|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
26.2.2007 15:31:57   
bipsy
Nas5, še sreča da imate hojico pri vaši hiši kajne???user posted image user posted image user posted image
Mojco poznam,sva zelo na blizu-sosede, ima 4 fante,mislim da je zdaj šla v neko novo službo, njen najmlajši fantek pa se mi zdi da je star okrog 2 let,nisem ravno sigurna,imam preveč teh otrok tle okrog da bi točno vedla kolk je kateri star!!!Upam,da si zadovoljna,če pa bi rada z njo prišla ponovno v kontakt ti pa lahko pošljem tel.št.na zs,če želiš!!!!
Mimi30, ta je pa dobra,user posted image user posted image user posted image ti je Nejc nahitrco delo pripravu,kajne?user posted image user posted image user posted image
Ja kaj naj rečem,saj naš Jan je isti, vedno mi hodi v rože oz.v korito in mi zemljo zmeče ven po tleh,pa še sebe namaže po  ustih , nagajivo me pogleda pol pa že leti in se smeje ko ve kaj je naredu...user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu nas5)
Neposredna povezava do sporočila: 951
26.2.2007 16:10:52   
monika30
Vidim, da ni Klemen edini junijček, ki izvaja vragolije. Mi smo včeraj pospravili vse rože notri. Je bil tud že v teglcu z zemljo v ustih.
Nas5, ti se pa znajdeš s hojco user posted image . Vidim, da smo mi edini, ki nimamo hojce. So nekak rekli, da ni vredu, pa nismo sploh nabavili.

Mimi30, tudi pri nas leti hrana vsepovsod, največ po mamini obleki user posted image .

Bojka, a si zaspala danes zjutraj, da se nisi javila?

SPosa, verjamem, da ti je hudo, če Maja joka. Ampak mislim tudi, da je že dovolj velika, da ji ni treba ponoči jesti. Bo potem tudi podnevi več pojedla, če ponoči ne bo. Strinjam se, da je najbolje nekaj ukreniti sedaj, ker večja kot bo, težje bo. Pa sej ni treba pustiti, da vrešči in kriči. Jaz sem skoz sedela zraven njega in ga trepljala po ritki. Če je bilo res hudo, sem ga vzela malo v naročje in nazaj v posteljico. Res pa je, da se moraš ti trdno odločit, da ne moreš več tako naprej. Mislim, da tudi to otrok čuti.

A je bila danes kakšna posebna noč? Mi vsi trije nismo dobro spali. KLemen se je skoz premetaval in jamral.

Uživajte še naprej s svojimi malčki.

(odgovor članu bipsy)
Neposredna povezava do sporočila: 952
26.2.2007 17:02:31   
sposa
ej mamice.user posted image user posted image

.
lepo od vas da me takole tolažite... jas očitno nimam prave ROKE tole da bi jas po ritki tepljala včasih vžge samo vglavnem ne ,se še bolj dere ko me čuje al pa vidi(r  a z v a j e n o s t )  vglavnem okrog 5 minut jo probam tako pomirit če ne gre jo vzamem v naročje jo nosim- zaspi ko pa jo dam v pojstlico se zopet dere..pa probala sem tudi z mlekom (na flaško)pa noče......vglavnem bom že...zdaj sma se glih z mojim zmenila da probama naprimer za začetek samo 1 zizat, ostalo pa bo mamica nosila....user posted image user posted image

nas5-sem se tako nasmejala ko sem prebirala, tole izraz na tvojem lici bi rada vidla ko ni bilo vozeka(jas bi že bila jezna).....VEŠ moram priznat da nevem kaj bi jas z 3 otrokeca- meni bi se "sfurdalo"...
planinc- lepo da se že kopate v banji, midva imama novogradnjo pa v kopalnici ki imama banjo nimama zadosti toplo ker ni še vrat goreh tu v tamali kopalnici pa imam samo tuš..KOMAJ ČAKAM da se boma skup kopale...

mimmi- lepo od tebe-bom še v knjižnico nekoga poslala pa če nebom tam dobila se mogoče zmenima za kafe...user posted image user posted image

ene srčke za vse ki ste pridniuser posted image user posted image user posted image pa za  mojo Majo enega malega user posted image ker spi že drugič danes več kod 1 uro....

Noben človek ne more vedeti,
kaj je življenje, kaj je svet, kaj je karkoli,
dokler nima otroka, ki ga ljubi.
In tedaj se spremeni celo vesolje in nič
ni več tako, kakor je bilo.

