|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne prikačujemo v Marcu ...
4.3.2007 19:21:53   
kepica
andreja2000, kaj pa BT? Jaz sem danes že na 37!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 226
4.3.2007 19:22:12   
monikap
kepica tudi jaz navijam zate da siuser posted image pa čimprej sporoči seveda dobro novico

Neposredna povezava do sporočila: 227
4.3.2007 22:01:38   
Bimba80
No pa sem se tudi jaz poslovila od februark, ker je seveda user posted image  prisla.........no zdaj pa je ne pricakujem tam nekje 31.03. user posted image  Upajmo, da bo ta mesec kaj vec user posted image  in cim manj user posted image  oz. novih bojev:)

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 228
5.3.2007 8:09:41   
kepica
Punce, test je bil danes zjutraj spet negativen, tako da user posted image  zagotovo nisem. Sedaj čakam samo še user posted image , da gremo v nove boje. Žaluser posted image
Držim pa pesti za vse ostaleuser posted image

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 229
5.3.2007 9:00:22   
Loni76
01.03 Miranda user posted image , v nove boje user posted image
02.03 kepica
02.03 karatina
02.03 alekasandra user posted image , v nove boje user posted image
03.03 andreja2000
03.03 monikap

03.03 Micici 
05.03 sarica3
05.03 tinkamiška
06.03 muca copatarica
06.03 listek
08.03 TinkiBinki

08.03 zorica
08.03 Linda25
08.03 sssoncnica 
09.03 Loni76
10.03 puhica13
10.03 raho
10.03 mojca9000
10.03 **NiNa**
11.03 karmen10
11.03 mlavla
12.03 galadriel
12.03 soraja

12.03 karin24
13.03 Kristina
13.03 Sapi
13.03 PATRICIJA_22
13.03 mišeka
14.03 florita
17.03 pikicaa25
17.03 daga11

18.03 afnica mala
18.03 violet
20.03 rebeca
20.03 lana38

20.03 nicolina
21.03 torcica

21.03 Anitka
22.03 tago 
23.03 SM10
23.03 arobic3
24.03 ajtak 
27.03 ledenka
27.03 yaris
28.03 medika 13
29.03 vetrnica 
30.03 andre3a
31.03 Bimba80
31.03 PC Baby

31.03 stunfek
02.04 tinkamiška 

To je nekoliko popravljen seznam. Upam, da sem vse pravilno napisala.
Jaz svoje user posted image  ne pričakujem v petek, sva bila pridna in upam, da je tokrat ratalo. Moram povedati, da me danes bradavice na prsih tako bolijo, da se jih ne smem niti dotakniti. Običajno me ne bolijo nikoli. Ali mislite, da je kaj narobe ali je lahko to tudi znak user posted image . Poročajte kaj se dogaja z vami. Upam, da vse zagledamo user posted image .

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 230
5.3.2007 9:45:49   
andreja2000
Sporočam,da je včeraj pozno zvečer prišla moja user posted image

Naslednje spet ne pričakujem v marcu in sicer31.3. ,tako da bom še dalje ostala na tej temi.

kepica user posted image  žal mi je,da je test negativen.Drži se,saj dokler je še ni še vedno obstaja nekaj upanja,če pa res misli pridit,potem pa naj čim prej,da se ne boš tako mučila z čakanjem.user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Loni76)
Neposredna povezava do sporočila: 231
5.3.2007 9:54:18   
kepica
andreja2000, žal mi je, da je tudi tebe obiskala. Sedaj si že jaz želim, da bi me, da se končno sprostim. Še dobro, da smo skupaj, da se podpiramo. Bo pa pač v naslednjem krogu. Bomo pa imele decemberčke. Moj najlepši mesec v letu. Mogoče se mi pa uresniči želja in mi Miklavž prinese user posted image  En user posted image  vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 232
5.3.2007 10:15:53   
stunfek
Andreja2000, sedaj si pa na istem datumu kot jaz :) Kepica žal mi je, da nisi ugledala črtice :(. Gremo skupaj v nove boje. Aja, samo še tvojo M moraš dočakati. Meni je zamujala 5 dni, preden se je smotka prikazala. To je bilo prvo zamujanje v enem letu.

