|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
2.3.2007 22:11:47   
alenka11
No zgleda da bom danes imela bolj samogovor user posted image . Zdaj sem se spomnila, da ste se pogovarjale glede striženja nohtov. Jaz mu jih lahko postrižem samo kadar spi al pa če gleda Telebajske. Takrat je čist začaran.

Žiža tale tvoj dragi si pa veliko upa: likanje kavča - haloooo user posted image . To pa res ni lepo. Ga boš mogla pustit kakšen dan samega z otroci pa še kakšno kosilo naj vmes skuha. Bomo vidli kako mu bo šlo.

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
2.3.2007 22:15:13   
dalin
Tanyka tudi jaz ti želim,da bi se spočila.Vedno si mi delovala najbolj vesela in optimistična,tako da ne morem verjeti,da bi bila lahko slabe volje.Se mi pa zdi,da smo vse ratale mal zamorjene.Ah,tile dedci,user posted image naj jih vzame.Moj se je pa ob pol devetih spomnil da bi jedel palačinke,in jaz bik babjiuser posted image  sem mu jih šla pečt.Ko se je najedel je rekel:"Hvala za palačinke,lahko noč!"
Haloooouser posted image  pa je sploh normalen.Se mi ni dalo utrujat mu in vpit,do jutriuser posted image ,pol bo pa videluser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
2.3.2007 22:22:36   
žiža
Sem Zs napisala. ZAmujam samo 20 minut...
Sej moj se je drugače danes kar odrezal, ker je res videl, da sem čist povožena. Samo za tisto zjutraj se pa še ni odkupil. ah sej ta mesec je dost šans za se izkaže... 8.marec-D. žena, 25. marec - materinski dan user posted image  to se bom pustila razvajat
evo zdej pa res letim spat
nočko

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
2.3.2007 22:45:29   
dalin
user posted image ,ker ni nobene,ki bi čvekalauser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
2.3.2007 22:46:52   
alenka11
Dalin saj bi čvekala pa sem se čist v maile vrgla. Sem malo pozabila na RR. Si še pokonci?

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
2.3.2007 22:47:58   
dalin
user posted image Ja še,saj ne vem ali bi šla spat ali ne

Žan 27.09.2006

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
2.3.2007 22:51:38   
alenka11
Jaz mam še ene 30 mailov za odpret pa ne vem če mi bo uspelo se mi že kar spi.
Se je pa pikec že dvakrat v tem času z jokcem zbudil. Revček ga res nekaj daje.

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
2.3.2007 23:04:31   
alenka11
user posted image  
Eh jaz grem kar spat. Tale angelček naj vam pa prinese sladke sanje.
LP

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
3.3.2007 9:13:07   
Anonimen
a takole je to ? Sinoči ste čvekale, sedaj pa še drnjohate....ajde, gremo, telovadit pa pisat nočno dogajanje !!

Naš je danes spal kar nemirno. Ga je nekam metalo po postelji. Jest sem pa čist adijo. Mater tale prehlad je za popiz.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mah sej vam ne bom jamrala.

Torej, kot izgleda smo po treh uporabljenih pamperskih active fat, dobili rdečo ritko. Letim dones v lekarno nabavit kremo od Mustele, pa upam da bo bolje.

Zobki - čakamo na nove.. Ampak sta pa spodnja dva že prav fejst ostra, tako da lahko že fino ugrizne.

Dalin - tale tvoj pa je frajer. Pri 4 otrocih, pa še njemu palačinke pašejo. Joj, jest bi našega nekam poslala. No, to zdej govorim, sam če bi pa zares rekel, pa ne vem če res ne bi letela ko strgan bik. Dej mi sam nekaj povej. V kakšnem avtu pa se vi vozite ? Ne, resno. Ker me zanima, če bi mi imeli še kakšnega user posted image , potem bomo morali obvezno zamenjati avto. Ker z vso to kramo user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Materinski dan ??? - a ga bom letos prvič praznovala kot mama ??!! Ulalala, Žiža, sva že dve, ki se bosta pustili razvajat.......

A se katera spozna na laptope ? Imam ene štiri variante ogledane: apple, toshiba, hp,...

