kepica
|
florita pojma nimam, kako je s temi testi (BC mini), ampak zdej sem že drugič nasedla V glavnem: prvič mu res ne bi smela verjet, pa saj sem res rezultat jemala bolj z rezervo, ampak upanje je bilo pa le. Črtica (komaj vidna) se je pokazala po preteku 10 min, ko naj ne bi več upoštevala rezultata. Ampak, sem vseeno upala. Pa je prišla M. To je bilo nekaj mesecev nazaj. Ko pa sem test delala včeraj, pa se je črtica pokazala takoj oz. po največ eni minuti, bila pa je zelo bleda, ampak videla se pa je. Če jo je še mož videl, torej je nisem videla samo jaz zaradi želje. No in verjela sem, da je to to, ampak, sem mislila, da je črtica bleda zaradi tega, ker sem šla ponoči enkrat na wc in se potem verjetno do zjutraj ni nabralo dovolj hormona. Zato sem test danes ponovila in ni bilo niti take črtice, kot včeraj Sicer se počutim čisto nosečo, ampak vprašanje je, če ni to psiha. Nenormalno hodim na wc, prsi mi bo razgnalo pa še bolijo me in BT je še vedno zelo povišana. Še bolj, kot ponavadi Torej, vse kaže na , M ni, test pa je negativen. Je pa jutri šele prvi dan zamujanja, tako da mogoče še ni čas, da vržem puško v koruzo. Še zmeraj ostanem optimistična na seznamu in držim pesti, da se pri meni nariše , vse pesti (na rokah in nogah ) pa držim tudi za vse vas, ki te dni čakate na Uf, cel roman sem napisala Lep večer vsem...
|