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 953
26.2.2007 17:36:52   
bipsy
Erdbeere, danes pa nisi nič tukaj med nami,nič ne pišeš.kako to?Daj javi se malo,da vidimo kako in kaj delate pri vas!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sposa)
Neposredna povezava do sporočila: 954
26.2.2007 20:42:36   
Erdbeere
evo se pokorno javljam.....jah nimaš kaj tako lepo vreme, da se mi ne da skoz notri bit in potem ni časa, da bi kaj napisala...

Evo, da malo poročam...."operacija" z učko od Žiga je uspela user posted image user posted image user posted image user posted image in zaenkrat iz učke popolnoma nič ne teče in je učka suha...

Kar se tiče rož in zemlje user posted image user posted image user posted image Ja tudi naš je vrtnarček in bog ne daj, da pozabim nastavit v kuhinji stolček, da pride do rož....potem ima banana polomljene vse liste (od 4-ih listov ima samo se 2), ena drugač roža mu je tud všeč, sploh skoljke, ki so na zemlji za dekoracijo....v glavnem prime za teglc in okol obrne da mal zemlje po kuhinji raztrosi.

Hojica, pri nas jo imamo še od Teje....v bistvu ni bila ravno velikokrat notri imam pa tako, da jo lahko čisto dol spustim in ko dam Žiga notr se mora v bistvu dvignit, na noge postavit, da lahko sploh hodi, ker če sedi potem ne more nog premikat. Aja pa to njemu ni všeč, ker potem ne more povsod jet, kamor njemu paše....ja hojica je le preširoka in ne more skozi "ožine", tako da je najbolj srečen, če se od zunaj za njo drži in hodi za njo.

Aja kar se pa GH tiče, pa je pogruntal, da je to njami in zdaj usta odpira, kot da je že od vekomaj.....v glavnem mami je happy.

Aja kar se pa oktoberk ti, je zanjič ena omenila, da na kateri strani so že user posted image user posted image user posted image user posted image se vidi, da je moja sestrična oktoberka in ravno takšna raglja kot jaz...jah vsaj nekaj imava skupnega...dolg jezik user posted image user posted image user posted image user posted image uf upam, da ne bo huda...

Grem Žiga spat spravit, še kar tukaj okrog mene leze in počasi siten ratuje...ja ja že gre ziza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo noč vsem.....jutri me pa ne bo skoraj gotovo pred večerom nič, ker imamo pogreb...lep dan

(odgovor članu bipsy)
Neposredna povezava do sporočila: 955
27.2.2007 8:28:16   
kaktea
zivele!!!
Danes sem se zbudila ob 7h in naspana!!!!Kaka sreča, mala je zjutraj se malo oglasila in tata ji je povedal da jo imava rada in da se bo sama naučila spat in evo, zdej še vedno spi! Danes je bil luksuz!!!

SPOSA!!!!!
Vem, da misliš, da je tvoja težavna...Ampak jaz moje nisem klicala "TRENERKA" kar tako. Mi smo se stalno zbujali. Tarin je spala v najini sobi, sicer v svoji posteljici zraven naše. In ko je bila mala, se je dojila na 2 ure. No, tudi ko je bila že malo večja user posted image . Pri 5 mesecih smo prešaltale na 3 ure!!! In proti jutru od 5h naprej se je zbujala vsako uro, jaz pa sem jo malo morala pobožat in ji dat dudico (dudo je primla pri 5 in pol mesecih, ko je delala spodnje zobke, prej je obstajala samo mama in njena ziza!!!tudi flaške so bile zeeelooo nezaželen predmet) In pred 4 dnevi naše spanje ni bilo kaj prida boljše!!Če je potegnila spanja 3 ure sem bila že srečna!!!! In stvar je v temu da sem jo dojila samo še med 24. in 1. uro in kasneje okrog 7h, ma zbujale sva se isto kot prejuser posted image . Sem pa vidla, da vmes ni lačna, ampak sem jo morala pogledat v učeke, zapet "jaz sem mala roža mamina" in tako je spet zaninala. Evo in pol sem se odločila, da tako naprej ne gre!!!! Punca je stara 8 mesecev in je čas da se navadi spat!Verjamem, da je težje naučit spat otroka, ki že hodi!!! In tako smo jo dali v svojo sobico in prva noč je bila kruta, ma ne zato ker sem jo pustila jokat, ampak ker sem hodila stalno jo tolažit!!!! in če prebereš v mojem prejšnjem postu kako sva na koncu končali....v isti postelji, da sem jaz sploh kako urco spanja ujela!!!!user posted image
No vendar jaz sem se zavedala, da je prav da spi v svoji sobici, ker če ne jo stalno pazim in tudi mojega dragega!!! Kupila v nedeljo knjigo SPI, DETE SPI in danes(2 dan treninga) se je Tarin zbudila samo ob 1h in ob 7h zjutraj!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Zdaj še spi tako, da sem se lahko oglasila in ko se zbudi bo pojedla zajterk (mojo zizo). Tudi v knjigi odsvetujejo, da pustiš otroka jokat samega!!!! Tega se ne sme delat! Treba ga je hodit pomirjat, Vendar ne z zizo in božanjem ter petjem, ampak z mirnim in ljubečim glasom, mu ponavlat da ga imaš rad in da ga učiš, da bo znal spat sam v svoji lepi sobici.
Evo 5 do 8h se je zdaj zbudila in je popapala in zdej veselo kramlja.user posted image user posted image user posted image

