|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
23.2.2007 14:06:05   
urška76
Ojla
Se prav na hitro javim, sedaj ko za oba spita. Občudujem mamice, ki imajo ob dojenčku še enega razrgrajača skoz doma. Meni bi se zmešalo, če mali nebi v vrtec hodil. Naš Miha ima sum na peto bolezen. No izpuščajev ni bilo več, ko sva šla domov, pa tud baje, da ko se izpustijootrok ni več kužen. Mi je pa vseeno priporočila naj bo kak dan doma in naj več počiva. Sam dopovedat triletniku, da mora počivat user posted image   V ponedeljek gre nazaj v vrtec. Današnji dan je bil tak,:"Miha gremo malo ven na sprehod."" Ne še, se moram še igrat." Pol ure pred Špelinim obrokom, "Mami gremo ven na igrišče." Ko Špela poje, "Miha gremo ven." "Ne, moram še setavljanko sestavt." No pa se mami ni dala in je popokala oba škrata in šla na sonček.
Včeraj je imel napad trme, ko smo šli domov, pa me je nekaj odrival v dvigalu. Sem pritisnila gumb naslednjega nadstropja in šla iz dvigala. Baje je do vrha samo čukasto gledal, pa "ne bom jokal", ko je pa naš vrata stanovanja zaprl za njimi je pa v tak jok padu, k ni mamice. Sem pa izkoristla situacijo in šla štiri nadstropja peš. Bo treba to večkrat naredit, da se bodo kilce hitrej topile.user posted image
Aja super, da se kožica popravlja.
Zdej se pa mala že oglaša iz postle, upam, da bo vsaj Miha še mal spal

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
23.2.2007 14:57:30   
MALINČICA
Čestitke vsem slavljencem in slavljenkam!!
Aja1, res sem vesela, da vam gre na bolje. Prav grozno je gledat bolnega otroka, pa mu ne moreš pomagat...

Evo, danes sva z Majem šla ven na sprehod, jaz pa sem še nameravala skoknit v trgovino, da kupim stvari. Ponavadi Maj zaspi še preden pridemo ven iz dvigala, danes pa je taaaakoooo tulil, da sem hitro naresila en krog po parku in ga šibnila nazaj not. Ne vem kaj mu je bilo! Za kosilo smo pač imeli kurjo juho in palačinke, ker me meli škrat ni pustil v trgovino, grrrrr! Mislim pa, da sem ga preveč oblekla, da mu je bilo vroče. Ampak manj pa ga skoraj ne bi mogla...
Oblečeno je imel dva bodija, štramplce, hlače(tanke bombažne), pa kapico, pa eno jaknico iz termofleeca iz H&M, pa v zimski vreči je bil. Je to bilo preveč? Ker se je ful zvijal in vstajal v vozičku, se mi je zdelo, kot bi mu bilo vroče. Ko pa sva prišla v stanovanje, pa sem ga razkrila in slekela, pa je bil mir... NE vem, ne vem, pa zmeraj ful uživa, ko greva ven...

Kako pa jih ve oblečete za ven?

