz bom Ivo vpisala, mogoče pa bo moja mama do takrat že doma, ker gre v penzijo, pa bi jo lahko čez zimo počuvala, da bi šla šele spomladi.

Frrrr, lepe fotke, Jašu (a sem prav sklanjala?) se prav vidi, da je na drugi fotki en mesec starejši user posted image . Ej, pozabila sem ti povedati, kakšen luštkan otročiček si bila, ni čudno, da je Jaša tak fejst dedec. Res si bila pupa in pol user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8402
12.3.2007 7:55:49   
altati
nisem vas brala, samo javim se!
jaz žal danes ne morem na Bled, imava s Taro že zgodaj popoldne ene opravke...jutri, pojutrišnjem, bi pa lahko....
se javim!
čao!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8403
12.3.2007 7:57:20   
muki1
Joj, Arabela, Katarina bo že pol leta starauser posted image ....kaj si ti nor...kak to leti.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8404
12.3.2007 8:00:27   
gaya

Jutro
user posted image

se pozna da so ble pr nas cel vikend žurke, sva z malo šele vstali user posted image .
Prebirala sem vas skoz redno, da me ne bi danes kap tresnila. Muki1 hvala da si me vsaj mal pogrešala user posted image , Gaja je zdrava ko ribica, meni sicer neki hoče spet grlo nagajat, pa se ne dam user posted image .

KAJ DANES S SPREHODOM NA BLEDU????? Midve bova šli, ker je tko lepooo vreme, tko da altati, Pikabu, Clody,... če se zmenite me prosim pomesigirajteuser posted image .

E ravn dobila msg od altati, ona ne more na Bled. user posted image  Nč hudga, cel teden je lepo vreme.

Ne ljubi se mi prav tipkat, mislim, da me lenoritis napada.

Čestitke vsem 5 mesečkom in mamicam. Jst grem mal animirat mojo princeskopol pa ven user posted image . Imejte lep dan s sončkom obsijanuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8405
12.3.2007 8:36:04   
beki24
jutro!

pri nas tudi sonček, ampak je pa mrzlo!!!

Tinkara je lepo spala, jedli sva samo ob dveh- potem sem se pa jst zbudila že ob 6.30- naspanauser posted image  No sej zdej že za mano prihaja, Tinkara pa že spi!!user posted image

Danes se bova šle mal z vozičkom sprehajat!

Pikabu- predolg napisuser posted image , kakšen je potem mojuser posted image

Jst bom v nedeljo, če bova šli plavat, vzela karto za 2 uri, ker prvič sploh ne sme biti več kot 15 minut v vodi- torej se prideva samo namočituser posted image  in pokazat oblineuser posted image - ki pa jih ne smete gledat- no vsaj mojih neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 8406
12.3.2007 8:50:21   
moci
dobro jutro,
same mamljive debate pa nič za naju...  plavanje, bled...
no, plavat nebi šla, ker imam alergijo na sebe v kopalkahuser posted image zoje pa itak ne upam dat v bazen.

moje user posted image je danes malo bolje, smeje se in ne joka kar naprej, pa očke niso več otečene. me pa kar srce boli, ko vidim kako lepo je zunajuser posted image
no, samo še danes in jutri, potem računam na izboljšanje...
če tole ne bo pomagalo je naslednja postaja homeopatija. na moderno medicino ne računam, čeprav bova vseeno šli k alergologu. ampak z vidika moderne medicine so takšne bolezni neozdravljive.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8407
12.3.2007 8:51:27   
moci
čestitke in opravičilo za zanemarjanje vsem praznovalcem in praznovalkamuser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8408
12.3.2007 8:57:11   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Beki, najprej sem imela ful dolgega, je prišel čez cel ekran, pa imava velikega, potem sem pa raje napis skrajšala in dala samo imena.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8409
12.3.2007 9:00:32   
Pikabu
Jst bom v nedeljo, če bova šli plavat, vzela karto za 2 uri, ker prvič sploh ne sme biti več kot 15 minut v vodi- torej se prideva samo namočituser posted image in pokazat oblineuser posted image - ki pa jih ne smete gledat- no vsaj mojih neuser posted image user posted image user posted image

Pri nas Ema tudi kasneje, ko je bila že navajena, ni zdržala več kot tri ure. Se nismo ves čas kopali. Vmes smo šli jest, se malo spočit na brisače, pa nazaj v vodo. Za Maksa bo pa tudi zdaj prvič. Mi bomo videli, verjetno bomo šli večkrat po 15 minut v vodo, bova videla, kako mu bo všeč, dlje od treh ur pa tudi ne bomo na celem kompleksu. Aja, če bo uspelo, ga bom dala spat na ležalnike vmes, pa potem spet malo nazaj v vodo. Se bomo čisto prilagajali, kot bo on hotel.

