|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne prikačujemo v Marcu ...
2.3.2007 18:42:11   
sarica3
IZVIRNO SPOROČILO: daga11

Evo dodana Sarica3!
Vem da bomo ta seznam ta mesec skrajšale na minimum!!!!!!!!!!!
papa

hvala daga11ker si me dala na seznam in upam, da se bo skrajšal pa to čim prej,
sem že naveličana teh novih bojevuser posted image

(odgovor članu daga11)
Neposredna povezava do sporočila: 201
2.3.2007 20:30:20   
arobic3
Opa punce, kako dolg seznam že imamo za ta mesec.Hvala vam da ste tudi mene uvrstile nanj. Saj vas vsak dan preberem samo si malokdaj izborim toliko časa na računalniku da bi še kaj tudi napisala.Vglavnem super ste, vedno pripravljene pomagat in se vzpodbujat.Ful me vedno v dobro voljo spravite. Tudi jaz vam-nam vsem držim pesti in upam da ta mesec res prineseuser posted image user posted image user posted image , in da bo drug mesec ta seznam res bistveno krajši.

LEPO SE IMEJTE, PRIDNO SLONČKAJTE IN RADE SE MEJTE-PAPA!!!

DREJČI

(odgovor članu sarica3)
Neposredna povezava do sporočila: 202
2.3.2007 20:47:28   
Anitka
Ufff koliko nas je že na seznamu. Upam, d bo naslednji mesec pol krajši in v aprilu še za drugo polovico.

Kepica upam, da je to to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu arobic3)
Neposredna povezava do sporočila: 203
2.3.2007 20:50:30   
Micici
user posted image  joj, ravno, ko sem se pripravljala, da tudi sama prvič kaj napišem na ta forum, je arobic3 napisala to kar sem tudi sama hotela napisat user posted image .

Že dolgo spremljam tale forum in morem rečt, da ste res špica. Prav vse najdeš tu, predvsem pa vzpodbudo in podporo. Prav vsaka si zasluži user posted image  in pa svojega user posted image .

Da pa ne bom čisto off topic... jaz svoje user posted image   za jutri nisem povabila na obisk (user posted image ) in tudi upam, da se ne bo povabila sama.

Ti si ti, jaz sem ja. (D.)

(odgovor članu arobic3)
Neposredna povezava do sporočila: 204
2.3.2007 20:56:56   
kepica
Evo, test je kupljen, zdej pa samo še čakam na jutro. Do takrat bo pa še dolga... Noro me bolijo prsa, vsak hip mi jih bo razneslo, tako imam napete. Znaki že počasi kažejo na user posted image , če ni vse skupaj le psiha. Tisti test od zjutraj hodim gledat na vsake pol ure. Je ali niuser posted image Z možem sva že čisto na trnih. Najbolje, da grem pred Tv, da me čimprej zmanjka in da se zbudim zjutraj in zagledam user posted image
Vse vas lepo pozdravljam. Hvala za vse čestitke. Upam, da niso bile zaman. Tudi jaz še vedno držim pesti za vse vas, da čimprej zagledate user posted image user posted image

(odgovor članu Micici)
Neposredna povezava do sporočila: 205
2.3.2007 20:57:02   
andreja2000
Micici user posted image  ,lepo pozdravljena tukaj med nami.Jaz srčno upam,da tvoje user posted image  jutri ne bo in boš ugledala user posted image .Tudi sama moje user posted image  ne pričakujem jutri,a je ostalo bolj malo upanja,saj imam že dva dni rjavi izcedek.No,bomo pa šli v še en krog in upam da zadnji.

Stiskam pesti zate in za user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Micici)
Neposredna povezava do sporočila: 206
2.3.2007 21:15:53   
monikap
micici dobrodošla med nami.Andreja2000 mi je žal da se tvoja že mal kaže jo boš pa drug mesec poslala na počitnie za eno leto najboljše da jo kar v puščavo pošlješuser posted image user posted image .moje še zaenkrat ni na vidikumorda pa je pozabla name jupiuser posted image .

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 207
2.3.2007 21:22:29   
andreja2000
monikap to bi bilo res lepo,da je tvoja pozabila nate,stiskam pesti,da si se ji tako zamerla in je ne vidiš 9 mesecev.
user posted image  Ja,moja je pa žal že na vidiku,izgleda ,da sem preveč dobra do nje,pa zato tak rada hodi k meni user posted image ,no bom pa postala nesramna do nje pol pa se ji mogoče zamerim.
Joj,monika,upam zate,da ti je uspelo in da prideš na naš mega žur z pikico pod srčkom.user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 208
2.3.2007 22:21:55   
monikap
upam da mi je res uspelo vendar se bojim da ne bi bilo kaj v redu ker sem imela virozo in dva dni40 vročine a misliš da lahko to kaj vpliva.

