|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  321 322 [323] 324 325   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
8.3.2007 19:00:29   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Cer.

Midva sva bila spet cel dan pri babici. Pa na sprehod sva sla kljub dezju, pa ni nic pomagalo. Pozabila sem dudo v drugi jakni in je Martin skoraj skocil iz koze, tako se je drl. Kolegica je rekla: vidis Martin, takole pa zgleda ce si odvisnik. No nas je zgodej zacel. user posted image
Potems te dali danes prvo abstinenčno krizo že skozi. Tudi to je nekaj!

Gremo naprej brat kaj ste nakvackale danes. Martin je zaspal v lupinici, ati je na nogometu in imam malo casa.
A potem sem prav sanjala, da je profesionalni športnik????

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8051
8.3.2007 19:03:50   
altati

altati a tebi je potem vse to uspelo tudi praktično uporabiti? meni sicer nekaj casa gre, potem pa spet popustim ... nekak nikoli ne drzi za vedno. imam pa hvala bogu takega moza, da je cist kontra od mene in mu je ravno do .... se moram se marsikaj od njega naucit.

Poskušam, se trudim, delam na tem....mi kar uspeva! Živim bolj na easy, od danes do jutri, se ne obremenjujem za naprej, se ne sekiram na zalogo, poskušam uživati vsak dan posebej in se veseliti malenkosti...in v vsaki stvari poskušam najti kaj dobrega....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8052
8.3.2007 19:06:05   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

altati a tebi je potem vse to uspelo tudi praktično uporabiti? meni sicer nekaj casa gre, potem pa spet popustim ... nekak nikoli ne drzi za vedno. imam pa hvala bogu takega moza, da je cist kontra od mene in mu je ravno do .... se moram se marsikaj od njega naucit.

Poskušam, se trudim, delam na tem....mi kar uspeva! Živim bolj na easy, od danes do jutri, se ne obremenjujem za naprej, se ne sekiram na zalogo, poskušam uživati vsak dan posebej in se veseliti malenkosti...in v vsaki stvari poskušam najti kaj dobrega....

user posted image To, evo, tak je moj mož. Jaz pa kr neki, ne vem, a ne upam, a nočem, a ne znam...user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8053
8.3.2007 19:23:33   
piskot
naja78 Martin ima pri skoraj 5 mesecih 6650g. Tudi meni se zdi suh, ampak pediatri pravijo da je vse okej. Tako nas pediater, kot tudi tista teta, ki mu je v torek gledala kolke. Pa sem se nehala sekirat zarad tega. Res pa je, da tudi njegov ati ni ravno bajsek. Torej pri nas doma gojimo fizolovke user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8054
8.3.2007 19:26:15   
piskot
altati bravo ti, bos enkrat naredila en schnellkurz za nas ki nam to ne gre.

Maxica vidis, vsaj nekoga imava ki naju malo bremza pri kompliciranju. Moj mi vcasih rece da njemu to kar jaz razmisljam se na kraj pameti ne bi prislo. Jaz se bom zdaj odvadila teh neskoncnih zank kompliciranja. Sem se odlocila user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8055
8.3.2007 19:28:18   
piskot
altati ne, nas ati je vse prej kot profesionalni sportnik. Na fuzbal hodi zdaj zadnji mesec. Stavim da ga bo minilo cez ene 14 dni user posted image . Se je pa precej poboljsal odkar sva se spoznala. Takrat je bil cist lesen.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8056
8.3.2007 19:30:01   
piskot
Lej lej danes imam pa jaz monolog. Dete lezi na tleh in opazuje ribe v akvariju. Danes je imel zgleda cez glavo prenasanja po babicinem narocju in mu tole kar odgovarja.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8057
8.3.2007 19:50:34   
altati
ampak da bi se ti Piskotek videla s tisto ta kratko trajnouser posted image ...za umret si bila smešna....obleka je bila pa the best!!! Preveč si šimfala svojo frizuro in frizerko, potlej imam pa jaz takle v sanjahuser posted image ....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8058
8.3.2007 19:51:20   
altati
ej Piskot-a jutri spet k babici šibata, ali imava lahko en giro po Rupi?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8059
8.3.2007 19:53:45   
piskot
altati sva voz pustila kr pri babici, naju ati zjutraj pelje tja.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8060
8.3.2007 19:54:36   
altati

altati sva voz pustila kr pri babici, naju ati zjutraj pelje tja.

grozna stauser posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8061
8.3.2007 19:56:33   
LEA27
arabela iz tabora,pa ti?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8062
8.3.2007 20:06:09   
nanica
Punce moje,
danes sem pospravljala svoje kupe knjig in papirjev,
pa sem našla prevod knjige Vloge mam in očetov v vzgoji.

