|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  308 309 [310] 311 312   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.3.2007 9:30:23   
Maxica
Dobro jutro.
Tudi pri nas je kar suh zrak, tako da imam skoz vklopljen vlažilnik zraka. Ponoči pa nekak še ne upam odpreti okna, je preblizu postelje, pa noči so pri nas še zelo hladne, sploh pa skoz neki piha, burja ipd. Tako da bomo s tem še malo počakali. Je pa gotovo res nekaj na tem, ker če hodim jaz piti ponoči, zaradi suhih ust, se gotovo tudi Lan večkrat zbuja in hoče jesti/piti, in obratno.
@lina, kolk lepo si pa to napisala.user posted image user posted image user posted image  Popolnoma razumem te tvoje občutke.user posted image
Pri nas bomo kuhali vse sorteuser posted image  - mama bo naredila musako, nama z Maxom brez zelja, jaz bom naredila brokolijevo juho, mož bo pa pizzo jedel. Ni da ni, torej.user posted image
Moci, še enkrat ponavljam - kaj bi ti OBEDOVALA ?user posted image  V to sem se vtaknila, za zapestnico sem razumela in je luštna.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7726
6.3.2007 9:41:15   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

PA še zaupajte kaj boste danes kuhale, da ukradem kako idejo user posted image

korenčkova juha in piščančja rižota

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7727
6.3.2007 10:41:40   
psaša
Včeraj pri župniku nismo nič opravili. Izsiljuje, da se morva najprej poročit user posted image .
Mali je spal od 20.30-7.10huser posted image user posted image user posted image .
Sedaj pa čakam patronažno, da mi pride svetovati glede GH in ostalih stvari, ki so se znašle na spisku.
@lina in gaya jaz sem tudi rabila robčke.

tasha ob 23.34

Če sem pa še kaj pozabila pa vam še napišem.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 7728
6.3.2007 11:06:14   
Maxica
Kje ste pa danes vse? Imate slučajno lepo vreme, pa se šetkate?user posted image  Pri nas je namreč oblačno in nič kaj prijazno vreme...user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 7729
6.3.2007 12:58:46   
altati

Kaj boste danes počele, prav zoprno vreme je. Jst bi se nekam dala, pa nimm pojma kam. Kakšen nasvet?

z Viv sva 3 ure vozičkale, kofetkale, čvekale in krofkale...lahko bi se pridružila!

PA še zaupajte kaj boste danes kuhale, da ukradem kako idejo user posted image

pire krompir, špinača in zelenjavni zrezki

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7730
6.3.2007 13:01:42   
frrrr
joj, kakšna muka... celo dopoldne sm bla brez neta, ker so meli na Telemachu neke probleme user posted image js sm zasvojena, priznam!

drgač noč minila zelo mirno - brez vmesnih previjanj po doooolgem času... tolk je blo fajn, da nism mogla ob 4ih vstat in se it učit user posted image sm se pa fajn naspala in bo šlo to noč lažje user posted image
en sprehod je že za nami... sm si nakvihtala levo roko, ker je bil več kot pol sprehoda v naročju... to je bil drugi tak sprehod (prvi je bil lani decembra) in upam, da jih neu več... sta do naju prišle kolegica s svojo mesec mlajšo pupo in smo šli vozičkat, naš pa še ne zaspan in ni blo za ležat user posted image pol smo pač peli in peli in mama nosi, pa bom tiho...
doma se je pa pri babici veselo smejčkal, ko sm ji razlagala kolk sm ga mogla nostit... pol se je pa nahranil in zaspal... zdej pa spi, men pa spet net dela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 7731
6.3.2007 13:01:44   
altati
oj, klicala me je naša Vava. Vse vas lepo pozdravlja in pride nazaj, samo trenutno ima fullll dela zaradi vloma v njihovo firmo-saj veste...
Luka je ok, prihodnji teden imata UZ glave in takrat se sigurno javi in nam sporoči kako je z njim.
Vava-drži se! In hitro najdi vlomilce, pa bomo me oktobrke jih 'podelale' oz. 'v roke vzele'. Nikoli jim ne bo več prišlo na pamet kaj takega, a ne punce?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7732
6.3.2007 13:13:27   
altati
Midva z Jašem sva si pa ravno privoščil en počasen foxtrot na Erica Clapton - Wonderful tonight.Sva se tako fino tiškalauser posted image ...ravno je na tv programu VH1-CLASIC spored so emotional in so same lepe iz naših mladih let...tiste ta mlade tako ne poznate dobre muzikeuser posted image user posted image
nič, greva plesat naprej.Zdaj še jaz vodim njega....jaz obožujem ples!!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7733
6.3.2007 13:47:30   
frrrr
Lu, pozdravite se!