Kar se pa oblin tiče, da me ne bo katera vprašala, če sem noseča. Nisem!!!! user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8410
12.3.2007 9:00:34   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Beki, najprej sem imela ful dolgega, je prišel čez cel ekran, pa imava velikega, potem sem pa raje napis skrajšala in dala samo imena.

AHAuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8411
12.3.2007 9:03:13   
mis
Pikabu tale o "dolgem "čez cel ekran je tudi za v knjigo.user posted image

Dobro jutro tudi od naju s Tino! Za nami lepa noč, samo ne vem zakaj spet zjutraj tako rogovili. Jedla je ob 2h, 5h, potem pa pol šestih, šestih, še pred sedmo pa je bila budna. V bistvu budna od 5huser posted image  Zvečer bi jo dala mal kasnej spat, pa j eob 20h koma. Čez dan premalo ur spi, zvečer ma eno dolgo rundo pred spanjem, pol pa ob pol devetih zaspi v posteljici. Kakšna ideja kako naj jo pripravim do tega, da ne bo spala 2 uri zvečer, pa da bi zjutraj ti dve uri notr prinesla. Ker ob 5h je pa huda. Samo čez dan pa ne spi veliko. Noče. Se hitro zbudi... Pol pa od 18h-20h nekje spi, pa spet okoli 21h. Kakšna ideja?

Muki, frrrr, @lina lušni ste vsi!

Maxica, tale vaš župnik... jaz ga ne bi tam krstila. Kaj pa vem. Ali pa skozi eno uho noter in skozi drugo ven, pa krstit, pa bo mir.user posted image

Pikabu, vi ste pa do zjutraj spali brez dojenja?user posted image  A boš že pri 5,5 meseca začela uvajat GH?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8412
12.3.2007 9:03:37   
Pikabu
Zdaj pa midva počasi greva. Me prav zanima, kako bo kaj.

Na Bled potem ne bova šla, moram poklicat moža, da se zmeniva, kdo in kdaj gre po Emo. Mogoče bova z Maksom šla malo tu na sprehod, ali pa domov, pa se v primeru njegovega spanja lotim pospravljanja, da naredim še vse tisto, kar mi v soboto ni zneslo. Bomo videli.

Uživajte.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8413
12.3.2007 9:06:15   
mis
Midve s Tino pa začneva 2. aprila plavanje. V Dolenjskih toplicah imamo. Kar blizu. Obroče dobijo tam. Dejte mi povedat, a se ga pol tud splača imet za individualno kopanje? Sem že gledala za naročit, pa se še nisem odločila. Bom videla kako bo zgledalo, pa se bom pol odločila.

Danes pa pridejo moji starši na obisk, tako da se verjetno javim šele zvečer.

Pikabu, ti kar vozičkaj po cepljenju. Mi smo se...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 8414
12.3.2007 9:08:03   
Pikabu
Imam še pet minut.

Mis, zdaj sem šla še enkrat prebrati tisto o "dolgem". user posted image user posted image user posted image Joj, joj, prej me ni na nič asociiralo. user posted image user posted image user posted image

Ja, danes je res spal brez nočnega dojenja, niti dude ni bilo treba, nič. Pravi luksuz. Upam, da mu to pride v navado.

Glede GH, ja, nam je pediatrinja rekla, naj pri 5,5 začnemo z uvajanjem, pri 6 pa zamenjamo obrok. Danes jo bom natančno vse še enkrat vprašala, potem bomo pa videli. Če bo takole lepo vreme, se zna zgoditi, da tudi ne bom in bomo zamaknili, ker bomo tak čas še zunaj.

