frrrr
|
Lu, pozdravite se! piskot, js sm taka nočna tička, čez dan mi učenje ne gre spljoh... bom raje hodila prej spat (če bo seveda ratalo) in sred noči vstajala za učenje... to sm začela že v srednji šoli prakticirat, no na koncu sem samo budilko prestavljala ampak namen je pa dober IZVIRNO SPOROČILO: Maxica IZVIRNO SPOROČILO: Evik pozdravček Evik, ne nakladaj tolk no, te komaj dohitevam brati. js sm tut rabla full časa, da sm se prebila skoz post moci, js sm mogla bit luštna beba, ker še ni blo neta, da bi me lahk mama prek neta spoznavala z malimi fantki in sm mogla na drugačen način prodret - po ustnem izročilu IZVIRNO SPOROČILO: gaya Men se dane sprav paše cmerit, res . Pre nosečnostjo tudmene ni nič ganilo, zdaj pa me že reklame za vložke v jok spravijo men je to tk znano... so mi bli vedno tk smešni uni, k so se od veselja jokali... moja mama na bratovem maturantskem plesu vsa solzna, js pa v smeh zdej jo pa čist štekam moci, js tut ne gledam resničnih zgodb že nekaj let, ker me samo v slabo voljo spravijo... po tv gledam kakšno romantično komedijo (vseen mau jokca), al pa kak triler, to je pa tut vse evo, pa ne rabim gledat takih filmov za jokanje... lahk sam @lino preberem... kolk lepo napisano sreče kr lijejo altati, mi smo enkrat imeli tako burno noč (hrana vsako uro skor), pa sm šla in ugasnila peč... se je takoj poznalo, smo spali kot angelčki... proti suhemu zraku se pa z improviziranimi vlažilci zraka borim, pa veliiiiko rož imamo v stanovanju - nam kaže skoz vlažnost okol 70% Arabela, mi bomo pa od 23. do 30.6. na Pagu, v Metajni, apartma s pollpenzionom js dans na izi kuhala - mlečni riž, namest sladkorja dodala suhe slive - njami, v porodnišnici to prvič jedla in mi je full všeč za jutr sm pa pr altati špinačno idejo ukradla... no, namest zrezkov bom jajca spekla vava, fajn se pedenajte z Luko... pa dobro opravite z vlomilci... a srečno vožnjo sm ti že zaželela? altati, s tem Claptonovim komadom je mene moj možek osvajal jo je sam na kitaro igral in pel in me je osvojil sm mogla mau obarvat, ker nio blo za brat
< Sporočilo je popravil frrrr -- 6.3.2007 13:48:54 >
|