|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.3.2007 16:09:29   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
Pikabu, stolček imamo nov, kupili smo pa tudi varovalo... nabavili v BC, ko je bila akcija, da dobiš še blazinice zraven gratis... bom pofotkala in prilepila... hvala za skrb!

O, super, potem pa verjetno imate tudi to naslonjalo. Jaz sem namreč mislila, da sem se zafrknila in da bomo imeli dva loka, pa sem potem videla, da v škatli s stolom loka sploh ni, je bil skupaj s tistim naslonjalom. Naš Maks ful uživa v njem. Prej je Ema jedla, pa sem ga dala tako sedeti, da je sedel nasproti njej in jo je gledal, je bil čisto navdušen.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7751
6.3.2007 16:18:12   
Pikabu
Se moram še nekaj pohvaliti. Naš Maks pa zna piti iz tistega aventovega nastavka. Včeraj, ko mi je tako "drekal" cel dan, sem mu potem še skuhala čaj (prej ga je pil samo ene dvakrat), pa sem mu dala kar tisti nastavek gor in je lepo potegnil in pil. Drugače ga ima pa tudi rad, ker je ravno toliko mehak, da ga lepo grize in mu paše za dlesen.

Pa še nekaj vas moram vprašati. V soboto sem v HM-ju kupila za Maksa tako rutko. Ker je bila na fantovskemu oddelku, predvidevam, da je ruta za fantke, ampak jaz ne znam po fantovsko zavezat. So me hecali, da je ko ena punčka, pa da so take rutke za punčke, meni je pa ful všeč in bi mu jo res rada dala gor. A katera zna to po fatnovsko zavezati?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 7752
6.3.2007 16:19:29   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Kje ste pa danes vse? Imate slučajno lepo vreme, pa se šetkate?user posted image Pri nas je namreč oblačno in nič kaj prijazno vreme...user posted image

Maxica, pri nas ni tako lepo, kot je bilo včeraj, ampak za sprehajanje je bilo pa vseeno v redu.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7753
6.3.2007 16:21:51   
Pikabu
Ker se dolgo nisem oglašala, naj izrečem še dobrodošlico vsem novim:

user posted image

Lepo, da ste se nam pridružile, uživajte z nami v čvekanju.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 7754
6.3.2007 16:24:53   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

D
Moci, še enkrat ponavljam - kaj bi ti OBEDOVALA ?user posted image  V to sem se vtaknila, za zapestnico sem razumela in je luštna.user posted image

aja. matr se butasta... jah to je pa dioptrijauser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7755
6.3.2007 16:30:28   
Pikabu
Mene pa skrbi, mož se mi ne oglasi. Saj vem, da bi tisti čas, ko je vse tulilo, moral biti že nekje krepko čez mejo, ampak kaj pa če sta kasneje šla.... Upam, da varno potuje in da za brezveze paničarim. O, joj, zdaj je pa še helikopter priletel v bolnico.user posted image

Imam še malo časa, pa da nadoknadim zamujeno, da ne bom spet kregana. user posted image A ne, altati? user posted image user posted image user posted image

Spodaj sem na hitro pospravila, pripravila sem cunje za oprat. A vam povem, koliko storjev bo? Sedem. Noro!!!!!!!! Otroka mi pa danes oba pridno spita. Ne vem pa, kaj se dogaja z Emo, upam, da ne bo zbolela, ker ponavadi je tik preden zboli, tako zoprna, kot je sedaj. Lahko pa tudi, da samo atija pogreša. Cel vikend ga ni bilo, včeraj sta imela bolj malo časa, da sta bila kaj skupaj, zdaj ga pa spet ne bo. Ah, se bo že unesla. Ko se zbudi, ima obljubljeno, da bo lahko gledala risanke, tako da bo verjetno dobre volje. Jaz moram pa še malo pomiti spodaj, pa bo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 7756
6.3.2007 16:33:12   
Pikabu
Altati, a sem že dovolj napisala? Sem nadokadila? user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 7757
6.3.2007 16:51:58   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: gaya

altati a si pogledala kaj za mene v Mercatorju, a so dobili že posodo? Ker če jo do petka ne bo, pridem v KR, ker rabim kartico, moramo izvest šoping, za vikend so spet žurkeuser posted image . Lahk pa tud ti v petek prideš v naš Mercator, pa bomo s Pikabu en kofet užgale, zdaj te ne bo sneg zamedeluser posted image .

Nisem bila še nič. Jutri ali pojutrišnjem bom šla, a prav? Ti akr pridi v KR, sam na kartici bo NO LIMIT- altati vse zapravila!!! sorry, saj sem ti reklauser posted image user posted image

jah pol se pa kr pripravi pridemo z vsemi gosti kar k tebi na praznovanje rojstnega dne od Karin user posted image , pa glej da bos kaj dobrga nardilauser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7758
6.3.2007 16:52:09   
moci
pikabu, pomiiiiri se. helikopetrji planince vozijo... so novembra mojo mami k vam pripeljaluser posted image user posted image

mah se mi ne da pisat...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 7759
6.3.2007 16:56:00   
Pikabu
Ne, moci, verjetno je nekaj bilo, ker prej so šli gasilci, policajo, vse živo.

