Maxica
|
Oj oj, sem rekla, da se vam še malo oglasim, preden grem v mižule. Danes popoldne smo šli malo od doma. Maxa in Lana sva z možem peljala k njegovim staršem, midva pa po sto letih šla sama v shoping. Sem si morala prav za dušo mal v miru nabaviti en parfum, pa ene črne hlače, pa hladilnik sva morala napolnit, tako da, res, prav pasalo je tako iti, malo v miru, ne da gledaš, kdaj se ti bo začel jokcat, pa kam ti je ta velik ušel ipd. Danes mi je uspel tudi velik podvig. Mož je delal, jaz sem pa oba peljala v ta veliko posteljo. Lana sem priklopila, Max je ta čas zaspal, potem še Lan, ki sem ga pa potem kar v njegovo posteljico preložila in je spal celo uro. Tako da sem zdaj sklenila, da ga bom tudi kar čez dan dajala spati v njegovo posteljico. Upam samo, da mu to ne zmrka nočnega ritma. Ker sem ugotovila, da je pravi tečko, ker enostavno ni naspan. Max spi dve uri popoldne, če pa pogledam Lana, po moje da nima dveh ur spanca v celem dnevu, edino, če gremo kam z vozičkom. Če smo pa doma, pa gotovo ne. Groza. Zato pa res ne more biti dobrovoljček. Tako da bomo videli, če nam uspe ta način. Kolk pa vaši še kaj polivajo? Lan je spet ful začel. Pa se mi zdi, da je bil en čas že mir, da ni čisto nič pobruhal, ko je podiral kupčke, sedaj so pa vsakič celi zemljevidi, ko ga podere. Pikabu, lepo te je spet brati. In ja, think pink. Toliko zaenkrat, pa nehajte stavkat, pišite, pišite, pišite vendarle kaj. Lahko noč.