ribicau
|
Zdravo! Naša Eva je pa dons mal tečna. Zdele je zaspala, drugače pa ni hotla bit v ležalniku niti 5 min. Kr skoz je nekej sitnarla in se jokcala, tko da sem jo imela v naročju in mi je zaspala. Pa pomojem ni bila sitna zato, ker bi bla zaspana, spala je namreč od 22.20 do 4.20, pa potem še do 8.! Je pa zelo lepo vreme, samo ful piha in midve danes sigurno ne bova šli ven. Sva bile že v trgovini (z avtom), ampak z vozičkom pa ne bova šli ven, razen če se veter umiri. Glede tetra plenic...jaz jih imam 20, pa moram na vsake 2-3 dni prat. Jih imam za poln stroj , ene so pobruhane, tiste ki jih imam na previjalni so pokakane in polulane...perem jih pa tudi jaz na 95 stopinj, pa potem jih dam v sušilca in zlikam. Drugače imamo pa mi tudi stanovanje za pospravit....če bo sreča, mi bo jutri dopoldan uspelo, ko bo ati imel tamalo čez. Danes ga spet ni, je šel nekam pomagat delat...no comment. Vse kar mi je danes uspelo je, da sem pospravila posodo iz stroja, pa postelje sem postlala, pa perilo sem dala prat že 2x, pa 1x v sušilca...kdaj bom pa likala...ja to je pa vprašanje, na katerega bo Eva odgovorila . Jutri popoldan imam naročene moje starše in tasta in taščo, ker imam v sredo roj. dan, pa bom kar biftek naredila. V trgovini so mi meso že zmleli, tako da samo še začimbe notri vržem in je to finito. Kaj več se mi ne da delat. Je pa res, da ta hrana ne bo zame. Sem si pa rekla, bom kupila sladoled, to pa lahko jem a ne....in kupim sladoled Vinjeto (moj mož samo tega papca) in ko pridem domov se spomnim, da ima notri čokolado in da tudi to odpade ! Ja kaj čmo! Bo pa samo toast z margarino padu v želodček....Tko, zdej grem pa smuk gledat! Cao
|