(odgovor članu alenka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 1934
3.3.2007 11:16:48   
dalin
Tanyka-za Renuser posted image eja,ki danes praznuje pol svečkeuser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
3.3.2007 11:25:12   
incabinca
Hoj!

Sem imela prejle že vse napisano, pa mi računalnik zataji... grrr  user posted image user posted image

Zobki - še čakamo da prve š**** ven pokukajo
Se je pa Lovru odprlo tole obračanje iz hrbta na trebuh, zdaj že čist obvlada in se seveda non stop obrača. Obratno mu pa še ne gre, poskuša skoz, potem vidi da ne gre, pa se začne tako JEZIT!! haha, kaj je smešen.
Tudi sedenje je vsak dan bolj stabilno! Zdaj ga dam na prerpogo sedet da se igra, potem pa tudi če se preverne, se zna lepo prevrnit pa še povštre mu obložim naokoli.
Je pa danes zoprn kot strela - se vid da bo jutri polna luna. Jaz pa lih jutr delam, kaj bodo ljudje zoprni, to se res ful pozna.

No tole je pa moj srček (slika je bolj slaba, ker je slikano z mobitelom)

user posted image

Kar se moških tiče - evo, jaz pa nimam teh problemov :) Z mojim sva itak še bolj na začetku, tako da so samo lepe stvari ;)

Stolček za hranjenje - jz sem ga dobila, ker ga eni niso več rabili pa jim je bil samo v napoto, tako da ga zdaj uporabljam, mi je pa veliko bolj všeč un trip-trap in ko bo Lovro sam sedel bom tistega kupila. Je pa ugotovil, da je fajn iz stolčka dol igrače metat pa pol rajš čez stolček viset pa igračo na tleh gledat :)

Drugače pa mi je danes tak pust dan... se bo vlekel, najbrž bom kar Lovra napokala v avto, pa bova na kakšen obisk šibnila :) Še prej me pa mika, da bi eno sladico iz Yennikinh receptov spekla...

Oglasite se kaj!

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
3.3.2007 11:27:08   
incabinca
no tale slikca pa ni bila mišljena tako velika user posted image

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
3.3.2007 11:56:04   
dalin
Lina tudi naš je danes nemirno spal,ne vem kaj mu je bilo.Mogoče to,da je šel zgodaj spat,ob 19.uri.Sicer sem ga popoldne trikrat dajala spat,pa ni hotel ob sedmih pa ni bilo več za zdržat.Pol se je pa opolnoči zbudil,pa ob treh,pa ob štirihuser posted image user posted image user posted image ,groza.Jaz sem bila pa tako"matasta" in zaspana,da sem morala prav paziti,kako ga bom dvignila in uležala nazaj,da ga ne bom poškodovala.To je verjetno posledica utrujenosti!?user posted image
Avto pa:imamo opel zafiro s sedmimi sedeži,prej ko nas je bilo pa pet,smo imeli pa nissana almera tino(tak kot renaultov scenic).Ti povem super avto,še danes mi je žal,da smo ga morali zamenjati,tako dobrega avta ne vem če bom še kdaj imela.Na zafiro pa se sploh ne morem navaditi.Imamo pa samo šest sedežev dvignjenih,sedmi je zložen in tisti prostor raje za kakšno prtljago ponucam,je pa res da večinoma vsi avti,ki imajo 7 sedežev,imajo zelo malo prtljažnega prostora.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
3.3.2007 12:11:57   
yennika
Alo babike!
Toliko o lepm vremenu....user posted image
Hvala za vse prisrcne cestitke za Klemnauser posted image

Mam malo lufta, je atek peljal maleka na sprehodeka, jaz pa v tem casu malo bajto okoli obrnem-tu pred racunalnikom user posted image .
Za kosilo bo piza, upam, da mi nebo testo ze nasproti prislo!user posted image
Nic, mislim, da nas vse skupaj daje pomladanska utrujenost....jaz sem nenormalno out,me kr neki glava boli, kriz ,hrbtenica nenormalno-mora vsak vecer masaza past....zaspana nenormalno, ko pa grem v posteljo, pa ovce stejem.

Stolcek mam jaz tudi trip trap, pa mi sploh ni vsec, ker nima naslona in mali ne more glavice naslonit!user posted image

Picim zaj malo likat dalje...aja, se opravicujem za post brez sumnikov, mi je zgleda mali nekaj stisnil in ne delajo-a mogoce ve katera zakaj?