Tko da SPOSA, če imaš možnost, si knigo izposodi in preberi, pol pa se sama odloči... Jaz sem za knjigo slišala od moje sestrične, ki ima sedaj že 8 in 4 let stare otroke in je rekla, da je njim uspelo, vendar ker je ona bolj nežen in protektiven karakter je sicer ob vsej zadevi prav trpela in jokala z malim (tavečjim). Takrat knjige ni bilo še v slovenščini, ona jo je imela v italjanščini. Vendar od takrat otrok spi.

Glede lakote ponoči, tudi jaz ji še vedno dodajam okrog 1h, ker je moja suhcena, ima 7,200 g in tako ji nočem še odrečt tega obroka. Vendar ji zdej ponoči dam adaptirano mleko (tako da nima zize za se tolažit) in ko vidim koliko ga spije, vidim da to ni lih neka lakota!!!!user posted image  Prvo noč je spila 70 ml!!!! in pol jedla naslednjič ob 8h.

Zdej moram it se z Tarinko igratuser posted image user posted image user posted image .
Evo še pozdravček z njene strani...

, .lč                                                         jbmjz bv      bvdfd trmn...

PA PA

(odgovor članu sposa)
Neposredna povezava do sporočila: 956
27.2.2007 12:39:44   
mimi30
Nas5, dobro si se znašla, naju tudi včasih poganjalec reši, ko ati pozabi, da je voziček v avtu.user posted image In Monika30 niste edini brez hojice.

Kar se rožic tiče je pa tako, da imamo vse povsod folijo gor že od prej zaradi mačke. Tako, da malček veselo folijo vlači in za liste vleče.

Jaz sem se tudi včeraj odločla, da je tega nočnega hranjenja dovolj. Lepo smo se držali navodil knjige, dokler ni ati obupal se vstal in mu šel naredit flaško. In to ni bilo prvič. Ga bomo mogli očitno za par dni odselituser posted image . Samo zjutraj sem imela pa ful slabo vest, ker je mali dobil vročino. Ponoči je bil še vredu, zjutraj okoli 7h je začel pa kuhat. Očitno smo tudi mi dobili virus.

Mi se še vedno kopamo v banjici, ker imamo samo tuš kabino. Se med kopanjem veselo vstajamo,...nimam pojma kako bomo dalje. Samo tuširanje je dolgčas za malčkeuser posted image .

Erdbeere, super da je poseg uspel in je učka o.k.

Lepo se imejte in pridno se sprehajajte, ko je tako lepo vreme.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 957
27.2.2007 13:17:10   
bipsy
Pozravček!!!
Bravo Kakteauser posted image ,zelo lepo si tole napisala, in bravo za vasuser posted image , da vam uspeva tole spanje,saj lepo z vztrajnostjo pol  pa gre kajne?

No kot kaže pa so tile naši junijčki pravi vrtnarji ali mogoče cvetličarji, se vsem zelo dopadejo rože in pa zemlja, user posted image user posted image user posted image .....

Erdbeere super da se je učka poštimala,user posted image naj samo ostane zdrava!!!!