Zdaj me je pa skoraj fršlok. Se je ustavil en kombi pred hišo in ven je stopil en v uniformni. Jaz sem vsa trda postala, sem že vse črno videla. Pa grem le malo bolje pogledat in so samo enega carinika odložili. Jaz sem pa mislila, da je policaj. Ampak sem šla vseeno moža klicat in je že daaaaaaaaleč in je vse v redu. Se mi je kar oddahnilo. Sva zmenjena, da si sms-je pošiljava, pa ni nič nazaj poslal, mu jih bom napela, ko pride domov. Saj bom nehala biti panična, obljubim.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7760
6.3.2007 18:05:30   
frrrr
mis, hvala za nasvet... js ponavadi grem vn, ko mali reče, da je pripravljen... dans sm se pač prilagodila obiskom... sva se pa tolk na hitr dogovorile, da nism uspela malemu spanja sprogramirat user posted image se je ravno zbudil, pa sva se midve za čez pol urce zmenile...

Pikabu, misli pozitivno!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 7761
6.3.2007 18:23:36   
štorkljica
Živijo!
Torej poročilo s posvetovalnice:

Tehtamo 6640g jaz sem napovedala 7100guser posted image

Veliki smo 66,5cm jaz napovedala 66cm

Ja v KG pa sem se zato tako uštela, ker sem se zmotila pri KG za tretji mesec, se je pa sedaj v mescu in pol zredila spet za cel KG, tako, da je prav baba že ratala. Mi je pa sestra tam povedala, da se po četrtem mesecu NORMALNO zredijo za 500g. Ena vem da se je sekirala zaradi tega ker se je otrok premalo zredil, to je mišljeno, da je 400g minimum, 600g pa maksimum - torej ni panike!
Je pa zrasla 4cm!

Cepljenje je blo super, mala je samo nekaj zastokala, sploh jo nič bolelo, je pa bla NAJBOLJ PRIDEN OTROČEK V POSVETOVALNICIuser posted image user posted image  Čisto nič ni jokala, se je ful pogovarjala s tujimi ljudmi in debatirala s sestro in doktorco, res je bla faca.
Smo jo pa cepili tudi proti rota virusom! in sicer cepljenje stane 73,65 €, je pa pediatrinja rekla, da je bil zdaj to skrajni cajt in da bo dobila naslednjo dozo že naslednji mesec. Cepivo pa drži 5 let, je pa tudi sama to priporočala saj je rekla da je res groza če otrok zboli ta to črevesno boleznijo.
To je to...zdaj grem pa pred kopanjem še malo TV poškilit!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7762
6.3.2007 18:24:26   
štorkljica
ČESTITKE BOROVNIČKA & TJAŠ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 7763
6.3.2007 18:26:36   
štorkljica
Kasneje še podrobneje napišem glede GH, kaj smo se menili s sestro in pediatrinjo...a ste vedli, da se breskve sploh ne proporočajo ker so kao najbolj pogosti alergeni?

Neposredna povezava do sporočila: 7764
6.3.2007 19:03:35   
Arabela
Dober večer!

Me smo imele danes pa športni dan... pri nas je bilo 18st pa sonček je ful lepo sijal..
No najprej sva zjutraj imele plavanje, na katerem je mala danes res ful uživalla... pa še z nogicami je prvič brcala, kot da zares plava user posted image user posted image user posted image ... temu je sledilo enourno pančkanje, nato pa pohajkovanje, smo jo spet skupaj s user posted image ucvrle na Pohorje... mala je spet uživala v kenguruju, tokrat sploh ni zaspala.. no zmanjkalo jo je v avtu, ampak za 15min, pa je bila spet živa.... sem mislila a ta otrok ne bo nič več podnevi spal.. no pa smrči zdaj na kavču že od petih... me res zanima kakšna bo noč...

Zdaj grem po netu malce brskat za nahrbtniki za otroka, ker v kengurujčku me motijo od malecke noge, se vedno zadevam v njih user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 7765
6.3.2007 19:05:35   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Kasneje še podrobneje napišem glede GH, kaj smo se menili s sestro in pediatrinjo...a ste vedli, da se breskve sploh ne proporočajo ker so kao najbolj pogosti alergeni?

V "Veliki paparici za male papavčke" so breskve kot hrana (seveda kuhane) omenjene že pri prvem odstavljanju... naša mala je že probala kašico banana-breskevuser posted image pa je bilo zaenkrat vse ok...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 7766
6.3.2007 20:03:35   
gaya

Alergena je koža breskve. Naša rebeka je tud pikasta po breskvi in marelici, če ji pa daš kožo stran je pa dobr.