Neposredna povezava do sporočila: 209
3.3.2007 9:46:10   
kepica
Punce, nič ni bilo user posted image Spet me je BC nahecal. Zdej pa res tega testa ne kupim več.
Sem pa tko žalostnauser posted image da ne znam povedat. M za enkrat še ni, ampak jo čakam, ker ne verjamem, da je še kaj upanja.
Andreja2000 , Micici, monikap in ostale. Držim pesti, da je vam uspelo in da še te dni zagledate user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 210
3.3.2007 9:51:54   
Anonimen
Kepicauser posted image

Mislim pa da te test ne heca ker meni se je to že parkrat zgodilo, in moj zdravnik pravi da pač BC zazna res minimalno količino hormona, in smo me že v bistvu noseče sam se ne prime. In ko prehitro delamo test spremljamo svoje "mini splave" iz meseca v mesec.user posted image

Jaz sedaj ne delam testa dokler mi res par dni ne zamuja.

Je pa za te zgodnje splave lahko kriva ščitnica. A imaš kakšne probleme s tem. Pri meni je to vzrok.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
3.3.2007 9:53:10   
andre3a
Pozdravljene!Danes se vam tudi jaz pridružujem saj sem se od februark poslovila.Po šestih dneh zamujanja in upanja nauser posted image  sem v četrtek zagledalauser posted image .Zdaj pa gremo v nov boj in ne želim je videti 30.3.Ta masec 14.3. še imam pregled saj me ima zdravnik kar pod kontrolo ker prvič nisem morala tako dolgo zanosit.Ni mi jasno zakaj je tako dolgo zamujala saj sem jo imela zelo točno in sem vedela vedno kdaj bo.Nevem ali je vzrok zamujanja tudi viroza ki sem jo prebolela?Tudi ta mesec si bom merila BT in bomo pridno delali na dojenčku tako da je ne bo.
pozdravček vsem z željo da vse zagledamouser posted image user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 212
3.3.2007 10:39:01   
arobic3
Dobro jutro, zdaj sem malo prebirala in zasledila to o BC testu.Meni se je to zgodilo ravno zdaj februarja.Po enem dnevu izostanka sem delala test in je bila ful švoh črt, tudi mož jo je videl. Pa sem delala čez dva dni CB pa nič, po petih dneh izostanka pa nenormalno boleča user posted image .Ampak ker sem mislila da sva oba sanjala tisto drugo črto nisem hotla povedat tukaj da se mi nebi smejale, zdaj pa vidim da je to res možno.

DREJČI

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 213
3.3.2007 10:42:25   
Anonimen
Ja arobic3 to se dosti dogaja samo dostikrat niti ne vemo ker ne delamo testov, če pa delaš teste vsak mesec(kot sem jih jaz) pa vse to opaziš. Je pa to čist normalno. Ni rečeno da je kaj narobe. Pravijo da se 30% nosečnosti konča tako zgodaj(do petega tedna).

(odgovor članu arobic3)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
3.3.2007 11:03:22   
ajtak
Evo, ker je user posted image  prejsnji mesec prisla smo se podali v nove boje user posted image . Tako da je sedaj ne pricakujem 24.3.

Vsem sotrpinkam zelim veliko srece in cimprej user posted image ,user posted image ,user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 215
3.3.2007 11:59:06   
andreja2000
monikap Pušenjak je enkratn povedal,da dokler še ne vemo za user posted image ,ni neke bojazni,da bi bilo kaj narobe,tako,da se lepo sprosti in upam,da zagleaš user posted image
kepica user posted image   zelo mi je žal,saj sem resnično upala,da si user posted image .Mislim,da se je prejšnji mesec enako zgodilo Lani 38. Drži se in veliko sončka v tvoj srček ti pošiljam.

Mene že tretji dan heca rjavi izcedek.Bt,je spet malo pdla,tako,da mislim,da bo zvečer gospa user posted image  tukaj,v najslabšem primeru pa jutri. Res zoperno,da že tri dni tečnari ta rjavi madež,namesto,da bi se user posted image  vlila,če že mora in bi lahko šli prej v nov krog.

