|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  307 308 [309] 310 311   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
5.3.2007 21:59:50   
moci
gaya, ne jokat nouser posted image . a prav. sj se mamo rade user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7701
5.3.2007 22:03:28   
moci
sej reklame za vložke so pa res za jokat. pa za praške tud

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7702
5.3.2007 22:26:15   
@lina
ej, gaya, ta pesem je mene čist v jok spravla med nosečnostjo - če sem jo slišala po radiu, sem kar prešaltala... prehudo za poslušat.

Preživela sem dan med 4 stenami s svojima dvema sončkoma, pa tak lep dan je bil. No, medtem ko je tavelik spal, sem malo vozičkala tamalga spredaj pred hišo, vsaj malo... Vam pa povem, da res velja rana ura, zlata ura - zjutraj smo se 7.05 narisali v zdravstvenem domu in bili 7.45 že doma...med prvimi v čakalnici,... ko smo odhajali iz ambulante, je bila čakalnica že kar polna.... Ja, pa virozo ima Jure, tamal pa od njega kasira v milejši obliki...

Mis, daj mi na mail ali ZS napiši kaj več o tej telovadbi - kje, kdo vodi, ob kateri uri...prosim!

Jst sem danes čist pomehkužena. In zakaj sem pomehkužena - ne vem... prejle ko sem ga dojila pred spanjem, sem razmišljala, kako se ta mala topla štručka pomiri pri meni, ko tako leži ob meni in sesa, kako njegovi mali prstki trdno držijo moj modrc, da mu ja  ne bi ušla, kako se lepo zaziblje v spanec...pol so mi pred oči hodili izseki današnjega dne, ko sva se igrala na kavču in mu je vsakič zasijal sonček v očeh, kadarkoli me je pogledal s svojimi velikimi svetlimi učki, njegov mali brezzobi nasmešek... pa mi pride v misli še starejši, ko sem mu prinesla čaj, mi je hvaležno rekel "hvala mami", pa kako sva se crkljala ko se je zbudil iz popoldanskega spanca, pa ko sem kihnila danes, mi je rekel "na zdravje, mami!", pa medtem ko sem držala tamalga v naročju, je pritekel zraven in se stisnil k svojmu bratcu, rekel "moj, moj Matjažek" nakar sem ju jaz oba stisnila k sebi, moja dva največja zaklada - ti mali izseki današnjega dneva so me čist raznežili in na to sem lahko samo sebi rekla, kako srečna sem.  - Na, zdaj sem pa še vam izlila...saj ne rabte brat vsega...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7703
5.3.2007 22:28:34   
@lina
Pa še to: Lu, čimprej se pocajtajte!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 7704
5.3.2007 22:34:17   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Tasha Gael je pa pravi šarmeruser posted image , si mu ti to zrihtala al si jo je kar sam najdu?

Moci Zoja ma pa novo zapestnico...a je bla kaj važna?user posted image

Altaat za kak dolgo je takle nahrbtnik?

Ah to je ena od treh (bolj ziher), ki ga osvajajo user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 7705
5.3.2007 23:03:04   
muki1
@lina in Gaya, hvala vama, sem se prišla malo na RR razvedrit, zdaj pa bom po robčke šibala.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 7706
6.3.2007 6:58:41   
altati
jutro, prva!!!!
zdaj vas grem pa brat!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7707
6.3.2007 7:03:00   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

@lina in Gaya, hvala vama, sem se prišla malo na RR razvedrit, zdaj pa bom po robčke šibala.

hvala enako!!!!  pridem se zjutraj malo razvedrit, pa potrebujem paket robcevuser posted image .....ta album od Tabu-jev imam pa jaz tudi.....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7708
6.3.2007 7:10:27   
altati
aja, še to sem vam hotela povedati.
Naš Jaša se je pred 2-3 tedni tudi zbujal ponoči na uro, uro in pol, dve uri...in veste kaj sem naredila? Odprla okno in spimo ob odprtem oknu. Sicer sem potrebovala 10 dni, da sem mojega prepričala, da odprem okno, ampak zdaj imamo mir ponoči. meni se je zdelo prevroče, presuh zrak, čeprav imamo zaprte radiatorje. Tudi sama sem se zbujala s suhimi usti in hodila pit. Zdaj imamo pa mir. Vsi spimo kot dojenčkiuser posted image . Zbudi se pa Jaša res edino ko je lačen-okrog 3h-3.30h, poje in zaspi nazaj. Mogoče kateri pride nasvet prav! Aja, pa še to - odprto imamo okno, ki je na drugi strani sobe, ne nad posteljouser posted image ...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7709
6.3.2007 7:11:00   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: altati