LP

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
3.3.2007 15:02:08   
žiža
yennika teli simptomi pa meni sličijo na user posted image  
user posted image  mal za hec pa mal za res, nikol ne veš user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
3.3.2007 16:14:44   
dalin
Buchka-Filipu za pol svečke
user posted image user posted image
Lina-Tristanu za pet mesecev

Žan 27.09.2006

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
3.3.2007 16:46:24   
x_srečka_x
OJLA user posted image

tudi mene je nenormalno bolela hrbtenica še preden sem vedela za nosečnost user posted image

Vesna pa še spančka v vozičku ker sva bile na kratkem sprehodu, se je pa ulilo ko sva prišle do konca ulice in črta sva šibale nazaj, zdaj pa nekaj kaplja potem spet ne user posted image  Pa tako vreme user posted image

Vesno zobki dajejo že dolgo časa, pa ni še nobenega na vidiku, upam da bo čimprej da ne bo več tako trpela user posted image

Me je ena spraševala če je kaj pijanček ko sedi, nič ni več pijanček sama lepo sedi se nič več ne zvrne samo ko ima pa že dosti sedenja se pa bumf kar vrže nazaj, tako da same je še ne upam pustit na tleh da bi se igrala, pustim jo samo samo v stajici pa jo vseeno še založim s povštri, nikoli ne veš kaj se bo zgodilo user posted image , sem jo že našla v stajici "počuivat" lepo je ležala med povštri in se smejala user posted image  

Se vaši user posted image  tudi že kaj postavljajo na kolena če so na trebuhu, moja se kar da na kolena samo ne ve kaj bi z rokami naredila user posted image

Imam jaz iste probleme ob devetih še komaj gledam grem pa v posteljo se pa premetavam sem in tja user posted image user posted image  Potem pa zjutraj kod da bi me vlak povozil user posted image

Na pa vas preberem še kasneje...
Lep dan

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
3.3.2007 17:16:33   
Anonimen
joj, imam kar malo slabo vest....ko sem brala post od dalin - naš ima danes 5 mesecev....križana gora - sem zgleda čist falena mat. Po mojem bom še na njegov rojstni dan pozabla, k sem tolk zbegana.....

sem dala malega malo v varstvo sestrici - aleluja.

A pomladanska utrujenost pravite da je to ? Me je kar groza, pa najhujše še prihaja... Sem vam pozabla povedat, da so prejšni teden prišli iz selitvenega servisa, da so pobrali robo ki jo imamo. ej babe, to je zakon. Sem samo s prstom kazala kaj je treba spakirat, pa katere omare razstavit, škatle so prinesli sami, mislim super. So bili štirje desci ( od tega trije študenti ). Jest pa koklja, otroka v naročju in letam po stanovanju. Ker našega itak ni doma, se bila tko sama med petimi desci ( če štejem še našega klovna user posted image user posted image user posted image  )...

(odgovor članu x_srečka_x)
  Neposredna povezava do sporočila: 1943
3.3.2007 19:14:10   
Anonimen
pa dejte mi še nekaj pomagat.

opažam, da naš po modah in okoli dobiva ene take rdeče pikice. Sem ga danes mazala z Mustelovo kremo ( prav za ritko ) pa bom šele jutri videla kako se bo obneslo. A katera ve, kaj je to ? A je možno da zaradi pleničk ? Od rojstva naprej uporabljava Mulerjeve, ponoči mu dajem pamperske, ampak to se je zgodilo včeraj prvič.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1944
3.3.2007 23:23:52   
princes
user posted image

Evo mene..

jaz sem dala računalnik sformatirat, sem mela tolk okuženga z raznimi virusi, in mam že fertik...user posted image
Zdaj spet dela kot urca...user posted image

Lina, tud mi mamo mulerjeve pleničke, pa je dobila Lia tud ene rdeče pikice, zdaj ji mal mažem z kremo, bom vidla če bo kaj boljš, če ne bomo pa ukrepal...user posted image

