Misek -> RE: Prevare (8.2.2007 9:26:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Bom pa še jaz svoje videnje na to stvar razložila in sicer na mojem primeru: bivši me je varal in lagal ter pustil samo z otrokom, ko je otrok imel manj kot 5 mesecev. S to žensko sta se poznala že od prej, tudi midve sva se na videz poznali. Ob rojstvu najinega sinka mu je prišla čestit in takrat se je varanje začelo. Skratka, ona je točno vedela v kaj se spušča. Prvo skupno stanovanje, prvi otrok. O, seveda je moj bivši, kot vsi tisti, ki varajo v mojem pogledu kriv v veliki večini, ampak v mojem primeru pa je kriva tudi ona in to iz čisto preprostega razloga, ker je vedela za celo situacijo. Pa ni ena najstnica, da ne bo pomote. Ker potem bi ji bilo še marsikaj odpuščeno (tudi iz moje strani), ker moj bivši zna zelo lepo lagati. Pa še ena zadeva je bila, ki me je prepričala v to, da je tudi ona kriva in da je brez srca: do nje sem šla, da bi se z njo pogovorila kot ženska z žensko, saj razumem, da se ti lahko zgodi, da se zaljubiš in slišiš travo rasti in ona me ni mogla pogledati v oči zaradi sramu. Obljubila pa mi je, da bo prekinila stike z njim...pa tudi ona je otrok ločenih staršev in prav dobro ve, kako je živeti samo z mamo... In zaradi tega je ta ženska zame nemoralna in brez srca. Nikakor pa ne trdim, da so vse take!!!Malo pameti v roke-vsaj ona, ker moški jo v takih situacijah nimajo! In tiste ženske, ne misliti, da kar vse mečem v isti koš, o ne, samo tale ženska iz moje situacije, je pa od hudiča!!!In jaz jo pozdravim, ko se srečava, ona pa pogleda stran. Le zakaj? Anonimna, brez zamere, vendar polno krivdo za situacijo vidim pri tvojem bivsem ne pri njej. On je odsel in te zapustil in verjetno bi to naredil tudi, ce ona ne bi bila v vprasanju. Ce ne bi bila ona, bi bila katera druga. Clovek , ki ni pripravljen zapustiti partnerja, se vrne domov po avanturi / varanju. Tisti, ki je odlocen oditi, odide s to ali drugo zensko. Nekoc mi je en moski rekel, da bo zapustil svojo zeno, ker z njo vec ne more ziveti. na vprasanje kaj cakas, mi je odgvoril, da caka, da bo prvo spoznal eno s katero bo odsel, ker nekdo mora tudi njemu oprati, skihati, zlikati... ne bom rekla, kaj si o taksnem moskem mislim... Vendar.... Tudi moski v takih situacijah se kako imajo pamet, je pa res, da je za tistega, ki je prevaran lazje, ce meni, da oseba, ki jo je ljubil in, ki naj bi njega ljubila ni povsem sama kriva; saj to pomeni, da mu vseeno ni bilo prav vseeno. Zelo bolece je, ce si prides na jasno, da je osebi, ki si jo ljubil, popolnoma vseeno za tvoja custva in eventualno za custva skupnih otrok.
|
|
|
|