Zdaj pa res grem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 8415
12.3.2007 9:12:05   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: mis
Midve s Tino pa začneva 2. aprila plavanje. V Dolenjskih toplicah imamo. Kar blizu. Obroče dobijo tam. Dejte mi povedat, a se ga pol tud splača imet za individualno kopanje? Sem že gledala za naročit, pa se še nisem odločila. Bom videla kako bo zgledalo, pa se bom pol odločila.

Odvisno, koliko se boste hodili še sami kopat. Mi smo se in se bomo zelo veliko, tako da nam pride prav. Tudi na morju smo imeli tega in je bilo super. Je pa tako, da baje nekateri otroci, ko shodijo, nočejo biti več noter. Pri nas ni bilo teh problemov, je Ema bolj ziheraš in je tudi v nizki vodi raje z njim hodila po bazenu, se je počutila bolj varno, tako da pri nas je res bil veliko uporabljen.

Zdaj pa res grem. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 8416
12.3.2007 9:37:48   
lucika
pozdravcek od ene naspane. sem padla vceraj v posteljo ze ob devetih..pa je bil pravi luksuz spat do dveh, ko smo prvic jedli. potem ima pa tudi ritem na dve uri. pa ze ne vem vec ,ali je zejen, ali je lacen, ali pa bi se samo malo pocrkljal. ker tadrugo rundo kar nekaj drema zraven. trikrat potegne, pa ne , pa spet mal, ciiist narahlo. jaz sem pa tudi taka, da napol spim, potem se pa samo enkrat zavem, pa ima zizo zunaj, pa spi. vragec mali, ampak prej je pa drenje tako, da verjetno cel blok zbudi.
vceraj smo sli ven na kosilo. je lepo spal v jajcki. dokler nisem vilice v roke prijela. potem pa spet sirena. prav pokapiral je ze, kako se naj joce, ko bi kaj rad, da cimprej dobi. tako hrescanje ima vmes, pa tak glasno, da mi grejo lasje pokonci. potem smo ga malo nosili, pa ni bilo tak zanimivo. jaz sem samo mislil, da je skoda da nismo na soncku....ja, tam je pol bilo ok...
smo pa sli se do enega jezera, pa sva sli s tasco pes z vozickom. po gozdni poti. pa je bilo nekje vmes vse ozko in razmoceno, v glavnem drek za zagreznit. pa tiscima vozek, pa obracama, pa skacema cez grabne, pa vozek po luftu nosima...mali pa zacne vriskat in se nagalas smejat! pol smo se pa vsi trije rezali ko nori, neverjetno.

zdaj sem ga oblekla in spakirala v vozek. pa nam ravno lift popravlajo. pa nazaj not..pa sem odprla okno. malo je teckal, pa sem ga vozila sem in tja. pa grem preverit lift, dela. zagrabim vozek, mali spi. pol me pa presine: ja, mam, uzivaj zdaj, ven idi pol ko bo bedel. halo. ja, mam prav. pa sem priskakljala na rr...

drugace pa je zdaj pogruntal obrat iz hrbta na trebuh v enem poskusu. samo vrze se, pa je zasukan. amo mu ne pase. zacne pokasljevati, pa jamrati, pa tak. in imam spet pred sabo pediatra, ki se mu zdi nas malo prevec trd v ramenih...o tem sem pa enkrat brala, da jim ful ne pase, ce so na trebuscku, ker jim vlece rame nazaj...bu, zdaj mi je kr hudo, ko ga poslusam, pa studiram, da ga boli. samo ce bi ga, se verjetno ne bi obracal, al ja?
je pa faca, zjutraj ga dojim leze, pa se zdaj kar sam na bok zasuka, pa pticek ze kljuncek odpira, da bi jedu. vsak dan je lepsi, res...

ok, samo pozdravit sem vas hotela, pa me je kr mal zaneslo....

