Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 19:56:39
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Evo, se javljam na raport! Mojca sicer stiskam pesti, da se nam puhica pridruži, pa se mi vseeno zdi da je od Kranja do Kranjske gore še kar en kos vožnje. Pa za Marino1 in njena sončka da se nam pridružita, nam vsaj dolgčas ne bo. Koala! Citrončica jo rade volje pobere.Sicer se je pa sama ponudila no,samo baje morem paziti,da ji preveč ne nfilam avta,ker baje sama zraven ne bo tekla do MB. LP mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 19:58:09
|
|
|
|
andreja2000
|
ja,kak je zaj to,mojca,če pa citrončica gre v kranj po florito,kdo pa gre v Kranjsko Goro po Puhco13,ne razumem kak maš mišljen prevoz,sori,ampak res ne razumem
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 19:58:39
|
|
|
|
koala
|
Ja če bo citrončica zraven avta tekla, pol pa bodo bolj težko prišle na žur Citrončica samo več oči lažje pot najde
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 19:59:00
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Mojca te bom po riti kot organizator ne moreš zatajit. Aja, zbiraš želje za pecivo jaz obožujem zaher tortico, no lahko so tudi zaher rezine, ne bom huda Koala! Me je citrončica tkole z prekmursko gibanico spravila ob voljo,da sem zagrozila,da bom presečenje naredila in n bom nič rekla,kaj bom pekla finega. Ha,ha da bi jaz zatajila kot organizator saj veš da ni šans,če sekire dol padajo pidem saj poberem Andrejo2000 in pša medika13.Samo medikaaaaaaaaaaaa13 kje hodiš no pogrešamo te in to zelo močno. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 19:59:06
|
|
|
|
citrončica
|
Ja,seveda,če nimaš prevoza do Kranja,pa pridem v Kranjsko goro,jaz sem itak terenka,sem tud gor večkrat,tako da mi ni nikamor daleč.....Se bomo že zorganizirale,zaradi prevoza pa že nobena ne bo doma!!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 19:59:58
|
|
|
|
andreja2000
|
ja,a bodo citrončica in florita šli še v kranjsko goro
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 20:00:51
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 ja,kak je zaj to,mojca,če pa citrončica gre v kranj po florito,kdo pa gre v Kranjsko Goro po Puhco13,ne razumem kak maš mišljen prevoz,sori,ampak res ne razumem Andreja2000! Ti se tolk veseliš mega žura,da ne razumeš kok me tole lepo vse planiramo no. Citrončica dobra dušiča gre v Kranj po florito nato florita in citrončica se še peljete do Kranjske gore kjer vzameta Puhico 13 in šele nato grejo nazaj za MB.Sedaj razumeš,kajne? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 20:01:22
|
|
|
|
koala
|
Citrončica, tako iz babje radovednost, koliko pa je iz Kranja v Kranjsko goro?
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 20:02:27
|
|
|
|
Sulfinija
|
Le še 393 postov nam manjka do magične številke 1000 in to bo prav kmalu,ko bo mega žur bomo tekle že drugič 1000 postov,se strinjate z mano tudi ostale? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 20:02:41
|
|
|
|
andreja2000
|
joj,zdaj vidim,da je naša citrončica res pravi angel Bravo za citrončico
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 20:04:40
|
|
|
|
andreja2000
|
ja,mojca,sedaj kapiram in si super organizatorka na kvadrat
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 20:04:46
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce grem po toplomer moj lubi je spet začel norije kvasiti policijsko mi daje za naš mega žur.Joj,upam da nima spet vročine tale moj simulant no,da take govori meni na uho. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 20:07:02
|
|
|
|
citrončica
|
Zdaj ste pa zakomplicirale.... Jaz v Kranju poberem Florito,še prej ali pa potem skupaj,greva po Puhico, če ji je prevoz ovira,da le zaradi tega nebi prišla!!!,sicer pa je do Kr.Gore 60 km,dobre pol urce.... Še katero na poti poberemo?Mojca sprašuje,kolk mam še placa v avtu, pa jo hecam, da je avto za 5,2 lahko švercam v prtljažniku, 4 pa na sedežih,več pa ne gre,ker pol zame ni prostora,tekla pa res ne bom, nimam kondicije tolk!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 20:07:50
|
|
|
|
koala
|
Mojca, zagrozi mu, da bo moral pijačko za vse udeleženke častit, če bo takšne norije kvasil
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 20:09:48
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Mojca, zagrozi mu, da bo moral pijačko za vse udeleženke častit, če bo takšne norije kvasil Saj ga hecam,da naj gre zraven,da rabimo fotografa in snemača pa noče Punce jaz sem kar malo ,ker noče pa še plačale bi mu,kajne? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 20:16:02
|
|
|
|
koala
|
Se boji toliko bab na enem mestu. Jaz sem kar za da dečke pustimo doma, en da si pa lahko me tudi privoščimo, ne?