Punce,vsem vam pa želim ,da zagledate user posted image ,pa lepo se imejte.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 216
3.3.2007 17:18:23   
florita
Kepica kako se je test zmotil? A ne piše da so 99% zanesljivi, sem kr jezna sedaj ko sem prebrala.....upam na najbolje da se je zmotil test danes in da si srečka user posted image , držim pesti na rokah in nogah..

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

Neposredna povezava do sporočila: 217
3.3.2007 20:31:15   
monikap
kepica res mi je žal zate pa tako zelo sem ti držala pesti navijam zate da ti drug mesec pa zares uspe zateuser posted image user posted image .andeja2000 res grdo da se ta packa tako poigrava stabo no morda pa še je vedno upanje da si user posted image držim ti pestke saj veš upaš dokler se ne vlije.moje še vedno ni niti nobenih znakov vem da še je za veselje prezgodaj pa se mi vseeno pri srčku smeji morda pa mi je uspelo.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 218
3.3.2007 22:23:51   
kepica
florita pojma nimam, kako je s temi testi (BC mini), ampak zdej sem že drugič nasedlauser posted image V glavnem: prvič mu res ne bi smela verjet, pa saj sem res rezultat jemala bolj z rezervo, ampak upanje je bilo pa le. Črtica (komaj vidna) se je pokazala po preteku 10 min, ko naj ne bi več upoštevala rezultata. Ampak, sem vseeno upala. Pa je prišla M. To je bilo nekaj mesecev nazaj.
Ko pa sem test delala včeraj, pa se je črtica pokazala takoj oz. po največ eni minuti, bila pa je zelo bleda, ampak videla se pa je. Če jo je še mož videl, torej je nisem videla samo jaz zaradi želje. No in verjela sem, da je to to, ampak, sem mislila, da je črtica bleda zaradi tega, ker sem šla ponoči enkrat na wc in se potem verjetno do zjutraj ni nabralo dovolj hormona. Zato sem test danes ponovila in ni bilo niti take črtice, kot včerajuser posted image
Sicer se počutim čisto nosečo, ampak vprašanje je, če ni to psiha. Nenormalno hodim na wc, prsi mi bo razgnalo  pa še bolijo me in BT je še vedno zelo povišana. Še bolj, kot ponavadiuser posted image Torej, vse kaže na user posted image , M ni, test pa je negativen. Je pa jutri šele prvi dan zamujanja, tako da mogoče še ni čas, da vržem puško v koruzo. Še zmeraj ostanem optimistična na seznamu in držim pesti, da se pri meni nariše user posted image , vse pesti (na rokah in nogahuser posted image ) pa držim tudi za vse vas, ki te dni čakate na user posted image
Uf, cel roman sem napisalauser posted image

Lep večer vsem...

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 219
3.3.2007 22:32:32   
Anonimen
Mogoče ti je pa danes test zahinavuuser posted image , počakej še kkšn dan pa naredi še enga

Jaz kar mislim da si noseča kepicauser posted image

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
3.3.2007 22:41:52   
stunfek
Držim pesti kepica, da je to to. Jaz vem, da bi bila prepričana, da sem noseča, če bi videla bledo črtico user posted image .

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 221
4.3.2007 9:00:09   
tinkamiška
Še tukaj sporočam, da je pišla Francauser posted image ne čakam je 2.4.

Za vse vas pa stiskam pestke in upam, da se vam pokaže debel + ali pauser posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 222
4.3.2007 16:56:17   
vetrnica
Tudi jaz sporočam, da sva se podala v nove bojeuser posted image .
Naslednje user posted image ne pričakujem 29.3.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 223
4.3.2007 18:30:24   
kepica
Ojla punce

gospa user posted image se še ni prikazala. Jutri zjutraj spet naredim test. Spet ne bom spala, ampak tokrat ne zaradi pričakovanja ampak zaradi strahuuser posted image Tako imam slab občutek.... Vsaj user posted image naj pride, da bo konec tega mučenja!

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 224
4.3.2007 19:11:40   
andreja2000
kepica držim pesti zate in za user posted image  ,jutri.
Jaz sem še vedno na rjavem izcedku,ki je pa danes že bolj opazen,bomo vidli v kaj se bo spustil jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Izbor imen
crno_bela

Katero ime bi izbrali?

Tadej (36%)

Dominik (23%)

Aleksander (41%)

Število vseh glasov: 181

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!