aja, evik, daj mene ne lektorirat, no. ker se lahko kar odjavim iz rr. meni misli prehitro šibajo, da bi jih lahko še z slovnico usklajevala. pa saj če se fejst potrudim bi šlo, samo pol ni več pravega veselja:)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8417
12.3.2007 9:39:34   
naja78
jutro čveke.
enostavno ni bilo časa za raport.
Lan je priden fant.se spomnite ko sem pisala,da slabo je....user posted image  no tu in tam popije po flaši 180ml,največkrat pa ne.user posted image saj se ne sekeram,samo sprašujem se kako po 4 urah ni lačen,včasih mine še več.....upam,da ni kaj narobe saj med hranjenjem kar rata nervozen.....user posted image user posted image user posted image
se pa mu je izpoblikoval 1 ritem.vstanemo okol 7 zjutraj se pocrkljamo,preoblečemo in umijemo,pojemo,se igramo,in potem mrkne počivat za 45 min.čez dopoldan se navadno potepava.zdaj drži v avtu že cca 20 min.user posted image vsaj to......in v vozičku je tudi malo bolje......user posted image ,potem spi od 12.30,pa tam okol 15 se zbudi.in ta čas jaz lepo vse nardim,še spat utegnem z njim.user posted image user posted image
popoldne jo spet po hranjenju mahneva na kak obisk ali vsaj pol urni sprehod,odvisno kolk zdrži.pa spet počiva pol urice in ob 21 spat.
danes je prvič ustal ob 4.30,sem čist...user posted image ne vem ,kaj mu je blo......

se pa greva danes menit za privat varstvo blizu doma.jaz ga bom dala do 3 leta čuvat na dom,kjer gospa čuva še 2 fantka.tam jejo,spijo,gredo ven in se igrajo,se ukvarjajo z njimi.zelo pohvalno in upam da je res tako.mislim da je za plačat okol 250eur.user posted image šmoren ne....ampak za naše user posted image vse.

punce jest mam grozen apetit,.......ve verjetno vse hujšate,jaz pa hajam..................user posted image user posted image zdej pa mam tistih -20kg....

plavanje:zelo bi rada hodila,pa mi je pediatrinja odsvetovala...baje zarad higiene.......no bomo vidli,jaz sem se odločila da bom šla z Lanom ko bo malo starejši,ko bom že bolj hrust....user posted image saj posvoje ima pediatrinja prav.

zdaj pa šibam še kej prebrat....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8418
12.3.2007 9:40:55   
tasha23
Jutro,
pri nas spet sonce... oblačno bo še nekaj časa, vendar se ne bom dala!!!!!!

Gael zanje čase ponovno podira rekorde in upam, da tako ostane: od 20.30 - 7.30 brez zbujanja ponočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj po dojenju - zjutraj, zahteva še dodatnih 180 ml dodatka in sicer: 120 ml, pavza kakanje in po previjanju še 60 ml user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj se igra v posteljici in vriska od veselja .

Včeraj nismo bili nikjer ker je tukaj pihala burja in Gael je imel 37 vročine, jaz pa vsa taka user posted image user posted image , danes pa sem že velikooooooo boljša

Hvala za podporo...ta teden bomo vidli, če se naši problemi lahko rešijo ali se bo še bolj zakompliciralo user posted image
Beki Tinkara je prava cartica...
Moci upam, da je bolje in je Zoja bolljša.

Sicer pa punce lahko sem samo vesela, da smo zdravi, ta vikend sem poklicala punce s katerimi sem bila v sobi v porodnišnici in imata obe probleme:
ena je v pediatrični kliniki in ima sinčka (nekaj uric mlajšega od Gaela) na kisiku - vnetje plučk user posted image user posted image user posted image
druga pa, na srečo je hčerka samo malo prehlajena ( od začetka pa imela hudo alergijo na mamino mleko in več vrst adaptiranega mleka, nato so poskusili z Allernovo in alpskim mlekom, zdaj pa ne mara več vleka in je že skoraj vse - navodila dobila iz bolnice - mala pa praznuje z Gaelom. - bili so skoraj mesec dni v pediatrični kliniki v LJ user posted image

Sicer pa vprašanje za tiste, ki ste imele CR: kaj ve ste morale se vrnit v bolnico na odvzem šivov? Mene so zašili s takim cvernom, ki se sam počasi razgradi in sem v roku enega meseca bila rešena vsega, mogoče še prej. Sem pa zasledila, da nekatere morajo na odvzem šivovuser posted image

Aja pa še ena novica:  po zadnjem se na obali obdarujejo dojenčki - novorojnčki in sicer občina Koper podari 400€, bolnica - porodnišnica Izola pa 500€ vsakemu, ki se rodi tu user posted image user posted image user posted image  - glede na moje izkušnje sem se vprašala, če je to kakšna vrsta odškodnine, ki jo apriori obljubijo pacientkam, da se ne bodo preveč pritoževale čez porodnišnico.... sicer pa to zveni kot nekakšno podkupovanje, saj ne vem kje bodo dobili denar, če je bolnica v stečaju?????