Zdaj jo moram najti še na računalniku, ampak ko jih najdem, pa jih lahko po mailu pošljem, če želite.
Jaz sem to knjigo uporabila za starševski večer, ko sem bila razredničarka.

Mogoče bi bilo fino, če bi potem kaj debatirale, ko bi jo prebrale,
verjamem, da bo vsaj za tršice zanimiva, saj vas-nas je kar nekaj tu, ane.

Če bi katera brala, naj mi pošlje mail na ZS, je pa 27 A4 strani.

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8063
8.3.2007 20:17:56   
frrrr
beki user posted image tk se dela, treba je povedat kk in kaj... nej se mau zamislijo nad sabo

naja78 user posted image za pikico in mere - kako misliš, da ste prelahki za 4 mesece user posted image do 6. meseca naj bi podvojili težo... kje sm pol js bla s svojimi 8100g pr enem letu, če ste vi v spodnji meji - čudnega pediatra imate user posted image

Maxica, falila sm 100 na uro user posted image veliki smo 65,5 (februarja napovedala 65, pol sm se pa k 66 nagibala), težki smo pa 7140g (februarja napovedala 7300, pol sm se pa k tvojim napovedim nagibala 7100)

piskot, Maxica - se vama pridružim na šnelkursu altati, men tut ne ratuje, čeprav se trudim user posted image

zdej pa jest in tuškat... pol pa ne vem - učenje al spat user posted image to je zdaj vprašanje user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8064
8.3.2007 20:21:51   
altati
aja, še to sem pozabila komentirat:
beki - user posted image !!!! Prav imaš, tako se dela! Mene so učili da: kdor jezika špara, kruha strada! in to vsekakor drži!!!! Jaz tudi ne bi reskirala na tvojem mestu! le zakaj bi bili bolni, če ni potrebno!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8065
8.3.2007 20:24:24   
psaša
Mi smo danes tudi dobili pikico, mali je bil priden, samo malo je zajokcov, potem pa noge v luft in jih tišat v usta pa z zdravnika šarmirat z okicamiuser posted image . Sem se mu tko narežala.
ob rojstvu  2560g  47cm  33cm
1.mesec     3710g  52cm  36cm
2.mesec     4870g  56cm  37cm
3.mesec     5700g  59cm  39cm
4.mesec     6700g  62cm  41cm

Drugače je bil pa bolj priden kot včeraj. Mi je včeraj tko malo spal, no danes je bil za pohvalit. Pa pogovarjal bi se skozi, se tudi po pol ure hkrati pogovarjava, al pa še več. Pa dobili smo stolček za hranjenje Peg perego in je enkraten, mali pa čisto navdušen sedi notri in ves čas govori. Smo pa začeli z uvajanjem GH, zaenkrat se ne pači ob korenčku z jabolkom. Jutri bom probala z hruško.

tasha seznam je full dober, si se res potrudila.
gaya upam, da se čim prej pozdravite

glede kompliciranje, jaz kar dosti kompliciram, samo pri tamalem pa probam čim manj komplicirat, pa zato moj dragi komplicira sto na uro.

beki čisto prav si naredila user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil psaša -- 8.3.2007 20:25:05 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 8066
8.3.2007 21:00:43   
Evik
zaspana, grem spat...
včasih si želim samote...
dan žena - ja valjda je za praznovat - to je dan ko naj bi ženske postale enakopravne - enkrat morda bodo.
lahko noč
user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 8067
8.3.2007 21:04:26   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Tako da zdej ne vem, kaj si mislijo o meni, ampak mi je že čisto vseeno ( isto so naredili, ko je bila Tinkara 3 tedne stara- pol ure sva jih po telefonu prosila naj ne hodijo, če so bolani- naslednji dan pa vsi na vratih)- ČLOVEK IMA ENKRAT VSEGA DOVOLJ!!

Mislim...kot da te briga. Kaj pa naj si ti o njih misliš. Tudi meni takšne stvari pisker dvigujejo. Prav si naredila, da si šla, pa stoj zdaj pogumno za to odločitvijo, saj si ja svojega otroka ščitila. NIČ SEKIRAT.

Gayči lubči....stiskam pesti, da mi že kri zastaja. Ampak nič ne de, makar mi roka odpade, samo da boste zdravi. Res....... Naj gre stran ta user posted image .

Naja, niti niste tak suhceni, veš.......

Maxica, a tega pa ne prakticiraš, da bi dala preste v zamrzovalno skrinjo? Mi imamo en predal v skrinji samo za zamrznjene sveže žemlje in kruhke in take drobnarije. Pa odtališ in je čisto super okus, kot da je sveže pečeno. Probaj, da se ne boš na silo basala s prestami user posted image .

