Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 7.4.2007 20:37:54
|
|
|
|
medika 13
|
Tud jaz sem . Sem testirala in se je pokazala rahla . Nato mi je to potrdila še moja zdravnica. Štunfek super, da sem že na ažureranem seznamu! Andreja ČESTITKE in vse dobro ti želim. Vsem, ki še čakate, želim da se vam čim prej prikažejo .
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 7.4.2007 21:13:00
|
|
|
|
stunfek
|
Živjo Medika! No, pa si le prišla do neta :) Sta že povedala staršem?
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 7.4.2007 21:17:14
|
|
|
|
medika 13
|
Štunfek, ja sva že povedala. Pri meni doma včeraj, mami je od veselja kar skakala po stanovanju. Pri mojem pa danes, tudi vsi ful veseli, najbolj pa sestra od mojga, je tud .
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 7.4.2007 22:18:00
|
|
|
|
SILVA
|
Čestitke vsem novim nosečkam in lepo nosečnost želim . Ampak še kar držite pesti za aprilčice in majčice še naprej,prosim
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v Marcu ... 7.4.2007 22:58:49
|
|
|
|
andreja2000
|
medika13 še tukaj iskrene čestitke!! SILVA Seveda že stiskam pesti za vse in čim več
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
NeplodnostVitaebellaKaj bi storili, če bi izvedeli, da sta s partnerjem nekompatibilna pri zanositvi, kljub temu, da je z vsakim posebej vse v redu?Še naprej bi poskušala in se borila (
59%)
Šla bi v posvojitev (
15%)
Šla bi vsak svojo pot in poskusila z drugim partnerjem (
4%)
V življenju so še druge lepe stvari (
12%)
Kupila bi si psa (
3%)
Nič od naštetega (
7%)
Število vseh glasov: 431Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!