|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  313 314 [315] 316 317   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
7.3.2007 19:24:32   
beki24
jst že od začetka kopam vsak drug dan- ne vem, tko mi je patronažna rekla- pa 1- 2x na teden z milom, drugače pa olje v vodo!!
Poleti bomo pa videli kako vroče bo, če ne drugega se bomo tuširaliuser posted image , pa jst ji bom kr banjico ven na balkon postavila,da bo lahko noter čofotala!! No sej bom jst zraven!!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 7851
7.3.2007 19:25:09   
beki24
u spet sem odprla novo stranuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7852
7.3.2007 19:54:11   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Jaz pa pogrešam MUUUUUKI, pa Vavo, pa malo daljšo Pikabu, kar nekam ste se poskrile, babnce.user posted image

Z Vavo sem jaz včeraj govorila in ima ful dela zaradi vloma, ki so ga imeli v poslovne prostore. Sem ji pa morala vse poročati in vas vse lepoooo pozdravlja. Se pa javi v torek, kp imata z Lukom UZ glave in nam poroča. Me bomo pa držale pesti, a ne?
Malo daljšo Pikabu jaz zeloooo pogrešam!
Muki pa tudi! Vsekakor! Muki, kje si? Kako si?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7853
7.3.2007 19:54:28   
mis
Jaz sem pa hotla ob osmih it na aerobiko, pa malo še prej podojit pa it. Pa tako trdo spi, da sem jože čist slekla iz cunj za zunaj, pa še vedno spi. Zdej pa ne grem. Na, pa sem brez ostala.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7854
7.3.2007 19:56:13   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

altati, men se tut zdi, da je 3x tedensko meso dovolj... rumenjak naj bi bil namest mesa... sicer pa preden bom vso zelenjavo in sadje uvedla, pa kombinacijo, bo mali zihr že 9 mesecev star... js sm bolj počasne sorte user posted image

saj pri teh zadevah je zeloooo pametno biti bolj počasen...saj veš, tudi počasi se daleč pride, pa še več vidiš okrog sebeuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7855
7.3.2007 19:59:04   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Gremo Ajdo skopat pa spat dat...me zanima..al ve še vse vsak dan kopate? Mi se še vedno kopamo vsak dan, sam eni pravjo da to sploh več ni potrebno. Jaz sem mislila, da jo bom še do jeseni vsak dan, sploh poleti k je vroče pa to, pol pa verjetno vsak drug al tretji dan. Nevem....kaj pravte?

Mi Jaša že od starosti 6 dni naprej kopamo vsak dan! To je pri nas ritual pred spanjem. Ne uporabljamo pa nobenega mila, samo v vodo mu kapnem mandljevo olje. Ima fullll lepo kožo, se je še pediatrinja zadnjič navduševala, da redko vidi dojenčka s tako lepo, nežno kožo. Nikoli ni imel nobenih pik. Mislim pa, da Jaša točno ve, da je po kopanju zadnje hranjenje in spanje. Ker vedno zaspi že na jošku in ga samo prestavim v posteljico.
sem pa vse tri (tudi Taro in Tio) kopala vsak dan.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 7856
7.3.2007 20:09:15   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

user posted image

Muki, hello! lepo te je videti, resuser posted image ...daj poleg slikice še kaj napiši, prosim!!!!
Je zaključni račun  narejen, poročila napisana???

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7857
7.3.2007 20:35:06   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

user posted image

Muki, hello! lepo te je videti, resuser posted image ...daj poleg slikice še kaj napiši, prosim!!!!
Je zaključni račun  narejen, poročila napisana???

user posted image , samo malo sem se pred davanjem otrok spat oglasila, da boste vedele, da smo okej. Pa nisem imela teksta.
Zaključni tisti glavni je že, ja....zdaj še nekaj malo se igram, so me še eni prosili, naj jim naredim ( bivša direktorica, pa nisem mogla reč ne, to je v bistvu moj problem, ja....)

Hmmm, drugače pa smo danes KONČNO dobili prvo pikico in še ROTARIX( zdravilo proti rota virusom ). Je mmalo pomjavkala, ni čisto brez piska prestala, glede na to, da je bila zelo zaspana, pa se je kar hrabro držala.
Tehtamo celih 6010 g in smo dolgi 60,5 cm. Sem afkors user posted image  malo zatežila, pa mi je rekla, da je to vredu. Le za Nežo mi je svetovala, naj jo še naslednji teden imam doma. Da se res Iva dokončno ,,k sebi spravi,,.