Aha mi se tudi kopamo v banjici(v veliki banji) ker se ga še ne upam dat direkt v veliko banjo,se bojim da bi se prestrašu,tako kot tvoj Luka-kajne Planinc?
Mi zaenkrat raje še prakticiramo banjico in jo še kar neki časa bomo, računam nekje do leta pa pol, pol pa mislim da bomo šli v taveliko banjo sprobat, nekako tako je blo tudi pri ta večji in je še danes nora na vodo in se zelo rada kopa in flacauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po kosilo ,pa grem na obisk k moji prijateljci, se nisva že dolgo vidle(cca14dni) in morava mal počvekat!!!user posted image user posted image user posted image Zunaj sije sonček in je lepo prijetno toplo,tako da bomo kar šle pol z vozički in našimi sončki na sprehod!!!!user posted image

Lep dan tudi vsem vam in čimveč sončnih žarkov ujemite!!!user posted image

< Sporočilo je popravil bipsy -- 27.2.2007 13:18:34 >

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 958
27.2.2007 15:56:44   
sposa

E l"ubice" kako se to lepo sliši….midve sma včeraj šle spat ob pol 10 spale do pol 1 nato sem jo malo nosila, jokale sma in se je prebudila dokonca, nato ni hotela do pol3 zaspat in je meni bilo dost pa sem dala zizo…je spala nato do pol 6 pol spet pozizala  pa spančkla do pol8…OBUP…..sem ponujala vodo je 10ml. spila nato se naprej drla…

o vztrajnosti jas nebom nič pisala hvala bogi da je vam ratalo ker meni ne rata...

(odgovor članu bipsy)
Neposredna povezava do sporočila: 959
28.2.2007 8:01:14   
kaktea
Dobro jutro!user posted image
Jaz se vedno delam po knjigi. In tudi danes je bilo dobro. Zbudila se je 15 do 1h in jedla, pol pa ob 5 sem jo čula da gruli, ma ni jokala, in je zaspala sama. Ob 6h je zajokala in sem šla pozdravit in je bilo to dovolj, je nehala in zaspala. Ob 7h se je tudi prebudila, ma po 2 min je nehala sama (tako da nisem rivala pridet pogledat, namreč vsak dan so presledki čakanja večji) in zdej lepo spi, mama pa srfa po netu. Najprej sem si privoščla zajterk in zdej še tole. No, zgleda da se bom malo bolj pogosto javljala user posted image

sposa: Jaz ti svetujem, da probaš prebrat knjigo. Do zdej smo imeli tudi mi obup doma. Kar pišeš, da ponoči delaš, je ravno vse tisto kar se ne sme delat in seveda kar sem tudi sama delala ( no, delala sem vse, razen nosila je nisem). To, da jo prebereš ti po vzelo par ur. Je zelo kratka in pol se boš sama odločila kaj boš počela, ker konec koncev si ti mama, in mama je ena sama. Če te spravlja mala v obup ti iz srca svetujem, da jo prebereš.

bipsy: MOJO ŠE VEDNO KOPAM V BANJICI, VENDAR JO KDAJ POLIVAM PO GLAVI IN PAR KRAT SE JE KOPALA Z MANO V BANJI OZ.kadi in smo jo tudi tišali.  To sem pa naredila, ker sem vidla, da se vode ne boji in sem jo postopno polivala, tako se je navadla, da ji gre voda tudi v oči.  In ker hodiva na plavanje za dojenčke je bilo dobro, da se malo navadi na te stvari, namreč po kopanju se tam stuširamo pod tušem.

mimi30: Tudi mene kdaj peče vest, ker imamo naše male tako neizmerno rade, da se zdimo same sebi mogoče stroge, mislim pa da nismo. Tvoj mali je dobil vročino čisto po naključju isti dan, saj veš Murphijev zakon in to.... hpjice in poganjalca pa še nimam. Moja še ne plazi in niti ne vstaja sama. Vstane, če ti sedi na nogi in se te prime za prste, pol ja. No moram rečt, da je tudi ne postavljam na noge. Znamo pa delat "poc poc" in "pa pa". Moram se tudi jaz malo zapalit (ni kaj mame se samo hvalimo, tako smo ponosne na naše male)

zdej pa grem, ura je 8.00 in mala je pokonci
POLJUBČKA VSEM

(odgovor članu sposa)
Neposredna povezava do sporočila: 960
28.2.2007 8:57:35   
kaktea
JE , ŠE TO!Pikic nimamo več. Tako da smo  uspešno prebrodli to bolezen. Sicer je ni nič srbelo tako, da je bilo o.k.
evo še maloslikic, so sicer od enega meseca nazaj, ma ni važno....user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 961
28.2.2007 9:00:06   
Erdbeere
ooooooooooo kaktea bravo za spanje....jaz sem ravno danes mojmu možeku rekla, da ta teden se počakam (ker ima zjutraj službo) potem pa brez usmiljenja, ker tole dons je bil pa višek....se je zbudil okrob 5-ih zjutraj in potem sem ga k sebi v posteljo vzela in mulc me je ob cca. 6-ih zjutraj v učko ugriznil...sem zatulila ko vol....je mojga skoraj iz postelje odneslo....

