|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
24.2.2007 19:30:48   
krfjolca
Aja1, opažam, da imamo čisto enako opremo :)
Voziček imava enak, še barva je enaka, enak ležalnik, enako ninico, po slikah pa vidim, da še enako banjo in termofor za v banjo user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
24.2.2007 19:31:36   
Aja1
11,35 eurov. Matr služijo na teh krpicah user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
24.2.2007 19:32:52   
krfjolca
Prejšnji teden je bila pa v Kranju akcija za vse Babyfehnove izdelke. Je bila 8EU user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
24.2.2007 19:34:18   
Anonimen
Ima Pikapolonica tudi spletno trgovino? user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1404
24.2.2007 19:35:27   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

http://www.pikapolonica.com/shop/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
24.2.2007 19:35:36   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Aja1, opažam, da imamo čisto enako opremo :)
Voziček imava enak, še barva je enaka, enak ležalnik, enako ninico, po slikah pa vidim, da še enako banjo in termofor za v banjo user posted image

user posted image user posted image user posted image  pa dudo tudi, samo da ima Anže modro, Neja pa roza...čist za skup sta user posted image ...ojoj, bo Zala huda user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
24.2.2007 19:44:46   
Anonimen

Hvala. Samo zdaj pa te ninice ne najdem, jaz štor. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1407
24.2.2007 19:45:13   
Zamima
user posted image  he he Aja1, a ne, da je premalo fantkov?user posted image  Sem misla,da se samo meni tako zdi user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
24.2.2007 19:45:49   
Zamima

Hvala. Samo zdaj pa te ninice ne najdem, jaz štor. user posted image

Ti tud rabiš ninico? user posted image  sporoči, ko jo boš našla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
24.2.2007 19:49:06   
Zamima
krfjolca malo opiši te cootons-e user posted image  kako delujejo ali so samo navadni plišeki?user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
24.2.2007 20:00:21   
MALINČICA
sem ji tud jaz ravnokar gledala, meni so ful luštni. Grem počasi v nabavo za škrata, pa bomo še nekaj takega nabavili.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
24.2.2007 20:08:08   
krfjolca
Ninice zgleda nimajo v spletni trgovini, sem iskala, pa ne najdem user posted image .
Cotoonsi so pa različni - eden se sveti ponoči, eden (Zoom, ta rjavi, ki ga ima Anže) nežno vibrira, ko potegneš za vrvico, zeleni Wabap je za v banjo in se hitro suši, vijolični se smeje, ko pritisneš trebušček. Vsi pa imajo obrazek iz materiala, ki ful lepo diši user posted image . Anžetu je Zoom blazno všeč. Ga prime z rokicama in se lupčkata user posted image . Pa rokice mu grize.
Potem so pa še druge didaktične igračke. Mi imamo ogledalo z melodijami, ki je hkrati grizalo, kupila bom pa kasneje še napihljivi valj, ki je mulčkom menda ful zabaven (ga ima kolegica) in jim pomaga pri motoričnem razvoju.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
24.2.2007 21:33:45   
blecky
Ojla,

sem rabila kar nekaj časa, da sem vas prebrala. Res me nekaj časa ni bilo.
Ta teden smo bili v toplicah... ja, s Timom bova s plavanjem še nekaj časa počakala - je bil tko siten. Verjetno ga je motil tak đumbus, pa še grozn vroče je blo not. Torej: plavanje z dojenčkom odpade!user posted image

Mi je kar hudo, ko prebiram kako vaši malčki pridno spijo.... naš pa se še vedno vsake 1,5 - 2 uri zbuja. (še polno dojim) Tko da sem čist preč... Do sedaj je le 3x prespal 5 ur v kosu user posted image user posted image . Ne vem kaj delam narobe, da noče dlje spat user posted image . Jutri dobim knjigo o uspešnem uspavanju... ne vem kako je točen naslov, pa da vidmo če se bo kej obneslo user posted image

Aja... res fino, da se je stanje pri vas končno normaliziralo user posted image

Zamima... želim ti, da čimprej urediš vse v zvezi z očetovstvom.

Evo, me že kliče. Lahko noč.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
25.2.2007 9:06:28   
MALINČICA
Good morning! Jaz sem tako zaspana, pa ne vem zakaj. Mali malinček je včeraj zaspal že ob 19.30 in spal celo noč do 7.30... Ne vem zakaj me tak muči, da bi šla spaaaat!!!!

Joooj, kar očke mi skupaj vleče.

