Anonimen
|
Kadar pride do tega, to pomeni, da tistemu, ki vara, nekaj v odnosu manjka. Jaz sem pri bivšem dostikrat pomislila na to, mogoče v smislu, da vidim, kaj bo z mojimi čustvi, če se bom vrnila k njemu ali ne... Pa sem ga raje pustila prej in začela novo življenje. Kmalu spoznala dragega, s katerim zdaj pričakujeva naraščaj in sva sploh srečna skupaj. Se mi zdi, da te take raznorazne zgodbe življenja kar malo bolj močnega naredijo. On je imel izkušnjo, da ga je žena zavračala, po rojstvu otrok se je posvetila samo njim in konec. Objemal in poljubljal jo je samo še on... njej je seveda pozornost pasala, ampak vračala je ni... kot bi obrnila vso ljubezen samo proti otrokom. Vsak spolni odnos je bil posledica njegovega skorajda moledovanja in to je počela samo za to, ker je bila to njena 'zakonska dolžnost', brez topline in ljubezni. Zaničevala ga je v smislu, samo poglej se, saj nisi za nikamor, katera bi te pa sploh hotela (ko ji je rekel, da bo šel k drugi). Ko se je njemu seveda frkalo že počasi (vsakič ko je videl kakšno nago žensko naprimer na morju, se mu je fecljalo... to ni normalno, če mene vprašate), je spoznal eno dekle, ki mu je namenilo prijazno besedo, občudovanje in se je zatreskal. To je povedal ženi z namenom, da rešita njun zakon, da se te stvari ne bi smele dogajati... In ona je vložila tožbo za ločitev. Kot bi čakala samo še nekaj, da bo lahko izpadla uboga žrtev, on pa grozni moški... Nič ni pomagalo, ločila sta se, on je dve leti trpel zaradi otrok predvsem, zdaj jih pač manj vidi, rad jih ima neizmerno. Vmes se je moral postaviti na noge, pridobiti samopodobo... potem sva se spoznala midva in zakorakala še naprej, tako da je zdaj super, tudi otroka me imata rada, zdaj se nam bo pridružil pa še tretji Ona in njeni tastari pa imajo vedno več problemov z nami, bolj kot je nam lepo, slabše je. In to sprožajo potem na otroke, reveži mali. Po njihovo bi on moral zabresti, propasti in še kaj hujšega, samo plačevati preživnino in pustiti otroke pri miru... ko pa je tak grobijan in varalica, baraba ki je zaj.. njihovo hčero. Pa taki cerkveni fanatiki taki so najhujši. No ja, mi pozitivno razmišljamo, otroci so pri nama navajeni, da se pogovarjamo, da vse povesta lahko in da se imamo radi. Upam, da jim bova lahko dala nekaj, kar ju bo v njunem življenju lahko lepo vodilo naprej. Ker pri unih je en otrok že naredil samomor (njen brat). Se vprašaš, a ne
|