Anonimen
|
Sandra85, meni je mami kar na lastno pest šla kupit hlače v Mano, kupla mi številko prevelike, športni model, bež barve, z elastičnim pasom in vrvico v njem, za 4 jurje. In so mi 10 cm predolge pa imam dolge noge. Mana pa itak veš da je zraven Tuša, idi pogledat, ker je sedaj na začetku tudi čisto ok, če kupiš št. večje hlače, še sploh če je tako smešna cena. Pa res ne zgledajo slabo. Se dajo fajn pokombinirat. Pa še malo o coca-coli. Meni se bo zmešalo od želje po njej, točno vem kako zgleda misel na orošeno stekleničko, čeprav si jaz vedno zamišljam da jo pijem direkt iz flaške ali še boljše iz pločevinke. Pa nisem med popila še nobene . Grem na pijačo, bulim v tisti preklemanski coca-colin hladilnik, sline se cedijo....in naročim gosti sok . Dvakrat sem cockto naročila, ki ima veliko manj kemikalij, samo to ni to. Mi pa silno pašejo mehurčki, drugače sem se jih vedno izogibala, sedaj pa jih non stop pijem, kak Stil ali Oro, tudi doma imam same mehurčke v hladilniku. Mogoče je to tudi psihološkega izvora, da nečesa med ne smemo in je zato še toliko bolj mamljivo. Drugače pa jaz najbolj pogrešam Red Bull, ko sem za šankom delala sem ga večkrat pila, če mi je kdo počatil. Ampak sedaj pa ga za milega boga ne dam v usta, ker še lepo gor piše da ni za nas. Drugače mi je bilo predvčerajšnjim spet grozno slabo, prvič po 14 dnevih. Zgleda, da mi svež juice škodi, ker mi je do sedaj vedno bilo takoj po njem slabo in sem vedno samo to ven zmetala. Čudno, ampak sedaj se popolnoma odpovedujem pomarančam. Vam kakšna hrana posebaj diši? Meni niti ne, prisilim se da sploh jem. Se mi pa meso grozno upira, pojem mičken košček, zaradi proteinov, potem pa raje vse drugo, samo mesa ne. Srček 11t2d
|