dalin
|
Dober večer,kje pa ste vse!?Saj vem, pa se vsi muckate.Aja Dajanax je pa na večerji s svojim .Dober tek!!!!Upam da uživaš. Mi smo si pa danes kar izlet privoščili,v Belo krajino,od tam sem namreč doma.Seveda zopet brez atija,saj je cel dan delal.Sem včeraj znorela ,ko je povedal da danes dela.Pa sem potem cel popoldne tuhtala kam naj se damo danes in je slučajno moja mami klicala da je fraj jutri(danes),pa smo se povabil .Zjutraj smo na "izi" ustal,se zrihtal in šli.Je blo fajn,da mi ni bilo treba kuhat,pa še tavečji trije so se tako fino imel,saj imam jaz še dva brata(16 in 10 let),ja tudi mi smo štirje.Žan je bilo zelooooo priden,sem se kar bala iti z njim, kdaj pa kdaj, kam,saj se mi zdi da je tako čutil spremembo okolja in je bil neprestano tečen.Vsaj mislim da je bilo to . Povejte,če tudi vaši sončki začnejo jokati,če koga ne poznajo.Danes naš Žan sploh ni hotel biti pri moji mami v naročju,potem šele čez kakšni dve uri,ko se je malo navadil je pa šel k njej. Sončica hvala za pohvale.Imam počasi že dosti tega pomilovanja(pa ne s tega foruma),ampak od starih tet,saj so v tem slogu:"Joj,boga reva.Štiri pobe maš.Saj se ti bo zmešalo,kdo ti pa bo pomagal pri vseh opravilih,ko bi bila vsaj ena punčka.No ja, bo pa tapeti otrok punčka!" Najraje bi jim pokazala. Še morje:mi gremo že peto leto na Pag.Smo se tako navadil na ta otok,da zaenkrat na nič drugega tudi ne pomislimo.Letos imamo rezervirano pri eni družini,ki ima skoraj nove apartmaje(1 leto stare).Noter nova oprema,pogled z terase na morje,res super,smo si jih šli že lani ogledat,ko smo bili dol.Akontacija je že plačana,pa še otroško posteljico bom imela noter,je lastnica rekla da to ni sploh noben problem,od letos pa imajo še v vsakem apartmaju pralni stroj,kar bo meni zelo prav prišlo in mi ne bo treba vleči en kup cunj . Zdaj bom končala in spet počakala če se bo katera oglasila.