Šnelkurza pa pri nas ne bo, bo kar slowkurz user posted image . Res, moram se v red spravit, ker sem pravi mali psihič. NOČEM BIT PSIHIČ.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8068
8.3.2007 21:08:27   
moci
beki, jaz bi bla še hujša na tvojem mestu user posted image

maxica, jaz bi tud recept za presteuser posted image user posted image najboljše so pa vodiške preste, to pa - najmi. sem jih mela namen na srečanje prinest, pol sem pa ugotovila, da pojma nimam kok nas bo, pa da bi butasto zgledala s vrečo prest v slaščičarniuser posted image user posted image

arabela, a katarina pa že računalnik obvladauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Ste pa carice če vam ob otrocih uspe še pečti... jaz še kuhat ne sfolgam...user posted image user posted image user posted image user posted image

se strinjam.. da bi vedle kok mam jaz zmetan...

ej, maxica, če nimaš koga da ti razmeče pa prestice poje...am...no... niso na prepovedanem seznamuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nanica, jaz bi bralauser posted image user posted image user posted image aja, na zs. ok. bom.user posted image

frrrr, učit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evik, kaj si pa tok slabe voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

jz pa z enim ušesom trenja poslušam, mi je tale jerca mrzel čist anti, pa še una mamca, sem pozabla kdo že je... user posted image user posted image matr so pametne, ane. bi moral oktoberke povabit, pa bi vidli user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 8069
8.3.2007 21:10:03   
muki1
Ej babnce, a veste kaj bo jutri?
Muki gre ven, na babji večer user posted image . Juhej. Sem se tak noro zorganizirala...gremo vsi 4-je v MS k tašči prespat, ker mi smo oddaljeni 12 km. Potem pa, če se Iva zbudi, mama kuj v treeh minutah z joško uleti, pa ko detece zaspi, spet v nočni lajf zdrvi user posted image .
Saj ne bo norišnice, se dobimo tri mamice, ena user posted image , ena, ki ne bo nikoli mela svojih otrok, bo raje našim torte pekla in ena samica. Moje nartabojše prijateljice iz mladih let. Ne morem povedati kako se veselim. Kot malo dete sem.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8070
8.3.2007 21:10:50   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Maxica, a tega pa ne prakticiraš, da bi dala preste v zamrzovalno skrinjo? Mi imamo en predal v skrinji samo za zamrznjene sveže žemlje in kruhke in take drobnarije. Pa odtališ in je čisto super okus, kot da je sveže pečeno. Probaj, da se ne boš na silo basala s prestami user posted image .

sej sem ji pomoč ponudla user posted image

Šnelkurza pa pri nas ne bo, bo kar slowkurz user posted image . Res, moram se v red spravit, ker sem pravi mali psihič. NOČEM BIT PSIHIČ.
ja muki, ne bit psihič, no.user posted image bodi veselko. al pa malnorko. a sem se eno čudno besedo izmislilauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8071
8.3.2007 21:11:40   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

jz pa z enim ušesom trenja poslušam, mi je tale jerca mrzel čist anti, pa še una mamca, sem pozabla kdo že je... user posted image user posted image matr so pametne, ane. bi moral oktoberke povabit, pa bi vidli user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pod to se pa jaz podpišem! me bi jim dale vetra, pa še gledanost bi dvignileuser posted image ...ej moci, kar v kranj prinesi prestice, jih menjam za rumove!!! ok? saj jutri bo sonček, menda!upamuser posted image !

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8072
8.3.2007 21:11:55   
moci
ooo muki, hudo.
potem pa ne boš več psihič, ampak veselkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8073
8.3.2007 21:12:06   
muki1
Malnorko user posted image . Jaz bi pa na Mallorco user posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8074
8.3.2007 21:12:30   
mis
Samo na hitro. Danes poln dan. Od 8h do 17h je tina spala le uro in 20 minutuser posted image . Jest pa fertik. Sva pa ble zunaj s kengurujem, voziček pa je bil nakupovalna košara. Sva tolk nabavli, da sem potem 3x v stanovanje nesla. Namreč jutri pridejo na obisk sodelavke in morm mal pripravit. user posted image No, pol je pa zaspala za dobri dve uri, zdaj je pa že v postelji in bo upam kmalu zaspala.

Popoldan sem pobrisala prah, posesala, pomila, sedaj sem spekla munchmallow, še čokolado stopim in dam gor, zdej grem pripravit še makaronovo solato...

Jutri zjutraj grem s prijateljicami v Celje v šoping, ob 14h pridejo sodelavke, zvečer se dobimo s prijatelji na srečanju, v soboto imam mesečno srečanje s kolegicami... Upam da bom ostala živauser posted image  Tako da mojega javljanja verjetno ne bo, mogoče naredim tabelo za podatke še danes, če mi ne uspe pa v nedeljo.

vas moram pol še prebrat, če bo šlo...

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  321 322 [323] 324 325   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  321 322 [323] 324 325   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?