Arabela jst tud po paparici delam, pa so notri že zgodaj omenjeni tropski sadeži user posted image , ampak bom jst še mal počakala.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

Neposredna povezava do sporočila: 7767
6.3.2007 20:05:24   
nanica
Dober večer sestre čveke,

moj user posted image  je že zaspal, upam, da bo spal tako dobro kot danes, a zunaj tako user posted image user posted image  smrdi po gnoju, da si že cel večer drgne nos in oči.
dane sem bila pri frizerju in še nikoli nisem bila tako kratko ostrižena, a zdaj, ko lasje izpadajo, je baje to zanje bolje, da se čimprej okrepijo

danes sem govorila s svojo G in me je vprašala, če bi že novega user posted image  naročili
no, ampak malo bomo pa še počakali, čeprav sem že med starejšimi kokami
ampak vseeno vam pa moram povedati, da pogosto pogrešam brce v trebuščku
kaj pa ve? se kdaj spomnite na sladke brce in brcike?

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 7768
6.3.2007 20:08:15   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

vseeno vam pa moram povedati, da pogosto pogrešam brce v trebuščku
kaj pa ve? se kdaj spomnite na sladke brce in brcike?

nanica

tud jst jih pogrešam, včasih mam clo občutek kot da še vedno nekdo brca notri user posted image  sem zadnjič mojmu rekla da mam tak filing kakor ko mi je Gaja čist na začetku pomigala v trebuščku, tko nežno, pa je moj rekel, da niso mogoč kerga not pozabiluser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 7769
6.3.2007 20:13:56   
piskot
cer!

amazona, pravis, da ste se cepili proti rota virusu. mene pa nekaj zanima. a je ta virus vedno isti, al je tako kot pri gripi, da mutira. namrec ne vem al ga cem cepit ali ne. ce je miljon vrst tega virusa, pa cepijo samo proti znanim, potem je to brezveze ane. a si se mogoce kaj pozanimala o tem?

nanica tudi jaz bila danes pri frizerju, pa sem prav razocarana. Ze 10 let mam isto frizerko, pa se nikol mi ni naredila take mamaste frizure. Zgleda da zdaj ko sem mamica, moram tudi temu primerno zgledat user posted image  Ampak ker je bila ravno prav slabe volje, je nisem potem se s tem morila. Ji bom pa naslednjic povedala ta svoje.

Jaz brc nic ne pogresam, sploh pa ne laznih popadkov, ki so me strasili od 5 meseca naprej. Imam pa zdaj itak musklfiber v trebusne misice, zaradi dvigovanja Martina. Mogoce to tudi steje user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 7770
6.3.2007 20:22:15   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

V "Veliki paparici za male papavčke" so breskve kot hrana (seveda kuhane) omenjene že pri prvem odstavljanju... naša mala je že probala kašico banana-breskevuser posted image pa je bilo zaenkrat vse ok...

Ja saj jaz sem ji tudi točno to kašico že dajala, pa ji do zdaj ni nič blo (TRKAMMMMM), tak da ne vem...sicer pa kot je že Gaya napisala...koža je faktor!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 7771
6.3.2007 20:22:50   
nanica
ha, pa sva se pokazala tudi midvauser posted image user posted image user posted image

ampak mama še s staro frizurouser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7772
6.3.2007 20:26:27   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

cer!

amazona, pravis, da ste se cepili proti rota virusu. mene pa nekaj zanima. a je ta virus vedno isti, al je tako kot pri gripi, da mutira. namrec ne vem al ga cem cepit ali ne. ce je miljon vrst tega virusa, pa cepijo samo proti znanim, potem je to brezveze ane. a si se mogoce kaj pozanimala o tem?

Ja to je cepivo proti ROTA VIRUSOM, v bistvu ni niti cepivo, ampak tako "pršilo", se ga da po injekciji v usta - otrok ga v bistvu popije (obstajajo tudi bakterijski rota, to cepivo so pa virusni, ki so veliko hujši in jih je težje pozdravit kot bakterijske!), je pa pmejen čas ko se lahko to cepivo da, mi smo zgrabili glih zadnji vlak, najboljše bo, da pokličeš svojo pediatrinjo in se pri njej pozanimaš, če da ali ne pa če ni še prepozno!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7773
6.3.2007 20:28:23   
štorkljica
Drugo se mi pa zdaj več ne da pisat, me noge bolijo, se počutim kot tank brez motorjauser posted image , grem počivat pa spat...za mano je naporen dan in dve neprespani noči! Jutri kaj več napišem o GH.
NOČKO BOČKO

Neposredna povezava do sporočila: 7774
6.3.2007 20:39:48   
muki1
Ojla
Nisem nič dosti na tekočem, samo za AMAZONO imam vprašanje.
Katero pediatrinjo imaš? To je bilo zdravilo naročeno prav za Ajdo Izo, ali ga ima na zalogi, ker nas so danes klicali iz ambulante, kako kaj z Ivo, ker zdaj pa že predolgo odlašamo s cepljenjem user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 7775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?