Maxica
|
Lu, mislim nate. Piskot, ne bom pisala svojega mnenja, ker ga itak ne boš upoštevala. Ne, hec, ej, za svojega zdaj itak več ne rabiš košare, tako da magari res nabavi Plikota. Ko boste pa drugo dete naročili, se boš pa takrat ubadala s tem problemom. Pramette in Pliko sta v tej stopnji že skor čisto ista, fora je le v tem, da pri Pramette imaš vse v enem, pri Pliku pa naj bi rabil še košaro za začetek, čeprav moja kolegica je imela svojo punčko že kar od vsega začetka v njem. Pikabu, so taki dnevi. Jaz sem lih prej možu jamrala, kolk je Lan nepotrpežljiv. Prej smo mu šli račun na banko odpret, pa je bil zbujen, v vozičku in je kar drekal skoz nekaj. Sem morala iti ven, pa ga peljat naokrog. Pol smo se ustavili še v eni knjigarni, sem ga morala dati ven iz vozička, pa nesti naokrog. Zadovoljen je edino v naročju, pa da gleda naokrog. Isto je doma, ne potrpi niti malo, ne v ležalniku, ne v posteljici, niti malo se ne zna zamotiti. Ampak pol sem sklenila, da ga ne bom primerjala z Maxom, ki je bil glede tega res super, nezahteven, znal se je zamotiti. Sicer je Lan res še majhen, ampak ne vem, upam, da se bo potem, ko bo malo večji, znal kaj zamotiti sam s sabo. Aja, drugič nas pa le obvesti, preden kam mrkneš spet. Hehe, saj pol sem prav sama pri sebi tuhtala, kolk smo tečne, hehe, se nam Pikabu ne oglasi en dan, pa ji že sitnarimo. Si nas razvadila s svojim krasnim načinom pisanja in te nikoli nimamo dovolj. Psaša, welcome to the club - tudi mi imamo grozne probleme s krstom in župnikom. Trenutno vse stoji v zraku. V soboto greva z možem na ene blesave priprave, ki jih moraš nujno obiskovati, če hočeš drugega otroka krstiti (kr neki, po moje bom ful novega izvedela ), pol greva pa k našemu župniku po potrdilo, da gremo drugam. Kam - še ne vem. Kdo bo krstil - še ne vem.