piskot, js sm taka nočna tička, čez dan mi učenje ne gre spljoh... bom raje hodila prej spat (če bo seveda ratalo) in sred noči vstajala za učenje... to sm začela že v srednji šoli prakticirat, no na koncu sem samo budilko prestavljala user posted image ampak namen je pa dober user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Evik
pozdravčekuser posted image

Evik, ne nakladaj tolk no, te komaj dohitevam brati.user posted image
user posted image js sm tut rabla full časa, da sm se prebila skoz post user posted image

moci, js sm mogla bit luštna beba, ker še ni blo neta, da bi me lahk mama prek neta spoznavala z malimi fantki in sm mogla na drugačen način prodret - po ustnem izročilu user posted image

Men se dane sprav paše cmerit, resuser posted image . Pre nosečnostjo tudmene ni nič ganilo, zdaj pa me že reklame za vložke v jok spravijouser posted image

men je to tk znano... so mi bli vedno tk smešni uni, k so se od veselja jokali... moja mama na bratovem maturantskem plesu vsa solzna, js pa v smeh user posted image zdej jo pa čist štekam

moci, js tut ne gledam resničnih zgodb že nekaj let, ker me samo v slabo voljo spravijo... po tv gledam kakšno romantično komedijo (vseen mau jokca), al pa kak triler, to je pa tut vse

evo, pa ne rabim gledat takih filmov za jokanje... lahk sam @lino preberem... kolk lepo napisano user posted image sreče kr lijejo

altati, mi smo enkrat imeli tako burno noč (hrana vsako uro skor), pa sm šla in ugasnila peč... se je takoj poznalo, smo spali kot angelčki... proti suhemu zraku se pa z improviziranimi vlažilci zraka borim, pa veliiiiko rož imamo v stanovanju - nam kaže skoz vlažnost okol 70%

Arabela, mi bomo pa od 23. do 30.6. na Pagu, v Metajni, apartma s pollpenzionom

js dans na izi kuhala - mlečni riž, namest sladkorja dodala suhe slive - njami, v porodnišnici to prvič jedla in mi je full všeč
za jutr sm pa pr altati špinačno idejo ukradla... no, namest zrezkov bom jajca spekla

vava, fajn se pedenajte z Luko... pa dobro opravite z vlomilci... a srečno vožnjo sm ti že zaželela?

altati, s tem Claptonovim komadom je mene moj možek osvajal user posted image jo je sam na kitaro igral in pel user posted image in me je osvojil

sm mogla mau obarvat, ker nio blo za brat user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 6.3.2007 13:48:54 >

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7734
6.3.2007 14:08:10   
gaya
Tko, sem se nakofetala z našo Pikabu, sem jo res prav pogrešala in jo bom mogla večkrat zvlečt na kofetekuser posted image . Zapravla sem tud enga denarja, sem čist utrujena od šopanjauser posted image .

Gaja spi, jst grem pa kosilo delat. Musaka user posted image . Hvala Maxicauser posted image

altati a si pogledala kaj za mene v Mercatorju, a so dobili že posodo? Ker če jo do petka ne bo, pridem v KR, ker rabim kartico, moramo izvest šoping, za vikend so spet žurkeuser posted image . Lahk pa tud ti v petek prideš v naš Mercator, pa bomo s Pikabu en kofet užgale, zdaj te ne bo sneg zamedeluser posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7735
6.3.2007 14:30:51   
_andreja_
no tista ki zbira ure, neb vedla kako ji je ime tasa al kk že (brez zamere - sm blond pa vse pozabm kuj user posted image ) moj žan je bil rojen ob 13:42 user posted image user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7736
6.3.2007 14:32:38   
_andreja_
Gaya a bi lahko jz tud krst vidla, prosimmmmmuser posted image user posted image  kr nas to še vse čakauser posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 7737
6.3.2007 14:38:05   
altati

altati a si pogledala kaj za mene v Mercatorju, a so dobili že posodo? Ker če jo do petka ne bo, pridem v KR, ker rabim kartico, moramo izvest šoping, za vikend so spet žurkeuser posted image . Lahk pa tud ti v petek prideš v naš Mercator, pa bomo s Pikabu en kofet užgale, zdaj te ne bo sneg zamedeluser posted image .