Kopamo mi ne vsak dan, zadnje čase uvajamo skupno kopanje vseh treh babnic. Ponavadi se jaz z Nežo kopam, zdaj pa še Ivo ****nemo user posted image  v veliko kad, pa čofotamo. Neži je uživancija, ko jo poliva z vodo, pa baje se je dobro z dojenčkom kopat, da čuti mamino toplino, ima stik s kožo.... ne vem kje sem to brala, je pa bilo tak fajn napisano, da sem kar zagrabila. Smo pač goleci takrat.
Neža pa se res kopa skoraj vsak dan...mogoče dvakrat mesečno izpustimo, drugače pa res vsak dan. Brez dodatkov, kar v vodici, pa malo pomilimo podplatke, vrat, rito....
Bom probala še to varianto z oljem, za obe. ALTATI, KATERO ZNAMKO, PROSIM?

Hmm, kaj še.....
vsem ki trpijo ob nočnem prebujanju jaz nimam drugega nasveta, kot to, da jih vzamete k sebi. Mi spimo kot polheki. Ko se Iva zbudi, ji samo počim joško v usta in takoj spimo nazaj, tak da sploh nimam pojma, kolikokrat se zbudi....niti to ne smatram, da smo vstali, ker v bistvu ne vstanemo. Zelo ugodno, seveda pa seveda obstaja možnost, da bo precrkljana, ja.... ampak s tem se bomo potem bodli...v srednji šoli user posted image .

Spanje podnevi.
Jaz sem ves čas zasledovala teorijo, da mora čez dan biti normalna dnevna svetloba in dnevni hrup. V vozičku ni panke, če pa smo doma, pa jo zadnje čase raje odnesem v spalnico - spi dlje, bolj mirno. Bi probala tudi v temi, samo se bojim, da se potem odvadi pri svetlem zaspat: ALTATI in ostale, replika prosim.

Grem še nekaj napisat, pa se vrnem čez kakšno uro, če se bo keri čvekovalo user posted image .

AMAZONA IZDAJALKA. Kaj se prilagajaš...guči nekšo mater user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7858
7.3.2007 20:40:05   
Anonimen
pozdravček!user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7859
7.3.2007 20:42:25   
muki1
O Aki, a si se že odvadila? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7860
7.3.2007 20:43:36   
Anonimen

O Aki, a si se že odvadila? user posted image

le kaj??user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7861
7.3.2007 20:46:39   
altati

.
Zaključni tisti glavni je že, ja....zdaj še nekaj malo se igram, so me še eni prosili, naj jim naredim ( bivša direktorica, pa nisem mogla reč ne, to je v bistvu moj problem, ja....)

Punca, beri knjigo, ki si jo danes dobila v knjižnici in se uči reči NEuser posted image

Tehtamo celih 6010 g in smo dolgi 60,5 cm. Sem afkors user posted image  malo zatežila, pa mi je rekla, da je to vredu. Le za Nežo mi je svetovala, naj jo še naslednji teden imam doma. Da se res Iva dokončno ,,k sebi spravi,,.

Bravo našiuser posted image ! Za kilažo in pikicouser posted image .

Bom probala še to varianto z oljem, za obe. ALTATI, KATERO ZNAMKO, PROSIM?

Jaz ga kupim v lekarni, čisto navadno mandljevo olje (no name)...
Hmm, kaj še.....
vsem ki trpijo ob nočnem prebujanju jaz nimam drugega nasveta, kot to, da jih vzamete k sebi. Mi spimo kot polheki. Ko se Iva zbudi, ji samo počim joško v usta in takoj spimo nazaj, tak da sploh nimam pojma, kolikokrat se zbudi....niti to ne smatram, da smo vstali, ker v bistvu ne vstanemo. Zelo ugodno, seveda pa seveda obstaja možnost, da bo precrkljana, ja.... ampak s tem se bomo potem bodli...v srednji šoli user posted image .