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
23.2.2007 15:36:14   
krfjolca
Malinčica, mogoče je bilo res malenkost preveč - pri nas je 15 stopinj zunaj. Jaz sem bila samo v puloverju, pa mi je bilo vroče. Mali je bil pa v kenguruju, imel je bodi, majčko in tenkejšo jaknico, spodaj bombažne žabice in sp. del trenerke, pa copatkwe in je imel čisto tople tačke.user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
23.2.2007 17:38:01   
Zamima
Punce jaz sem pa vesela, končno se bo začelo nekaj dogajati. Glede očetovstva moje pikice - končnouser posted image .
No, zdaj pa bo nekaj, se zadeva premika!user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
23.2.2007 17:42:46   
MALINČICA
Zamima, fino! REs sem vesela zate.... Tolikokrat se spomnim nate in sem vesela, da si tako močna. Od tvojega najdražjega ti je ostal najlepši zakladek na svetu in prav je, da bo tudi uradno, na listu papirja njen očka! Držim pesti!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
23.2.2007 17:45:04   
Zamima
hvala MALINČICA user posted image , točno to bi rada dosegla user posted image , ker vem, da bi bil najboljši ati na svetu najini pikici user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1381
23.2.2007 17:46:15   
atanja
lep pozdrav!
Po doolgem času se spet javlam-internet mi ni delal. groozaa.
Naš Ted je imel prejšni teden pri pregledu 6420g, velik 62cm. Pa se mu sploh ne vidi da bi bil debel.
JAz mu dajem aptimil AR, ker skoz poliva in se mu dvigne tud po 4h. In zdaj je po celi Lj zmankal te hrane, smo zadnje škatle pobral uvoza pa ne pričakujejo še 14dni!! Ne vem kaj bomo če nam bo zmankal.
Reakcijo po cepljenju je mel majčken ampak ni blo krize.
Zdaj mi spi od 20h pa do 4.30, in po flaški zaspi do 7.30h. ČEz dan pa če spi 40 min skupaj je kar fajn, razen danes sem ga dala v poojtelco in je spal 2,5h.
LEp pozdraveč vsem

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
23.2.2007 21:11:07   
kaja11
Matr babe, čist na dno smo prišleuser posted image .

Zamima....user posted image  upam, da boš čimhitreje pošlihtala birokracijo.

Urška... sem čist istega mnenja. Meni bi se kar strgalo, če bi imela oba doma. Prejšnji teden sem bila k cunja vsak večer.  Pol mi je pa soseda rekla, da je bilo njej huje, ko je mlajši malo zrastel in je tudi on postal zahteven.

Atanja... saj ima čisto lušne mere. Niti približno ne šteje med mišelinčke.
Mi po novem spet ne spimo. Že dve noči se skos doji... očitno ima preskok v rasti.... še mal pa bo imel 2 metrauser posted image .  No evo... že kliče...

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
23.2.2007 21:27:56   
kaja11
Aja... super, da se je koža že popravilauser posted image . Po moje bo moj škrat tudi dosti boljše volje, ko se mu učki zrihtajo.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
23.2.2007 21:46:29   
Aja1
Zamima, super, da se stvari premikajo.

Mi smo bili pa danes v Lj v BTC-ju. Je bila Neja tako zelo pridna. Neja je dobila dve kapici in ninico. Sem pa kupila zase dvoje kopalke...ja, poletje se bliža. Jih še ne bi ampak si imeli full znižane v Sport 2000 od Speedo bikinke so bile iz 70 Eur na 7,5 Eur user posted image Sem kar dvoje vzela.

Jaz zdaj za ven oblečem Nejo v žabice, hlače, bodi in jopico +kapo in teniske. Mislim, da je dovolj. Mi je dermatolog rekel, da smo jo prej preveč oblačili in ji je bilo vroče, kar je še pripomoglo k izpuščajem. Danes ima mala že full lepo kožo. user posted image  Upam, da se ne bo več ponovilo v tako grozni obliki user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
24.2.2007 7:46:30   
Aja1
jutro... še vse spite?

Mi smo že od 6-ih pokonci. Se ne da Neje prepričat, da bi še malo poležali...ni šans. Brca kot nora...je bilo treba vstat. zdaj pa je v ležalniku, kjer ima svojo zabavo...no, jo je imela....ravnokar je zaspala. Kar ne morem verjet, da je to isti otrok.... zdaj je pa res tako pridna. In šele zdaj zastopim vse, ki ste si upale kam z malimi...jaz se zdaj tudi upam user posted image
Kožica je tudi že čisto lepa, niti pikice nima več user posted image , čeprav je zdaj že dva dn nisem namazala z zdravilno kremo, ampak samo z negovalno. Upam, da ne hvalim prehitro.
Zvečer bomo sprobali pa novo ninico. Kupili smo jo v Pikapolonici. Ima eno glavo (zajčka), na eni strani ima tisto za žvečit (gumo), na eni se pripne duda...pa full je mehla. Meni je všeč, Neji pa bo menda tudi.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
24.2.2007 8:50:27   
MALINČICA
Evo še mi smo budni. Je Maj včeraj zaspal ob 19.30 pa je potegnil do danes zjutraj do 8.00! Uau!!!Zdaj pa ga šiba z rokami po loku nad leželnikom in se ful pogovrja. Sem ful vesela, da je zjutraj taki dobrovoljček, še sploh zato, ker sva oba z mojim taka tečkota, oba rabiva svojih pet minut zjutraj zase. 