No v glavnem sej še kar spi, samo mormo mi malo ga v red vzet pa da bo lepo do vsaj 6,30 potegnil potem pa tudi če vstane....pa drugače se okrog 7,45 zbudi....kar se pa hranjenja ponoči tiče pa tudi naš ni lačen ker malo poziza pa že spi, tako da ne bo problem zize vzet..

Nič toliko zaenkrat morm hitro Tejo napravit (ja danes ima počitnice) in gre k babi na počitnice midva z Žigcem imava pa en kup opravkov ...morava na komunalo nest papirje za projektne pogoje.... sem jezna, ker so mi 3 tedne nazaj na občini rekli, da to pri njih oddam zdaj pa dobim lepo odgovor da to pa na komunalni urejajo user posted image user posted image user posted image matr sem bila jezna bi jim najraj vrat zavila...ah pa sej bo

lep dan...upam, da bo kaj sončka

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 962
28.2.2007 9:03:04   
Erdbeere
joj kaktea kakšno lepotičko imaš....aja sem pozabila prejle napisat mi se kopamo v "veliki" banji že kar lep čas...no je pa tudi res, da naša velika banja sploh ni tako velika 140 cm vse skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image in da mali fullllllll uživa....Teja pa tudi ker se lahko oba skupaj kopata....aja pa zdej je Žiga pogruntal,d a se v banji super vstane, tako da zdej mamo s tem probleme ker vseskozi vstaja....

ah ja bo že, še prehitro bo vse v najlepšem redu ko pa tako hitro rastejo...

joj a veste kaj sem jaz včerja poštudirala...da imam samo še 2 meseca in 1 teden porodniške user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men je kr mal temno ratalo pred očmi....

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 963
28.2.2007 10:10:34   
Anonimen
Punce lepo pozdravček,
se na hitro javljam, da me ne pozabite. Nisem uspela vsega prebrat, zato niti ne vem o čem teče debata. Videla sem samo da se je Kaktea vrnila. Fajn.
Mi smo pridni še naprej, postelje še nismo selili v njeno sobico. Se še mami ni dokončno odločila. Je pa Maruša na počitnicah in je prav fajn doma. Sicer pa veliko vadiva za logopeda. IN jo moram prav pohvalit. Ima ful težave, ampak je pridna in lepo napredujeva.
Gre pa tudi ona danes na počitnice k babici, sva že prali glavo, lakirali nohte, pakirali. Ko pride ati domov pa jo peljemo.
Punce a že pripravljate kako jed z jajčko? Midve sva včeraj pripravili bučke z makarončki, sirom in jajčko. Sem vzela le rumenjak, beljaka si nisem upala. Kaj pa ve?
Mimi30 sem iskala kak recept s kašo, pa nič najdla primernega. Žal. Maš ti kak recept za bučko? Jaz ji bučko ali samo skuham in dodam smetano, zraven pripravim pire krompir. Ali pa jih popečem in dodam k makarončkom. Zgoraj omenjeno v glavnem, s sirom in jajčko. Še lahko kaj druga čaram? user posted image  
Še nekaj. Ima katera kak domač recept za mojo bolečo nogo? Začela bolet v kolku, verjetno se je razširilo iz križa, zdaj boli pa že kar cela noga. Kot hudič. K zdravniku nočem, ker baje gripa razsaja. Sem imela doma naklofen in ga vzamem enega na dan. Vem, da ni najboljše, ampak nisem več vzdržala. Če ima katera kak nasvet, prosim.
Lep dan vsem skupaj user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 964
28.2.2007 10:54:22   
monika30
Čao!

Kako vam gre?
Najprej Sposa, ne se sekirat, tudi meni pri vztrajnosti ne gre. Sej se tudi Klemen ponoči zbuja, ni tko da bi spal cele noči. Sploh zadnje noči so grozne, ampak mu zobek rine ven ... Res pa je, da ne jemo več ponoči. Kako pa tebi MAja zvečer zaspi. Ker mislim da vsi poudarjajo, da je bistvo, da ti zvečer na zizi ne zaspi, ker če zaspi potem zizo povezuje s spanjem. In vedno ko se zbudi bo lahko zaspala samo z zizo naprej (ne glede koliko jo nosiš).
Mogoče če ji daš zvečer kašico na žlico in potem budno v posteljico in jo probaš uspavat.
No, jaz sem tako začela, da sem mu dala zvečer flaško sede, pol pa budnega v posteljico in je potem ponoči lažje in hitreje za zaspat.