Nisem bila še nič. Jutri ali pojutrišnjem bom šla, a prav? Ti akr pridi v KR, sam na kartici bo NO LIMIT- altati vse zapravila!!! sorry, saj sem ti reklauser posted image user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7738
6.3.2007 14:38:31   
Pikabu
Čestitke za pet mesecev:

user posted image Borovnicki in Tjašu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 7739
6.3.2007 14:43:13   
altati
Mislim Pikabu, ti pa zadnje čase tudi popolnoma pretiravaš v pisanjuuser posted image ...Enostavno te ne zmorem sproti brat, res ne...se lahko en mal ustavišuser posted image .....to je res too much! vse strani so izključno tvojeuser posted image user posted image ...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 7740
6.3.2007 14:44:44   
Pikabu
Samo na hitro.

Uf, me je zdaj zvilo. Mimo nas vse piska: rešilci, gasilci, policaji, noro je. Mene kar zvija, o groza, kaj je spet bilo. user posted image Grem takoj moža poklicat, kje je.

Drugače je pri nas prva super noč. Maks je spal 8 ur v kosu, o mojih joškah pa raje ne bi. user posted image

Z Gayo danes je bilo res super, kako mi je pasalo malo počvekati. Sem si pa tudi jaz privoščila danes malo zapravljanja, ne malo, veliiiiiiiko. Že v soboto sem v HM pustila malo premoženje, danes pa še za piko na i.

Frrrr,
še nekaj glede stolčka. Mi smo ga včeraj dobili in je tudi sestavljen. A imate čisto novega? Ste ga sami kupili? Preveri, če imate varovalo zraven. Pri nas ga ni bilo v škatli in smo ga morali posebej kupiti, je pa poleg tistega loka tudi tako naslonjalo in Maks sedi v stolčku že skoraj čisto lepo. Eno pikapoko mu dam, da ne zleze preveč na eno stran, drugače je pa res super in tisto naslonjalo zelo pomaga.

Zdaj grem pa pospravljat. Imamo res bombo, mi je kar nerodno, če slučajno kdo pride.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 7741
6.3.2007 14:45:42   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Mislim Pikabu, ti pa zadnje čase tudi popolnoma pretiravaš v pisanjuuser posted image ...Enostavno te ne zmorem sproti brat, res ne...se lahko en mal ustavišuser posted image .....to je res too much! vse strani so izključno tvojeuser posted image user posted image ...

A bo zdaj v redu? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7742
6.3.2007 14:56:36   
_andreja_
mislm, jz sm tko blond da tud ene dlikce ne znam dt tle notr, pomanjšat pa vse mi gre sam tle prlimat,.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 7743
6.3.2007 15:04:07   
lucika
potem pa gres v moj profil, pa imas avatar, pa tja nalozis...potem pa moras se spodaj na koncu kliknit uporabi in ok..ce ne ni nic:)
upam da je tole kljuc do uspeha:)

Neposredna povezava do sporočila: 7744
6.3.2007 15:07:36   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

potem pa gres v moj profil, pa imas avatar, pa tja nalozis...potem pa moras se spodaj na koncu kliknit uporabi in ok..ce ne ni nic:)
upam da je tole kljuc do uspeha:)

ja sm zdej kr v avater dala, bom probala slikco na shrani.si dt pa link da boste mojga malega frajerja vidle....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 7745
6.3.2007 15:13:27   
_andreja_
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7746
6.3.2007 15:13:55   
_andreja_
vav kok sm jz pametna user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7747
6.3.2007 15:14:44   
_andreja_
Gaya hvala za geslo, zlo ste luštni user posted image

...drgač ga bomo pa mal na novo pofočkali, pa tisto prlimam bl novejšo...user posted image

< Sporočilo je popravil _andreja_ -- 6.3.2007 15:15:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 7748
6.3.2007 15:49:59   
frrrr
Pikabu, stolček imamo nov, kupili smo pa tudi varovalo... nabavili v BC, ko je bila akcija, da dobiš še blazinice zraven gratis... bom pofotkala in prilepila... hvala za skrb!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7749
6.3.2007 16:09:25   
mis
Men je pa danes Tina omogočila da sva spali dopoldan. od 9h do 11h. Pol pa ven. Zdej tko prakticiram. Frrrr, mogoče ti bo v pomoč. Je bla glih naspan, jo dam v kenguruja, pa voziček vozim. Ko je zaspana pa noter in spi. In sva bli od 11h do 16h zunaj. Super. Tak sonček pri nas. Čeprav je pa zdajle pihat začelo.

Mogoče gremo danes k staršem v LJ, tako da če se ne javim, veste kje sem.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  308 309 [310] 311 312   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  308 309 [310] 311 312   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?