Mi tudi tako delamo in spimo kot polhki, v srednji šoli itak ne bodo hoteli z nama spat, a ne Muki? Pri nas proti jutru še Tia pricaplja in je takoooo fletno, ko se stiskamouser posted image ....
Spanje podnevi.
Jaz sem ves čas zasledovala teorijo, da mora čez dan biti normalna dnevna svetloba in dnevni hrup. V vozičku ni panke, če pa smo doma, pa jo zadnje čase raje odnesem v spalnico - spi dlje, bolj mirno. Bi probala tudi v temi, samo se bojim, da se potem odvadi pri svetlem zaspat: ALTATI in ostale, replika prosim.

Moj Jaša spi doma čez dan v temi, zunaj pa tudi po 3 ure v vozičku, pa tudi na kavi, ko gremo v kakšen lokal, pa je kup ropota, pa ob cesti vozičkamo, klepetamo.....zaenkrat ni problema. Saj v vozičku se itak še rit zraven trese, doma pa ne.....

AMAZONA IZDAJALKA. Kaj se prilagajaš...guči nekšo mater user posted image  

Podnapise prosimuser posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7862
7.3.2007 20:50:04   
atinav
Pozdravljene bejbe...evo jaz bi se tudi pridružila v vaš čvekuser posted image ...a me sprejmeteuser posted image . Imam dva luštna fanta no pravzaprav tri (še možuser posted image ) in se nam tudi full dogaja tako da bi lahko vse to delila z vamiuser posted image .

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7863
7.3.2007 20:53:03   
piskot
Evo nas.

Preziveli dan pri babici, ceprav je zjutraj slabo kazalo. Ravno ko sva se napokala in prisla 100m od bloka se je uscalo. Potem sva pa atija klicala, ki je bil ravno v blizini in naju je odpeljal do babice. Vsaj dolgcas ni bilo.

Vceraj smo imeli kontrolo kolkov, pa imamo se eno, ker se en hrustanec se ni popolnoma oblikoval v kost, pa ni bilo mozno videti glave stegnenice. Upam da sem si prav zapomnila.

frrr frizerka je najrajs skoz v londonu user posted image . No v glavnem do zdaj se mi se ni zgodilo kaj takega, vceraj pa je bila nekaj nataknjena in je bil pac potem tak rezultat. Sej bo preraslo. Pa se eno lisicjo barvo mi je gor dala.

Lu naj vam vse tezave in bolezni cim prej minejo!

Kaj ko bi meni tudi katera poslala ta famozni clanek o gh? Pliiiiiz.

kopanje - mi se kopamo vsak drugi dan. kopa ga ati, ker martin tako sprica da dava njegovo banjico v taveliko banjo. in ker je za atija to cel ritual, pa tud ker se nam zdi, da takole mali se ni toliko potreben vsakodnevnega kopanja, imamo to samo vsak drugi dan. vcasih uporabimo mandljevo olje, enkrat tedensko pa tudi milo.

spanje - spat gremo okoli 21h, potem imamo dojenje se ob 1h, 3h, 5h (tako nekako spet smo na starem urniku), vstanemo med 8 in 9h. Dopoldan spi 10 minut na kavcu. Ce sva na sprehodu spi v vozu, vendar vedno manj, kaksno uro in pol mogoce. Potem pa se popoldan maximalno pol ure. Vec nam ne uspe, kljub vsam moznim poskusom. Dete je prevec firbcno.

No zdaj pa spat. Nocko.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7864
7.3.2007 20:53:44   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: atinav

Pozdravljene bejbe...evo jaz bi se tudi pridružila v vaš čvekuser posted image ...a me sprejmeteuser posted image . Imam dva luštna fanta no pravzaprav tri (še možuser posted image ) in se nam tudi full dogaja tako da bi lahko vse to delila z vamiuser posted image .

normalno atinav!
sprejeta! welcome to the club!!!!
daj napiši nam kaj več, kako je tvoj sinko, kdaj točno se je rodil, kako velik, težek je.....smo same firbčne babe!user posted image

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 7865
7.3.2007 20:55:56   
muki1
Atinav, kje pa ti blodiš toliko časa? A veš kooliko si že zamudila user posted image ?
Le hitro nadoknadit zamujeno.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7866
7.3.2007 20:57:04   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

kopanje - mi se kopamo vsak drugi dan. kopa ga ati, ker martin tako sprica da dava njegovo banjico v taveliko banjo. in ker je za atija to cel ritual, pa tud ker se nam zdi, da takole mali se ni toliko potreben vsakodnevnega kopanja, imamo to samo vsak drugi dan. vcasih uporabimo mandljevo olje, enkrat tedensko pa tudi milo.