Uf, sem se razpisala. Sej vem, da je nasvete fajn delit. Kakorkoli boš naredila, sposa, upam, da se spanje čimprej uredi. Verjamem, da ne moreš tko nenaspana funkcionirat.

Bojka, žal ne poznam receptov za nogo. Tudi jaz pa nisem šla s Klemnom k zdravniku glih zaradi te gripe, da je ne bo fasal.
Recept za bučko: jaz jo  skuham in dodam polenti, pa smetane zraven. Drugih idej nimam. JAz sem bolj na komot v kuhinji user posted image .

Kopanje: mi ga še kopamo v banjici, ker imamo fajn poličko za gor dat banjico pa ni treba bit sklonjen. Imamo pa veliko kotno banjo in gre ogromno vode noter za kopanje, tak da bomo še mal počakali.

Kaktea, maš pa res lušno punčko. Me veseli, da ste uredili spanje in boš sedaj večkrat z nami.

Erdbeere, tudi jaz sovražim, ko te pošiljajo od enega urada do drugega, noben ti pa nič ne pove.
Kolk še mamo do službe? Sam tolk??? Jaz že grem v četrtek, mamo izpit iz varstva pri delu? A to lahk tud padeš na tem izpitu? Ker jaz nimam pojam o tem.

Lep dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 965
28.2.2007 11:21:53   
sposa
prvo lep pozdrav in hvala za nasvete..user posted image user posted image zdaj si bom vzela par dni časa (po starem) prebrala knjigo "če mi jo svakinja prnese" pol pa bomo vidli...,
Saj nisem tako hudo NEPRESPANA ker jas zaspim ko ona ziza ...(no coment)....jas grem spat z njo ob 8,pol9 pa spim do 7 ..(tak da mam zadost spanja samo moti me to da jo nemorem odvadit jest ponoči)...

monika---ja včasih zaspima na žogi včasih pa na zizi...Včeraj je pojedla 1,5 prepečenca v mleko namočena pa še mene pozizala ob pol9 zaspala (na zizi) in se ob pol12 zbudila prvič, ob 4 drugič pa ob pol 6...do 7 pa spala....bom pa sprobala da jo pred nahranim pa potem zaspima na žogi samo bo malo dlje trajal..

bojka-mi smo že jedli kuhan rumenjak in je tako dober da celega poje..če delam za v juhco knedlčke pol dam celo jajce, al pa testenine tud doma delama z celim jajcom...za nogo ti nevem pomagat jas bi masirala z propolisom

bučko jas nariblem posolim pa dam na olivno olje malce podušim in zalijem z smetano zraven pire krompir in gre...drugega recepta ne poznam edino pohane to pa ni za male...kašo pa tud mamo samo nisem še probala dat (sem pa enega hipa sebi v mleko skuhala )

kaktea-t
i bi se lahko k meni preselila ...hecam se... hvala da se mantraš z mano.....TARIN je pravi srček !!!!! ( no saj so vsi junijčki srčeki a ne???)

lep dan midve danes grema na obisk k moji mami pol pa  po nakupih in še na obisk k i dvojčicama od koder tudi oblekce dobim za Majo - tak da bo ....

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 966
28.2.2007 11:29:12   
sposa
ja pa še zanima me kakšne šolje ste malčkom kupile pa katere številke (kako sploh naj vem katero ševilko nogice ima)?????mi je patronažna svetovala ko začne plaziti ji šolje kupit..zaenkrat mamo malo debelejše copatke ki jih vedno ko kam gremo po trgovino zgubljamo....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sposa)
Neposredna povezava do sporočila: 967
28.2.2007 11:35:12   
bipsy
Evo se še jaz oglašam,....kaj naj rečem,danes je pa zgleda blo neki v zraku ponoči,ker se je naš kar 3x zbudil,in sem mu mogla dat dudo da je pol spet nazaj zaspal.Upam,da bo danes ponoči boljše,saj ne da je blo fajst hudo in naporno a vseeno!!!
Bravo Kaktea, zelo lepe slikceuser posted image user posted image user posted image , zelo luškana pupa!!!