hvala enako!!!!  pridem se zjutraj malo razvedrit, pa potrebujem paket robcevuser posted image .....ta album od Tabu-jev imam pa jaz tudi.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Preveč čustveno za tako zgodnjo uro...user posted image user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7710
6.3.2007 7:12:36   
Arabela

Naš Jaša se je pred 2-3 tedni tudi zbujal ponoči na uro, uro in pol, dve uri...in veste kaj sem naredila? Odprla okno in spimo ob odprtem oknu. Sicer sem potrebovala 10 dni, da sem mojega prepričala, da odprem okno, ampak zdaj imamo mir ponoči. meni se je zdelo prevroče, presuh zrak, čeprav imamo zaprte radiatorje. Tudi sama sem se zbujala s suhimi usti in hodila pit. Zdaj imamo pa mir. Vsi spimo kot dojenčkiuser posted image . Zbudi se pa Jaša res edino ko je lačen-okrog 3h-3.30h, poje in zaspi nazaj. Mogoče kateri pride nasvet prav! Aja, pa še to - odprto imamo okno, ki je na drugi strani sobe, ne nad posteljouser posted image ...

To bom jaz poskusila... ker danes se je mala taudi ful dosti zbujala, pa ati pa jaz tudi ker sva bila žejna, torej sklepam da je bila tudi mala miška...ni toliko vroče kot je suh zrak... komaj čakam da nehamo kuriti...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7711
6.3.2007 7:16:28   
Arabela
.D.-.obro jutro!

Bašem se z napolitankami in čakam da se mala zbudi oziroma jo bom morala jaz ker imava danes plavanje.. pa morava prej dobro papati in kakati...
Zunaj je neko čudno vreme, zdaj pa ne vem al je oblačno al le še malce temno...

Punce a ne da dnevi prehitro prehitro minevajo... Mi smo se včeraj ravno rezervirali morje.. gremo od 29.6.-9.7. na Pag v Novaljo... tam ima babica prikolico pa bomo letos bolj na izi kempirali.. Joj komaj čakam...

Evo malecka budna.. saj ve da ma plavanje danes, hahahaha

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 7712
6.3.2007 7:16:59   
altati
Arabela-pri nas tudi ni tako vroče (ker imamo vse radiatorje zaprte), ampak suh zrak je bil problem.....poskusi še ti! pri nas je res delovalo. Zdaj lahko rečem, da že 14 dni spimo kot dojenčki, ob odprtem oknuuser posted image ....sem pa pogruntala po tem, ko Jaša sploh ni je del, ko se je zbudil. naredil je samo kakšen požirek, dva, nič konkretnega in sem videla, da ni lačen, ampak žejen, tako kot jaz....

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 7713
6.3.2007 7:51:23   
@lina
Dobro jutro!

Mi smo v redu spali. Seveda ne morem spat do 9h, kot običajno, ker imam starejšega doma... ne glede na to, kdaj gre spat, je on ob 7h pokonci.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7714
6.3.2007 7:54:05   
@lina

Tudi pri nas je bil ful suh zrak. Prvi pokazatelj je bila moja žeja ponoči, drugi pa vremenska postaja, ki smo jo kupili in postavili v spalnico. Kazalo je 37-40 % vlažnost! Potem smo pa preko Conrada kupili še vlažilnik zraka spravili vlažnost na 50-55%  in je res boljše!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7715
6.3.2007 7:59:34   
naja78
hay.
odprto okno,bomo mi tudi uvedli,ker je res suh zrak,čeptav po 18 uri zvečer več ne pržigamo radiatorje,edino v kopalnici,ko se gre lan kopat okol 8.
danes se je mali zbudil že kar ob 1.00.no sem mislila da bomo ob cca 4.00 pokonc,pa smo spal do 6.user posted image
grozno nam je vroče ponoč,računite da na pojstli spimo,jaz,moj dragi,lan in še 2 kužiki.
smo pa imeli vlažilce,pa tud ni bilo ok,ker je bilo pa premokro....user posted image

grem še brat,tok naklamfate,da ne sfolgam vse na 1x.