Upppsssss, spet grmi v hlačaš od Gaela - verjetno smo naredili že 2. jutranji kupček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan verjetno se še kaj javim.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8419
12.3.2007 9:44:54   
frrrr
dobro jutro!

muki, hvala za kompliment...
Jaša bo šel jeseni v vrtec, on bo preživel, sam ne vem če bom js user posted image je šla Neža tajkoj z enim letom? ti je blo hudo?

Arabela, hvala za informacije... ja, Katarina bo kmalu pol leta stara, full beži čas user posted image

gaya, Clody je kriva za širjenje lenoritisa... ona bi mogla te žuželke pobit, pa jih ni... v bistvu je njen mož kriv, ker ji ne pusti pobijat ničesar user posted image

beki, men se tut zdi ene 2, mogoče 3 urce na bazenu dovolj... že sama se naveličam, kaj šele mali... je pa odvisno od njega kak ritem bo imel, če bo mogoče kaj dlje spal

dnevno spanje
- zadnje čase me Jaša preseneča in 1x dnevno kr skensla une polurne spance oz. jih združi v enega dolgega... iz 4, 5ih spanj je prišel na 3... stara se user posted image

noč bla lepa, zuni sonček... ampak bova počakala, ker imam par stvari za pohendlat in ne morm cel dan bit zuni... bova šla okrog 11ih vn, pa potegnila kolkr mu bo pač sedlo... mogoče celo pol okrog 3. ure še enkrat...

lep dan!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8420
12.3.2007 9:57:40   
frrrr
lucikauser posted image za obrat.
a niso luštni, ko kr iščejo zizo... to bi blo dretja pri nas, če bi mu mogla pripravljat hrano, že tko komaj počaka, da modrc odprem user posted image
js sm se glede sprehoda tut tk odločila... kasneje... je tako vreme, da bi se res lahk za cel dan vn preselila... sicer se pa tako ali tako šele začenjajo taki dnevi, a ne user posted image bomo v poletni vročini hodili tk zgodi na sprehode, ko čez opoldne ne bomo zuni...

naja78, privat varstvo... sej tut vrtec je za plačat... tam sicer neki država zraven da, ampak na koncu znese verjetno neki približno takega kot privat, pa manj bolezni je...

tasha, mi smo tut že 2 ritna kupčka podrli user posted image
drgač pa alpsko mleko, ki ga naj bi una dodajala malemu... men je rekla patronažna, da mleko po prvem letu in še to NE alpsko...
drgač je pa res hudo, če so otročki bolani... js mam pol kr slabo vest, ko gledam mojega zdravega fanta in sm vesela, da nism na njihovem mestu... kaj pa nej user posted image

papa!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 8421
12.3.2007 10:04:25   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

muki, hvala za kompliment...
Jaša bo šel jeseni v vrtec, on bo preživel, sam ne vem če bom js user posted image je šla Neža tajkoj z enim letom? ti je blo hudo?