Bojka tudi jaz žal nimam nobenega recepta za tvojo bolečo nogo,ne vem,.....mogoče le če si daš kakšen obkladek s jabolčnim kisom,no to lahko probaš mogoče ti pa pomaga, če so pa bolečine prehude pa kr pejt k zdravniku, da ne bo še huje....

Erdbeere verjamem,da te take stvari razjezijo,saj mene bi tudi, sploh pa so itak po vseh teh uradih kar grozni,vedno te kar pošiljajo od vrat do vratuser posted image user posted image

Monika 30 tudi mi  imamo  kotno banjo in je full preveč vode,tako da res bomo še kar uporabljali tole banjico,sicer pa tale njegova banjica niti ni tako majhna in ima dovolj prostora za flacanje in uživanje v vodi!!!!user posted image user posted image user posted image
Pa še tole nič se ne sekiraj zaradi izpita iz varstva pri delu,ni nič strašnega in ne boš padla,ker to itak vsak naredi,saj ti itak najprej predavanje naredijo šele potem pa se izpolnijo testi, ni nobene panike!!!!

...zdaj pa grem,se še oglasim mal kasneje, ....
Lep dan vsem skupaj!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 968
28.2.2007 11:42:57   
mimi30
Kaktea, super da vam učenje spanja tako uspeva. Malo se je moja slaba vest polegla in ko bo zdrav bova spet poiskusila. Današnja noč je bila katastrofalna. Zbujal se je od 12 h naprej non-stop. Samo zdaj, ko je bolan mu ponoči ponudim vse, samo da bi lahko zaspal.
Tarin je prava lepotička, z velikimi očkami.

Konec porodniške se bliža z vratolomno hitrostjo user posted image user posted image . Jaz grem delat takoj po prvomajskih praznikih. Nimam več nič starega dopusta, sem ga porabla, da sem lahko prej ostala doma.

Nejc se je zbudil, moram it, še pol kaj napišem.

(odgovor članu sposa)
Neposredna povezava do sporočila: 969
28.2.2007 11:44:37   
bipsy
Aha pa še tole, mi jajčka smo tudi že jedli oz.rumenjak vendar ni bil preveč navdušenuser posted image ...drugače pa itak jemo testenine, in vse ostalo tako da jajce zaužije prek tega.
Pa glede zelenjave je tud izbirčen,jo ne obožuje preveč, tako da bučke nima rad, pa sem mu jo že lepo pripravla s smetanco pa ni šlo, pa pire krompira tud bolj švoh poje,..no bo že, saj neki časa ni hotel nobenega jogurta in skutke, sedaj pa se je premislil in je ko velikiuser posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu bipsy)
Neposredna povezava do sporočila: 970
28.2.2007 15:18:14   
Erdbeere
pozdrav punce še z moje strani user posted image

ja pri nas je kar tisto, kar jemo mi, sicer če je premalo slano (že tako ali tako zelo malo solim) njemu prej stran vzamem in potem mu zmiksam (jah vsaj je) in on lepo mljaska....mu je tako všeč vse od zelja, fižolove juhe, makaronov, goveje juhe, rižote, skute, ma ni da  ni, zdaj je in odpira usta da ga je prav veselje gledat....najbolj je pa srečen ko zasliši moj mikser...takoj pride v kuhinjo, če ni že tam user posted image user posted image user posted image

Evo toliko zaenkrat od mene

aja izpit iz varstva pri delu te naj kar nič ne skrbi Monika.....to jekot bi nekaj skupinsko izpolnjevali, vsaj pri nas je bilo tako, vsak je prebral eno vprašanje in potem povedal odgovr, vsi ostali smo pa lepo potem obkrozili user posted image user posted image user posted image Simpl k pasulj

(odgovor članu bipsy)
Neposredna povezava do sporočila: 971
28.2.2007 16:17:46   
monika30
Joj, super, taki izpiti so mi najbolj všeč.

aja, Klemen gre tudi jutri v službo (z atijem) - ja, treba ga je hitro navadit delovnih navad user posted image .  Dopoldne ga sploh nimam kam dat, če mam kej, tak da mora z atijem v službo. Bi ga mogli videt, pol je pa car na gradbišču, ga vsi delavci cartajo, sam da jim ni treba delat.

Zdej pa šibam, danes grem na večerjo s kolegicami user posted image .

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 972
28.2.2007 16:41:12   
mimi30
zdaj sem napisala ful dolgo sporočilo pa me je ven vrglouser posted image user posted image . Zgleda, da sem preveč težila.user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 973
28.2.2007 16:55:08   
mimi30
Bom še enkrat bolj hitro probala.