ajaše to kak date slikico za avatar.meni napiše da je slikica prevelikauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7716
6.3.2007 8:00:03   
altati
@lina-jaz sem tudi razmišljala o vlažilcu zraka, ki ga imam (nekje v kleti), ampak sem rekla, da dokler je tako mila zima, bo kar okno odprto. Če bo pa drugo leto hladneje, bo pa zopet vlažilec na sporeduuser posted image ....

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 7717
6.3.2007 8:02:47   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: naja78
ajaše to kak date slikico za avatar.meni napiše da je slikica prevelikauser posted image

Najprej daj sliko v Paint-erja in jo pomajšaj....na velikost naših avatar-jev. potem jo pa iz Paint-erja potegni v avatar...bo šlo?

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7718
6.3.2007 8:21:03   
mis
hojla punce!

gaya, na katerem albumu je ta pesem? jest mam album Tabu, pa ni gor. ampak komad pa poznam. lepa melodija. za besedilo pa priznam, da ga sploh nisem tako poznalauser posted image

naša noč. nisem vedela kako bo zgledalo. no potem se je zbudila ob 1h, pol štirih, potem pa vsako uro ali pol ure. prva runda ok, druga tudi, potem pa tkole. tudi mi smo imeli odprto okno.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7719
6.3.2007 8:57:17   
beki24

najprej mravljinci po telesu, pa solzice v očeh- ahhh

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7720
6.3.2007 9:00:20   
gaya

Jutro

no pa ste se nacmerile user posted image , a ni fajn. Sem ravn razmišljala, da sem preden sem mela Gajo tud jst to pesem čist drugasč dojemala. Včeraj sem pa po dolgem času spet poslušala, pa bum, gledam Gajo pa user posted image . Eh ja verjetn me je še mal vpliv lune držal. Pa zdaj definitinvo vem, da sem drug človek odkar imam mojo punčkouser posted image

Jst mam tud odprto okno, pa se mi zdi da se mala zbuja, ker včasih ponoči ful ropota zunaj user posted image , ne vem zakaj imajo sosedje filing okol 3 zjutraj nosit smeti in pol kontejner tko zadoni da še mene v luft vrže in to se dogaja vsak dan user posted image , ampak dokler pa ni ropota pa se mi zdi da tud bolje spi.

Kaj boste danes počele, prav zoprno vreme je. Jst bi se nekam dala, pa nimm pojma kam. Kakšen nasvet?

PA še zaupajte kaj boste danes kuhale, da ukradem kako idejo user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 7721
6.3.2007 9:01:22   
beki24

IZVIRNO SPOROČILO: naja78

Najprej daj sliko v Paint-erja in jo pomajšaj....na velikost naših avatar-jev. potem jo pa iz Paint-erja potegni v avatar...bo šlo?

ja greš v slikarja- pod raztegni/nagni- tam kjer piše 100% spremeniš ( ponavadi na 7%) je pa odvisno kako velika je slika v originalu!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7722
6.3.2007 9:02:38   
beki24
kuhale- še zelenjavna juha s piščancem od včeraj

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7723
6.3.2007 9:07:03   
piskot
dan.

tole z odprtim oknom ni slaba ideja, ampak mi ga imamo direkt zraven postelje pa ga ne upam odpret. vlazilec pa ful ropota. vidim pa tiudi jaz, da se martin samo na hitro priklopi, ko bi hotel samo usta zmocit.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7724
6.3.2007 9:19:48   
piskot
ja no pa se vrata od spalnice moramo imeti zaprta, ker sicer macek pride not spat. macek ima pa eno napako na dihalih in ful smrci, tko da ni sans da spis, ce je zraven ... smo v glavnem cist zabunkani not v spalnico.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  307 308 [309] 310 311   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  307 308 [309] 310 311   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?