se strinjam da kopanje vsak dan za tako malega ni potrebno, ampak pri nas Jaša in user posted image  v tem tako uživata.... Kopanje je njuna domena!Punci sta pa tudi vedno uživali.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7867
7.3.2007 20:57:23   
muki1
Mislim še nekaj....kaj ste danes vse nekaj pucala, pa je povsod deževalo...pri nas je ja bilo sonce...mislim...... ja kje pa ve živite, babe user posted image  user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7868
7.3.2007 21:01:12   
altati
saj jutri boste pa vi imeli dež Muki, boš videla!
mi pa sonce! ti boš pa pucalauser posted image !

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7869
7.3.2007 21:03:02   
@lina

...guči nekšo mater user posted image

okej, guči predvidevam da je govori, kaj user posted image  je pa nekšo?

A ti veš kako se pa mi po dolenjsko pogovarjamo - zadnjič sem dobila po mailu:
dolenjska beseda za žensko, 3 črke: in je bil odgovor Q Q Š (beri: ku-ku-š, kar je po slovensko kokoš)
pol pa prileti še replika -beseda za moškega v dolenjščini: 5=LN (beri pet-je-ln; kar je po slovensko petelin) user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7870
7.3.2007 21:03:45   
muki1
Joj, saj res LU....pozdravite se čimprej, no.....

Moram preverit, če danes kdo praznuje.

Hja, kdaj pa vstajajo ti vaši patroni? Naša mala, se je po novem začela ob 7.00 budit...zavlačevanje z joško ne uspeva user posted image .

Beki mi je dala idejo, dajte napisat, kakšne so vaše ljubkovalnice za otroke, PLIS user posted image . To bo zanimivo.
Jaz ivo kličem IVY( saj veste, po oni nadaljevanki Zvonili ste millord user posted image ) ali pa tak bolj svetovljansko ime ima tudi včasih YVETT user posted image . Neža pa ji rada pravi Iva lokomotiva. Pa seveda malička palička user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7871
7.3.2007 21:04:33   
@lina

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

se strinjam da kopanje vsak dan za tako malega ni potrebno, ampak pri nas Jaša in user posted image  v tem tako uživata.... Kopanje je njuna domena!Punci sta pa tudi vedno uživali.

Mi se kopamo tudi vsak dan - in tudi pri nas je to očijeva domena - za oba šmrkavca user posted image  Mami uleti samo, ko oči ne utegne ali pa ga ni doma...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7872
7.3.2007 21:05:40   
štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Gremo Ajdo skopat pa spat dat...me zanima..al ve še vse vsak dan kopate? Mi se še vedno kopamo vsak dan, sam eni pravjo da to sploh več ni potrebno. Jaz sem mislila, da jo bom še do jeseni vsak dan, sploh poleti k je vroče pa to, pol pa verjetno vsak drug al tretji dan. Nevem....kaj pravte?

Mi Jaša že od starosti 6 dni naprej kopamo vsak dan! To je pri nas ritual pred spanjem. Ne uporabljamo pa nobenega mila, samo v vodo mu kapnem mandljevo olje. Ima fullll lepo kožo, se je še pediatrinja zadnjič navduševala, da redko vidi dojenčka s tako lepo, nežno kožo. Nikoli ni imel nobenih pik. Mislim pa, da Jaša točno ve, da je po kopanju zadnje hranjenje in spanje. Ker vedno zaspi že na jošku in ga samo prestavim v posteljico.
sem pa vse tri (tudi Taro in Tio) kopala vsak dan.

Točno tako je pri nas...od 7 dneva naprej...vsak dan...brez olja...milimo 1x tedensko...vse skupaj je ne velik ritual, kopanje-hranjenje-spanje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7873
7.3.2007 21:05:52   
muki1
Ej, to je v bistvu taka pogovorna fraza... govori neko mater.... v bistvu ne pomeni nič, se pa pri nas kar pogosto uporablja user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7874
7.3.2007 21:06:53   
altati
pomanjševalnice- najljubša mi je Jašončekuser posted image , včasi je pa tudi Jaši.....Taro kličem Tarenka, Tio pa Tiek....user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  313 314 [315] 316 317   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  313 314 [315] 316 317   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?