Aja1, ful sem vesela, da je z Nejo že v redu.Zdaj pa je misel, da bo Neja edinka najbrž že izzvenela, ha?user posted image user posted image

Pri nas je megla zunaj, upam da bo okoli poldneva kaj sončka, da lahko mojega škrata peljem ven, pa ga bom res manj oblekla.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
24.2.2007 8:58:18   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Aja1, ful sem vesela, da je z Nejo že v redu.Zdaj pa je misel, da bo Neja edinka najbrž že izzvenela, ha?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  res je user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1388
24.2.2007 9:26:38   
Zamima
Očitno sva samo mi2 take zaspanke user posted image , spale sva skoraj do 9.00, zdaj sva pa previte pa site user posted image .
Jaz pa čakam poštarja, da mi prinese še eno pomembno pošto od odvetnika, pa ga še kar ni user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
24.2.2007 10:38:38   
krfjolca
Mi smo tudi od 6ih pokonci. Samo naš hiperaktivnež se noče nič več sam zamotit. Njega je treba nosit naokoli, da si ogleduje stvari. Po novem je najbolj zabavno ogledalo v kopalnici in brisače, da jih lahko prijema. Zvezdica zaspanka v posteljici ga tudi ne uspava več. Zdaj jo tako dolgo buta, da se prevrne, potem pa z rokico poskuša ujeti svetlobni žarek user posted image . Sem jo raje privezala za rob, da si je ne bo še na glavo vrgel ...

Si pa tudi jaz ne upam kam z njim. Sploh ne sama. Če sva oba, še nekako gre. Včeraj smo bili v Merkatorju v Kranju, pa mu je bilo nekaj časa zanimivo, potem se je bilo pa treba ful na hitro ven pobrat, ker je bil jok do nebes. Strašen kolerik je tale moj Anže. user posted image

Aja1, mi imamo enako ninico. Samo da je modra in ima glavico od oslička user posted image . Je tako luštkan, ko jo stiska k sebi user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
24.2.2007 10:47:01   
Aja1
user posted image  krfjolca, moja ima tudi oslička user posted image  Sem misla, da je zajček, ker ima dolga ušesa user posted image user posted image user posted image  je nisem tako dobron pogledalauser posted image user posted image user posted image  Pa tudi modra je...torej je enaka.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
24.2.2007 12:11:24   
viv_
Ojla punce!

A lahk prosim znorim? Moj dragi mož, še takrat ko je doma, si pa nabije prst na nogi v zid da hodit ne more in spet ni bilo nič s skupnim sprehodom. Sej vem, da ni zanalašč, pa da ga boli ko user posted image , ampak meni gre pa kar na user posted image .

Meni pa ni problem sami s tamalo, ponavadi še sama z obema okol kolovratim, ko mama Elka Strojan user posted image . V Mercatorju vzamemo avto, ena not, druga v lupini, pa gremo... Ampak tist je takoooooooooo štorast za vozit.

A bo jutr kej lepš vreme. Jaz mam že 3 mesece plan skočit do Portoroža, Pirana, pa mi vreme ne pusti...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
24.2.2007 12:33:22   
krfjolca
Meni ni problem it z Anžetom, tudi krama me ne moti, samo kaj, ko pa njemu ne paše. In mi ves čas vrešči. Je za mano že par neuspešnih poskusov user posted image . Upam, da bo čez kak mesec, dva kaj bolje, ko se bolahko s kakimi igračkami zamotil.