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
25.2.2007 9:15:49   
Nogavica
Živa je pa predvčerajšnjim zvečer spet imela tak hud napad joka, da sem bila spet v solzah user posted image . Tokrat je trajalo pol ure pa spet hudo, tako da je bila čisto brez sape od kričanja. Jaz ne vem, kaj je to user posted image  - že drugič v enem tednu, prej pa tri mesece nič. Kaj je možno, da jo zdaj mučijo kolike? Ali jo pa tako močno napenja? Če prej ni nikoli tako jokala, ko jo je zvijalo. No, prem je pol ure dremala in je bilo vse o.k.

Zdaj pa grem, ker me že kliče - cvili user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 1415
25.2.2007 9:27:56   
Aja1
Nogavica, pa daješ kakšne kapljice (AD3)? Ponavadi kolike izginejo do 3-4 meseca. Mojo je močno zvijalo prva dva meseca, zdaj pa občasno še full prdne in včasih joka malo prej.

Malinčica...veš kaj pravijo...več spiš, slabše je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
25.2.2007 9:52:02   
viv_
Ojla punce!

Jaz sem pa vse ninice ukinila. Pa nam gre. Vse si je navlekla direktno na obraz, pa v usta si jih tlači in me je kar strah, da se ne bi zadušila.

Včeraj jo je prvič dala moja mami spat, midva sva šla v CD gledat Fire of Anatolya. Predstava je super. Tamala je pa sicer malo jokala, ampak je potem pridno zaspala.

A opažate, da je za vikende vedno slabo vreme? Tok sem jezna...  Že 3 mesece čakam en lep vikend, da bi šli do morja, pa je vedno nekaj. user posted image  

Zamima - dobro zrihtaj očetovstvo!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
25.2.2007 10:41:37   
Zamima
Viv in blecky hvala user posted image , upam, da bo v roku enega meseca že urejeno - sem optimist, ne user posted image ? glede na naše sodstvo user posted image  user posted image  user posted image

No, bomo jim pa težili, da se zmigajo!user posted image

Mi2 sva danes spet spali ful dolgo, sploh ne vem kak dolgo, pa recimo, da še nisva 1 uro budni user posted image . DObro nama gre ni kaj user posted image .

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
25.2.2007 10:57:27   
Nogavica
Aja1, dajem ji Oleovit, ampak ne bi smel to biti vzrok, ker ji dajem vsak dan (no, včasih pozabim), pa ne joče vsak dan. Tudi ona včasih zajoče, preden prdne in je to to, ampak ta jok ni nič v primerjavi s tem, kar je bilo teh 2x. Res ne vem... Zdaj mi edino pade na pamet, da jo mogoče res tako močno črviči. Kako pa to  preprečiti, pa ne vem user posted image . Bom ji pač nekaj časa zvečer po hranjenju spet dajala Sab simplex.

Zamima, super da so se stvari premaknile user posted image . Upam, da boste čimprej do konca uredili, kar je potrebno.

Zdaj sva se spet pol ure nosili po stanovanju v kenguruju in je bila zelo zadovoljna. Se je gledala v ogledalo in se smejala, pa z babico se je pogovarjala, ko sva šli dol "na obisk". Sploh več noče ležat, niti v igralnem centru - takoj se začne kregat.

Tudi v MB je danes oblačno, ampak bomo popoldan vseeno probali malo vozičkat - če ne bo prej začelo deževat.
Ne vem, kako mi je prej uspelo napisat "prem je pol ure dremala" user posted image . Seveda sem mislila "potem".

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 25.2.2007 10:58:16 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
25.2.2007 11:03:38   
krfjolca
Nogavica: Mogoče je pa Živa samo tako zaspana, da je posledično ful razdražena. Našega je tudi grozno težko umirit,če ni naspan. Če pa čez dan spi dovolj, zvečer ni problemov. Ko so pa enkrat jezni, jih je pa še težje uspavati. Zato imam čez dan take probleme. Ker mu je vse ful zanimivo in ga razen v vozku ali lupini ne morem uspavat.

Anže tudi noče več ležat. Ni šans user posted image .
Prejle sem ga imela v naročju tako, da je bil s hrbtom naslonjen name, tako naravnost, pa rahlo dvignjen "naslon", za par stopinj. Pa je mulc naredil trebušnjak in se s celega dvignil v popolnoma sedeč položaj in se s komolci naslonil na mizo. Pa je kar par minut vztrajal! user posted image Pa še ful je užival in prav vriskal v smehu, tako mu je bilo všeč!!! Res je neučakan, pa tako mu dopovedujem, da do 6. meseca nima kaj sedet user posted image .

