pot
|
Oooooooooooooooooo, moooooooorjeeeeeeeee!!! Meni je morje blazno všeč, prav z veseljem bi šla kdaj samo uživat spet njegov vonj in butanje valov..... Tako pomirja. Take me with you! O lenobi pa... dobra in luštna pesmica. Spet imam nekaj za vas. Imam kar veliko, pa bom probala omejit vse skupaj, drugače ne bom spravila vsega v ta post. Ker je bilo postavljeno vprašanje o imenu avtorice in naslovu knjige: Moč je v tebi; Louis L. Hay: ˝Bodite pripravljeni storiti prvi korak, ne glede na to, kako majhen je. Osredinite se na dejstvo, da se želite učiti. Dogajali se bodo čudeži. (afirmacije morajo biti pozitivne za naš podzavestni um, zato moramo reprogramirati celoten monolog v naših glavah, ki vsebuje pozitivna sporočila) ˝Počutim se krasno. Izžarevam dobro zdravje.˝ Pomislite za hip. Kaj si v tem trenutku zares močno želite? Kaj si danes želite v svojem življenju? Pomislite nato in recite: ˝Sprejemam ____________(karkoli si želite) (recimo: nosečnost, srečo, svojo in ljubezen meni dragih...).˝ Nekaj dobrih misli...(sporočila morajo biti jasna, da ne zbegajo našega podzavestnega uma): - ˝Vreden sem.˝ -˝Zaslužim si.˝ -˝Ljubim se.˝ -˝Dovoljujem si biti izpopolnjen.˝ Te zamisli predstavljajo osnovo prepričanj, na katerih lahko gradite. Dodajajte jim svoje afirmacije, da bi dosegli, kar želite. Prepričana sem, da se vsak človek odloči za utelešenje na našem planetu v določenem času in kraju. Odločili smo se priti sem, da bi se naučili lekcije, ki nam bo pomagala napredovati na duhovni poti razvoja. Že dolgo verjamem v naslednje zamisli in tudi pomagale so mi. -˝Vse, kar mi je potrebno vedeti, se mi razkriva.˝ -˝Vse, kar potrebujem, se mi dogodi v pravem časovno-prostorskem zaporedju.˝ -˝Življenje je radostno in polno ljubezni.˝ -˝Ljubeča sem, ljubljena in vredna ljubezni.˝ -˝Zdrava sem in polna energije.˝ -˝Napredujem v vseh smereh.˝ -˝Pripravljena sem se spreminjati in rasti.˝ -˝V mojem svetu je vse dobro.˝ (ona je prenehala brati in gledati slabe novice) Vsak dogodek je učna izkušnja. Ko dosežemo razsvetlitev, ko se zavemo, kaj počnemo, lahko začnemo spreminjati svoje življenje. Življenje je res tu za vas. Samov prašati ga morate. Povejte mu, kda bi radi, in nato dovolite dobremu, da se zgodi. Pomislite na nekaj, kar želite, da bi se vam uresničilo. Izrazite želje v pozitivnih, nikakor negativnih afirmacijah. Stopite k ogledalu in ponovite afirmacije. Opazujete, katere ovite so vam na poti. Ko začnete izrekati afirmacije, kot so: ˝Ljubim se in se priznavam,˝ posvetite vso pozornost negativnim sporočilom, ki se pojavljajo. Ko jih boste prepoznali, se bodo namreč spremnila v dragicenosti, ki bodo odklenile vrata vaši svoodi. Navadno gre za eno od sporočil, ki sem jih že omenila . kritiko, strah, krivdo ali zamero. In zelo verjetno ste prejeli za sporočila od ljudi ˝daleč nazaj˝. ˝ Toliko za danes. Kar je napisano poševno, so moje opombe. Ostanite pozitivne , malo negativnosti nas dopolnjuje, take pač smo in iz tega se lahko kaj naučimo o sebi ter tako tudi spremenimo. Biti pozitiven ni nekaj, kar delaš pet minut na dan, je življenjski slog, ki smo ga izbrale, kljub občasnim padcem. Pa ne pozabite se imeti rade, prav takšne kot ste.
|