Takole se pa stiskata Anže in njegova ninica: http://i59.photobucket.com/albums/g300/dragonflyy82/IMG_0119.jpg?t=1172316619

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
24.2.2007 15:30:52   
ema79
hojla!

Evo mene, ku bom tud dobila en orenk znoritis!
In to zaradi smrčanja mojega dragega!
Ponoč nč ne spim, ker al tamali dudlo vsake tolk cajta not rinem ( se morem vstajat), ko pa se uležem pa moj smrči, da se streha dviguje. Greva popoldne s tamalo spat, pride spet moj zraven
in spet ista pesem, razen tega, da mala ne rabi pomoči pri dudi. Grem po čepke za ušesa - niso en k... vredne (moram pritožbo u sližbi zarad tega podat), se trikrat zjočem, ne vem al nej grem kr ven (ne upam, ker on spi kot ubit in ne bo male slišu), podočnjake mam take, da jih noben puder ne bo skril......

Eh, vsaj tamala je drugač pridna, gospod so se končno spomnil it kupit novo baterijo za videokamero (se še nismo posodobil) in jo zdej veselo snemam na vsakem (sm skor hotla napisat koraku) cepetanju.

Aja super, ker se ti je končno vse poštimal!

Čestitke vsem tromesečnikom!

Dobrodošlica novim!

atanja welcome back in ne se sekirat za vašga žabca, ku ma take luštne tenke nogice!

Življenje je lepo....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
24.2.2007 17:01:14   
MALINČICA
Joooj, moj tudi včasih tako smrči, da me kar zbudi... Samo mu takoj rečem, da naj se premakne, pa je pol boljše, smrči samo takrat, ko spi na hrbtu.

Moram pa priznat, da pri nas nimamo neprespanih noči, sem ful srečna!

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
24.2.2007 17:48:50   
kaja11
Moj tud zadnje čase tok smrči, da se mi bo kr strgal. K da ni dost, da se mali skos zbuja, še on mora drva žagat. Danes ponoči sem bila prav besna user posted image . A to z leti pride?????

Jaz tudi sama s tamalim dosti bluzim okoli, z obema pa zaenkrat še ne bi šla. Skupen šoping izgleda tako... na začetku je Urban v avtu, Gašper pa v vozičku... na koncu pa Gašperja nosim in rinem voziček, možek pa s "super vodljivim" avto-vozičkom lovi  Urbana med blagajnamiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1396
24.2.2007 18:26:00   
atanja
Kva je zakon k mamo internet-skoz visim na njem.
Ej a še kateri mali ful poliva. Pri nas skoz. sam da ga narobe dvigneš je že vzunaj mlek. Čaj pa sploh. Zdej tud če je na miru ponoči to dela, in potem se revček ustraš in zajoka.
Pa začel je igrat se z rokicami-kadar jih nima v ustih.
Pa full je ratu trmast.

Hvala za dobrodošlico. In sej me ne skrbi zarad teži, važen da je zdrav.

Zdaj hodim na arobiko z njim zjutraj in če je naspan lahko celo uro telovadim on pa gleda kako sapo lovim. Potem pa ga dam na tla k sebiko imamo raztezne vaje da se še on malo razgiba. je kar priden zdrži skoraj celo uro.

Lep pozdravček

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
24.2.2007 18:33:26   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
Aja1, mi imamo enako ninico. Samo da je modra in ima glavico od oslička user posted image . Je tako luštkan, ko jo stiska k sebi user posted image

user posted image user posted image  mi je pa še nimamo, zdaj pa Zala stiska k sebi svojo plišasto želvo user posted image ,....moram nabavit v ponedeljek.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
24.2.2007 19:15:59   
Aja1
Evo našo, kako stiska ninico:
user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
24.2.2007 19:30:31   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Evo našo, kako stiska ninico:
user posted image

jaaaa user posted image
Moram to nabavit,.... koliko že stane?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.