@lina
|
ej, gaya, ta pesem je mene čist v jok spravla med nosečnostjo - če sem jo slišala po radiu, sem kar prešaltala... prehudo za poslušat. Preživela sem dan med 4 stenami s svojima dvema sončkoma, pa tak lep dan je bil. No, medtem ko je tavelik spal, sem malo vozičkala tamalga spredaj pred hišo, vsaj malo... Vam pa povem, da res velja rana ura, zlata ura - zjutraj smo se 7.05 narisali v zdravstvenem domu in bili 7.45 že doma...med prvimi v čakalnici,... ko smo odhajali iz ambulante, je bila čakalnica že kar polna.... Ja, pa virozo ima Jure, tamal pa od njega kasira v milejši obliki... Mis, daj mi na mail ali ZS napiši kaj več o tej telovadbi - kje, kdo vodi, ob kateri uri...prosim! Jst sem danes čist pomehkužena. In zakaj sem pomehkužena - ne vem... prejle ko sem ga dojila pred spanjem, sem razmišljala, kako se ta mala topla štručka pomiri pri meni, ko tako leži ob meni in sesa, kako njegovi mali prstki trdno držijo moj modrc, da mu ja ne bi ušla, kako se lepo zaziblje v spanec...pol so mi pred oči hodili izseki današnjega dne, ko sva se igrala na kavču in mu je vsakič zasijal sonček v očeh, kadarkoli me je pogledal s svojimi velikimi svetlimi učki, njegov mali brezzobi nasmešek... pa mi pride v misli še starejši, ko sem mu prinesla čaj, mi je hvaležno rekel "hvala mami", pa kako sva se crkljala ko se je zbudil iz popoldanskega spanca, pa ko sem kihnila danes, mi je rekel "na zdravje, mami!", pa medtem ko sem držala tamalga v naročju, je pritekel zraven in se stisnil k svojmu bratcu, rekel "moj, moj Matjažek" nakar sem ju jaz oba stisnila k sebi, moja dva največja zaklada - ti mali izseki današnjega dneva so me čist raznežili in na to sem lahko samo sebi rekla, kako srečna sem. - Na, zdaj sem pa še vam izlila...saj ne rabte brat vsega...
|