Bučke delamo s pire krompirjem, s polento ali skuham z ostalo zelenjavo in naredim kremno juhico.

Kar se bolečin v nogi tiče je pa takole. Mene je tudi noga bolela in pol riti in so rekli, da je to išjas (vnetje živca). Pomagalo je samo to, da sem se gibala in mazala s kremo, ki je za revmo (fajn hladi). Upam, da ni kaj hujšega in boo hitro minilo.

Sposa, šolje so čeveljciuser posted image ? Nejc ima zaenkrat še mehke čeveljce. Meni so rekli, da dokler ne hodi je tako boljše. Sem pa probala trde in je totalno neroden z njimi. Če se hoče iz sedečega položaja začeti plaziti, se kar na glavo prevrne. Nosi številko 19, sem mehke po podplatu pomerila.

Izpit iz varstva pri delu tudi pri ns poteka po predavanjih in je skupinsko delo. Lahko si tudi zapiske delaš in jih potem gledaš. Monika30 ni panike sigurno boš naredla, bom pa vseeno pesti držala.

Kar se pa rumenjaka tiče, Nejc ga še ni jedel. Smo bolj počasne sorte, prejšnji teden je komaj z graham žemljico začel, danes pa s testeninami. Je pa žemljico ali riževe vaflje tako, da jih cufa in okoli meče, v usta gre bolj malo, razen če mu jaz ne dam.

Lepo se imejte in pobožajte vaše junijske sončke.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 974
1.3.2007 8:04:50   
kaktea
ŠE ENO DOBRO JUTRO!
Joj je že četrtek!!!In evo še en teden je skoraj naokrog.
Danes greva v bazen malo čofotat, juhuu. Prejšnji teden je odpadlo zaradi šolskih počitnic (gužva in to).
Za vse tiste, ki se trudite z dietami..sem prebrala nekaj zanimivega...Vas zanima?

Erdberee..ne me spominjat, da bo treba kmalu v službo!!! Sej rada grem, ampak misel , da bom tamalo vidla ful manj me žalosti user posted image . Kaj šele ko bodo veliki in bojo šli od domauser posted image .

Sposa...res mogoče pretiravam z nasveti in če sem že zgledala zatežena se ti opravičuje...Ampak to je ta euforija, ki me daje...Ko človek se že sprijazni, da ne bo več kaj prida spal in okoli tebe vse mamice (tudi tiste z dooostiii mlajšimi otročički) pravijo kako v redu spijo....in pol se odprejo nebesa!!!user posted image user posted image user posted image Tudi danes  smo uspešno prestali noč in jaz vsa polna energije in dobre volje!!!ŠE ZDEJ NE MOREM VERJET, DA SE DOGAJA..SPIMO!!!  user posted image user posted image user posted image

Bojka...glede noge in križa...kot je že omenila že ena, pa ne vem katera??!! Verjetno ti je živc stisnilouser posted image . Torej bom spet talala nasveteuser posted image user posted image user posted image . 1. ko dvigaš stvari, jih obvezno dvigaj z nogami, ravno to napačno dviganje s pomočjo pregiba križa, je ponavadi krivo za probleme, ki se pojavljajo pri tebi!!!! 2. vsak dan si vzemi 5 min zase (lahko zraven otročička na tleh) in se razgibaj. Vaj je mnogo mnogo. Jaz ti sedaj napišem eno, če pa češ, ti omenim še kako. Torej vaja: se vležeš  na hrbet z iztegnjenimi nogami in se probaš sprostit, pol pomakneš roke od telesa (v obliki črke T), gledaš v strop in dvigneš kolena sonožno v pravi kot Pazi na trebušne mišice!). Zdej stisneš trebušne mišice not in magari še mišice medeničnega dna, ter počasi spustiš kolena na eno stra do tal, nato pa še glavo obrneš na drugo stran. Počakaš deset sekund in jovo na naovo, najprej glavo na  sredino in pol še noge in vse ponoviš še v drugo stran.  Tako, upam da se je razumelo.user posted image  Vaja je prav osnovna, vendar zelo priporočena, za vse ženske, ker VSE POZABIMO DVIGAT STVARI PRAVILNO IN JIH DVIGAMO S HRBTOM.

O.K. za zdej odhitim, ker se je Tarin zbudila nekaj se premika v sosednji sobi....Se še javim glede bučk.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.