Ja, Neža je bila stara šele 10 in pol mesecev, ko mi je že porodniška potekla. Posledica tega, ker je bila 2 tedna pozneje rojena. Hvala bogu za dopust.
Ej, jaz sem travmirala nadpovprečno. Sem jo dala v vrtec, ki je bil čez cesto od moje službe. Tako da sem imela občutek, da sva še vedno blizu. Neži sicer teh svojih pomislekov in travm nisem kazala, pa sem vedno vsa vesela šla z njo na uvajanje, kao, da greva žurirat v vrtec user posted image
Dva tedna je imela krizo, je vedno zjutraj jokala, potem pa se je unesla in je počasi začela uživati.  Zahvala gre seveda tudi prekrasnim vzgojiteljicam user posted image . Res jih je imela rada, pa tudi otročki so bili face, pa se je kar navadila. Jaz pa sem dojela, da tako pač mora biti, tisto žalost, ki se je nabirala v meni sem en večer pošteno izjokala, pa smo šli dalje. Zdaj si sploh ne predstavljam več, da bi ne hodila v vrtec. Pa mislim, da ona tudi ne, ker je doma že prav težila, da pogreša svoje prijateljčke.
To pač tako je, jaz sem tako teatralno mislila, da se zdaj ponovno reže popkovina, ko sem jo dala v vrtec, pa sem sama sebi samo žalost s tem nakopala in verjetno je tudi ona čutila, da je nekaj narobe z mamico, čeprav sem se trudila, da ji tega nisem pokazala.
Pri Ivi bom bolj kul... user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8422
12.3.2007 10:25:40   
muki1
Mi gremo zdaj na sonček. Dovoljujem vam maximalno eno stran, da načvekate do večera, drugače se me pazite user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8423
12.3.2007 10:29:07   
Maxica
Dobro jutro, sončno jutro, prekrasno jutro.user posted image
Komaj čakam, da se spokamo malo ven za ene dve urci. Pol me sicer čaka spet malo čiščenja ter spet peka prest, baje danes res dobimo visoke obiske.user posted image
Muki, kakšne krasne pomladanske slike, pa Neža je prava manekenka. Ja, ta bo ta prava snaha za k nam.user posted image user posted image
Pa res sem vesela, da si se lepo imela na ženskem večeru. Je res kar za iti, da mal odklopiš.user posted image
@lina, ja, mene je tudi mož včeraj gledal, kaj me daje, ko sem se zvijala levo in desno, ker sem gledala vaše fotke.user posted image
Pa res, kam se nam je Mtina skrila?user posted image
Frrrr, Jaša je pa tudi pravi lepotec, kakšen cortek.user posted image user posted image user posted image  Se mi zdi, da se je ful spremenil od zadnjič, ko sem ga videla. Ni več tisti dojenček nebogljen, ampak pravi dečko.user posted image
V vrtec moji otročički še ne bodo šli. Z možem sicer razmišljava, da vpiševa Maxa za tisti polovični čas, da se malo vklopi v družbo vrstnikov, sam da mi pa začne bolezni pol nosit domov, pa tudi ne vem. Bomo videli, no. Lan bo pa vsekakor doma. Ali ga bo imela moja mama, če se pa res preselimo, pa tašča.user posted image
Altati, nekam skromna si zadnje dni. Piši ljubica, piši.user posted image
Tiste, ki nameravate priti na plavanje, pa nehajte s temi svojimi oblinami. Pol ste na koncu pa vse suhe, jaz pa tukaj tiho, ker ne vem, kaj posebnega naj izpostavim, bom pa ta hujš izpadla.user posted image
Ko smo z Maxom hodili na plavanje, smo bili na začetku kar po kakšne pol ure v vodi, pol pa vsakič več. No, več kot eno uro pa ne. Max je vedno užival, upam, da bo tudi Lan.
Hehe, Pikabu, kot pravi Mis, ta o dolgem je res za v arhiv.user posted image user posted image user posted image
Mis, jaz sem tudi kar kupila fredov obroč. Smo ga imeli za na morje, pa Lan ga bo zdaj lahko imel, Maxu sem pa ta oranžnega naročila. Men se zdi res fina zadeva, predvsem pa res varna, no.
Lucika, ti nas kar večkrat še pridi pozdravit, pa kr pusti, naj te zanese. Rade te beremo.user posted image
Naja, men se pa 180ml ne zdi malo za obrok za štirimesečnika. Koliko obrokov pa imata dnevno? Sicer jaz nimam občutka, ker se dojiva, sam vseeno, no, se mi zdi 180ml kar dovolj.
Tasha, 37 stopinj ni vročina. Zakaj bi jo pa Gael lahko imel?
Ja, alpsko mleko je zdaj sploh odsvetovano do drugega leta. V hrani je dovoljeno, za pitje pa adaptirano/dojenje. Tako da jaz ne bi verjela vsega, kar slišim.
No, zdaj se bomo pa počasi skidali ven. Mi je pa najbolj všeč današnji stavek od Muki - pri Ivi bom bolj kul.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8424
12.3.2007 10:35:26   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

ok- kje se kupijo tile obroči za plavat????

www.plavanje-dojenckov.com

Jaz sem ga tudi glih zdaj naročilauser posted image user posted image user posted image  - rdečega!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  335 336 [337] 338 339   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  335 336 [337] 338 339   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?