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
25.2.2007 11:25:57   
Naja30
Ojla punce.

Jaz vas ves čas berem, ful ste fajn in zanimive, ampak se redko oglasim, ker doma nimam še dostopa do neta.
Hotla sem omenit, da tudi naša punčka težko zaspi zvečer, če ni čez dan nič kaj spala. Imele sma že super urnik - zaspala je okoli 21h, se 2x zbudila za jest ponoči in spala do 8h. Zdaj pa zadnja dva dneva nekaj štrajka user posted image  Danes se je zbudila 4x!! Sem kot en zombi bila zjutraj.user posted image  

Vprašanje - ali se kateri, ki doji včasih zdi kot da ima čisto prazne mlekarne? Pri meni so namreč obdobja, ko imam občutek, da ni nič notri, ampak tamala se naje in se nič ne pritožuje. Je to normalno ali je res kaj manj mleka? Ker pristavljam jo pa normalno kot vedno.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
25.2.2007 12:08:05   
Zamima
Zala pa spet spi z njeno smejočo se želvico user posted image , prav razmišljam, če bi kupila ninico ali ne, to želvo naravnost obožuje user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
25.2.2007 12:29:32   
MALINČICA
Jaz tud ne vem, prej sva z Majem že imela tako rutino, da je do 23.00 ziher zaspal, zdaj pa ga nekaj že dva dni meče,pa zaspi okoli pol osmih, pa si mislim, da bo vmes se prebudil, pa buden do njegovega časa za spat, pa nič. Mulo kar spi, jaz sem pa pol cela nervozna, ker se bojim, da se bo sredi noči zbudil in bedel. Sicer se pol pomirim s tem, da sem na porodniški in da ne bi bilo nič narobe, bi pač čez dan not spravljala oba.
Bi bilo fino, da bi se ta ritem obdržal, hehe! Tako imava pol še midva čas, da se drug drugemu posvetiva.

Nogavica, jaz tud mislim, da je tolk zaspana, ker je Maj včasih tud tak sitnobek ko je zaspan, da se kar tja v tri dni joka, pa ga včasih že nepravilna lega v tistem času sitnobe tako razjezi, da postane od joka cel rdeč in zaripel v obraz, ampak pol kar naenkrat neha in zaspi. Včasih zaspi samo za 15min.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
25.2.2007 16:11:54   
kaja11
Naja3.... mene tudi malo mučijo tele mlekarne. Mali že par dni bol pogosto vleče, pa ponoči je tudi slabše. Flaško pa še vedno vztrajno zavračauser posted image . Bomo videli kaj bo... al bo zmanjkalo mleka, al se bo pa uredilo.

Jaz pa zdajle tok uživam. Mulca sta istočasno zaspalauser posted image ... to se zgodi cca 1x na mesec. Sema kar zadremala za pol ure - kakšno razkošje.

SPANJE...... kaj je že to????????

Neposredna povezava do sporočila: 1424
25.2.2007 20:18:02   
SIBI
Punce najprej pozdravljene po dolgem času!!!

Naš Taj pa je postal malo bolj priden ponoči, saj ga tudi krči več ne tako močno. Hvala bogu, sem že mislila, da user posted image  ne bo konec!
Tudi mi smo kupili ninico za našega fanta pa je noče niti pogledati. Za svojo ninico si je izbral kar eno mehko pleničko brez katere ne more zaspati. Ima jo res zelo, zelo rad.

Imamo pa doma en velik problem!!! Taj začne včasih tako histerično jokati od straha, da ga ne moremo pomiriti oz. pomiri se šele, ko ga vzamem v roke jaz!
Ne vem kaj se zdaj to dogaja. Ali je res tako navezan name ali kaj je zdaj to?
Res pa je, da sva vedno skupaj in kar precej sama, ker moj user posted image  ima tak čudno službo. Malega niti ne morem niti ne upam sedaj pustiti nikomur, ker ga nihče ne zna pomiriti. Vedno pa začne nenadno jokati, ko spi. Punce ali je možno, da kaj groznega sanja???

Pa še ful sem žalostna, ker smo bili na slikanju kolkov in se nismo uspeli rešiti teh tečnih plenic, ker naš user posted image  zaradi medenične vstave še nima dovolj razvitega levega kolka. Se moramo široko povijati še šest tednov.

No lepo se imejte!

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.