Pot je še dolga. No, jaz lahko rečem, da se je moja M danes poslovila od mene in bomo lahko kmalu začeli user posted image . Kot vse tukaj si srčno želim, da bi bil marec ploden mesec. Morda bi lahko bila za svoj rojstni dan že nosečkica...samo vedeti pa še ne bi mogla...hehehe.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 233
5.3.2007 10:38:57   
Linda25
Pozdravljene punce.

Tile dnevi se tako vlečejo, da lahko samo znoriš. Psiha pa dela sto na uro.

Meni je bilo včeraj zvečer tako slabo, kot še nikoli. Danes zjutraj tudi. Tudi ta trenutek čutim slabost. Bomo videli, kaj bo dobrega.

Kako se počutite ve?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 234
5.3.2007 12:49:00   
kepica
Javljam, da je pravkar prišla moja user posted image  in grem polna optimizma v nove boje. Zdej me pa čaka čez 10 dni slikanje maternice, pa si kar ne upam it. Sem pred parimi dnevi slišala, da boli za znoret. Ima katera to že za sabo? Prosim kakšno spodbudno besedo, da bom lažje šla. Ali naj raje še kakšen mesec počakamuser posted image

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 235
5.3.2007 12:56:37   
Anonimen
user posted image Hojla marčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste? Nestrpno čakate na dan D, ko boste lahko uporabile test? Jaz niti ne, ker sem nekaj zamuštrala pri O - sem se za 5 dni zmotilauser posted image , user posted image  moram dobiti 5 dni prej - torej ne 10. ampak 6. Ma kako je to mogoče, nimam pojma - v glavnem, da ne vem izračunatiuser posted image user posted image user posted image . Sedaj pa čakam, kdaj se prikaže user posted image .

Sicer pa je tudi moj počutje za en dr. - boli me križ, neenhno hodim na WC (upam, da si nisem prehladila mehurja), pa tudi razpoloženje se mi menjuje iz minute v minuto - tako sem utrujena, da ne vem, če naj se smejim ali jočem. Mislim, da bi morala na dopust za en teden, da is malo odpočijem od tega tempa v službi.

Upam, da vas čim več zagleda user posted image user posted image .

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
5.3.2007 14:21:36   
kepica
Ej, raho, ti si noseča.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 237
5.3.2007 14:22:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Ej, raho, ti si noseča.user posted image

Ne bo držalo. Sem čisto vse zbrkala ta mesec in O zamudila za 5 dniuser posted image

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
5.3.2007 15:15:56   
yaris
Joj, Kepica žal mi je zate. Boš pa drug mesec zagotovo zagledala +.
Pa upam, da bo ta mesec dosti novih user posted image .
Moja user posted image  se je včeraj poslovila, tako da se moram najprej hitro pozdravit(ker mam virozico), pa potem čim več user posted image user posted image  in potihem upat da se bo kaj prijelo.
Pa še par user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse nas, ki si želimo postati user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 239
5.3.2007 17:15:26   
sarica3
moja M prišlauser posted image
naslednje ne pričakujem v APRILU-5.4.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 240
5.3.2007 18:00:47   
PC Baby
01.03 Miranda user posted image , v nove boje user posted image
02.03 kepica  user posted image , v nove boje user posted image
02.03 karatina
02.03 alekasandra user posted image , v nove boje user posted image
03.03 andreja2000  user posted image , v nove boje user posted image
03.03 monikap

03.03 Micici 
05.03 sarica3  user posted image , v nove boje user posted image
05.03 tinkamiška
06.03 muca copatarica
06.03 listek
08.03 TinkiBinki