Se pa res vidi, da bo polna luna, ker so tko nemirni naši user posted image ..Lia je tud že dva dni sitna kot user posted image , pa nemirno spi ponoči...Zdej nevem al je to od cepljenja ali lune...user posted image Ali zobki...jih čakamo že 3 mesece..user posted image user posted image

Sem bila tud jaz prejšnji teden tako brez energije, da nisem bila za nikamor, sem že mislila,da je kaj narobaj z mano..user posted image
Ampak sem zdej spet stara jaz, tko da je fitnes že v igri...user posted image

Jaz se pa tud moram pohvalit z mojim, je zelo priden, mi pri vseh stvareh pomaga, pa še dela zraven, tko da se niamm kaj pritoževat...
Sem ga dobro vzgojila..user posted image user posted image user posted image

Zdaj se grem pa še malo navajat na nove programe, dokler moj gleda poslednjega samuraja, potem se greva pa mal pod kovtrčka stisnit...user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
4.3.2007 6:55:47   
dalin
user posted image
Zgleda da sem danes jaz prva tukaj gor.Ajde,dajmo pokonciuser posted image .Naše dete se je zbudilo že ob šestih user posted image  in noče več zaspati nazaj.Saj pravim vsak dan drugače.
Zdaj si grem pa kavico skuhatuser posted image ,pa juho za kosilo pristavituser posted image .Pišite kaj,je res vsak vikend tako zatišje tukaj gor.
x_SREČKA_x-za Vesno
user posted image
Incabinca-za Lovra
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
4.3.2007 7:30:14   
Anonimen
jest sem tud kle gor....mi se zbudimo vsak dan ob sedmih zjutraj. Sicer pa mi kar paše, ker ga dam ob sedmih zvečer spat. Sej če bi ga pa dala ob desetih spat, pa sigurno ne bi spal do desetih zjutraj - tko da, se glede tega ne bom pritoževala....

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1947
4.3.2007 8:34:46   
incabinca
Dobro jutro tudi od mene!

Dalin hvala za čestitke! Kaj gre čas hitro naprej.... kmalu bomo letale za našimi user posted image

Tudi jaz grem zdele eno kavico si na hitro skuhat, potem pa na pevske vaje (se bom potrudila ne zamudit, da ne bo zborovodkinja zmeraj zadnja na vajah ;) )
Pol pa še v službo.... tako da se bo danes Lovro mal pri babi v varstvu crkljal - bo prav zadovoljen, mamice je že naveličan ker jo mora 24 ur na dan gledat user posted image user posted image

Lep dan vam želim!

Papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
4.3.2007 8:37:20   
žiža
dobro jutro
Č E S T I T K E   VESNI IN LOVRU user posted image
Pri nas je tak sonček, da komaj čakam, da se spokamao ven. Urban sicer še spi. Se ne bom prehitro hvalila, ampak očitno sem le najdla formulo, ki nam ponoči omogoča mal več spanja. Urbana sem namreč nehala ponoči dojit. Zdej ko se zbudi in ne pomaga duda mu dam flaško z mlekom in ga nič ne dvigujem iz posteljice. Mleko lepo popije in nazaj zaspi in spi do jutra. user posted image  
Prvo noč je tako spil slabih 200ml, včeraj sem dala 150ml, danes bom spet malo manj. Upam, da mi bo končno ratalo, da bo prespal celo  noč.
glede pikic pa jaz             tud  ne bi znala ni pametneg svetovat. Morda je pa od kakšne hrane al pa zobki user posted image
uživajte v sončku user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
4.3.2007 10:00:32   
princes

user posted image

Mi tud vstajamo ob sedmih, danes ob 7:30...
Jo je oči zrihtal, da je mami še mal poležala do 9:00...A ni dober...user posted image

Zdaj pa razmišljamo, kaj bomo počeli, ko je tak lep sonček...user posted image
Kok je fino, ko smo vsi doma...user posted image

Vesni in Lovru user posted image

Lia je pa tko zoprna, sploh ji nič ne paše...user posted image Pri prvem cepljenju je bilo isto...ggrrrrrrr....user posted image
Upam, da ta sitnoba kmalu mine...user posted image

Ja ta mesec bomo pa res razvajane, ker mamo tolk praznikov...user posted image

Grem mal zajtrka pripravit, pol pa gremo kam...

user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......