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 20:17:26
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Se boji toliko bab na enem mestu. Jaz sem kar za da dečke pustimo doma, en da si pa lahko me tudi privoščimo, ne? Sevada!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 20:18:24
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica IZVIRNO SPOROČILO: koala Se boji toliko bab na enem mestu. Jaz sem kar za da dečke pustimo doma, en da si pa lahko me tudi privoščimo, ne? Istega mnenja sem tudi jaz!!!!!!!!!! LP Mojca Sevada!!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 20:23:23
|
|
|
|
citrončica
|
Seveda sem hotla napisat!! Tolk ste dones pridne tukej gor,da komaj vse spremljam sproti,potem pa hitim odgovarjat,pa neumnosti pišem....škratka mam tukej, mi črke meša!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 21:07:21
|
|
|
|
monikap
|
pozdravljene ali ste omenile pecivo mnjami jaz vse amam samo da je sladko no vidite samo sladko omenite pa se takoj javim sedaj pa grem čokolado jest z lešniki.Čuj ti mojca saj nisi pozabila da tudi mene sabo naložiš in odpelješ na naš žur drugač bom tako jokala da bo mura poplavljala
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 21:10:48
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: monikap pozdravljene ali ste omenile pecivo mnjami jaz vse amam samo da je sladko no vidite samo sladko omenite pa se takoj javim sedaj pa grem čokolado jest z lešniki.Čuj ti mojca saj nisi pozabila da tudi mene sabo naložiš in odpelješ na naš žur drugač bom tako jokala da bo mura poplavljala Joj,monikap sem mednarodno tiracilo za tabo nagnala danes ker se nisi nič javila.Ne,ne kje pa bi pozabila,dsa te z sabio vzamem no. No punce danes smo naredile rekord z tem našim tekom in mega žurom no. Punce lep sobotni večer še naprej vam želim,jaz pa se za danes poslavljam grem u disko klub da malo z mojim dragim zaplešama.Pa ne mislit resno no grema na ples v posteljo odpesala boma en najlepših valčkov veste kok se mu reče?Trebušni valček hihi.Papa in lako noč vsem skupaj. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 21:13:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
Seznam prijavlejnih za mega žur,ki bo 24.03.2007 ob 15.00 uri v pizzeriji pri naši Marogici. Trenutno prijavljene rr-jevke: mojca9000 citrončica florita andreja2000 pamela koala medika13 lana38 stunfek monikap marina1 in Žan in Mihec Puhica13??? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 3.3.2007 21:16:16
|
|
|
|
monikap
|
mojca lepo plešita valček morda pa bo obrodil sadove
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.3.2007 9:43:45
|
|
|
|
lana38
|
Evo me, mojca9000. Nisem pogrešana, samo energije imam bolj malo za pisanje. Drugače pa se mega žuru nisem odpovedala. Seveda pridem. Koliko pa je tista policijska ura, ki ti jo je dal tvoj mož? A boš morala že pred 17h biti doma? Potem boš samo pol ure z nami. Upam, da ne tako malo časa. LP
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.