08.03 zorica
08.03 Linda25
08.03 sssoncnica 
09.03 Loni76
10.03 puhica13
10.03 raho
10.03 mojca9000
10.03 **NiNa**
11.03 karmen10
11.03 mlavla
12.03 galadriel
12.03 soraja

12.03 karin24
13.03 Kristina
13.03 Sapi
13.03 PATRICIJA_22
13.03 mišeka
14.03 florita
17.03 pikicaa25
17.03 daga11

18.03 afnica mala
18.03 violet
20.03 rebeca
20.03 lana38

20.03 nicolina
21.03 torcica

21.03 Anitka
22.03 tago 
23.03 SM10
23.03 arobic3
24.03 ajtak 
27.03 ledenka
27.03 yaris
28.03 medika 13
29.03 vetrnica 
30.03 andre3a
31.03 Bimba80
31.03 stunfek
02.04 tinkamiška
05.04 PC Baby 

Ma jst sem vse pobrkala, ker imam tolk neredno, tako, da ne pričakujem 5.4., ampak bi vseeno še mal ostala z vami na seznamu, ker fuuuul navijam za vas! Upam, da ne bo nobene več user posted image  obiskala in da bo ta mesec baby boom!!!

(odgovor članu sarica3)
Neposredna povezava do sporočila: 241
5.3.2007 18:25:10   
stunfek
U, madonca kakšen dolg seznam. Res nas je veliko, se vam ne zdi? Čimprej čimveč srečnic dol s seznama! user posted image

Stunfek

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 242
5.3.2007 18:33:25   
kepica
Meni se pa bolj grozno zdi to, da niti eni do sedaj še ni uspelo.user posted image
Punce, kaj res ni nobene tukaj, ki bi dala skozi slikanje maternice? Mene po današnjem prihodu user posted image samo še to zanima.Rada bi kakšne informacije iz prve roke.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 243
5.3.2007 18:36:15   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: yaris

Joj, Kepica žal mi je zate. Boš pa drug mesec zagotovo zagledala +.

Yaris, tebe pa držim za besedouser posted image

(odgovor članu yaris)
Neposredna povezava do sporočila: 244
5.3.2007 18:49:43   
andreja2000
punce,zdaj pa naj letijo user posted image  ,tu gor,ker seznam je slabo štartal in hočem user posted image  videt v nadaljevanju seznama

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 245
5.3.2007 19:00:04   
hokejistka
Da se še jaz prijavim na marčevski seznam. Jaz je ne pričakujem..... NIMAM POJMA KDAjuser posted image user posted image . Ampak recimo čez ene 14 dni, torej 18.3. Sem imela ogromno zmešnjavo ta ciklus in še nekaj sem s Klomifenom zašuštrala.

Komaj čakam, da vidim koliko marčevskih user posted image user posted image bomo pridelala.

Neposredna povezava do sporočila: 246
5.3.2007 19:18:53   
puhica13
Mislim punce tale statistika je pa podn. Pa dejmo user posted image  no. Zdej sem pa res huda in hkrati žalostna.
Joj Andreja  2000 sem prov žalostna , ker sem pa resno mislila, da ti je pa ta mesec ratalo. Ampak sej bo, boš vidla , sam obupat ne!!

vsem čakajočim na user posted image user posted image  pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
                                   za srečo.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 247
5.3.2007 20:21:52   
monikap
mojeuser posted image pa še vedno ni .

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 248
5.3.2007 20:28:25   
Anonimen
Držim pesti, da je ne bo naslednjih 9 + x mesecev, monikapuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monikap)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
5.3.2007 20:50:55   
stunfek
Punce, prejšnji mesec smo pa na začetku seznama ful dobro štartal pa je šlo potem bolj navzdol. Važno, da zaštarta in da dobimo malo inercije...hehehe. Dejmo ena nosečka naj prebije led, pol pa bo :)

Stunfek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

se vam zdi?
cupacups

se vam zdi da bi naša država lahko bolje poskrbela za nas?

da (93%)

ne (7%)

Število vseh glasov: 312

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!